Hej sexmis!
To czego mi brakuje to mieć to wszystko na piśmie, żeby można było spokojnie w domu sobie przeanalizować i poustawiać, a nie przy panience z okienka, która wyjaśniała mi ostatnio w STSie jak gra się z pewniakami (dla mnie nowość), a za mną stała kolejka niecierpliwych, co nie wpłynęło dobrze na moje decyzje...
A w profie dopiero w momencie wysyłania kuponu dowiedziałem się, że nie mają 9z10 (tak jak STS) a najwyżej 8z9 i bólem serca musiałem jeden mecz wyciąć. Oczywiście wszystko weszło, nawet ten wycięty mecz.
Mam regulamin profa (chyba ostatnie wydanie z 1997r.), ale tam jest tylko SOLO i AKO, a nie ma nawet rozpisów X z Y.
Grając "XzY" w profie posługuję się tabelką ściągniętą ze strony STS-u
Ksero "XzY" tak jak "4", "11" i "26" wisi za szybą, można odpisać, jak ktoś jest cierpliwy
:eek:
Natomiast nie znalazłem informacji o grze pewniakami (np. ile pewniaków min. lub max. i jaki rozpis min. i max., itp.) ani o "grupach", co było dla zupełną mnie nowością i stąd było to moje "głupie" niedowierzanie w AKO 5tys w 2z3 z jednym błędem!
Chciałbym po prostu uzyskać na piśmie informacje o pełnej ofercie naszych ulubionych buków w zakresie gry tzw. systemowej (rozpisowej).
Może ktoś z was wie gdzie je znależć? Uprzedzam

- znam zawartość stron profa i STS, a o to czego na nich brakuje pytałem w kilku punktach profa i STS, ale jak na razie bez zadowalającego efektu - muszę pytać dalej.