#1041187 - 12/03/2007 22:11
Re: Pointbet-zlodzieje [8]
[Re: z o ® r o]
|
addict
Meldunek: 11/01/2006
|
Do Trybunału w Strasburgu go zaskarż. super polskie podejście, można nasrać komuś a i tak zero reakcji, przez co potem mamy takie wybryki jak ten kazov. Naprawdę trzeba tutaj DZIAŁAĆ! swoją drogą przykre jest ze nawet licencjonowany w Angli buk może se zbankrutować i nikt za to nie beknie a ludzie tracą po 15 tysięcy euro.
|
Do góry
|
|
|
|
#1041278 - 12/03/2007 22:22
[Re: connor]
|
old hand
Meldunek: 25/06/2003
|
Niektórym uda się zamazać ślady i uniknąć konsekwencji ale wielu związanych z Pointbetem poniesie zasłużoną karę... Ciekawe za co taka babka odpowiadajaca na maile ma ponosic konsekwencje, za to ze pracowala w takiej firmie, ktora wydymala tyle osob? zepsuta kobieta należy do tego rodzaju istot, których mężczyźni nigdy nie mają dosyć. Oscar Wilde (Fingal O`Flahertie Wills, 1854 - 1900)
|
Do góry
|
|
|
|
#1041304 - 12/03/2007 22:32
[Re: papa_smerf]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/09/2003
|
Do Trybunału w Strasburgu go zaskarż. super polskie podejście, można nasrać komuś a i tak zero reakcji, przez co potem mamy takie wybryki jak ten kazov. Naprawdę trzeba tutaj DZIAŁAĆ! swoją drogą przykre jest ze nawet licencjonowany w Angli buk może se zbankrutować i nikt za to nie beknie a ludzie tracą po 15 tysięcy euro. Człowieku, daj spokój. Co konkretnie chcesz zrobić? Ile u nich straciłeś? Kazov zrobił błąd wykorzystując te dane i byłoby dobrze gdyby wyjaśnił na forum tę kwestię. Ale nie ma co obarczać go winą za wszystkie grzechy Pointbetu. A co do samej oferty to jest ciekawa i ja się nad nią zastanawiam. W niszę powstałą na rynku po Pointbecie wskoczyły dwa buki ale nie została ona do końca wypełniona i trzeba się zastanowić nad SBO. A, że jest to ryzyko niemniejsze niż w przypadku Pointbetu wątpliwości nie mam żadnych, ale naprawdę są ludzie, którym się to kalkuluje.
|
Do góry
|
|
|
|
#1041389 - 12/03/2007 23:13
[Re: bukma]
|
addict
Meldunek: 27/09/2005
|
jak widze tych co bronia firmy bukmacherskie w szczegolnosci pointbet to mi sie rzygac chce.......oprocz betfairu to ja ze wszystkimi mam jakies przeboje......a to limity, a to bledne rozliczanie zakladow, anulowanie zakladow itd, a to problemy z wyplata..... i to spotyka mnie ktory nie wyludza bonusow, tylko wykorzystuje swoja wiedze i przewage nad nimi wiec nie p i e rdolcie mi jeden z drugim jak to charytatywny kazow jest biedny czy pani na czacie czy prezes sportingbetu aresztowany w USA, bo firmy bukmacherskie chca za wszelka cene wy dymac graczy .....piszac im w mailach zyczenia " wysokich wygranych"..........
|
Do góry
|
|
|
|
#1041469 - 12/03/2007 23:42
[Re: sports]
|
addict
Meldunek: 18/01/2005
|
ja tez nie znosze tej obłudy w podejsciu buków(zyczymy wysokich wygranych,typuj w najlepszym buku na swiecie),wobec mnie taka reklama/marketing nigdy nie bedzie skutkować.
Co do kazova śmierdząca sprawa,faktem jest ze takie rozsyłanie spamu itd jest łamaniem prawa i jak komuś z was zależy można spróbować go udupić,koleś promując firme staje sie współodpowiedzialny(no i są na to paragrafy) a jeśli jeszcze rżnie głupa ,to czysta kpina.
|
Do góry
|
|
|
|
#1041534 - 13/03/2007 00:00
[Re: comp]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 11/02/2005
|
Nie bedzie skutkowac?
Wlasnie ze bedzie bo debili na swiecie duzo. I nie patrza jakie ryzyko wiaze sie z wplata kasy do takiego buka. Tylko patrza na ta ile on daje wiecej na kursach albo jakie ma fajne bonus... Moze to sie liczy dla graczy ktorzy nie traktuja bukmacherki jako prace ale napewno na zawodowych graczy bonusy i wyzsze nieco kursy nie sa przyneta bo moga wyciagnac i tak duzo na nizszych kursach tyle ze pewnie... no ale jak wiadomo zawodowych graczy ktorzy wygrywaja jest malo wiec firmy bukmacherskie robia taka reklamie przyciagajac 'leszcze'...
Jak widac juz w tym temacie ktos pisal ze moze wplaci kase do buka ktory powstal na miejsce PB... tak nie robi zaden powazny gracz bo ma za duzo do stracenia i kalkuluje ryzyko.
Tak tylko moze zrobic ktos kto traktuje to jako rozrywke - a moze sie uda i zarobie... a jak zamkna mi konto i nie wyplaca to tez nie duza strata bo wplacam malo pieniedzy - a do wygrania mam duzo... takie jest myslenie. I tym sie wlasnie rozni gracz zawodowy ktory wygrywa od malolata ktory zyje marzeniami.
|
Do góry
|
|
|
|
#1041538 - 13/03/2007 00:01
[Re: z o ® r o]
|
addict
Meldunek: 11/01/2006
|
Człowieku, daj spokój. Co konkretnie chcesz zrobić? Ile u nich straciłeś? Kazov zrobił błąd wykorzystując te dane i byłoby dobrze gdyby wyjaśnił na forum tę kwestię. Ale nie ma co obarczać go winą za wszystkie grzechy Pointbetu. A co do samej oferty to jest ciekawa i ja się nad nią zastanawiam. W niszę powstałą na rynku po Pointbecie wskoczyły dwa buki ale nie została ona do końca wypełniona i trzeba się zastanowić nad SBO. A, że jest to ryzyko niemniejsze niż w przypadku Pointbetu wątpliwości nie mam żadnych, ale naprawdę są ludzie, którym się to kalkuluje. ktoś zgwałci ciebie na ulicy i powiem ci, człowieku daj se spokój, po co ci policja. Ktoś ukradnie ci samochód, to powiem ci, człowieku daj se spokój, po co ci policja. CZŁOWIEKU ! ! ! na to co zrobiła ta menda kazov są określone paragrafy ! popełnił nie jedno a co najmniej 3 wykroczenia. Jakbyś czytał to bys widzial ze ja nic w pointbecie (resztka: 0,60 euro) nie stracilem, ale chodzi o samą kulture i etyke: Kazov musi ponieśc konsekwencje swojego idioctwa i wykroczeń !
|
Do góry
|
|
|
|
#1041554 - 13/03/2007 00:07
[Re: sports]
|
member
Meldunek: 05/12/2006
|
Ale powiem wam jedno - tak naprawde to nasza wina. Po kiego diabla my durni gracze trzymamy tyle szmalu u buka? Porabalo nas i sami jestesmy sobie winni. Fakt - zmiana kursu waluty, strata z/do moneybookers. Ale tak naprawde to zwykle lenistwo zeby kase przelac.
Wplacasz do buka 300EUR - grasz zaklad 2.00 - masz 600 EUR. Wyplacasz 300 EUR - zostaje 300EUR. Potem grasz 300 EUR co zostaje a nastepny mecz u innego. Utrzymujesz stale 300 EUR kwote u 1 buka - nie wieksza - pieprzyc roznice miedzy wymianami z moneybookers choc na tym sie traci (my Polacy co mamy PLN na moneybookers).
Ja u nich trzymalem wiecej kasy ze wzgledu wlasnie na inna walute niz na moneybookers. Ok. 4 razy wiecej tam mialem niz powinienem miec.
A ci z Anglii to w ogole sa porabani. Zarabiaja w funtach, nie maja na transferach marzy z/do moneybookers bo maja tez konto w MB w funtach i trzymaja siano wysokosci 15000 funtow lub wiecej u jakiegos buka z Malezji???!!!. Po kiego diabla???!!! A potem tym gnojom z pointbetu sie w glowach p***** od nadmiaru kasy i nikt nie wie co im do glowy przychodzi. Bo gnoje zainwestowali w cos podejrzewam i utopili kase.
Tak jak rafalek pisze - naprawde - nie zmartwie sie jak goscia z Pointbetu zarabia - po prostu mu sie to nalezy jak malo komu na tej ziemi. I tez z zadowoleniem otworze puszke piwa. Gnoj zniszczyl zycie wielu osobom. KillBill(bookie) 3. Ktos powinien chlasnac mieczem samurajskim po gardle i wypatroszyc swiniaki z pointbetu. Bo to nie przypadek - firma majaca problemy o tym mowi - okresla konkretnie polityke splaty dlugow i wyplaca chociaz czesc depozytow (80% kazdy gracz dostaje). A reszte w dluzszym terminie.
A te gnoje nie dosc ze czesci w grudniu wyplacili wszystko reszte zlali totalnie nic im nie wyplacajac. Znaczy swiadomie do tego doprowadzili.
Ale dziwne w ogole ze oni dzialaja. Tam nie ma policji? Oni pod nikogo nie podlegaja? Goscie nie sa jeszcze nawet aresztowani? To mnie bardzo ciekawi
|
Do góry
|
|
|
|
#1041562 - 13/03/2007 00:10
[Re: aha']
|
member
Meldunek: 05/12/2006
|
Dajcie spokoj kazovowi - nie tedy droga. Goscia zbanowac i wszystkich ktorzy beda miec cokolwiek wspolnego z gnidami z Azji
|
Do góry
|
|
|
|
#1041774 - 13/03/2007 01:31
[Re: rafal08]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/03/2006
|
Gdzies padla mi na oczy hisotria o tzm jak ktos poleca buki azjatzckie, do ktorych wplaca sie kase przez posrednika - czy moglby ktos przypomniec czy to bylo na mecz.pl? Generealnie racja azjatyccy bukmacherzy to jeden wielki szajs i jak przychodzi co do czego wychodzi wielka kupa  a my jestesmy nemo - przeciez wysokie kursy nie sa za friko i nikt nam nie bedzie robil łaski (i podobnego slowa na l) za frajer na mecz.pl A czy moglbys podac link do tych zachwalań - chetnie poznalbym i przedstawil wszystkim tego entuzjaste 
|
Do góry
|
|
|
|
#1041778 - 13/03/2007 01:42
[Re: Lord Devastator]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1041780 - 13/03/2007 02:07
[Re: connor]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/06/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1041793 - 13/03/2007 05:12
[Re: gryzonko]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/03/2006
|
Prosze prosze kogo tam spotkalismy - teraz to juz chyba Pan k.  jakze obszernie, wyczerpujaco, a zapewne i bezinteresownie tlumaczy mechanizmy wplaty do szemranych bukmacherow azjatyckich - grac przez posrednika? Trzeba miec tupet zeby na to wpasc Chwilami sie ciesze ze nie jestem tu modem i nie zazdroszcze administratorom tego forum - co chwila jakas mętna dusza probuje zbic interes na naiwnych, czesto wczesniej nabierajac zaufania - oj macie z nimi roboty
|
Do góry
|
|
|
|
#1041854 - 13/03/2007 08:18
[Re: Lord Devastator]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/11/2004
|
Widze, ze sie troche napisaliscie, wiec moze ja odpowiem ostatni raz:
1. Z PB wspolpracowalem od kilku lat, znalem tams zefa Marketignu i traktowalem to jako hobby i zbawe do wypelniania czasu. W ciagu tych lat dzieki moim staraniom powstala polska wesrsja strony a Polacy byli w Top5 liczby userow 2. Jak juz mowilem bylo to moje hobby i nie zarabialem na tym, myslicie ze mialem PP ? Mam komus pokazac skan ile z niego zarobilem? 0$ tyle, 3. Na forum staralem zawsze pomagac userom w klopotach, ktos temu zaprzeczy? 4. Rozdalem tutaj i na innych forach pare tysiecy $ we freebetach, dzieki Conrad ze zauwazyles ze ta kasa popularyzowala Twoje forum 5. Polecalem PB poniewaz dla mnie byli bezkonkurencyjni na rynku, Bylem pewny ich sukcesu i nie widzialem zagrozenia. Przeliczylem sie 6. SBO nie ma nic wspolnego z PB, kto zna rynek azjatycki o tym wie. Po prostu moje kontakty z Azji zmieniaja firme 7. Wyslanie maili bylo lekkim przegieciem i przepraszam, ale jezeli ktos mnie chce tutaj sadzic to tylko przypomne ze wszyscy wyraziliscie zgode na uzywanie tych danych przez osoby trzecie. Wiec nie ma mowy o zadnej kradziezy. 8. Mimo moich kontaktow w Azji, z powodu kilku postow tutaj, zawieszam wszelkie dzialania zwiazane z tym rynkiem. Chocbym mial jednego free beta ejszcze, nikt go tutaj nie dostanie. Jestem za stary na takie rzeczy, zeby wysluchiwac i czytac takie posty 9. Co do epitetow pojawiajacych sie tutaj, radze uwazac...Ja chyba nikogo tutaj nie obrazilem? Moja lagodna natura raczej na to nie pozwala 10. Co do PB ... zbankrutowali, kasa raczej stracona, i pewnie jaki szef zaplaci zyciem (taki rynek). Ale jezeli ktos rzyczy gwaltu osobie z call centre? To juz wy jestescie troche chorzy, pomyslcie ze wasza siostra tam pracowala. Co ona jest winna? Znam ta osobe i wiem ze serce by oddala userom, ale nic nie moze zrobic. Ale gatuluje Wam podejscia
Gra w Azji jest obarczona ryzykiem. Kazdy ryzyko kalkuluje sam. Ja na poziomie wyzwisk nie bede dyskutowal, nie jest to warte moich nerwow.
Jak juz mowilem ..chocbym mial free beta na 1$ do jakiegokolwiek buka ..tutaj sie to juz nie pojawi
Koniec Kazow
|
Do góry
|
|
|
|
#1041858 - 13/03/2007 08:29
[Re: kazow]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/11/2004
|
moze nie jest jeszcze jasne ... od dzisiaj prosze sie do mnie nie zwracac w zadnych sprawach zwiazanych z jakimkolwiek bookiem ...odradzam wszelkkie granie w tych instytucjach, jak kolega slusznie zauwazyl jest to niezgode z prawem  za piekne oczy to ja sie nie mam zamiaru narazac
|
Do góry
|
|
|
|
#1041875 - 13/03/2007 08:46
[Re: papa_smerf]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/09/2003
|
Człowieku, daj spokój. Co konkretnie chcesz zrobić? Ile u nich straciłeś? Kazov zrobił błąd wykorzystując te dane i byłoby dobrze gdyby wyjaśnił na forum tę kwestię. Ale nie ma co obarczać go winą za wszystkie grzechy Pointbetu. A co do samej oferty to jest ciekawa i ja się nad nią zastanawiam. W niszę powstałą na rynku po Pointbecie wskoczyły dwa buki ale nie została ona do końca wypełniona i trzeba się zastanowić nad SBO. A, że jest to ryzyko niemniejsze niż w przypadku Pointbetu wątpliwości nie mam żadnych, ale naprawdę są ludzie, którym się to kalkuluje. ktoś zgwałci ciebie na ulicy i powiem ci, człowieku daj se spokój, po co ci policja. Ktoś ukradnie ci samochód, to powiem ci, człowieku daj se spokój, po co ci policja. CZŁOWIEKU ! ! ! na to co zrobiła ta menda kazov są określone paragrafy ! popełnił nie jedno a co najmniej 3 wykroczenia. Jakbyś czytał to bys widzial ze ja nic w pointbecie (resztka: 0,60 euro) nie stracilem, ale chodzi o samą kulture i etyke: Kazov musi ponieśc konsekwencje swojego idioctwa i wykroczeń ! "Nakłanianie do hazardu, wciąż nielegalnego na terytorium RP." Kpisz sobie z nas? W innym temacie wytoczyłeś już 150 procesów Polsce, urzędowi skarbowemu i Bóg wie komu jeszcze ciągając ich po europejskich trybunałach w obronie legalności hazardu.
|
Do góry
|
|
|
|
#1041876 - 13/03/2007 08:47
[Re: Eska]
|
addict
Meldunek: 14/04/2004
|
Tak tylko moze zrobic ktos kto traktuje to jako rozrywke - a moze sie uda i zarobie... a jak zamkna mi konto i nie wyplaca to tez nie duza strata bo wplacam malo pieniedzy - a do wygrania mam duzo... takie jest myslenie. I tym sie wlasnie rozni gracz zawodowy ktory wygrywa od malolata ktory zyje marzeniami.
Lomatko.....wiesz czym sie rozni gracz zawodowy od malolata? Tym ze bierze pieniadze z miejsca o ktorego istnieniu malolat nawet nie wie. Najwiekcej placza Ci ktorzy najmniej ( albo nic) stracili.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|