#1041986 - 13/03/2007 10:00
Re: Pointbet-zlodzieje [8]
[Re: papa_smerf]
|
veteran
Meldunek: 07/10/2006
|
szweczenko, znowu idziesz bocznym torem zarzutów:
CHODZI O WYKORZYSTANIE DANYCH OSOBOWYCH DO SPAMOWANIA ! to juz 2 wykroczenia w jednym... NIE CHODZI O SAM UPADEK PB, bo Kazow był tam tylko pionkem. Spam spamem, ja tam taki spam lubie dostawać, wole czytac oferty jakiegos nowego buka niz reklame srodkow na potencje. Wykorzystywal dane osobowe ? W sumie jak Wam rozsylal propozycje freebetow lub jakis nizlych promocji to nie protestowaliscie. Teraz to wiadomo pojechac trzeba, wiadomo Kazow jest agentem , jest z ukladu i juz, dowody ? A po co  Spojrzcie za okno, idzcie na piwo a nie wyzywac mi sie tu. Pzdr.
|
Do góry
|
|
|
|
#1041987 - 13/03/2007 10:00
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/12/2004
|
CHODZI O WYKORZYSTANIE DANYCH OSOBOWYCH DO SPAMOWANIA ! to juz 2 wykroczenia w jednym i teraz jeszcze grozby : mozemy sie spotkac i wtedy mi powiesz w oczy co myslisz, mozesz zabrac nawet kolegow poradze sobie
dobrze ze wprowadzili sady 24-godzinne , Kazov szykuj szczoteczke do zębów papa_smerf - pogratulowac tylko moge wolnego czasu , dobrze ze masz co robic ;-)
|
Do góry
|
|
|
|
#1041993 - 13/03/2007 10:04
[Re: kazow]
|
addict
Meldunek: 11/01/2006
|
papa ...powtorze ostatni raz ... podpisales zgode na otrzymanie maili rejestrujac sie w PB ja od siebie powiedzialem i przyznalem ze bylo to przegiecie, ale mozesz mnie scigac  a moja propozycja nadal jest aktualna, zamiast mnie obrazac tutaj i wyzywajac od pionkow mozemy sie spotkac i wtedy mi powiesz w oczy co myslisz, mozesz zabrac nawet kolegow  poradze sobie podaj adres, bo na takie mendy zawsze czas sie znajdzie. nie mydlij mi tu oczu, w regulaminie było o ochronie danych osobowych i wykorzystaniu tylko przez POINTBET, a ty byles najwyżej na umowie na zlecenie, byłeś z zewnątrz i ciebie nie dotyczy ta zgoda przy rejestracji. PODAJ ADRES, jak nie tu bo pewnie sie boisz, to na PRIW MI NAPISZ, nie bądź ciotą i nie rzucaj słów na wiatr, poważnie, podaj adres i najlepiej ze skanem dowodu osobiste (reszte danych możesz tam zamazać).
|
Do góry
|
|
|
|
#1041994 - 13/03/2007 10:07
|
veteran
Meldunek: 07/10/2006
|
papa ...powtorze ostatni raz ... podpisales zgode na otrzymanie maili rejestrujac sie w PB ja od siebie powiedzialem i przyznalem ze bylo to przegiecie, ale mozesz mnie scigac  a moja propozycja nadal jest aktualna, zamiast mnie obrazac tutaj i wyzywajac od pionkow mozemy sie spotkac i wtedy mi powiesz w oczy co myslisz, mozesz zabrac nawet kolegow  poradze sobie podaj adres, bo na takie mendy zawsze czas sie znajdzie. nie mydlij mi tu oczu, w regulaminie było o ochronie danych osobowych i wykorzystaniu tylko przez POINTBET, a ty byles najwyżej na umowie na zlecenie, byłeś z zewnątrz i ciebie nie dotyczy ta zgoda przy rejestracji. PODAJ ADRES, jak nie tu bo pewnie sie boisz, to na PRIW MI NAPISZ, nie bądź ciotą i nie rzucaj słów na wiatr, poważnie, podaj adres i najlepiej ze skanem dowodu osobiste (reszte danych możesz tam zamazać). Prosze, nie zachowuj sie jak 15-letni szczekacz. Daruj sobie wyzwiska, masz do czynienia z ludzmi reprezentującymi pewien poziom i choć udawaj ze taki poziom potrafisz reprezentowac.
|
Do góry
|
|
|
|
#1042004 - 13/03/2007 10:20
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/11/2004
|
co to pegazus bez obaw, mialem tylko maile  zadnych innych danych i uwazajcie wszyscy bez gonosci osobistej bo was poda do sadu za jej brak tak jak mowilem mozemy sie spotkac nawet jutro w Wawie, nie zamierzam sie bic z Toba dzieciaku, to nie moja liga  obrzucasz mnie tutaj inwektywami, zobaczmy czy potrafisz to zrobic na zywo to co jutro w wawie? w centrum? pogadamy sobie o Twoich 0.6 Euro
|
Do góry
|
|
|
|
#1042006 - 13/03/2007 10:23
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/08/2004
|
papa - weź sobie daruj chłopaku i może za naukę się zabierz jak masz tyle wolnego czasu. Korzyści z tego będziesz miał więcej, bo widzę, że apel o pomoc dzieciom z Domów Dziecka przeszedł bez echa...
|
Do góry
|
|
|
|
#1042008 - 13/03/2007 10:28
|
addict
Meldunek: 11/01/2006
|
pogadamy sobie o Twoich 0.6 Euro kur..a! ty nadal próbujesz ludzi omamiać, mam juz dość że inni tego nie widzą! takie xBoxy NIE MOWA O 0,60e jak mowie 5ty raz, MOWA O TWOIM ZŁAMANIU PRAWA! nie uciekniesz tak łatwo od odpowiedzialności. na teraz nara, napisze za jakiś czas jak cokolwiek będzie juz ustalone z działaniem na kazowa.
|
Do góry
|
|
|
|
#1042009 - 13/03/2007 10:28
[Re: gregu23]
|
Carpal Tunnel
|
Ja na swoje konto bez środków także mogę wejść. Natomiast na koncie dziadka, babci, wujka i jednym zarejestrowanym na mojego psa, gdzie wpłaciłem na każde z nich po 2 zł w celu zabezpieczenia się na przyszłość - zalogować się już nie mogę. A więc mam podobnie do Was.
|
Do góry
|
|
|
|
#1042013 - 13/03/2007 10:30
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/01/2003
|
W pierwszej chwili zastanawiałem sie po co część rzuca sie do Kazowa. Zachęcał, niby nic z tego nie miał [nie wierzę :D], ale on nie chciał bankrutu PB. Ale po tym. http://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=983595&page=3&fpart=1 Uważam, że Kazow jest bezczelny i nic mnie nie przekona do tego, że sensownie odpiera zarzuty. Oczywiscie z tego dziwnego buka też nic nie ma. Ktoś tu napisał, ze kasjer nie jest winny upadku banku, ale... Skoro kasjer mowił, że bank jest super, to skoro stracisz kasę i po jakimś czasie pójdziesz do drugiego banku, a tak będzie ten sam kasjer to chyba "coś nie tego". Ogólnie zgadzam sie z Krajanem i Conradem. Przede wszystkim bezpieczeństwo. Trudno mi sobie wyobrazić, żeby expekt, sportingbet, Unibet, gamebookers i wiele innych buczków tak nagle sobie zniknęło.
|
Do góry
|
|
|
|
#1042018 - 13/03/2007 10:34
|
Carpal Tunnel
|
"wiec trzeb wkalkulowac tutaj lekkie ryzyko" "NIE naganiam, NIE jest to zaden affiliate moj"
Problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Zatem 2 godziny dziennie siedzenia w sieci zastąpić edukacją drodzy Panowie. Swoją drogą potwierdza się wynik niedawno przeprowadzonego badania, że plagą wśród młodych Polaków jest brak zrozumienia czytanego tekstu.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|