#1016264 - 04/03/2007 15:29
Kogo wywalibyście z telewizji ?
|
Tenis Trader
Meldunek: 09/02/2003
|
Ostatnio wprawdzie ograniczam się wyłącznie do kanałów sportowych i filmowych ale czasami zdarza się obejrzeć coś w polskiej telewizji. Są jednak "gwiazdy", za którymi nie przepadam i gdy tylko pojawiają się w szklanym ekranie odruchowo chwytam za pilot i przełączam na inny kanał. Napewno wy też za niektórymi nie przepadacie i jestem ciekaw czy nasze typy się pokryją. Ogólnie najbardziej śmieszą mnie programy w których znane osoby śpiewają, występują, tańczą, bawią się w jakieś zadania. Obecnie takich programów powstaje od zatrzęsienia a w kółko i tak widzimy te same twarze. Co mnie to obchodzi jak jakaś para niedorobionych bliźniaków tańczy czy śpiewa. Tak z głowy to najbardziej działają mi na nerwy : Hubert Urbański - poczucie humoru na tragicznym poziomie a mimo wszystko wiecznie musi coś powiedzieć głupiego i skwitować to swoim sztucznym uśmieszkiem. Co gorsza nie mogę go przełączyć bo dziewczyna lubi popatrzeć jak tańczą te pokraki z telewizji w niedzielny wieczór Bracia Mroczki - pchają się wszędzie a jeden bardziej niedorobiony od drugiego Katarzyna Dowbor - stara krowa, która usilnie trzyma się stołka. Ostatnio jak ktoś tam w TVP wspomniał, że będą usuwać prezenterki to zaczęła płakać ile ona nie zrobiła i że się nie da i zostanie. O wkręceniu swojego synka do telewizji nie wspominam Agatka Młynarska - ta też się pcha wszędzie do tego sztuczna Szaranowicz - jest takie przyszłowie, że jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego i to się w przypadku tego nudziarza sprawdza Paulina Chylewska - promują to dziewcze strasznie ale dla mnie ona nie ma nic z dobrej prezenterki. Kurzajewski - kiedyś go nawet lubiłem ale nie da się ostatnio słuchać jego gadki jak komentuje w studiu skoki Basałaj - ten już chyba zniknął z fonii ale jak był prezesem w tvp od sportu i bawił się w komentowanie to trzeba było głos wyłączać, żeby dało rade oglądać mecz Żeby nie było, że się tylko czepiam ludzi to kogo lubie  Maćka Stuhra, Piotra Bałtroczyka, Magde Mołek, Szpakowskiego, Jacka Gmocha, Maćka Orłosia, Kamila Durczoka, Beate Chmielowską, Szymona Majewskiego, Grażynę Torbicką, Michała Pola co czasem komentuje skróty ligi mistrzów no i jeszcze parę osób by się znalazło... A Wam kto działa na nerwy ?
|
Do góry
|
|
|
|
#1016335 - 04/03/2007 15:46
Re: Kogo wywalibyście z telewizji ?
[Re: Goget]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/03/2003
|
Mi na nerwy działają: Dorota Gawryluk, Kazimiera Szczuka, ... (zastanawiam się od 5 minut i nie mogę dalej wymyślić). O znalazłem  Agnieszka Frykowska (nóż w kieszeni mi się otwiera jak ją widzę/słyszę). Tych wszystkich Mroczków, Urbańskich, itp. nie wymieniam, bo ich nie oglądam, więc mi nie przeszkadzają. Gdybym miał wymienić kogo by mi nie było żal, to bym pisał przez tydzień. Z programów to wywaliłbym Maraton uśmiechu obowiązkowo. Nie przepadam też za Zubilewiczem. Lubię: Sianecki (numer jeden), reszta bandy ze Szkła Kontaktowego, Wojewódzki, młody Stuhr (za mało go w TV, a może to i dobrze, bo się nie znudzi), Ani Mru Mru, Maciej Orłoś, Kamil Durczok, Justyna Pochanke. Reszty nie pamiętam. Jak przypomnę to dopiszę :]
|
Do góry
|
|
|
|
#1016382 - 04/03/2007 16:00
[Re: Zbigniew]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/11/2005
|
Dziwię się, że nikt jeszcze nie napisał o K. Ibiszu. Nie wiem czy Polsat od lat 90-tych nie potrafi znaleźć lepszego prezentera czy po prostu koleś ma "plecy", ale nie mogę go znieść. Lubię wielu, większosć już wymieniona (jako ci dobrzy oczywiście  ).
|
Do góry
|
|
|
|
#1016560 - 04/03/2007 16:37
[Re: micha$]
|
journeyman
Meldunek: 23/05/2006
|
Ja bym cale studio skokow poustawial, bo czasem jak ten Kurzajewski zacznie sie podniecac to sie noz w kieszeni otwiera. Razem ze Szczesnym, jednym i drugim. Iwone Schymale czy jakos tak. Kaske Dowbor bo jej program i piegowaty ryj to... Szpakowski za jego wieczne pomylki a szczegolnie Pepe Inzaghi  Monike Richardson bo jak raz ogladalem Supertalent i gosc zaczal nagle spiewac i sie drzec to ona powiedziala ze mu brak ekspresji(jakby ona miala  ). Glupie filmy z Jackie Chanem. Zostawilbym Karola i Familiade to mam wesoly weekend. Zlotopolskich bo to jedyny serial na poziomie jaki znam(kto oglada to wie  ) Orlosia, Baltroczyka, Teatr telewizji, Manna i Materne, Gmocha, Szaranowicza( jednak ostanio zauwazylem poprawe - nie przynudza i podobalo mi sie jego zachowanie jak Mazoch upadl, a jak Polo do niego przyjdzie to wogole zabawa  ), Pola, cykl Kocham Kino. To tyle chyba. Jak ktos mnie wkurzy to nie podaruje i napisze.
|
Do góry
|
|
|
|
#1016649 - 04/03/2007 17:11
[Re: !zari]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/12/2005
|
tak, w 100% popieram przedmówców  Cichopek jest straszna i na dodatek ten KRETYŃSKI program na polszmacie : OUT
|
Do góry
|
|
|
|
#1016793 - 04/03/2007 17:50
[Re: codi]
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1016824 - 04/03/2007 17:58
[Re: Jonathan Sarkos]
|
Ekstraklasa Typer
Meldunek: 28/12/2005
|
Jako, że oglądam właściwie tylko programy sportowe out z tv robią:
1. Zaczeska z lewego ucha Szpakowski - za (czytaj tak jak pisze)Dirka Kujta, Matijsena, Szwajneszwagiera, Lućio, Kannnnnawarrro, Kaczorowski z autu.. nie ma spalonego, rijjjjkard, gary neville.. a nie przepraszam to olivier neuville... i jeszcze długo bym mógł. Jest po prostu żałosny.
2. Szaranowicz- kolo poza głupią gatką zero pojęcia o sporcie 3. Kurzajewski- nie dość że był kiepski to jeszcze sobie jebnął pedalskie okularki 4. Paulina Chylewska- rower błażeja to niestety nie profesjonlana telewizja 5. Taki śmieć- nie pamiętam jego nazwiska ale często prowadzi studio. Ma zawsze ironiczny cięty uśmieszek, oczy jak chińczyk i wszystkim dopierdala. A sam jest tak żałosny, że się scyzoryk w kieszeni otwiera. 6. Wszyscy komentatorzy z TVP a zwłaszcza niejaki Jacek Jońca
Żeby nie wyszło że jestem zgnuśniałym krytykantem w tv zostają:
1. Mateusz Borek- tutaj komantarz zbędny 2. Babiarz- nie pcha się gdzie się tylko da vide Szaranowicz. Ale jak już pokomentuje lekką to aż miło posłuchać 3. Panowie komentujący w Eurosport snookera
Z innych programów szanuje Anne Popek, Justyne Pochanke, Kolende-Zaleską, Wojciecha Zimińskiego ze szkła kontaktowego(kolo ma tak zajebiste poczucie humoru, że ja nie wyrabiam czasami), Grażyna Torbicka. Nikt już więcej mi na myśl nie przychodzi więc reszta do wymiany. Pozdro!
|
Do góry
|
|
|
|
#1016860 - 04/03/2007 18:07
[Re: codi]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/03/2006
|
Katarzyna Cichopek - strasznie się lansuje aby sprawiać wrażenie takiej spokojnej, skromnej, miłej dziewczynki ...i robi to okropnie sztucznie, totalne dno ...tak samo jak jej gra aktorska w srialu, a zwłaszcza okazywanie emocji "Kurcze! no co Ty, motyla noga..." :/ Zygmunt Chajzer & Krzysztof Ibisz - Ok! panowie jesteście super, tzn. kiedyś byliście...za czasów Czar Par oraz w tym śmiesznym programie co się wybierało jedna z 3 bramek  ...ciekawe kiedy Ibisz będzie reklamował proszek do prania  Katarzyna Skrzynecka - stara dupa, a zachowuje się jakby była 18stką, w mediach ciągle się użala jak to jej trudno w życiu, ojeja jak mi szkoda  Mandaryna - wszystko co robi, totalny kicz, aż boli od samego patrzenia, a jeszcze ten jej epizod w Pierwszej Miłości, Panie Boże..widzisz a nie grzmisz  bracia Mroczkowie & Kuba Wesołowski - nie wiem jak dla was, ale dla mnie to banda pedałów  ************************** teraz kilka dobrych  ..chociaż niczym nie błysnę bo większość już wymieniono to jednak: Kuba Wojewódzki, Maciej Stuhr, Piotr Bałtroczyk, Maciej Orłoś, Tomasz Lis, Ty Pennington i Al Bundy  poza tym brakuje mi programu Rower Błażeja i Zulu Gula  hehe
|
Do góry
|
|
|
|
#1016877 - 04/03/2007 18:14
[Re: quincy]
|
MaSha Lover
Meldunek: 24/03/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1016967 - 04/03/2007 18:38
[Re: Conrad]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/08/2003
|
Nic. To że występowałem nie znaczy niestety, że grałem. Byłem jedną z trzech osób, które odpowiedziały na pytanie, ale na trzecim miejscu, choć róznice między nami były rzędu setnych sekundy. W ogóle cała nasza grupa (nagrywana jako ostatnia) miała dużego pecha. Koleś wchodził z poprzedbiego programu ledwie ze 100 PLN na koncie, więc długo grał, a przed naszym nagraniem realizator powiedział, że musi uciekać o 16.10, więc nasz program nagrywali 1h10m, a poprzednie 1h30m i przypadła nam tylko jedna eliminacja, podczas, gdy np. w poprzednim mieli trzy  Ale generalnie było ok. Hotel i przejazd za darmo i w ogóle fajne przeżycie.
|
Do góry
|
|
|
|
#1016988 - 04/03/2007 18:43
[Re: PioKing]
|
Blade Runner
Meldunek: 04/05/2004
|
Młynarską to bym wywalił w pierwszej sekundzie mojego urzędowania w TV. Ile razy jakieś biesiadne potańcówy puszczają na TVP2, ile razy jakieś paraimprezy w plenerze czy coś w tym stylu, tam wszędzie ta baba  I Szpakowski - w ilości popełnianych błędów w jednym zdaniu nie ma sobie równych. Obojętnie, czy są to błędy językowe, stylistyczne czy jeszcze inne - Szpaku ma szeroki repertuar. No i jeszcze, żeby po kilkudziesięciu latach pracy w komentatorce nie umieć PRZECZYTAĆ poprawnie niemal połowy zagranicznych nazwisk - choćby takiego Eidura Gudjohnsena. Szpakowski potrafić w jednej transmisji zniekształcić jego nazwisko na kilka różnych sposobów. Że o trudniejszych nazwiskach nie wspomnę. Aż rzygać mi się chce od słuchania go - emerytura panie Darku, emerytura. I ze sportowych rejonów Kołtoń + Borek. Borek jeszcze w komentarzu ujdzie, ale w studiu jak są razem, to z żółwiem tak liżą sobie dupska, że aż wazelina i żel Borka mi z telewizora cieknie. Nie trawię jeszcze takiego jednego gościa z TVN24, który nieraz prowadzi jakieś wiadomości, czy ich programy publicystyczne. Nie wiem jak się nazywa, ale głos ma straszny. Nie dość, że się wydziera zamiast mówić, to jeszcze takim basem gada, jak NRD-owskie reprezentantki po zażyciu przepisowej dawki sterydów. Z "osobowości" serialowych do wywalenia niemal wszyscy wraz z tymi tandetnymi serialikami. Na czele oczywiście Mroczkowie, którym bym dał takiego kopa, że na księżyc by dolecieli - i wcale nie jest pewne, czy ten zdołał by zatrzymać ich na swoich orbicie. A lubię... hmm... do większości mam raczej odczucia neutralne, ale lubię na pewno Wojewódzkiego (przy nim nigdy nie jest nudno). Lubię ekipę ze Szkła Kontaktowego. Lubię Ibisza (mimo, że wszędzie go w Polsacie pełno, to przyjemnie się ogląda prowadzone przez niego teleturnieje). Z rejonów sportowych lubię komentatorów od snookera i kolarstwa i niektórych od tenisa (wszyscy eurosport) - ich relacje to czysta przyjemność. Lubię Grażynę Torbicką i te laski w bikini na polsacie 
|
Do góry
|
|
|
|
#1017053 - 04/03/2007 18:57
[Re: Bzyku]
|
Ana <3
Meldunek: 21/06/2005
|
z tvp: młynarską (  ) , pospieszalskiego (  ), cały zastęp komentatorów sportowych. z polsatu: bożydara.... z eurosportu:kasię memłę nowak (  )  Krzysztof Wyrzykowski i Tomasz Jaroński - TdF dla Nich tylko oglągam :)a biathlon bez ich komentarza, nie byłby biathlonem 
|
Do góry
|
|
|
|
#1017094 - 04/03/2007 19:10
[Re: Jonathan Sarkos]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Nic. To że występowałem nie znaczy niestety, że grałem. Przez słowo "występowałem" Conrad słusznie zrozumiał ,że moze chodzić o granie. Bardziej zgodne z prawda byłoby stwierdzenie "byłem chwile na wizji" 
|
Do góry
|
|
|
|
#1017100 - 04/03/2007 19:12
[Re: Llama]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 01/03/2005
|
jako, że w TV oglądam tylko sport moge wyróżnić: -Tomasz Jaroński & Krzysztof Wyrzykowski - Eurosport - biathlon i TdF, po prostu rewelacja! -Przemysław Kruk i Rafał Jewtuch - Eurosport - snooker, również świetny komentarz -Marcin Doliwa i Michał Horecki - komentują poker na eurosporcie, jednak nigdy razem. Miło się słucha, ale to pewnie dlatego, że dużo gram w pokera  Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#1017132 - 04/03/2007 19:23
[Re: kristoskristof]
|
journeyman
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1017202 - 04/03/2007 19:43
[Re: quincy]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/12/2004
|
To nie o niego chodzi. Chodzi mi o typa, który jest pracownikiem tvp. Często właśnie prowadzi studio LM albo robi wywiady na płycie boiska podczas meczów. No ten kolo to nie dość że pierwszy by wyleciał to jeszcze bym go lekko sklepał na do widzenia. No chyba mi nie powiesz, że chodzi Ci o Rafała Patyrę...? Dla mnie to jeden z niewielu normalnych... P.S. Tez brałem udział w teleturnieju, ale nie w Milionerach 
|
Do góry
|
|
|
|
#1017227 - 04/03/2007 19:49
[Re: tomo]
|
rzut rozny
Meldunek: 10/05/2005
|
To nie o niego chodzi. Chodzi mi o typa, który jest pracownikiem tvp. Często właśnie prowadzi studio LM albo robi wywiady na płycie boiska podczas meczów. No ten kolo to nie dość że pierwszy by wyleciał to jeszcze bym go lekko sklepał na do widzenia. No chyba mi nie powiesz, że chodzi Ci o Rafała Patyrę...? Dla mnie to jeden z niewielu normalnych... P.S. Tez brałem udział w teleturnieju, ale nie w Milionerach no właśnie o Rafała chyba chodzi, przynajmniej On mni do opisu pasuje hehe
|
Do góry
|
|
|
|
#1017237 - 04/03/2007 19:51
[Re: Tom182]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/09/2004
|
Zajefajny temat  Każdy może wyładować swoje telewizyjne frustracje  Kogo bym wyje... to znaczy wywalił ? O większości zostało już napisane: Urbański, Hajzer, Skrzynecka, Młynarska (nie trawię tego babska), całą bandę serialowych i muzycznych idoli, typu Mroczkowie, Rubiki, Dody itp. Aha, zapomniałem o najważniejszym - na początek wywaliłbym Małaszyńskiego, bo boję się, że zaraz mi z lodówki wylezie  Komentatorzy sportowi: większość z publicznej OUT: Szpaqu, Szaran, Jońca. Poza tym Basałaj i Kołtoń. Kogo lubię ? Na pewno goście od biathlonu i snookera na Eurosporcie. Aż miło posłuchać. Poza tym Mann, Materna, Cejrowski, Sianecki. PS. quincy, czy chodzi Ci o tego gościa: 
|
Do góry
|
|
|
|
#1017293 - 04/03/2007 20:06
[Re: Llama]
|
MaSha Lover
Meldunek: 24/03/2005
|
z eurosportu:kasię memłę nowak (  ) Nie pracuje taka  Ale przy okazji  strączy  bułat
|
Do góry
|
|
|
|
#1017453 - 04/03/2007 20:38
[Re: Szczypior]
|
Ekstraklasa Typer
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1017484 - 04/03/2007 20:41
[Re: Szewa]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/08/2005
|
od ladnych paru miesięcy moja styczność z TV jest wyjątkowo nieczęsta, więc o "nowościach" to się raczej nie wypowiem  ale się wyładuje... Urbański - tak jak nieznosze tego palanta to jest dynia mała  głupkowata i sztuczna mimika + "świetne" poczucie humoru  Skrzynecka - moze ona naprawde mysli, ze ma 16 lat  Mołek - bo co to nie ja... Pospieszalski - nieznosze go od wyborow prezydenckich , kiedy darł ryja i wszystkich zmuszał do głosowania na Krzaka- taka  bo jak ktos zaglosuje na Kwaśnego to będzie głupi i niedobry. Miałem nie brać udziału w tych wyborach, ale koleś mnie tak wpienił, ze poszedłem jednak zagłosować na Olka  Mroczkowie... tu komentarz zbędny. Juz ktos wcześniej o tym wspomniał a ja sie pod tym podpisuje, ze bracholkom do trojkącika by się jeszcze Wesołowski przydał  Gmoch  - kiedys go lubiłem, ale teraz niecierpie... przecież on nie mówi tylko bełkocze... no przeciez on nie jest w stanie jednej jedynej mysli wypowiedziec składnie, tak aby była ona zrozumiała dla odbiorców. Nieustannie tylko "yhy, yhy" "he he he" Szpak i Szaranowicz - mili kolesie, ale nie wiedza co znaczy "umiec ze sceny zejsc niepokonanym" Pascal  no ja pier...nicze  co prawda nie umiem tego uzasadnic, ale jak widzialem i slyszalem tego kolesia, to normalnie wszystko sie we mnie trzęso  poxniej jednak był gościem w radio i zmieniłem o nim zdanie. Bardzo fajnie gadał, i jakby zupelnie inny człowiek. Fajny gość. Ale na poczatku po tym programie kulinarnym to koles był na mojej mocno czarnej liście Ibisz - jestem neutralnie nastawiony. On zawsze był, jest i będzie i trzeba to zaakceptowac  lubie: Kurowski i Patyra. Po prostu ich lubie i dobrze wykonuja swoj job. Uwielbiam gdy w studio piłkarskim jest Trzeciak. SUper jest słuchać tego człowieka. Wie co mówi i potrafi świetnie swoje opinie/refleksje przekazywac. Mielcarski - gdy komentuje mecze. Gdyby tylko byla opcja w telewizorze, aby wyciszyc Szpaka...  Tomka Iwana bardzo lubie gdy jest gosciem w studio moim mega ulubieńcem jest zdecydowanie MIchał Pol. Rewelacyjny człowiek. Czesto nawet jak wyniki LM byly kijowe (typowo underowe) to czekałem na skróty tylko po to, aby go posłuchac  Jak juz ktos wczesniej go nazwał - człowiek z pasją. A ja własnie takich ludzi uwielbiam. Michał Pol - mój namber łan  kurde nazwiska nie pamietam, ale koles prowadzi(ł) program "plus minus". Coś tam o gospodarce. Nigdy nie zrozumiałem nawet jednego zdania z tego co mówił, ale postać niezwykle przyjemna  bardzo lubie takiego siwego kolesia z Panoramy ale.... znów nazwiska nie pamietam  pewnie jest jeszcze sporo osob ktore lubie/nie lubie, ale zapomniałem o nich napisac  jak sobie przypomne to dopisze  O! Wojewódzki! - za czasów idola koles mnie wpieniał strasznie. A teraz go lubie. Jest prawdziwy co bardzo w ludziach cenie. Poczucie humoru tez super  Leszczyński - strasznie nie lubie. 'wielki" obkichany dziennikarz-wyrocznia  i oczywiscie jeszcze Orłoś - wielki plus 
|
Do góry
|
|
|
|
#1017498 - 04/03/2007 20:49
|
Ekstraklasa Typer
|
kurde nazwiska nie pamietam, ale koles prowadzi(ł) program "plus minus". Coś tam o gospodarce. Nigdy nie zrozumiałem nawet jednego zdania z tego co mówił, ale postać niezwykle przyjemna Tadeusz Mosz  A ja myślałem że chodziło mu o tego Murzyna, który był tam zapraszany. Mbewe czy jakoś tak  Sam o sobie mówił, że jest afropolakiem 
|
Do góry
|
|
|
|
#1017519 - 04/03/2007 21:02
[Re: pettersen]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 20/07/2005
|
aaa, przypomniałem sobie  u mnie na + są panowie od biathlonu na ESP  zawsze miło posłuchać, który jak wytypował pierwszą trójkę danego dnia  świetni są Popieram..  Uwielbiam ich słuchać...  "Co tam dzisiaj wytypowałeś"?  Pozdro 
|
Do góry
|
|
|
|
#1017717 - 04/03/2007 23:05
|
journeyman
|
Trzeciak swietny (dobrze ze do Legii poszedl), ale Mielcarski i jego pseudotaktyczne wywody i ci wlaczajacy sie boczni obroncy  bez komentarza... A plus minus i Rysiek Mbewe to spoko ziom - bez owijania w bawelna  Musze tez pochwalic Kurowskiego - konkretny i zwinny komentator.
|
Do góry
|
|
|
|
#1017846 - 05/03/2007 00:26
[Re: kaka85]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/12/2005
|
Wyrzucic od razu Szczesnego(nie pamietam imienia) i jebniete studio skokow narciarskich.Kiedys swoje wspaniale wywody glosil Maciej Szczesny to dla zachowania rownowagi dali nam innego. Lol, akurat jak dla mnie to zawsze Szczesny jako jedyny w studiu TVP mial trafne uwagi, nie owijal i nie pierniczyl 3 po 3. Ja w sumie najbardziej brechtalem z 3 komentatorow. Jakis koles o nazwisku Gora, ktory komentowal kolarstwo na olimpiadzie i jeszcze jakis tour. Tego nikt nie przebije hahah, jak nawijal jak to wyszedl na miasto i pod stopami czul cieplo chodnika i jakie to wspaniale uczucie jak wlozyl noge do fontanny lol Pewnie polowe przekrecilem, ale byl jeden podobny motyw  Dalej rozwalil mnie jakis koles, ktory komentowal 1 mecz noznej w TVP, chyba go od razu wywalili. Koles myslal, ze komentuje dla przecietnej kobiety i tlumaczyl co to jest kontratak, pressing etc. lol  No i 3ci Gmoch rotflmao "w jezyku pilkarskim mowi sie, ze obrabial mu dol" 
|
Do góry
|
|
|
|
#1018045 - 05/03/2007 07:38
[Re: mctomek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/01/2004
|
Z komentatorów sportowych których bym wywalił to : - Szpakowski - Szaranowicz - Basałaj i tych od skoków Ponadto nie lubię : - Ibisza - Chajzera - Urbańskiego - Oliviera Janiaka  - Martyny Wojciechowskiej - Roberta Makłowicza - Roberta Korzeniewskiego ( każdy wie za co  ) No to by było na tyle
|
Do góry
|
|
|
|
#1018051 - 05/03/2007 07:53
[Re: Jakubosiu]
|
veteran
Meldunek: 04/08/2006
|
jak dla mnie number one pod wzgledem komentatorow sportowych to para Jaroński - Wyrzykowski  i to nie tylko za to co robia podczas zawodow biathlonowych, kiedys spedzilem z nimi caly Tour De France, i tylko sluchalem tych opowiesci o przełęczach i premiach gorskich, takie male Discovery:) i zostawiamy cale Szklo Kontaktowe , no moze nie cale, ja bym zostawil z nich tylko pare prowadzacych Sianecki - Miecugow oraz Andrusa, Zimińskiego i Daukszewicza a dolozyl bym np. Stuhra młodego i niech by wrocil Robert Górski z Kabaretu MOralnego Niepokoju. kto sie jeszcze nadaje? a propos TVN 24 - ten gosc co prowadzi program Firma, co informuje jak zalozyc wlasna dzialalnosc gospodarcza, moge go sluchac caly czas. a wyrzucamy: Szaranowicza, Dowbor, Mroczków, Ibisza, Chajzera, Monike Richardson, i tamta Mulatke od pogody w TVN-ie:)
|
Do góry
|
|
|
|
#1018187 - 05/03/2007 11:13
[Re: Feel-Tsu]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/03/2006
|
Na pierwszym miejscy są jak dla mnie pseudokomentatorzy sportowu z TVN. Począwszy od tego co komentuje mecze na TVN turbo, masakra, emocje jakby komentował partie szachów. Drugi pajac to ten z loczkami z programi z Orange Ekstrakalsy na TVN, cociaż ten w okularkach wcale nie lepszy. Jedynie Bednarz jest w miare spoko. Co do publicznej to OUT Engel i dziadki Szpakowski, Szaranowicz. Co do Bożydara, Borka czy Kołtonia to może troszkę cwaniakują ale moim zdaniem jako jedni z nielicznych oddają emocje w meczu i dobrze przygotowyją się do komentowanych meczów i nie gadają Kajt czy pepe Inzagi albo Jacek Bak. Dla mnie debeściak jest Majewski, Wojewódzki, a jak chyba dla większosci z was działa mi na uzębienie Młynarska, no i tez ta co ktos o niej mówił co prowadzi Express reporterów, Mroczki też OUT, a ostatnio denerwuje mnie Anna Mucha i powoli zaczyna nowa gwiazda TVN Kwaśniewska, choć tetusia lubie :D. A no i muszę dodać, że uwielbiam Makłowicza, tylko może choć raz by zrobił jakąś szamke, gdzie składniki kupiłbym u siebie w warzywniaku i sam bym umiał zrobić 
|
Do góry
|
|
|
|
#1018495 - 05/03/2007 15:48
[Re: Kylo]
|
Meldunek: 17/06/2003
|
No to podzielmy na dwie kategorie. Najpierw sport, kolejność raczej nieprzypadkowa: na plus: - Tomek Lorek: po prostu mistrz przestworzy. Jasne, że przede wszystkim za żużel, na którym zna się jako jedyna osoba w polskich telewizjach(no może Feddek jeszcze trochę), ale i bardzo podoba mi sie jego komentarz tenisa i w ogóle całokształt. Chyba postać nr 1 w telewizji w ogóle !  - Andrzej Mielcarek: już nie komentuje, dawniej komentował żużel, jego komentarz to było po prostu coś jedynego w swoim rodzaju  - Marcin Feddek i Paweł Wójcik: może talentem i umiejętnościami nie powalają, ale mają duży wkład w coraz częstsze pokazywanie żużla na antenie PS. Wywalczyli lige szwedzką live, razem z Lorkiem. - Bohdan Chruścicki: koleś niezastąpiony. Świetne poczucie humoru, potrafi oddać emocje, w dodatku robi to niezwykle naturalnie. Widać, że swój chłop, a nie jakiś telewizyjny cudak. - Adam Choynowski: podobna postać, choć trochę zbyt statyczny. Niemniej niektóymi komentarza wbija w glebę. - Wyrzykowski i Jaroński: już napisano. - Kołtoń: mówcie co chcecie, ja lubię go posłuchać, choć w komentowaniu solo wypada niesamowicie tragicznie. - Wojtek Kowalczyk: bardziej przez wzgląd na książkę, jednak i ze studia potrafi nieźle skomentować  negatywy... Orginalny nie będę. - Kurzajewski: n/c - Babiarz: po prostu gościa nie trawię, prowadził kiedyś 'stawka większa niż szycie' i chyba to jest jego miejsce. Ewentualnie może popróbowac w Śpiewających Fortepianach. Ponadto, komentuje pływanie, które jak dla mnie jest sportem tragicznym i przez niego muszę to oglądać zamiast poważnego sportu  - Korzeniowski: tzw. "sportowiec", jako szef sportu w publicznej jest chyba najgorszy w historii. - Grzegorz Milko: prowadzi studio żużlowe w C+. Nie dość, że drewniany, to po prostu laik. W dodatku na wizji załatwia sobie personalne wojenki z Czekańskim. Dno dna. pewnie paru ominąłem, ale widać bliżej im do neutralu, skoro zapomniałem. No a tak ogólem z telewizji, no to do wylotu niewątpliwie: - Majewski i Wojewódzki: ten drugi w swoim czasie miał fajny program, jednak z biegiem czasu stał się on coraz mniej wartościowy. - Taniec z Gwiazdami !! - n/c, dla mnie fenomen tego programu to coś nie do pojęcia. - Ela z Klanu: no nie mogę oglądać tego serialu przez tą postać  - Wojciech Jagielski: wypalony, powinien poszukać innego zajęcia. - Wszelkie 'programy rozrywkowe' na MTV typu Jackass i inne skrajne idiotyzmyze stanów. Zamieszczam w tym wszelkie Fear Factory i inne Super Nianie w innych kanałach. - Beata Tyszkiewicz - Miecugow, Smoktunowicz, Knapik, Zimiński, Morozowski: różnie, ostatni - cham, pierwsza dwójka: zero obiektywizmu, Knapik - beztalencie, Zimiński - ot tak po prostu, denerwujący gość. - Wszelkie programy o 'życiu gwiazd' w stylu "Co za tydzień". - Duże dzieci - Grasz czy nie grasz - Michał Koterski: to co obecnie wyprawia u Wojewódzkiego, sam nie wiem jakimi słowami opisać... - Agnieszka Chylińska, Liroy, Peja: jedna liga, krzykacze bez kultury i bez faktycznego przesłania. Udają niepokornych, ale inteligentnych. no a pozytywy, których chyba będzie jednak więcej: - aktor grający rolę Andrzeja Palkowskiego w 'Pierwszej Miłości'  - Szansa na Sukces - Jaka to melodia - Krzychu Ibisz oraz może nie do końca na +, ale przynajmniej na tle "Tańca z Gwiazdami" - "Jak oni śpiewają?" - "Komenda" - "Bumerang" - Paweł Wawrzecki ! (oraz "Daleko od noszy" i "Buła i spóła") - Łukasz Grass: najlepszy dziennikarz polityczny w Polsce - Maciej Maleńczuk: ma narąbane w garze i megalomanię, ale to nic. Lubi i umie być nielubiany  - Wojciech Cejrowski - Cezary Pazura: po prostu klasa - Tadeusz Sznuk i Jeden z Dziesięciu oraz "Familiada"
|
Do góry
|
|
|
|
#1018625 - 05/03/2007 16:51
[Re: buszmen]
|
stranger
Meldunek: 01/03/2007
|
Lepiej zadajcie sobie pytanie:
"Kogo wywalilibyście z forum ?"
|
Do góry
|
|
|
|
#1018634 - 05/03/2007 16:54
[Re: Gladiator]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/11/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1018769 - 05/03/2007 17:41
[Re: kozi1260]
|
addict
Meldunek: 26/07/2006
|
dla mnie jedyny normalny komentator pilki noznej to Kołtoń przynajmniej koles zna sie na rzeczy haha  Kołtoń ,jak sam komentuje mecz to jest parodia. Wymawia tylko nazwiska, można zasnąć jak się wypowiada (nie wiem czy jego memlanie można tak nazwać). Owszem jak jest razem z Borkiem to całość nawet wygląda nieźle, dobrze się uzupełniają, ale jak ktoś wczesniej przyznał "liżą sobie dupy" podczas komentowania. Do out z tv dodałbym Pawła Zarzecznego , ten człowiek się ośmiesza swoimi wypowiedziami w Canal+ , a te jego reportaże na Interii... Kończ waść, wstydu oszczędź 
|
Do góry
|
|
|
|
#1018820 - 05/03/2007 18:03
[Re: gremlin]
|
Carpal Tunnel
|
Ambroziewicz- tenis i siatkowka
Ambroziak!
|
Do góry
|
|
|
|
#1018824 - 05/03/2007 18:06
|
Carpal Tunnel
|
Ambroziak! tak sorry prze-je-zy-cze-nie jakby on powiedzial
|
Do góry
|
|
|
|
#1018894 - 05/03/2007 18:23
[Re: Gladiator]
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
Lepiej zadajcie sobie pytanie:
"Kogo wywalilibyście z forum ?" Nie bede zbyt oryginalny ale napisze sobie, a co Gladiator Najsmieszniejsze jest to po za odpowiedza na zadane pytanie, odpowiadajac moge to zrobic  Co do komentatorow sportowych najbardziej podoba mi sie obsada z C+, praktycznie bez wyjatkow bo nawet osoby ktore dobieraja jako osoby towarzyszace przy relacjach live to sa to osoby trafione, konkretne i potrafiace sie nalezycie wyslawiac. Kiedys czytalem wywiad z jednym z dyrektorow stacji, Francuz ktory opowiadal jak spotkal sie na samym poczatku istnienia stacji z mlodziutkim wtedy Smokowskim i jakie ten zrobil na nim wrazenie, byl nim na tyle zachwycony ze od reki go zatrudnil i byl to jak dla mnie strzal w dziesiatke bo ten po latach przy powstawaniu stacji konkurencyjnej czyli PS oparl sie pokusie sporo wiekszych pieniedzy i pozostal w C+, zreszta nie brata sie z pilkarzami naszej rodzimej, a wszyscy go lubia i szanuja, o lidze francuskiej ma taka wiedze ze moglby zawstydzic nie jednego francuskiego komentatora po za nim Twarowski i jego komentarze ligi angielskiej, zreszta swego czasu zdarzalo sie komentowac mecze extraklasy razem ze Smokowskim, lepszej pary nasza liga pewnie dlugo sie nie doczeka, kto pamieta pare lat wstecz wie o co chodzi  Inna sprawa ze C+ bije na glowe nasza rodzima stacje doslownie wszystkim poczynajac od komentatorow, a konczac na sposobie prowadzenia transmisjii poziomie zapraszanych gosci bo jak slysze etatowego goscia czyli pana Koltonia to robi mi sie malo przyjemnie bo ten czlowiek swoim flegmatycznym podejsciem i brakiem jakiejkolwiek spontanicznosci psuje mi cala radosc ogladania meczu, tutaj duzo lepiej wypada Borek ktory mimo zbytniego lansowania swojej osoby (i kumpla Koltonia) potrafi z siebie wykrzesac tyle energii zeby na relatywnie wysokim poziomie komentowac mecz, jak popracuje jeszcze nad tym zeby w koncu zmienic kolego to naprawde go polubie:) Innych nie ogladam wiec sie nie wypowiadam ale jeszcze moglbym napisac w "kilku cieplych slowach" o prezesie publicznej ale nie bede sie wyrazal  Starch pomyslec co sie stanie jak C+ wycofa sie naszej ligi po tych wszystkich aferach, chca postawic twarde warunki, np finanse klubow maja byc "jasne", jesli kluby sie nie zgodza i nie daj Bog prawa wykupi "tefałen" z tymi swoimi specami z magazynu ligowego w niedziele w godzinach gdzie nikt juz tego nie oglada to marny los kibica;]
|
Do góry
|
|
|
|
#1019088 - 05/03/2007 19:07
[Re: Biszop]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/02/2003
|
Twarowski i Smokowski to ekstraklasa wśród dziennikarzy sportowych, kto ogląda Ligę+ ten wie. A Borka i Kołtonia nie znoszę. Przypomina mi się stary dowcip: jakie 3 rzeczy Borek zabrałby ze sobą na bezludną wyspę? 1. Żel 2. Kołtonia 3. Żel dla Kołtonia A poza tym: Młynarską, Torbicką, Urbańskiego, Dowbor jedno i drugie, Mroczków, Mołek, Pieńkowską i tą małpę w czerwonym... 
|
Do góry
|
|
|
|
#1019373 - 05/03/2007 20:17
|
Carpal Tunnel
|
Ambroziak! tak sorry prze-je-zy-cze-nie jakby on powiedzial Nie - do - wia - ry  Ehh.. wspaniały człowiek...
|
Do góry
|
|
|
|
#1019486 - 05/03/2007 20:37
|
shaken not stirred
Meldunek: 07/07/2005
|
ze świata sportu na + - cała ekipa z Canal+ (dobrze że nie muszę oglądać tego magazynu OE na Tvn) - Jaroński & Wyrzykowski - Jewtuch & Kruk - Lech Sidor (tenis, ogromna wiedza techniczno-taktyczna) - Andrzej Person (golf), ostatnio komentuje z synem (niezły polski amator) i całkiem nieźle im to wychodzi, duża pasja dla sportu, zna mnóstwo ciekawych anegdot - Szpaq, za charyzmę w głosie  przynajmniej jak się włącza TV od razu wiadomo co to za dyscyplina, no i za słynny dream-team z Gmochem z dramatycznego meczu PAO-Wisła - Mirosław Noculak, szkoda że już nie komentuje NBA w C+ - Wojciech Michałowicz, za dzielne znoszenie tej bandy dyletantów z którymi musi komentować mecze na - - Borek i Kołton - praktycznie wszyscy z TVP od piłki nożnej na czele z Iwańskim i Jasiną - Adam Chojnowski, czas na emeryturę dla tego pana
|
Do góry
|
|
|
|
#1020748 - 06/03/2007 07:16
|
Carpal Tunnel
|
Ambroziak! tak sorry prze-je-zy-cze-nie jakby on powiedzial Nie - do - wia - ry  Ehh.. wspaniały człowiek... tak wsrod komentatorow sportowych byla to "perla w koronie!!!) zadziwal mnie sposob jego komentowania - tak spokojny ale wnoszacy tyle emocji !!! to facet ktorego napewno nie da sie zastapic ! scisla czolowka wszechczasow! szkoda ze juz odszedl!
|
Do góry
|
|
|
|
#1020758 - 06/03/2007 08:00
[Re: Fro_Lech]
|
Carpal Tunnel
|
Tomasz Tomaszewski - częste pomyłki, posiada starodawną wiedzę(chociaż nie super szeroką), ale przydałaby się też teraźniejsza. I żebyś już nie mylił rodziców i trenera Kubota z rodzicami i trenerem Przysiężnego. Na jego miejsce będę kandydować ja  chyba nie mowimy o tym samym Tomaszewskim! ten o ktorym ja mowie juz raczej sie nie udziela w TV a wielka szkoda wybitny fachowiec od tenisa!
|
Do góry
|
|
|
|
#1020762 - 06/03/2007 08:04
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/01/2003
|
Tomasz Tomaszewski - częste pomyłki, posiada starodawną wiedzę(chociaż nie super szeroką), ale przydałaby się też teraźniejsza. I żebyś już nie mylił rodziców i trenera Kubota z rodzicami i trenerem Przysiężnego. Na jego miejsce będę kandydować ja  chyba nie mowimy o tym samym Tomaszewskim! ten o ktorym ja mowie juz raczej sie nie udziela w TV a wielka szkoda wybitny fachowiec od tenisa! Fro mówi o jego synu.
|
Do góry
|
|
|
|
#1020768 - 06/03/2007 08:13
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/09/2005
|
sorry , ale wzielo mnie na wspominki starsi wiekiem uzytkownicy forum pamietaja te wybitne osoby! to sobie jeszcze powspominam Pana Jana Ciszewskiego! tego goscia tez nikt nie jest w stanie zastapic choc ponoc nie ma ludzi nie zastapionych ale tego akurat nie da sie zrobic!!!!!! Jak Ciszewski klasa sama w sobie.  Niedoscigniony wzor dla wspolczesnych komentatorow.
|
Do góry
|
|
|
|
#1020978 - 06/03/2007 12:00
[Re: Skiper]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/10/2003
|
Zabawni: Lorek (komentarz tenisa, bo innego nie slyszalem) - mecz moze byc kiepski ale zawsze poznam zycie Ljubicicia od narodzin  badz zaczerpne lekcji amerykanskiego powtarzajac z nim co 5 sekund "Ej Rod" Tomaszewski (pilka nozna) i jego lobiki zawiesinki, pilki jak kartofel za czasow jeszcze Wizji TV Gmoch - im starszy tym lepszy. Na mistrzostwach swiata dowiedzialem sie jak sie robi w pilce noznej koszykarski "wyblok"  Na minus: Hajzer - umieram jak go widze, przekrecam sie w grobie jak go slysze...
|
Do góry
|
|
|
|
#1021061 - 06/03/2007 13:25
[Re: Widget]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/08/2005
|
troche jeszcze mi się poprzypominalo  Amboroziak - dokładnie popieram wypowiedzi przedmówców. Nawet nie znajduje słów, aby właściwie opisać tą postać. Wspaniały komentator i człowiek  Tomaszewski (Bogdan bodajże) - tu niekoniecznie się zgodze, ze kolesia by trzeba odmładzac od razu  wczoraj w nocy natrafiłem w radio na audycje w której się udzielał. Z ogromną przyjemnoscią się tego człowieka słucha. Ma ogromną wiedze, mówi niesamowicie ciekawie i w czytelny i jasny dla wszyskich sposob (nie to co Gmoch i mówienie półsłówkami) na plus jeszcze: Kamil Durczok Jacek Banasikowski i jeszcze troszke minusów  Bartosz Obuchowicz - nie wiem... po prostu mnie wk^%&&% taki obkichany cwaniaczek Robert Janowski - niecierpie gościa , a juz sam program "jaka to melodia" to wg mnie szczyt kiczu Stefen Mueller (nie wiem jak sie dokladnie pisze) - nienawidze szwabów Kevin Aiston - nienawidze Angoli Ewa Drzyzga - wiele lat temu mi się konkretnie naraziła i od tamtej pory u mnie ma przechlapane. W studio "rozmów w toku" był chłopak, który z tego co pamietam był molestowany przez ojczyma. Widać, ze chłopakowi jest strasznie cięzko o tym mówić. Oczy szkliste, zaraz się popłacze  Gula w gardle i chłopak nie moze wykrztusić z siebie słowa. Mi nawet trudno sobie wyobrazić taką sytuacje, ale pewnie też nie bylbym w stanie z siebie nic wykrztusic. A ta k&%$#&% zacząła go na maxa naciskać  "no opowiedz nam jak to było!" , "czy twoj ojciec robił Ci to? czy robił tamto?" Koleś nadal z trudem mówił urywanymi zdaniami. No to jeszcze na dodatek go opieprzyła, ze "nie po to cie zaprosiłam do studia, żebyś teraz nam o tym wszystkim nie opowiedział!!!". Kobiet nie bije, ale gdybym wtedy był w jej pobliżu, to bez wahania by dostała strzała. GŁupia K*&*&. I do dziś to we mnie siedzi  Zgrywa sie na taką dobrą, czułą i współczującą, a gó.wno prawda. pewnie cdn. 
|
Do góry
|
|
|
|
#1021193 - 06/03/2007 15:49
[Re: buszmen]
|
journeyman
|
a juz sam program "jaka to melodia" to wg mnie szczyt kiczu
Dlaczego? Moim zdaniem to świetny program. Szczegolnie te pedaly co spiewaja 
|
Do góry
|
|
|
|
#1021221 - 06/03/2007 16:08
[Re: mctomek]
|
Carpal Tunnel
|
Dlaczego? Moim zdaniem to świetny program. Szczegolnie te pedaly co spiewaja ok, Ci kolesie co śpiewają to rzeczywiście na odstrzał, ale ogólnie program ma bardzo fajną oprawę i lubie oglądać, a na widowni zawsze siedzą ładne dziewczyny, myślałem kiedys nawet aby zgłosic chęć udziału tamże 
|
Do góry
|
|
|
|
#1021273 - 06/03/2007 16:27
[Re: gnacik]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/09/2005
|
Dlaczego? Moim zdaniem to świetny program. Szczegolnie te pedaly co spiewaja ok, Ci kolesie co śpiewają to rzeczywiście na odstrzał, ale ogólnie program ma bardzo fajną oprawę i lubie oglądać, a na widowni zawsze siedzą ładne dziewczyny, myślałem kiedys nawet aby zgłosic chęć udziału tamże Kumpel z osiedla (20lat) , byl rok temu w "Jaka to melodia". Wygral 2 finaly, w kolejnym odcinku odpadl w 3 rundzie. W sumie zarobil 27tys. W tak mlodym wieku, ma ogromna wiedze muzyczna. Kawal grosza przyznacie... Zalowalem, ze nie wygral samochodu w finale miesiaca. Rowniez odpadl w 3 tundzie, w punktach mial przewage 400-200, aby ostatecznie przegrac 400-600. Piosenki w finale byly latwe, wygralby samochod. Heh. Jego mamuska tez niezle sobie poczyna, kilka wygranych finalow na koncie. Gnacik jesli lubisz starsze kawalki i mniej wiecej kojarzysz tytuly. Zglos sie. Najpierw przechodzisz droge eliminacji w studio w Warszawie ;). Mow jak przejdziesz i kiedy transmisja  Przyjedziemy z bilboardem mecz.pl
|
Do góry
|
|
|
|
#1022217 - 06/03/2007 19:21
[Re: pyk]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/12/2004
|
Jak dla mnie to do odstrzalu: - cala sportowa redakcja tvn z Klaudia Carlos i tymi gogusiami z magazynu ligowego na czele - tvp: Dowborowa, Orlos, Szaranowicz, i ta z telexpresu na nich to juz patrzec nie daje rady. - poza tym Molek z tvn takiej pindy wiecznie nadonsanej to cyba nigdy w tv jeszcze nie bylo, Fedek z polsat no koles poraza.
podpisuje się pod całością poza Orłosiem.... Dlaczego go wywalić?  Świetnie się nadaje do swojej roli... dobra dykcja, nieźle sie prezentuje, fajnie mu wychodzą dowcipy na koniec teleexpresu...
|
Do góry
|
|
|
|
#1023671 - 06/03/2007 22:21
[Re: gnacik]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/04/2006
|
Na widowni zawsze siedzą ładne dziewczyny, myślałem kiedys nawet aby zgłosic chęć udziału tamże Nie przesadzaj z tymi laskami juz hehe
|
Do góry
|
|
|
|
#1023681 - 06/03/2007 22:27
|
Pooh-Bah
Meldunek: 27/04/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1023719 - 06/03/2007 22:48
[Re: Mar]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 21/01/2005
|
dziś w tak krótkim czasie Szpaku się znowu popisał : 1. "słynny DUET REM ,Ronaldinho , Eto'o, Messi " 2. "Ronaldinho już nie gra z pierwszej piłki jak kiedyś (w tle powtórka jak Ronaldinho uderza wolejem z pierwszej piłki" 3. "KROŁCZ"  no i standardowo "gudjOnson" dodatkowo ten pajac ze studia , przy strzale Ballacka "piekny wolej "MISZY" Ballacka .....
|
Do góry
|
|
|
|
#1024387 - 07/03/2007 11:25
[Re: Lord Devastator]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 14/12/2006
|
1. Korzeniowski Robert - LM i reszta sportu 2. Robert Korzeniowski - LM i reszta sportu 3. Robert K. - LM i reszta sportu 4. Gawryluk sama odeszła (chyba) - za całoksztalt głupoty i doktrynerstwa połączonego z wazeliniarstwem. 5. Ziemkiewicz - jak wyżej 6. Ziemiec - wazeliniarz 7. Janek Pospieszalski - on musi zostać!! Uwielbiam patrzeć i słuchać jak z rozbrajającą szczerością opowiada dyrdymały przekonując nas do starozytnych zabobonów 
|
Do góry
|
|
|
|
#1026355 - 07/03/2007 22:12
[Re: Skiper]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 02/10/2003
|
7. Janek Pospieszalski - on musi zostać!! Uwielbiam patrzeć i słuchać jak z rozbrajającą szczerością opowiada dyrdymały przekonując nas do starozytnych zabobonów \:\)
Na tego pana to już od dłuższego czasu nie mogę patrzeć. Nie chodzi mi o jego poglądy, bo nie mam nic do nic, ale o "obiektywizm" i sposób traktowania swoich rozmówców, że już nie wspomnę o widzach, o których zdanie chyba musi mieć dosyć kiepskie, jeśli myśli, że ktoś to "kupi". Dla mnie Janek to Jerzy Urban telewizji.
|
Do góry
|
|
|
|
#1026365 - 07/03/2007 22:14
[Re: ozzy123]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 02/10/2003
|
Współczesnej telewzji - miało być na końcu poprzedniego zdania.
PS. Może by tak przywrócić opcję edit?
|
Do góry
|
|
|
|
#1028026 - 08/03/2007 17:47
[Re: Cholo]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/09/2004
|
tego kolesia z Przeglądu Sportowego co razem z Rafałem Partyrą w studio siedział, koleś jest beznadziejny, mniej więcej w stylu "wygrał bayern, ale powinien real bo są fajniejsi" ...ale mi specjalista, ja chcę powrotu Jola chodzi ci o Tuzimka który za duzo gwiazdorzy.. "SZPEC" a w studio to nie byl Patyra Był.
|
Do góry
|
|
|
|
#1028086 - 08/03/2007 18:05
|
Carpal Tunnel
|
tego kolesia z Przeglądu Sportowego co razem z Rafałem Partyrą w studio siedział, koleś jest beznadziejny, mniej więcej w stylu "wygrał bayern, ale powinien real bo są fajniejsi" ...ale mi specjalista, ja chcę powrotu Jola chodzi ci o Tuzimka który za duzo gwiazdorzy.. "SZPEC" a w studio to nie byl Patyra Był. Gvizdek, nie chodzi o studio podczas meczu Bayern - Real, tylko podczas skrótów, wtedy już był Patyra ...aha, no i nie chodzi mi o zadnego Jola, tylko o Pola 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|