#1260993 - 30/05/2007 04:59
Re: SPOJLERY (PB,Lost,Heroes,Jericho,24 i inne).Tylko dla tych co są na bieżąco [2]
[Re: connor]
|
member
Meldunek: 18/04/2005
|
co do zakończenia 3 serii Losta to mistrzostwo po prostu, bo chyba nikt nie spodziewał sie zamiast flashback`a flashforward`a (byłem w niezłym szoku kiedy zobaczyłem Kate  ) moja wersja jest taka że Jack chce wracać żeby uratować ludzi których zostawił, bo pewnie nie wszyscy się wydostali z wyspy, a w trumnie leży hmm... Charlie napewno nie  , Hugo też raczej nie, bo to była mała trumna  , Sawyer chyba też nie bo Kate coś tam mówi że chce wracać (zapewne do niego), Said, Locke może, ale skoro nikt nie przyszedł na pogrzeb to ja obstawiam... Bena  zastanawiaja mnie jeszcze słowa Jacka że to i jest i przyjacielem i kims z rodziny... czyli może Claire? jak widać rozwiązań może być całe mnóstwo... a i jeszcze do wszystkich wielbicieli Herosów: oglądnąłem 9 odcinków i... jestem rozczarowany, nie dorasta do pięt Lostowi, nie mówie też że zły, można oglądnąć, ale raczej jak ktoś się już bardzo nudzi mój ranking seriali: 1) Prison Break 2) Lost długo, długo nic... 3) M jak miłość 
|
Do góry
|
|
|
|
#1262617 - 31/05/2007 00:39
Re: SPOJLERY (PB,Lost,Heroes,Jericho,24 i inne).Tylko dla tych co są na bieżąco [2]
[Re: pawel151]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 18/06/2001
|
teraz obejrzalem ost. Losty i tez w szoku jestem. Dobre, ze dostali karnety na loty Oceanickiem:) wcale w sumie nie dziwne. Wydostalo sie chyba wiecej osob, bo Kate wlasnie cos mowila, ze musi wracac pewnie do Sawyera. Z drugiej strony troche to nielogiczne, ze wydostalo sie czesc osob bo niby czemu? Co zli ludzie puscili tylko czesc a reszta im potrzebna, czy jak..A moze jakims fuksem im sie udalo, dziwne. No i jeszcze przeciez duza czesc ekipy Bena tam zostala. A juz z tym tekstem o ojcu Jacka ktory przeciez nie zyje to szczyt. I czekaj teraz pol roku na jakies wyjasnienia. No nic trzeba sie brac za cos innego i zapomniec:) scenariusz i sam serial mistrzowski, chyba lepszy od Prisona, przynajmniej dla mnie. I ja sie ciesze, ze jeszcze troszke go pokreca. Dobra czas obejrzec 2 ost. Heroes'y:) tez niezle, ale jednak ta bajkowosc zbyt duza jak dla mnie.
|
Do góry
|
|
|
|
#1263309 - 31/05/2007 03:07
Re: SPOJLERY (PB,Lost,Heroes,Jericho,24 i inne).Tylko dla tych co są na bieżąco
[Re: hbr]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
LOST Czytalem na forach Lost-owych  Jednym sie final podobal inni twierdza ze beznadziejny, jedni chca ogladac 4 sezon inni rezygnuja calkowicie z serialu poniewaz ich zupelnie te 'szopki' zawiodly. W sumie z PB byly podobne reakcje.
|
Do góry
|
|
|
|
#1273666 - 03/06/2007 20:41
[Re: connor]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/01/2003
|
LOST będą jeszcze 3 sezony po 16 odcinków. Seozny puszczane co 9 miesięcy. Są 2 teorie spiskowe co do osób leżących w trumnie: Ben, Sawyer  Ponoć w 4 sezonie ma wszystko jeszcze raz przewrócić się do góry nogami.
|
Do góry
|
|
|
|
#1273716 - 03/06/2007 20:57
[Re: Kameleon]
|
Ana <3
Meldunek: 21/06/2005
|
przewrócić?  to może ja zacznę. rozmemłane wątki: -Jacob, kto to do cholery jest? -Walt, pamiętacie, jak mówili, że chłopak ma jakieś magic zdolności? tu nagle się zjawia i mówi co ma robić Lockowi -Ben, podczas narodzin zmarła jego matka, czyżby piętno? czemu nagle został przywódcą jakichś niby tubylców, (może dlatego, że tylko on potrafi się porozumieć z jacobem?). co to za świątynia do cholery? skąd tubylcy mieli takie uzbrojenie? a skąd oni w ogóle się wzięli i czemu darhma później nie atakowała spoza wyspy? skoro ci niby tubylcy sobie spokojnie podróżowali po świecie (choćby ściągnięcie pani doktor) -statek poszukiwawczy, tylko kogo on szuka, rebeliantów? rozbitków? -kto jest do cholery w trumnie?  -ojciec Jacka w szpitalu, to tylko majaczenie alkoholika, czy grubszy motyw powrotu z zaświatów!? - i co to za czarna chmurka która wciąga ludzi do ziemi? Jacob?! DOMAGAM SIĘ WYJAŚNIEŃ 
|
Do góry
|
|
|
|
#1273784 - 03/06/2007 21:18
[Re: Llama]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/01/2003
|
Szewa ---> ponoć jakaś stacja miała przejąć Jericho. Nowe postacie w Lost mają się pojawić zdenerwowali mnie tą 9 miesięczną przerwą...
|
Do góry
|
|
|
|
#1280332 - 06/06/2007 19:39
[Re: Llama]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/02/2003
|
przewrócić?  to może ja zacznę. rozmemłane wątki: -Jacob, kto to do cholery jest? -Walt, pamiętacie, jak mówili, że chłopak ma jakieś magic zdolności? tu nagle się zjawia i mówi co ma robić Lockowi -Ben, podczas narodzin zmarła jego matka, czyżby piętno? czemu nagle został przywódcą jakichś niby tubylców, (może dlatego, że tylko on potrafi się porozumieć z jacobem?). co to za świątynia do cholery? skąd tubylcy mieli takie uzbrojenie? a skąd oni w ogóle się wzięli i czemu darhma później nie atakowała spoza wyspy? skoro ci niby tubylcy sobie spokojnie podróżowali po świecie (choćby ściągnięcie pani doktor) -statek poszukiwawczy, tylko kogo on szuka, rebeliantów? rozbitków? -kto jest do cholery w trumnie?  -ojciec Jacka w szpitalu, to tylko majaczenie alkoholika, czy grubszy motyw powrotu z zaświatów!? - i co to za czarna chmurka która wciąga ludzi do ziemi? Jacob?! DOMAGAM SIĘ WYJAŚNIEŃ - co znaczą cyfry Hurleya? - skąd się biorą wizje Desmonda i jego ciągłe powroty na wyspę? - no i co chodzi z tymi gośćmi z bieguna, którzy się pojawili w ostatnim odcinku 2 sezonu Moim skromnym zdaniem Desmond jest kluczem do zrozumienia o co w tym wszystkim chodzi.  A jeśli chodzi o trumnę to jestem prawie pewien, że był w niej Ben.
|
Do góry
|
|
|
|
#1330689 - 25/06/2007 22:40
[Re: Ghost]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/10/2006
|
Pokrecilo sie w Lost i tyle  Teraz bedzie trzeba czekac na kolejny sezon. A dopiero dzisiaj skonczylem ogladac Prison Break seson II. Jakos wczesniej nie mialem czasu... Teraz mam przeczucie ze to Licoln bedzie ratowal swojego brata. A ciekawi mnie czy zginal ten Kellerman(lub jakos tak). Bo niby byl pokazany ten moment strzalu, ale ze byly agent zginal to juz nie. Wydaje mi sie ze przyjaciel pani prezydent odegra jeszcze kluczowa role w nastepnej czesci. Dobrze ze zginal Kim. On budzil we mnie dziwne ewmocje. Glownie smiech. Hehe... Interesujace moze byc takze to jak potocza sie losy Sucre (o ile nie umarl, bo do konca tego nie wiadomo), agenta FBI i zdecydowanie "najczarniejszego" wieznia T-Bag'a.. Heh... Bedzie trzeba troche poczekac...Coz..
|
Do góry
|
|
|
|
#1600305 - 18/09/2007 19:09
[Re: Stalion]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/09/2005
|
Dzisiejszy odcinek Prisona dla mnie na +. Thrillerowskie gadki, trzymajace w napieciu czyli nic nowego. Juz wiemy jak chca przedluzyc sage. Scofield jeszcze troche pobedzie w Sonie. Znajdzie goscia, poki co fabula nie jest zbyt zlozona. T-Bag szybko sie zaaklimatyzowal :] Gdy powiedzieli, ze znalezli Sare w kostnicy, nie uwierzylem i slusznie okazalo sie nieprawda, uff  Mahone swietny, trafiony tekst o regulach na koncu odcinka. Bellick, troche szkoda goscia. Czekamy, czekamy na wiecej 
|
Do góry
|
|
|
|
#1600358 - 18/09/2007 19:41
[Re: Kylo]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
PB - 3 sezon Chyba kurs 10 na scofilda wchodzi izi  Teraz z Mahoneyem beda pewnie przyjaciolmi. Tbag szybko posmarowal tam gdzie trzeba i sluzy krolowi. Ucieczka z wiezienia pewna jak w banku, zreszta to wiezienie wyglada na banalne do prysniecia.
|
Do góry
|
|
|
|
#1600474 - 18/09/2007 20:39
[Re: micha$]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/09/2005