A i zapomnialem dodac iz dzisiaj ambitnie powedrowalem do Sopockeigo STS'u i obstawilem czeska lige hokejowa, + mecz tenisowy [Szwecja] Henman'a z Federer'em na 2

, lacnie 5 meczy, w ROZPISIE 4z5, niestety z duza pomoca sympatycznej pani w punkcie STS

qtora oznajmila ze by grac rozpisem, i obstawic konkretna STAWKE, nalezy przeznaczyc na ten cel max. 10 zlociszy i ta ze sume gdy podzielimy przez ilosc m. - w tym wypadku 5! uzyskujemy WKLAD, mianowicie 2 zlote!
TAk wiec z tego wynika ze warto grac

korzystaja z rozpisu gdyz przynajmniej zwieksza sie prawdopodobienstwo "zwrotu kosztow..."

, ale nie jest to zas korzystne dla tych co stawiaja malo pineniazkow na kupony...
Ja natomiast pragne was zapytac byscie oswiecili mnie konkretnie jak to do konca jest z ta stawka ktora moge postawic? - bo co bedzie jezeli postawie jako stawke 2 zlote a ze bedzie to rozpis 3z4 jako wklad na postrzegolny mecz wyniesie mi 50 groszy???? Dobrze to rozumie?!?
Oraz jeszcze jeden dylemat, otoz jakie sa mozliwe rozpisy w STS'ie, a dla "chetnych"

w Proffesional'u, TOTOmix oraz Betako?!
Hmm..., co myslicie o tym ostatnim,.. ma do niego blisko bo siedzi ponoc w No5, ale jakos mnie to nie przekkonuje... - zbyt kameralne?