[QUOTE]Oryginalnie wysłał _bzyku_:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał ELDORADO:
[QB]Na te wybory nie pójdę, bo jestem eurosceptykiem.QB][/QUOTE]Ja też jestem eurosceptykiem, w referendum głosowałem na NIE, i uważam że powinienem pójść do wyborów i zagłosować na eurosceptyków. Wśród nich widze tylko 2 partie: LPR i UPR.
Olanie wyborów przez eurosceptyków oznacza że zasiądą tam sami z PO i UW dla których niewiele liczy się polski interes, za uszy wszystkich zaś ciągną do UE. Że o komuchach nie wspomnę.
To właśnie eurosceptycy najgłośniej krzyczeli o tym co rząd źle negocjował, tyle że byli zagłuszani napastliwą propagandą rządową. Teraz już po fakcie tej propagandy juz nie ma i coraz więcej ludzi zaczyna dostrzegać jak fatalnie wynegocjowany jest układ akcesyjny.
Dlatego podziękujmy już tym euroentuzjastom z SLD i PO oraz olejmy przekupna Samoobronę bo jak oni się dostaną to dalej będą słuchać "wielkiego brata" z Brukseli nawet się nie zastanawiając w czym biorą udział.
Pozdrawiam[/qb][/QUOTE]Popatrz na to z drugiej strony .Olanie wyborów jest jedyną rozsądną decyzją dla eurosceptyka
gdyby Polacy olali referendum do UE , nie bylibyśmy teraz w tej całej unii .Jesli teraz olejemy wybory do parlamentu ci nasi posłowie nie będą mieli żadnej legitymacji społecznej -coż to za demokracja bowiem kiedy te 20-30 % społeczenstwa, ktore znowu ulegnie tej europropagandzie i pójdzie do wyborów zadecyduje za wiekszość Polaków.
Niestety ja nie znam żadnej w Polsce partii ,która by była za bojkotem :zobacz: wszystkie partyjki z prawa i z lewa garną się do tego brukselskiego żłobu .
Co do upr-u ,bo to najbardziej mnie boli, partia ta okazuje się ,że jest tylko dobra w słowach.I zawsze kiedy potrzeba racjonalnego działania zachowuje się nieracjonalnie.Patrz ta ich groteskowa koalicja z PO w poprzednich wyborach i ich totalne wy******nie przez Donalda :zobacz: Tak bardzo chcą zmieniać świat i tak bardzo chcą żeby ten świat pozostał taki jaki jest.Toż to totalna schizofrenia :zobacz:
Co do Leppera // Panowie Leppera on już jest wpisany w "układ" i "układ" ten go zaakceptował :zobacz: .Międzynarodowa lichwa dobrze kalkuluje, gdyby miała obawy co do Leppera złotówka już dzisiaj dołowałaby na łeb, a inflację mielibyśmy na poziomowe 100%
Nawet jakby Lepper doszedł do władzy , to nic się w Polsce nie zmieni, może będzie tylko bardziej śmiesznie

.
POZDRAWIAM
ELDORADO