Strona 1 z 3 1 2 3 >
Opcje tematu
#102309 - 08/06/2004 20:40 Eurowybory
Bzyku Offline
Blade Runner

Meldunek: 04/05/2004
Na kogo zagłosujecie w Eurowyborach 13 czerwca? A może na nikogo?

Do góry
Bonus: Unibet
#102310 - 08/06/2004 20:43 Re: Eurowybory
Tetfol Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/06/2002
Zagłosowałem pierwszy . Mój wybór to Platforma Obywatelska. A konkretnie to chyba na pania Urszule Gacek zagłosuje.

Do góry
#102311 - 08/06/2004 20:44 Re: Eurowybory
Bzyku Offline
Blade Runner

A ja przyznam sie, że kieruję się bardziej wyborem partii niż konkretnej osoby. Bo tych właściwie i tak nie znam. No chyba że ktoś już na maxa skompromitowany

Do góry
#102312 - 08/06/2004 20:51 Re: Eurowybory
Gy_Gy_Crav[eel] Offline
veteran

Meldunek: 09/11/2001
Bojkot,bojkot

Do góry
#102313 - 08/06/2004 21:03 Re: Eurowybory
WK Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 08/09/2001
Czesc,

Czy ktos z Was widzial reklamowke do EP ugrupowania www.nop. org.pl/ ? Widzialem to cudo raz w TV3 Lodz i na koncu bylo o homoseksualizmie i byl znak taki jak stoja przydordze - znaki zakazu biale kolko z czerwona obwodka i przekreslone na czerwono.
A na bialym tla dwoch chlopcow odbywajacych stosunek.

Moze ktos wie gdzie taki znaczek znalezc (animowany gif czy jakies avi)?

Edytuje bo nie wiem dlaczego zamiast adresu robia sie kropki www.**********/ - wstawilem jedna spacje wiecej.

Zreszta klip o ktory mi chodzilo jest do sciagniecia z ich strony

Wojtek

Do góry
#102314 - 08/06/2004 21:15 Re: Eurowybory
Ghost Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/02/2003
a ja sie jeszcze nie zdecydowalem, ale najbardziej mi sie podoba OKO i Samoobrona

OBYWATELSKIE OKO W EUROPIE (ich spot tv mnie rozwalil po prostu)

DAJCIE SZANSĘ (no jak mozna przejsc obojetnie obok takiego hasla? )

pfff...

spot wyborczy samoobrony:
http://www.samoobrona.org.pl/pages/15.pe/01.aktualnosci/spot03.mpg

dialog koncowy niedorozwinietego ojca z niedorozwinietym synem wymiata iwo:

Do góry
#102315 - 08/06/2004 22:23 Re: Eurowybory
Bzyku Offline
Blade Runner

cała samoobrona wymiata

Do góry
#102316 - 08/06/2004 23:58 Re: Eurowybory
Wychowany_Na_Nalewce Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/12/2003
calkowita olewka dla tych "wyborow" - niech sobie rodziny kandydatów głosuja. podobnie jak wiekszosc spoleczenstwa w dupie mam te wybory - frekwencja? typuje ze bedzie 20%

Do góry
#102317 - 09/06/2004 00:09 Re: Eurowybory
ozzy123 Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 02/10/2003
Widze, ze szanowni forumowicze mają zamiar olać wybory. No cóż, mimo wszystko uważam że to nasz obowiązek, i nawet jeśli to nic nie zmieni,to ja poświęcę te 30 minut, żeby pójść i zagłosować. Chociażby z tego powodu, aby samoobrona uzyskała gorszy wynik. Namawiam do przemyślenia jeszcze raz kwestii tych, którzy mają zamiar nie iść do urn.
Z pozdrowieniami
Ozzy

Do góry
#102318 - 09/06/2004 00:30 Re: Eurowybory
Bzyku Offline
Blade Runner

[QUOTE]Oryginalnie wysłał ozzy123:
[qb]Widze, ze szanowni forumowicze mają zamiar olać wybory. No cóż, mimo wszystko uważam że to nasz obowiązek, i nawet jeśli to nic nie zmieni,to ja poświęcę te 30 minut, żeby pójść i zagłosować. Chociażby z tego powodu, aby samoobrona uzyskała gorszy wynik. Namawiam do przemyślenia jeszcze raz kwestii tych, którzy mają zamiar nie iść do urn.
Z pozdrowieniami
Ozzy[/qb][/QUOTE]Hehe ja z tego samego powodu pójdę.

Lepper musi odejść! :stop:

Do góry
#102319 - 09/06/2004 00:51 Re: Eurowybory
ELDORADO Offline
Joker

Meldunek: 09/07/2002
Na te wybory nie pójdę, bo jestem eurosceptykiem.

Jedna smutna reflekcja mi się w związku z tymi wyborami nasuwa.
Po prostu mi się chce na te wszystkie uke: lpr-y, upr-y, polskie tzw.partie narodowe, czyli wszystkie te, które wcześniej kontestowały nasze wejście do UE, a teraz wszystkie jak jeden mąż startują w tych wyborach.
Kasiora w tym parlamencie europejskim jest zacna 40 tys. zł na łeba dla naszego "ambitnego" posła-osła , co wobec tego znaczą te nędzne 8 tys.zł w naszym wspaniałym parlamencie :zobacz: .Co tam wcześniejsze programy , te idee, kiedy taka kasiora w Brukseli czeka.

Wszystkim partiom w Polsce mówię :stop: ,czekając w głupiej nadziei na jakiegoś dyktatora, który zrobiłby w tym kraju porządek z tymi wszystkimi śmiesznymi partyjkami.

Do góry
#102320 - 09/06/2004 01:10 Re: Eurowybory
donic Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/10/2002
Nie ide głosować, choć kumpel mnie namawia "choć jaja zrobimy i na Samoobrone zagłsujemy, jak rzad sobie w c***a leci to my też ". Może faktycznee pojde

Do góry
#102321 - 09/06/2004 01:21 Re: Eurowybory
Anonymous
Unregistered

ja ide głosować na Ferdka B.

Do góry
#102322 - 09/06/2004 01:24 Re: Eurowybory
gregorrr Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/06/2003
eldorado,

niewatpliwie masz racje co do przewrotnosci i interesownosci partii i poslow, ale powiedz czy wyobrazasz sobie przedstawicieli samoobrony w europejskim parlamencie?! opinia o polakach jest za granica niezbyt dobra, eufemistycznie rzecz ujmujac. dzieki tym, ktorzy sie moga znalezc w parlamencie unijnym moze ta opinia sie poprawic lub pogorszyc i to jest dla mnie wystarczajacy argument by wziac udziau w glosowaniu.

pzdr

Do góry
#102323 - 09/06/2004 01:32 Re: Eurowybory
Anonymous
Unregistered

[QUOTE]Oryginalnie wysłał gregorrr:
[qb]eldorado,

niewatpliwie masz racje co do przewrotnosci i interesownosci partii i poslow, ale powiedz czy wyobrazasz sobie przedstawicieli samoobrony w europejskim parlamencie?! opinia o polakach jest za granica niezbyt dobra, eufemistycznie rzecz ujmujac. dzieki tym, ktorzy sie moga znalezc w parlamencie unijnym moze ta opinia sie poprawic lub pogorszyc i to jest dla mnie wystarczajacy argument by wziac udziau w glosowaniu.

pzdr[/qb][/QUOTE]nigdy nie widziałem tyle literek
ale fajne

Do góry
#102324 - 09/06/2004 01:34 Re: Eurowybory
Tetfol Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/06/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał donic:
[qb]Nie ide głosować, choć kumpel mnie namawia "choć jaja zrobimy i na Samoobrone zagłsujemy, jak rzad sobie w c***a leci to my też ". Może faktycznee pojde [/qb][/QUOTE]No cóż skoro ludzie tak podchodzą do wyborów to sie nie dziwmy że w kraju jest tak jak jest, ze banda gamoniów siedzi w parlamecie i uchwala ustawy niezgodne z konstytucją. Ja wybory zawsze traktuje powaznie bo w nich jest szansa cos zmienić. Ja głosuję na PO bo uważam że mimo wszystko pociągna naszą gospodarke do przodu. A co niektórzy niech głosuja dla jaj na Samoobronę, tylko módlcie się żeby w przyszłości nie doszli do władzy bo wtedy to beda dopiero jaja.

Mam nadzieję że takich ludzi jak twoj kolega donic jest w Polsce niewielu.

Do góry
#102325 - 09/06/2004 01:35 Re: Eurowybory
Coin Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/09/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał ELDORADO:
[qb]czekając w głupiej nadziei na jakiegoś dyktatora, który zrobiłby w tym kraju porządek z tymi wszystkimi śmiesznymi partyjkami.[/qb][/QUOTE]Moze, czekasz na Leppera ?

Do góry
#102326 - 09/06/2004 01:40 Re: Eurowybory
Anonymous
Unregistered

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Coin:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał ELDORADO:
[qb]czekając w głupiej nadziei na jakiegoś dyktatora, który zrobiłby w tym kraju porządek z tymi wszystkimi śmiesznymi partyjkami.[/qb][/QUOTE]Moze, czekasz na Leppera ? [/qb][/QUOTE]skad wiedziales?

Do góry
#102327 - 09/06/2004 01:54 Re: Eurowybory
Bzyku Offline
Blade Runner

[QUOTE]Oryginalnie wysłał ELDORADO:
[QB]Na te wybory nie pójdę, bo jestem eurosceptykiem.QB][/QUOTE]Ja też jestem eurosceptykiem, w referendum głosowałem na NIE, i uważam że powinienem pójść do wyborów i zagłosować na eurosceptyków. Wśród nich widze tylko 2 partie: LPR i UPR.
Olanie wyborów przez eurosceptyków oznacza że zasiądą tam sami z PO i UW dla których niewiele liczy się polski interes, za uszy wszystkich zaś ciągną do UE. Że o komuchach nie wspomnę.
To właśnie eurosceptycy najgłośniej krzyczeli o tym co rząd źle negocjował, tyle że byli zagłuszani napastliwą propagandą rządową. Teraz już po fakcie tej propagandy juz nie ma i coraz więcej ludzi zaczyna dostrzegać jak fatalnie wynegocjowany jest układ akcesyjny.
Dlatego podziękujmy już tym euroentuzjastom z SLD i PO oraz olejmy przekupna Samoobronę bo jak oni się dostaną to dalej będą słuchać "wielkiego brata" z Brukseli nawet się nie zastanawiając w czym biorą udział.

Pozdrawiam

Do góry
#102328 - 09/06/2004 02:46 Re: Eurowybory
ELDORADO Offline
Joker

Meldunek: 09/07/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał _bzyku_:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał ELDORADO:
[QB]Na te wybory nie pójdę, bo jestem eurosceptykiem.QB][/QUOTE]Ja też jestem eurosceptykiem, w referendum głosowałem na NIE, i uważam że powinienem pójść do wyborów i zagłosować na eurosceptyków. Wśród nich widze tylko 2 partie: LPR i UPR.
Olanie wyborów przez eurosceptyków oznacza że zasiądą tam sami z PO i UW dla których niewiele liczy się polski interes, za uszy wszystkich zaś ciągną do UE. Że o komuchach nie wspomnę.
To właśnie eurosceptycy najgłośniej krzyczeli o tym co rząd źle negocjował, tyle że byli zagłuszani napastliwą propagandą rządową. Teraz już po fakcie tej propagandy juz nie ma i coraz więcej ludzi zaczyna dostrzegać jak fatalnie wynegocjowany jest układ akcesyjny.
Dlatego podziękujmy już tym euroentuzjastom z SLD i PO oraz olejmy przekupna Samoobronę bo jak oni się dostaną to dalej będą słuchać "wielkiego brata" z Brukseli nawet się nie zastanawiając w czym biorą udział.

Pozdrawiam[/qb][/QUOTE]Popatrz na to z drugiej strony .Olanie wyborów jest jedyną rozsądną decyzją dla eurosceptyka
gdyby Polacy olali referendum do UE , nie bylibyśmy teraz w tej całej unii .Jesli teraz olejemy wybory do parlamentu ci nasi posłowie nie będą mieli żadnej legitymacji społecznej -coż to za demokracja bowiem kiedy te 20-30 % społeczenstwa, ktore znowu ulegnie tej europropagandzie i pójdzie do wyborów zadecyduje za wiekszość Polaków.

Niestety ja nie znam żadnej w Polsce partii ,która by była za bojkotem :zobacz: wszystkie partyjki z prawa i z lewa garną się do tego brukselskiego żłobu .

Co do upr-u ,bo to najbardziej mnie boli, partia ta okazuje się ,że jest tylko dobra w słowach.I zawsze kiedy potrzeba racjonalnego działania zachowuje się nieracjonalnie.Patrz ta ich groteskowa koalicja z PO w poprzednich wyborach i ich totalne wy******nie przez Donalda :zobacz: Tak bardzo chcą zmieniać świat i tak bardzo chcą żeby ten świat pozostał taki jaki jest.Toż to totalna schizofrenia :zobacz:

Co do Leppera // Panowie Leppera on już jest wpisany w "układ" i "układ" ten go zaakceptował :zobacz: .Międzynarodowa lichwa dobrze kalkuluje, gdyby miała obawy co do Leppera złotówka już dzisiaj dołowałaby na łeb, a inflację mielibyśmy na poziomowe 100%
Nawet jakby Lepper doszedł do władzy , to nic się w Polsce nie zmieni, może będzie tylko bardziej śmiesznie .

POZDRAWIAM
ELDORADO

Do góry
Strona 1 z 3 1 2 3 >

Moderator:  Biszop, rafal08