Kuerten, jeśli zrobił ci to Betssson , albo ,ktos z firm obsługiwanych przez Ongame to sie nie dziwię . Napisz dokładnie maila jak to było pod adres mailowy lap63rn@yahoo.pl kolega , który zajmuje sie tym problemem ,chce wytoczyć sprawę operatorom pokerowym a jeśli się nie uda to przynajmniej naświetlić sprawę w mediach. Ja gdybym ustalał kursy to za to ze tak postąpił
Betsson płaciłbym góra 1,1 a że ktoś z ongame(firama obsługująca betssona) góra 1.01.
Wszyscy,którzy chcą zakazać pokera w necie nie rozumieją problemu ( chodż chyba część tych komentarzy jest ironiczna)Problemem jest to iż strona ( w tym przypadku bukmacher)jest sędzią w swojej sprawie.Uważam , że naświetlenie problemu iż regulamin pozwala zagrabiać bukmacherom pieniądze graczy , będzie o wiele bardziej skuteczne od zakazu u nich gry. A papie smerfie odpowiem jeszcze , że w STS wygrałem bardzo dużo pieniędzy i nigdy nie miałem problemu z wypłata ich , w
Betsson zagrałem dwa razy ( pierwszy i ostatni ) po tym jak wyglądało u nich wypłacanie pieniędzy nie chce mieć z nimi nic wiecej wspólnego. Ja się nie złapałem na zaden ich haczyk , ale ilu ludzi się złapało??????? ja sam znam kilku i non stop poznaję nowych.Przeraża mnie że prawo jakiekolwiek kraju będącego w UE a Malta jest w UE pozwala , być sędzią we własnej sprawie . Jeśli faktycznie tak jest to wypiszmy się z UE jak najszybciej bo czeka nas feudalizm.