#101539 - 19/11/2006 11:21
Re: komu zależy na upadku mecz.pl
|
Io sono Interista
Meldunek: 11/07/2005
|
Quote:
Quote:
A gdzie Ty sie udzielasz pajacu 
I taki jest wlasnie poziom niektorych userow, nic dziwnego ze niektorzy maja dosc...
Praca moderatora polega na tym ze musze otworzyc kilkadziesiat nowych tematow w kazdym tygodniu, a to nowe posty, ehhh.
ps. ja tutaj nie daje banow.
No tak zgadza sie 
Masz racje!
|
Do góry
|
|
|
|
#101540 - 19/11/2006 11:23
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/03/2005
|
Quote:
KIDD moze i masz racje, ale to oprogramowanie nie daje takiej mozliwosci, aby wylaczyc licznik na quasi.
Skoro tak to sprawa zalatwiona. Jeśli się nie da to trudno. Myślałem, że mozna to załatwić tak jak jest na innych forach, gdzie oprogramowanie pozwala na wyłączanie licznika postów w poszczególnych działach.
Tak więc sprawa jest zamknięta.
Pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
#101541 - 19/11/2006 11:37
|
Pooh-Bah
Meldunek: 02/10/2003
|
Ręce opadają jak się czyta ten temat. Trzy czwarte użytkowników nie posiadło umiejętności czytania ze zrozumieniem, tak ok.70% pała do całego świata nienawiścią, a prawie wszyscy uważają, że są nieomylni i jedyni w swoim rodzaju. I to nawet ci, po których się tego nie spodziewałem.
Gratuluję dobrego samopoczucia.
|
Do góry
|
|
|
|
#101542 - 19/11/2006 13:39
|
Pooh-Bah
Meldunek: 06/01/2006
|
Chciałbym wnieść nieco od siebie , też śledze forum od ładnych paru lat od roku 2001 , i chciałbym powiedzieć że ta słynna grupa "dzieci neo" to takie koło zamachowe tego forum , oni napędzają w pewien sposób koniunkture bo ich ciągle przybywa jest ich więcej , z drugiej strony odcięcie ich od tego półświatka spowoduje drastyczny spadek odwiedzin i zainteresowania . Co do tematów poszczególnych dyscyplin to nie da się nie zauważyć ogromnego spadku popularności tematu Stadion Piłkarski , czym to jest spowodowane? niewiem , nie chciałbym nikogo obwiniać , jeśli chodzi o dział Koszykówki też postów nie jest za wiele ale obsługa tematu naszej Dominet Bank Ekstraklasy jest w bardzo fajnej pozycji obecnie , i zainteresowanie jest spora , tematy koszykówek w innych krajach są praktycznie nie odwiedzalne  . Co do tenisa to nie jest zle , można powiedzieć jest dobrze na skuteg ogromu Pracy Gogeta , Schranza... Zainteresowanie tym tematem rośnie wraz ze zbliżaniem się większych turniejów . Zainteresowanie innymi dyscyplinami takimi jak Lodowisko do Hokeja , US SPORTS , jest niewielkie ze względu na dominacje konkursów , rankingów itp.. analiz do NBA nie jest już tak wiele jak kiedyś choć w pórównaniu do niektórych innych działów i tematów i tak sporo . To I owo powinno istnieć , nowoczesne forum powinno być wielofunkcyjne i otwarte  , Quasi hmm ciężko wyrazić tu mi moje osobiste zdanie , ten temat ma dobre i złe strony , ciężko jednoznacznie ocenić . Prawdziwym faktem jest to że wartościowych userów brakuje , ich liczba maleje , ludzi z charyzmą brakuje  . Niewątpliwie trzeba zmian , lecz na pewno nie takich w stylu płatnych rejestracji , testów IQ bo to nie przejdzie  , mam nadzieje że ktoś przeczyta moje wypociny. Pozdro 
|
Do góry
|
|
|
|
#101543 - 19/11/2006 18:41
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/05/2003
|
Quote:
a przyklad boca to zwykla tania reklama, ale komu by sie chcialo go banowowac pomimo ze reklamuje inne forum, oczywiscie zasada jest taka, on chwali jakies inne forum, narzekajac na mecz.pl, ale nie podaje publicznie adresu tamtego forum, chodzi o to aby wyslac do niego priva, a on odpowie i poda adres, ludzie dziecinne sztuczki, kto chce pomagac w rozwoju tego forum niech pomaga, a jak nie pasi to zwyczajnie out, nie narzekac a wziac sie do roboty i pomagac w rozwoju.
god bless mecz.pl
Jakie forum to i tacy moderatorzy,wiec i prymitywny poziom odpowiedzi Experto i jeszcze tańsza prowokacja na priv kolejnego moda,ech szkoda czasu na dyskusje z wami 
|
Do góry
|
|
|
|
#101544 - 19/11/2006 18:56
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Quote:
palazii z terroristem sie stad zwineli bo założyli własne forum,gdzie panują normalne zasady
Zajebisice normlane zasady, gdzie udziela sie wiekszosc frustratow tu pobanowanych(ares i wrona), i przez jakis czas wylewali tam swoje zale niczym dziewczynki w podstawowce, do momentu gdy admini powiedzieli dosc.
Potem kolejni doszli inteligenci nie umiejacy nawet pisac po polsku kurczak123, zarzucajacy mi, ze kupuje typy  Zenada.
|
Do góry
|
|
|
|
#101545 - 21/11/2006 16:22
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/12/2004
|
Quote:
wiec ja proponuje zagrac na MU oprocz tego ze celtic cienki jak barszcz to DJ SOSNA ostatnio super typy daje, wiec gram przeciwko ;D
stadion LM , wypowiedz niejakiego "tygrxek " i mamy odpowiedz czemu coraz mniej ludzi pisze do stadionu .
|
Do góry
|
|
|
|
#101546 - 21/11/2006 16:30
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Quote:
Quote:
wiec ja proponuje zagrac na MU oprocz tego ze celtic cienki jak barszcz to DJ SOSNA ostatnio super typy daje, wiec gram przeciwko ;D
stadion LM , wypowiedz niejakiego "tygrxek " i mamy odpowiedz czemu coraz mniej ludzi pisze do stadionu .
Mam proste rozwiazanie  Moderatorzy nie zawsze widza pojawiajace sie posty tego typu, ale jak user zauwazy takiego babola to wystarczy napisac priv i po klopocie, niewiele kosztuje, a duzo pomoze 
Widze za to plusy tego tematu, w tematach o LM ruszyla dyskusja, moze nie jest to czego sie spodziewam ale widze poprawe. Zaczely znikac glupawe posty, sa nawet tego slady 
Ja ze swojej strony zapraszam do udzialu w pozostalych tematach, a ten szybko stanie sie nieaktualny 
|
Do góry
|
|
|
|
#101547 - 21/11/2006 16:40
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/12/2004
|
Quote:
Widze za to plusy tego tematu, w tematach o LM ruszyla dyskusja
dziwisz sie ? jak zaczałes cos wspominac o banach dla nie piszacych to...... 
|
Do góry
|
|
|
|
#101548 - 21/11/2006 16:41
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/10/2002
|
nie taki znowu beznadziejny ten post: jakaś opinia się pojawia ("Celtic cienki"), gdyby autor poparł to argumentami (np."oglądałem ostatnie dwa mecze") na jedno i to samo by wyszło: przecież to jego opinia ("nie podoba mi się styl, są nieskuteczni), nie istnieje chyba obiektywna prawda (np."Celtic jest mocny bo jest na pierwszym miejscu w lidze")...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|