[QUOTE]Oryginalnie wysłał THOM:
[qb]Dziwię się Kura, że zgadzasz się z kempem, który zarzuca mi, że nie mogłem zagrać Ferrero

.
Nie rozumiem jak gość (kemp) może się wypowiadać na ten temat o godzinie 16.25 tłumacząc,że od 45 minut kurs na Ferrero jest 1.3 i "nie można go zagrać w konkursie" - tak się złożyło, że ja swój typ podałem o godzinie 11.12 - czy nikt nie pomyślał o tym, że kurs mógł spaść na 1.3 np. o godzinie 13?? Wkurzają mnie te zarzuty, po podaje się w wątpiwość moją uczciwość. Przecież przeważnie tak jest, że jak po pewnym czasie jest aktualizacja kursów to są one niższe - czy to nie jest oczywiste? - wystarczy codziennie sprawdzać oferte internetową profa jak kursy lecą na łep, ale niektórym to pewnie przeszkadzało, że nie mogli zagrać tego kursu o godzinie 16.25 i zrobili z tego aferę. Jestem gotów wycować się z tej edycji konkursu skoro zarzuca mi się uczciwość pomimo wpłaconej już kasy. Wiem, że Ferrero przegrał i mógłbym to olać, ale jestem naprawdę wkurzony niesłusznymi zarzutami pod moim adresem
# 5 Kuerten - Hrbaty (1.62 - pierwszy set GB)
# 6 Kuerten - Hrbaty 1 (1.50 GB)
# 7 Kuerten - Hrbaty 2-1 w setach (3.25 GB)
Pozdro

[/qb][/QUOTE]Thom, nie w****iaj sie...

al:
nie poddaje w watpliwosc ani Twojej, ani Savio'a

uczciwosci...
Napisalem, ze prawdopodobnie nastapila pomylka (przeczytaj post) wiec nie trzęś sie tak, bo nie ma o co.
...i wiesz co, skad pewnosc ze chcialem zagrac Ferrero
ok
Peace 4 all bookie busters

al: