Strona 2 z 3 < 1 2 3 >
Opcje tematu
#102329 - 09/06/2004 07:06 Re: Eurowybory
tyler Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/09/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał ghostface:
[qb]spot wyborczy samoobrony:
dialog koncowy niedorozwinietego ojca z niedorozwinietym synem wymiata iwo: [/qb][/QUOTE]heheheh, dokładnie to samo pomyślałem jak usłyszałem ich rozmowę <rotfl> iwo:

ja zastanawiam się nad głosowaniem na sebastiana florka z big brothera. ostatnio był na meczu jagi i fundował piłki i strzelił karnego . podoba mi się, że ten gość dostał siędo sejmu dzięki lipnemu programowi, nic tam nie robi, obija się non stop i ma jeszcze czelność kandydować do europarlamentu

Do góry
Bonus: Unibet
#102330 - 09/06/2004 14:42 Re: Eurowybory
Michauek Offline
addict

Meldunek: 04/12/2003
Lepper i jego banda to sami starzy UBecy

Do góry
#102331 - 09/06/2004 16:10 Re: Eurowybory
Wychowany_Na_Nalewce Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/12/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał tyler:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał ghostface:
dialog koncowy niedorozwinietego ojca z niedorozwinietym synem wymiata iwo: [/qb][/QUOTE]heheheh, dokładnie to samo pomyślałem jak usłyszałem ich rozmowę <rotfl> iwo:

ja zastanawiam się nad głosowaniem na sebastiana florka z big brothera. ostatnio był na meczu jagi i fundował piłki i strzelił karnego . podoba mi się, że ten gość dostał siędo sejmu dzięki lipnemu programowi, nic tam nie robi, obija się non stop i ma jeszcze czelność kandydować do europarlamentu [/qb][/QUOTE]slyszalem ze Klaudiusz tez kandyduje i to na dodatek w okregu Florka pchajcie sie swinki do koryta pchajcie

Do góry
#102332 - 09/06/2004 18:15 Re: Eurowybory
Zbigniew Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/03/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał tyler:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał ghostface:

ja zastanawiam się nad głosowaniem na sebastiana florka z big brothera. ostatnio był na meczu jagi i fundował piłki i strzelił karnego . podoba mi się, że ten gość dostał siędo sejmu dzięki lipnemu programowi, nic tam nie robi, obija się non stop i ma jeszcze czelność kandydować do europarlamentu [/qb][/QUOTE]Florek mówi, że jest zagorzałym kibicem Jagi, a jak go z TVP3 zapytali o zawodników to nie umiał wymienić ANI JEDNEGO.

Do góry
#102333 - 09/06/2004 19:14 Re: Eurowybory
Bzyku Offline
Blade Runner

Meldunek: 04/05/2004
[QUOTE] Jesli teraz olejemy wybory do parlamentu ci nasi posłowie nie będą mieli żadnej legitymacji społecznej -coż to za demokracja bowiem kiedy te 20-30 % społeczenstwa, ktore znowu ulegnie tej europropagandzie i pójdzie do wyborów zadecyduje za wiekszość Polaków.
[/QUOTE]Hehe akurat fakt że nie będą mieli legitymacji społecznej nikogo już w tym kraju nie rusza. Wystarczy popatrzeć na tą zgraję skorumpowanych watażków z SLD. Popiera ich niecałe 5% ludzi, a oni dalej rządzą. I jeszcze nie widzą w tym nic złego

Do góry
#102334 - 10/06/2004 00:55 Re: Eurowybory
z o ® r o Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/09/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał ELDORADO:
[qb]
Niestety ja nie znam żadnej w Polsce partii ,która by była za bojkotem :zobacz: wszystkie partyjki z prawa (...) garną się do tego brukselskiego żłobu .
[/qb][/QUOTE]Przecież musi ktoś w tym bezbożnym europarlamencie krzyż powiesić

Do góry
#102335 - 10/06/2004 02:48 Re: Eurowybory
Galimatias78 Offline
old hand

Meldunek: 23/08/2001
Ja olewam te wybory ciepłym moczem. Jedna świnia czy druga i tak chodzi o koryto. Niech zwyciecieży lepsza świnka. al: gogo świnki

Do góry
#102336 - 10/06/2004 03:13 Re: Eurowybory
Wychowany_Na_Nalewce Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/12/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Galimatias78:
[qb]Ja olewam te wybory ciepłym moczem. Jedna świnia czy druga i tak chodzi o koryto. Niech zwyciecieży lepsza świnka. al: gogo świnki[/qb][/QUOTE] iwo:

jak widze te smiejace sie palki z bilboardow to mi sie niedobrze robi uke: troche kasy wydali na te reklamy - a zwyklych ludzi to maja w dupie wiec ja nie mam zamiaru marnowac swojego cennego czasu na glosowanie ale by im mina zrzedla jakby frekwencja wyniosla 5% albo Samoobrona by wziela 95% miejsc tyle hajsu na reklamy poszlo na darmo

ZLODZIEJE uke:

Do góry
#102337 - 10/06/2004 04:11 Re: Eurowybory
Kosai(Hosse) Offline
stranger

Meldunek: 07/06/2004
Jestem komunista i bojkotuję burżuazyjne wybory.
Długo by sie rozpisywać nad idiotyzmem neoliberalnych złodzieji oraz faszystów z lpr,nie mówiąć już o zwolennikach muzealnego kapitalizmu z upr.Generalnie można by dyskutować i dyskutować ale wkoncu to forum jest o sporcie a polityką zajmuję się na innych serwisach.APP Racja wydawałą się być alternatywnym wyborem,jednak ta partia jest zbyt pobłażliwea dla pedofilów w sutannie.JAko ciekawostke powiem że starujący w wyborach Florek z big bradera,niezle nawet udzielający sie w moim miescie (S-ki) powiedział że jeżeli nie zapewni dzieciom szklanki mleka w szkołach to zrezygnuje z mandatu.Obiecanki cacanki czy szczera deklaracja(wątpie) a co wy o tym myslicie ?

Do góry
#102338 - 10/06/2004 05:48 Re: Eurowybory
Ghost Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/02/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Kosai(Hosse):
[qb]Jestem komunista i bojkotuję burżuazyjne wybory.[/qb][/QUOTE]przeciez prawdziwy komunista idzie za glosem partii?

a co do Florka, to jak to juz Tyler napisal, on sie tylko o******la w sejmie, wiec moze to i lepiej zeby poszedl w pizdu do Europy, przynajmniej nie bedzie tam wysuwal jakichs glupich pomyslow, jak to co niektorzy beda robic...

Do góry
#102339 - 10/06/2004 16:56 Re: Eurowybory
Bzyku Offline
Blade Runner

A mnie tak zastanawia kto u diabła głosuje na tą "szamboobronę". U mnie w Szczecinie pytałem mnóstwo ludzi to NIKT nie lubi samoobrony, a większość ma ją tam gdzie słońce nie dociera. Znajomi co niektórzy też twierdzą że nie znają nikogo, kto by ich popierał, no może jeden czy dwóch by się gdzieś znalazło.
Na różnych forach czytam też wypowiedzi internautów, którzy wypowiadają sie w podobnym tonie.Dlatego pytam się:
kto u diabła na nich głosuje?
Albo ich wyborcy sie nie przyznają albo wcale nie maja takiego poparcia jak wynikałoby z sondaży.
Być może media celowo w sondażach zawyżają wyniki i uzywają Leppera jako straszaka. Wmawiając ludziom jakiego to on nie ma poparcia, straszą: głosujcie na rozsądnych itp. ( w domyśle PO, bo nikt o zdrowych zmysłach na SLD głosu nie odda )
Może ktoś zna potencjalnych wyborców samoobrony?
Czy może zamiast wyborców są duchy, które nas w sondażach nawiedzają?

Do góry
#102340 - 10/06/2004 18:18 Re: Eurowybory
Coin Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/09/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał _bzyku_:
[qb]Dlatego pytam się:
kto u diabła na nich głosuje?
[/qb][/QUOTE]Moze zlote podpisy Renaty Beger ? :>

Do góry
#102341 - 10/06/2004 18:20 Re: Eurowybory
Zbigniew Offline
Carpal Tunnel

[qb]
kto u diabła na nich głosuje?[/qb][/QUOTE]A masz wśród znajomych prostych rolników? A na forach dyskusyjnych udzielają się prości rolnicy?

Do góry
#102342 - 10/06/2004 18:39 Re: Eurowybory
Bzyku Offline
Blade Runner

[QUOTE]A masz wśród znajomych prostych rolników? A na forach dyskusyjnych udzielają się prości rolnicy?[/QUOTE]Jakoś nie wierzę, żeby 20% społeczeństwa to byli prości rolnicy

Do góry
#102343 - 10/06/2004 19:36 Re: Eurowybory
Perla Offline
enthusiast

Meldunek: 20/04/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał ELDORADO:
[qb]Na te wybory nie pójdę, bo jestem eurosceptykiem.

Jedna smutna reflekcja mi się w związku z tymi wyborami nasuwa.
Po prostu mi się chce na te wszystkie uke: lpr-y, upr-y, polskie tzw.partie narodowe, czyli wszystkie te, które wcześniej kontestowały nasze wejście do UE, a teraz wszystkie jak jeden mąż startują w tych wyborach.
Kasiora w tym parlamencie europejskim jest zacna 40 tys. zł na łeba dla naszego "ambitnego" posła-osła , co wobec tego znaczą te nędzne 8 tys.zł w naszym wspaniałym parlamencie :zobacz: .Co tam wcześniejsze programy , te idee, kiedy taka kasiora w Brukseli czeka.

Wszystkim partiom w Polsce mówię :stop: ,czekając w głupiej nadziei na jakiegoś dyktatora, który zrobiłby w tym kraju porządek z tymi wszystkimi śmiesznymi partyjkami.[/qb][/QUOTE]A skadzes wytrzasnal te 40 patoli? Bo z tego co wiem to wszyscy zarabiaja tyle ile w swoich parlamentach...

Do góry
#102344 - 10/06/2004 20:00 Re: Eurowybory
Coin Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/09/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Perla:
[qb]A skadzes wytrzasnal te 40 patoli? Bo z tego co wiem to wszyscy zarabiaja tyle ile w swoich parlamentach...[/qb][/QUOTE]ZTCW przedstawiciele w Europarlamencie zarabiaja DUZO wiecej niz w polskim parlamencie

Do góry
#102345 - 10/06/2004 21:58 Re: Eurowybory
Tetfol Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/06/2002
Ciekawy tekst:

Życie Warszawy": Czterech profesorów i piętnastu doktorów pozyskał przed wyborami do europarlamentu Andrzej Lepper. Gdy przyjrzeć się tej elicie, czar pryska. Tworzą ją współpracownik bezpieki, piewca ZSRR, zwolennik cenzury i stalinowski dyplomata - czytamy w artykule "Mózgowcy z Samoobrony" w "Życiu Warszawy".Doktor Zdzisław Królak to jedyny warszawski kandydat do europarlamentu, który w swym zeznaniu lustracyjnym przyznał się do związków z aparatem bezpieczeństwa PRL. Obecnie wykłada ekonomię. Królak to jeden z kilkunastu naukowców, których przed eurowyborami udało się pozyskać liderowi Samoobrony.Kilka miesięcy temu Lepper postawił swym partyjnym kolegom jasne zadanie: stworzenie elity intelektualnej Samoobrony. Podobno każdy szef struktur powiatowych musiał pozyskać co najmniej trzech ekspertów z tytułem doktora. W szczególnej cenie byli profesorowie.Prof. Edward Ciupak z UW przyznaje, że Samoobrona prowadziła na stołecznych uczelniach dość sprawny werbunek. Jemu również proponowano współpracę."Odmówiłem. Powiedziałem, że nigdy nie współpracowałem z żadną partią - tłumaczy socjolog. - Nie mam jednak wątpliwości, że jak tak dalej pójdzie, Lepperowi uda się przyciągnąć pokaźne grono naukowców" - przewiduje.Problem jednak nie tylko w liczbie, ale i jakości. Gdy uważnie przyjrzeć się elicie Samoobrony, włosy stają dęba.Mieszkający w Warszawie, a startujący z Białegostoku dr Bolesław Borysiuk tytuł naukowy zdobył w Wyższej Szkole Nauk Społecznych przy KC PZPR. Działał w Towarzystwie Przyjaźni Polsko-Radzieckiej, w stanie wojennym, był wicenaczelnym "Rzeczywistości" kontynuującej linię "moczarowców", antysemicko i nacjonalistycznie nastawionego skrzydła w PZPR. Cieszył się, że "spisek oraz ekonomiczna i polityczna wojna, jaką siły imperializmu wydały zdobyczom socjalizmu, zostały wreszcie zdemaskowane i udaremnione 13 grudnia 1981 roku". Domagał się wyrzucenia "reakcyjnych kadr" z telewizji, radia, Życia Warszawy i "Polityki".Z Podkarpacia startuje Edward Smyk, kanclerz Wyższej Szkoły Gospodarczej w Przemyślu. Jego nazwiska próżno jednak szukać w jakimkolwiek Informatorze Nauki Polskiej. Kierowana przez niego uczelnia zasłynęła głównie tym, że studiuje na niej posłanka Samoobrony Maria Zbyrowska. I to mimo tego, że jeszcze 2,5 roku temu legitymowała się wykształceniem... podstawowym. Nic dziwnego, że uczelnia zyskała w Przemyślu nazwę "Wyższa Szkoła Podstawowa", a sam Smyk, z nadania Zbyrowskiej, został dyrektorem Wojewódzkiego Ośrodka Ruchu Drogowego.Dr Edward Zdrojowy na kandydowanie do europarlamentu się nie zdecydował. W Samoobronie po cichu wymienia się go jako przyszłego ministra spraw zagranicznych. Ma przygotowanie: do MSZ trafił w głębokich czasach Bieruta (1951). W latach 50. ukończył Szkołę Główną Służby Zagranicznej nazywaną stalinowską kuźnią kadr dyplomatycznych.Z kolei prof. Bogdan Michalski przygotowuje projekt nowego prawa prasowego. W 1989 roku otwarcie krytykował zniesienie cenzury. Dziś zapewnia, że poglądów nie zmienił.

Do góry
#102346 - 10/06/2004 22:30 Re: Eurowybory
Zbigniew Offline
Carpal Tunnel

[qb] [QUOTE]A masz wśród znajomych prostych rolników? A na forach dyskusyjnych udzielają się prości rolnicy?[/QUOTE]Jakoś nie wierzę, żeby 20% społeczeństwa to byli prości rolnicy [/qb][/QUOTE]Nie mówie, że wszyscy co na nich głosują to prości rolnicy. Jednak stanowią oni zdecydowaną większość sympatyków Leppera. Niewielka ilość ludzi głosujących na Samoobronę to osoby, które głosują dla jaj lub nie wiedzą na kogo głosować. Myślą sobie:"A zagłosuję se na Leppera - śmieszny typ." Mało jest takich ludzi, ale trochę tu, trochę tam i się uzbiera rzesza BIAŁO-CZERWONYCH.

Do góry
#102347 - 11/06/2004 14:33 Re: Eurowybory
Bzyku Offline
Blade Runner

A przez tych głosujących "dla jaj" nastanie jesień średniowiecza pod rządami Leppera

Do góry
#102348 - 11/06/2004 14:54 Re: Eurowybory
Kosai(Hosse) Offline
stranger

Meldunek: 07/06/2004
[QUOTE]Oryginalnie wysłał ghostface:
przeciez prawdziwy komunista idzie za glosem partii?

Jak gówno wiesz o polityce,i wieszo niej tyle co przeczytasz w gazercie wybiórczej i usłyszysz w "Faktach" to lepiej już nic nie pisz....

Do góry
Strona 2 z 3 < 1 2 3 >

Moderator:  Biszop, rafal08