Strona 3 z 6 < 1 2 3 4 5 6 >
Opcje tematu
#101770 - 16/04/2004 02:34 Re: Podobno Mecze Ustawione - ale czy to prawda ??
Arik Offline
old hand

Meldunek: 20/03/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Dziurkacz Do Dupy:
[qb] A tak na marginesie to i tak mysle ze Sachi jest idiota i napewno ma tak zje.banego ryja ze nie wychodzi z domu wiec sie nudzi i nabija posty po prostu. Zeby pozbyc sie kompleksow [/qb][/QUOTE]buhahahhaha mialem dzis kiepski chumor ale naprawde mi go poprawiles aaa byl bym zapomnial iwo:

Do góry
Bonus: Unibet
#101771 - 16/04/2004 02:41 Re: Podobno Mecze Ustawione - ale czy to prawda ??
dardaw Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 14/03/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Akratitos:
[qb]Czy ten temat został założony przez Dj Sachiego bo:

5)Jest z Zagłębia Dąbrowskiego i to tłumaczy wszystko.

[/qb][/QUOTE]To że Sachi inteligencją nie grzeszy to wszyscy doskonale wiemy lecz wyobraź sobie dupku że Zagłebie nie zaczyna i nie kończy się na Sachim.

Bądź więc tak miły palancie i odpieprz się od Zagłębia Dąbrowskiego a zajmij się raczej swoim miasteczkiem.

Do góry
#101772 - 16/04/2004 02:45 Re: Podobno Mecze Ustawione - ale czy to prawda ??
Ryśku Offline
newbie

Meldunek: 14/04/2004
Trzeba powiedzieć, że Saczi zapoczątkował fajny temat. Ale oczywiście dzieci z gimnazjum już po nim jadą. Co do Legii to się nie wypowiem, ale Ceramica całkiem możliwe. Tak samo jak Świt w zeszłej kolejce. Kto zdążył postawić ten może się cieszyć bo kurs 10,00 jest bardzo atrakcyjny. A raczej był. W STS i Prof zdjęte już a w TotoMix nawet się pewnie nie pojawi.

Z remisami we włoskiej B też Saczi ma racje bo w zeszłym tygodniu Napoli też był pewny X. A w tym również się zgodzę z DJ. A dodatkowo Ascoli - Piacenza X. W niektórych zdjęte np. B&W. A w tych co jest kurs waha się od 1,50 do 1,80. No to o czymś świadczy no nie?

I skończcie już tą dziecinadę z najeżdżaniem na niego. Jak hieny się zachowujecie. Nie ważne jaki temat rzuci, trzeba pojechać po nim - to wasza dewiza?

Si :zobacz: iwo:

Do góry
#101773 - 16/04/2004 02:59 Re: Podobno Mecze Ustawione - ale czy to prawda ??
majestic Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/03/2003
ja tez rano dostalem info ze szczecina ze mecz sprzedany i zagralem po kursie 9,0
takze pomyslcie zanim cos napiszecie

Do góry
#101774 - 16/04/2004 03:07 Re: Podobno Mecze Ustawione - ale czy to prawda ??
majestic Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/03/2003
a to co napisal dj o napoli to tez prawda zagralem ten remis razem z ceramiką

Do góry
#101775 - 16/04/2004 03:09 Re: Podobno Mecze Ustawione - ale czy to prawda ??
m-a-r-c Offline
addict

Meldunek: 22/09/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Radj:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Dziurkacz Do Dupy:
[qb]A mnie tam DJ Sachi nie irytuje tylko smiesza mnie ci ktorzy wciaz placza ze tylko nabija sobie posty i cos tam jeszcze. Nie wiem czemu was to tak boli. Pewnie wydaje sie wam ze kto ma najwiecej postow to jest najbardziej zajebisty ale to juz wasz problem. Sam sie duzo nie udzielam na forum ale czytam je regularnie i niektore osoby naprawde cenie ale patrzac na to co pisza a nie ile pisza i ich chyba takie tematy jak ten wogole nie interesuja... A im wiecej bedziecie jechac po DJ tym wiecej takich bezsensownych tematow bedzie zakladal (mi to w sumie na reke bo sie wiecej z was posmieje), chyba ze dostanie bana chociaz wedlug mnie to by bylo nie sprawiedliwe. A tak na marginesie to i tak mysle ze Sachi jest idiota i napewno ma tak zje.banego ryja ze nie wychodzi z domu wiec sie nudzi i nabija posty po prostu. Zeby pozbyc sie kompleksow [/qb][/QUOTE]Tobie polecam nad ortografia popracowac zanim zabierzesz glos na forum, w podstawowce nie uczyli polskiej pisowni?[/qb][/QUOTE]A tobie polecam nie byc takim madrala bo jak czytam twoje niektore odpowiedzi to nie wiem w jakiej podstawowce ktos taki kto pisze takie zborowiczale teksty mogl miec kolegow... Pewnie temu sie tak dobrze nauczyles ortografii

Do góry
#101776 - 16/04/2004 03:13 Re: Podobno Mecze Ustawione - ale czy to prawda ??
m-a-r-c Offline
addict

[QUOTE]Oryginalnie wysłał tyler:
[qb]ja rozumiem, że niektórzy ludzie są po prostu głupi, bo się tacy urodzili. ale na boga, takie jednostki funkconują w naszym społeczeństwie???[/qb][/QUOTE]Wlasnie o to mi chodzi ze w spoleczenstwie pewnie nie funkcjonuje za dobrze, za to na forum moze poczuc ze ktos zwraca na niego uwage. Mi to wsumie nie przeszkadza bo mam niezly gnilec jak czytam jak taki na przyklad Radj sie bulwersuje i az jest pewnie mokry ze zlosci ze taki Sachi niedlugo bedzie mial wiecej postow niz on

Do góry
#101777 - 16/04/2004 03:13 Re: Podobno Mecze Ustawione - ale czy to prawda ??
z o ® r o Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/09/2003
Może to nie do końca na temat, ale w meczu Chievo-Reggina najniższy kurs jest na remis (i nie przekracza 2.00). 90% buków wycofało ten mecz. Może jest coś na rzeczy.

Do góry
#101778 - 16/04/2004 03:14 Re: Podobno Mecze Ustawione - ale czy to prawda ??
Akratitos Offline
addict

Meldunek: 26/02/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał dardaw:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Akratitos:
[qb]Czy ten temat został założony przez Dj Sachiego bo:

[/qb][/QUOTE]To że Sachi inteligencją nie grzeszy to wszyscy doskonale wiemy lecz wyobraź sobie dupku że Zagłebie nie zaczyna i nie kończy się na Sachim.

Bądź więc tak miły palancie i odpieprz się od Zagłębia Dąbrowskiego a zajmij się raczej swoim miasteczkiem.[/qb][/QUOTE]Twój post raczej potwierdza inteligencję mieszkańców tego górniczego regionu kongresówki.

Do góry
#101779 - 16/04/2004 03:20 Re: Podobno Mecze Ustawione - ale czy to prawda ??
Tetfol Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/06/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał DJ SACHI:
[qb]a to jest forum i mozna pisac wszytko co sie usłyszy od innych ludzi al: [/qb][/QUOTE]NO coz ja dzisiaj słyszałem że sąsiadce wyskoczył jakis pryszcz na tyłku. Ale informacja nie jest jeszcze dokładnie sprawdzona. Jak potwierdzi ja wiecej osób to dam znać.

Do góry
#101780 - 16/04/2004 03:24 Re: Podobno Mecze Ustawione - ale czy to prawda ??
Zbychzbych Offline
member

Meldunek: 29/11/2003
Omenio...
nie przeginaj pały
Mam dobra pracę, skończone studia, 2 specjalizacje, władam biegle 4 językami, nie wspomnę już o dobrej sytuacji rodzinnej - tak więc nie muszę dowartościować się wyskakiwaniem na DJ Sachiego.
Po prostu uważam, że jest patologicznym megalomanem, oszustem z zaburzeniami emocjonalnymi oraz skończonym niepoprawnym osłem.
Zerknij sobie na jego stronę domową i zastanów się gdzie jeszcze ten oszołom nas kompronituje.

Do góry
#101781 - 16/04/2004 03:29 Re: Podobno Mecze Ustawione - ale czy to prawda ??
takizwykły Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/10/2003
Dziurkacz Do Dupy : Najpierw objechałes naszego Dj :

[QUOTE] A tak na marginesie to i tak mysle ze Sachi jest idiota i napewno ma tak zje.banego ryja ze nie wychodzi z domu wiec sie nudzi i nabija posty po prostu. Zeby pozbyc sie kompleksow
[/QUOTE]a teraz nagle zajmujesz się ortografią innych:

[QUOTE] A tobie polecam nie byc takim madrala bo jak czytam twoje niektore odpowiedzi to nie wiem w jakiej podstawowce ktos taki kto pisze takie zborowiczale teksty mogl miec kolegow... Pewnie temu sie tak dobrze nauczyles ortografii [/QUOTE]Zastanów się koles co piszesz...fakt...jak już powiedziałem wczesniej wg. mnie ten temat jest beznadziejny...ale nie musisz scenek takich odwalać...

Pogoń na bank wygra, a Wisła-Legia <===wg. mnie NO BET...na takich meczach buki zarabiaja...bo tu wszystko moze sie zdarzyc...

Do góry
#101782 - 16/04/2004 03:29 Re: Podobno Mecze Ustawione - ale czy to prawda ??
Wychowany_Na_Nalewce Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/12/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Akratitos:
[qb]
[/qb][/QUOTE]Od Zagłębia Dąbrowskiego to moglbys sie laskawie odp... :stop:

Do góry
#101783 - 16/04/2004 03:34 Re: Podobno Mecze Ustawione - ale czy to prawda ??
z o ® r o Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał takizwykly:
[qb]...na takich meczach buki zarabiaja...bo tu wszystko moze sie zdarzyc...[/qb][/QUOTE]a na innych to niby nie zarabiają?

Do góry
#101784 - 16/04/2004 03:37 Re: Podobno Mecze Ustawione - ale czy to prawda ??
takizwykły Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/10/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał zoRro:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał takizwykly:
[qb]...na takich meczach buki zarabiaja...bo tu wszystko moze sie zdarzyc...[/qb][/QUOTE]a na innych to niby nie zarabiają?[/qb][/QUOTE]Owszem na każdym meczu buk może zarobić...ale mecz Wisła-Legia...niech ktos poda sensowny argument...(kilka) dowodzący zwycięstwa jednego z zespołów...jest to mecz sezonu, niema mowy o odpuszczeniu. Zadecyduje aktualna forma, nastawienie, skład itp. Osobiscie wierze w takie coś, że mecz jest ustawiony i forumowicze wiedzą o tym...były takie przypadki nawet niedawno, ale w tych przykładach co SaCHI podał to jest szukanie igły w stogu siana...a jak się okaże, że miał rację to po meczach będą padały teksty "a nie mówilem"...

Do góry
#101785 - 16/04/2004 03:40 Re: Podobno Mecze Ustawione - ale czy to prawda ??
[g]um[p] Offline

Meldunek: 24/08/2002
święta za nami, a tu nadal wszyscy mili są dla innych

Do góry
#101786 - 16/04/2004 03:40 Re: Podobno Mecze Ustawione - ale czy to prawda ??
Radj Offline
veteran

Meldunek: 08/07/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Ryśku:
[qb]Trzeba powiedzieć, że Saczi zapoczątkował fajny temat. Ale oczywiście dzieci z gimnazjum już po nim jadą. Co do Legii to się nie wypowiem, ale Ceramica całkiem możliwe. Tak samo jak Świt w zeszłej kolejce. Kto zdążył postawić ten może się cieszyć bo kurs 10,00 jest bardzo atrakcyjny. A raczej był. W STS i Prof zdjęte już a w TotoMix nawet się pewnie nie pojawi.

Z remisami we włoskiej B też Saczi ma racje bo w zeszłym tygodniu Napoli też był pewny X. A w tym również się zgodzę z DJ. A dodatkowo Ascoli - Piacenza X. W niektórych zdjęte np. B&W. A w tych co jest kurs waha się od 1,50 do 1,80. No to o czymś świadczy no nie?

I skończcie już tą dziecinadę z najeżdżaniem na niego. Jak hieny się zachowujecie. Nie ważne jaki temat rzuci, trzeba pojechać po nim - to wasza dewiza?

Si :zobacz: iwo: [/qb][/QUOTE]4 posty, klon DJ Sachiego? Czy sa jeszcze tak naiwni? Jezeli chodzi o Serie B to moze i beda remisy, przeciez w tej lidze to normalne, Legia z obecna forma takze moze wygrac, ale z ustawianiem to nie ma nic wspolnego a gdyby bylo cokolwiek ustawione do DJ Sachi nie moglby tego wiedziec.

Do góry
#101787 - 16/04/2004 03:41 Re: Podobno Mecze Ustawione - ale czy to prawda ??
z o ® r o Offline
Carpal Tunnel

[qb]niech ktos poda sensowny argument...(kilka) dowodzący zwycięstwa jednego z zespołów...[/qb][/QUOTE]ja mogę:

1) personalnie Wisła jest znacznie mocniejsza od Legii

2) Wisła nie przegrała u siebie od kilkudziesięciu (sic!) spotkań (ostatnio z KSZO dawno temu)

3) Legia jest osłabiona (brak Saganowskiego)

Do góry
#101788 - 16/04/2004 03:43 Re: Podobno Mecze Ustawione - ale czy to prawda ??
Radj Offline
veteran

Meldunek: 08/07/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Dziurkacz Do Dupy:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Radj:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Dziurkacz Do Dupy:
[qb]A mnie tam DJ Sachi nie irytuje tylko smiesza mnie ci ktorzy wciaz placza ze tylko nabija sobie posty i cos tam jeszcze. Nie wiem czemu was to tak boli. Pewnie wydaje sie wam ze kto ma najwiecej postow to jest najbardziej zajebisty ale to juz wasz problem. Sam sie duzo nie udzielam na forum ale czytam je regularnie i niektore osoby naprawde cenie ale patrzac na to co pisza a nie ile pisza i ich chyba takie tematy jak ten wogole nie interesuja... A im wiecej bedziecie jechac po DJ tym wiecej takich bezsensownych tematow bedzie zakladal (mi to w sumie na reke bo sie wiecej z was posmieje), chyba ze dostanie bana chociaz wedlug mnie to by bylo nie sprawiedliwe. A tak na marginesie to i tak mysle ze Sachi jest idiota i napewno ma tak zje.banego ryja ze nie wychodzi z domu wiec sie nudzi i nabija posty po prostu. Zeby pozbyc sie kompleksow [/qb][/QUOTE]Tobie polecam nad ortografia popracowac zanim zabierzesz glos na forum, w podstawowce nie uczyli polskiej pisowni?[/qb][/QUOTE]A tobie polecam nie byc takim madrala bo jak czytam twoje niektore odpowiedzi to nie wiem w jakiej podstawowce ktos taki kto pisze takie zborowiczale teksty mogl miec kolegow... Pewnie temu sie tak dobrze nauczyles ortografii[/qb][/QUOTE]Skad sie tacy biora? W ogole (tak to sie pisze) ciekawa teoria, potrafi pisac=nie ma kolegow. Prosze pokaz mi jakiegos mojego posta gdzie sa 'zborowiczale' teksty. Czekam.

Do góry
#101789 - 16/04/2004 03:48 Re: Podobno Mecze Ustawione - ale czy to prawda ??
m-a-r-c Offline
addict

[qb]Dziurkacz Do Dupy : Najpierw objechałes naszego Dj :

[QUOTE] A tak na marginesie to i tak mysle ze Sachi jest idiota i napewno ma tak zje.banego ryja ze nie wychodzi z domu wiec sie nudzi i nabija posty po prostu. Zeby pozbyc sie kompleksow
[/QUOTE]a teraz nagle zajmujesz się ortografią innych:

[QUOTE] A tobie polecam nie byc takim madrala bo jak czytam twoje niektore odpowiedzi to nie wiem w jakiej podstawowce ktos taki kto pisze takie zborowiczale teksty mogl miec kolegow... Pewnie temu sie tak dobrze nauczyles ortografii [/QUOTE]Zastanów się koles co piszesz...fakt...jak już powiedziałem wczesniej wg. mnie ten temat jest beznadziejny...ale nie musisz scenek takich odwalać...

Pogoń na bank wygra, a Wisła-Legia <===wg. mnie NO BET...na takich meczach buki zarabiaja...bo tu wszystko moze sie zdarzyc...[/qb][/QUOTE]Nie wiem nad czym mam sie zastanawiac. Dla mnie to chyba wydaje sie jasne wszystko. Po DJ nie tyle pojechalem tylko napisalem co mysle. Wedlug mnie albo jest dzieciakiem i nie zdaje sobie sprawy co robi, ale w profilu ma ze jest studentem wiec sobie pewnie robi jaja z niektorych uzytkownikow forum. A jezeli to ze oni sie na niego bulwersuja ze nabija posty, a on dalej robi swoje sprawia mu taka satysfakcje oznacza, wedlug mnie ze nie ma ciekawszych rozrywek. Tyle.

I sie wcale nie zajmuje ortografia innych tylko to byla odpowiedz na to co napisal Radj zebym lepiej popracowal nad ortografia. A takie teksty sa wedlug mnie ostro zborowiczale na takim forum jak te. Mam propozycje dla Radja: zrob sonde z pytaniem "Czy przeszkadza ci ze ktos nie uzywa przecinkow w swoim poscie?". Ciekawe jaki bedzie wynik na TYM forum

Do góry
Strona 3 z 6 < 1 2 3 4 5 6 >

Moderator:  Biszop, rafal08