#1016718 - 04/03/2007 17:30
Re: lekkoatletyka - sezon 2007
[Re: retoox]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 23/07/2003
|
No i Halowe ME mamy za soba, bylo kilka niespodzianek, ale nie za wiele, ogolnie wyniki były słabe wrecz zaskakujace słabe w wiekszosci konkurencji co było w duzej mierze spowodowane wieloma nieobecnosciami czołowych lekkoatletów. Co do typowania poraz kolejny lekka okazała sie super dyscypino do typowania, w tym miejscu duze brawa dla kasparova - tak trzymaj!!! Temat pewnie teraz znow na jakis czas zniknie w czelusciach tego działu  ale moze i dobrze. Moze kilka osob w sezonie letnim dołaczy i poprobuje swoich sił w lekkiej a zapewnia ze warto, na potwierdzenie moje dzisiejsze typy: V.Boslak - Y.Golubchikova 1.75 7/10 Ceplak, J miejsce 1-3 1.85 4/10 Janku, T miejsce 1-3 1.40 6/10 Legnante Assunta - Ryabinkina Olga 1.75 3/10 Janku Tomas - Walerianczyk Aleksander 1.45 8/10 Sdiri Salim - Tomlinson Chris 1.50 8/10 Kwakye Jeanette - Thanou Ekateríni 2.0 2/10 Gevaert Kim - Kallur Susanna 1.05 9/10 Nietrafiony Janku był dzis 4 a medalu niezdobył gdyz w trakcie konkursu nabawił sie kontuzji. Pozdrawiam retoox
|
Do góry
|
|
|
|
#1018063 - 05/03/2007 08:21
[Re: muppet]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 29/01/2007
|
J.Ceplak - J.Meadows 1.85 T.Petlyuk - O.Zbrozhek 1.40 zoonk V.Boslak - Y.Golubchikova 1.75  S.Spiegelburg - P.Rybova 1.45 C.Tomlinson - N.Winter 1,75  Witam wszystkich wczorajszy dzień można zaliczyć do dość udanych , szkoda tego jednego nietrafionego typu , mimo , ze kazdy mnie przed nim przestrzegał ja trzymałem sie swojego i niestety Zbrozhek wygrała przed moimi faworytkami. Retoox gratuluje dobrych typów , naprawde szkoda tego Janku , bo gdyby nie kontuzja znalazłby się w trójce! No nic trzeba czekać na kolejne zawody , które znajdą się w ofertach u buków. Moze troche poczekamy , ale już niedługo MŚ w pływaniu więc będzie się działo. POZDRO
|
Do góry
|
|
|
|
#1301717 - 15/06/2007 04:43
[Re: kasparov]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/12/2004
|
Unibet P.Małachowski - Z.Kovago 2.30 Nie mam pojęcia czym sugerowali się analityce wystawiając taki kurs na Polaka. Kovago zalicza się do ścisłej światowej czołówki , w 2006r. oddał rzut na odległość 69.95m , a nasz zawodnik zaledwie 66.21m. Kovago spokojnie osiągał rezultaty powyżej 67m , co dla Polaka było nieosiągalne. O.Fasuba - R.Pognon 1.80 To chyba najpewniejsze zdarzenie po tym jak przeglądnąłem ofertę. Nigeryjczyk w poprzednim sezonie prezentował równą , wysoką formę , co pokazał w Doha osiągając wynik 9.85 co prawda ze sprzyjającym wiatrem 1.7 , ale i tak jego pozostałe wyniki są o niebo lepsze niż Pognona. Francuz to nie jest jakiś rewelacyjny zwodnik , dobre starty przeplata słabymi , jego najlepszy zeszłoroczny wynik to zaledwie 10.10 co w porównaniu z Fasubą wygląda marnie. Co do pozostałych par wystawionych przez Unibet : Alekna-Kanter : osobiście radze tzrymać sie z daleka , ale jezeli ktos nie boi sie ryzyka to Kanter po 2.55 wyglada ciekawie. Tammert-Pestano : jeszcze zastanawiam sie nad zagraniem tego zdarzenia i cos czuje ze sie skusze , oczywiscie na Tammerta. Olsson-Gregorio : no bet , odradzam granie na Szweda , Gregorio skoczyl w tym sezonie 17.90 co jest kosmicznym wynikiem , jezeli utzryma forme i bedzie tak skakal to moze wygrac jutro. Gevaert-Ferguson zwyciestwo Belgijki dosc prawdopodobne , chyba warto sprobowac Brown-Frater zastanawialem sie czy dac Browna na moj glowny kupon , narazie sie wstrzymalem , ale na pewno go zagram bardzo dobre rezultaty w tym roku , bardzo poprawil sie w stosunku do poprzedniego roku. Lyshchynska-Tobias Ukrainka to bardzo przyzwoita zawodniczka , mysle , ze nie powinna miec problemow , ale osobiscie nie lubie dlugich biegow i tego jaka taktyke obiora zawodniczki. To by było na tyle z oferty Unibet zobaczymy co wystawia inne buki , narazie przestzregam przed graniem za wieksze sumy , bo to praktycznie początek sezonu i niewiadomo w jakiej formie znajduja sie zawodnicy. Warto ogladnac transmisje z zawodów co przyda sie w typowaniu kolejnych mitingów. POZDRO
|
Do góry
|
|
|
|
#1301724 - 15/06/2007 04:45
[Re: tomo]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/12/2004
|
Witam, nowa postac w dziale dotyczacej lekkiej i mam nadzieje, ze po pierwszych zawodach niestracisz zapału bedziesz sie tu czesciej wypowiadał.
Co do Twoich typów pozwole sobie, na kilka uwag. Kurs na Kovago jest napewno troszke przeszacowany, ale w tym sezonie w ciut lepszej formie (czyt. kilka lepszych wyników)chyba jest własnie Polak. Małachowski od kilku sezonów poprawia swoje wyniki i w tym pewnie bedzie podobnie, natomiast Kovago powoli juz podchodzi pod 30l i na jakies super zrywy formy z jego strony bym nieliczył, po za tym analizujac jego rezultaty wyglada na to, ze buduje jeden szczyt formy na MS co do Polaka niejestem tego juz tak pewien... . Olsson z Gregorio, bardzo ciezka para. Chyba raczej nie do grania a jesli juz kogos grac to Jardela. Gevaert i kurs 1.75 to cos niebywałego i pewnie kilka osob sie na tym moze przejechac... . Belgijka miała po sezonie halowym bardzo bardzo długa przerwe i z tego co wyczytałem to do tej pory wystartowała w jednych malo powaznych zawodach i w jednym czy dwóch troszke powazniejszych. Kurs adekwarty do ryzyka, no moze gdybym ja był analitykiem unibetu wystawiłbym 1.65.
Dzis sobie przeaalizowałe dokładniej tylko konkurencje techniczne pan i niektóre typy w mniejszym badz wiekszym stopniu mi sie podobaja, ale z analizami wstrzymam sie do jutra. Dzis powiem tylko ze na win typuje Vlasic i Isinbaeva a w skoku o tyczce czarnym koniem moze bedzie mało znana Murer... .
Na koniec dodam, ze podobnie jak kolega przestrzegam przed graniem za wieksze stawki w tym momencie sezonu. Głowna impreza dopiero pod koniec wakacji a powaznych stratów jak naraze, jak na lekarstwo, wiec ciezko powiedziec wiele o formie niektórych zawodników. Pozrawiam retoox
|
Do góry
|
|
|
|
#1302245 - 15/06/2007 17:03
[Re: Feel-Tsu]
|
newbie
Meldunek: 14/06/2007
|
a ja mam pytanie co do pary Tammert - Pestano, Estonczyka nie widze w tegorocznej tabeli rezultatow, nie wiem co on kombinuje, czyzby szykowal forme na Mistrzostwa swiata i Golden League bedzie dla niego przygotowaniem do lepszych rzutow w Osace? w ubieglym roku mial jeden rzut ponad 70, ale juz reszta nie przekraczala nawet 67 metrow, o takim wyniku pomarzyc jednak moze Mario Pestano. Hiszpan widze ze nie jest w stanie nawet tam dorzucic swojego dysku
czy cos wiecie na temat Tammerta, moze mial jakis mityng albo co? czy jest raczej jedna wielka niewaidoma?
Czesc jeśli chodzi o Tammerta to masz racje w poprzednim sezonie człowiek jednego rzutu. Reszta jego rezultatów w granicach najlepszego osiągnięcia Pestano. Niestety nie wiem jak wyglądały jego rezultaty w tym roku , ale myśle , że spokojnie jest w stanie pokonac Pestano.
|
Do góry
|
|
|
|
#1302253 - 15/06/2007 17:09
[Re: Feel-Tsu]
|
veteran
Meldunek: 04/08/2006
|
dobra wiec ja widze to tak oferta totomixa dysk Rome - Waltz : nieco lepsze wyniki notuje ten pierwszy, a w bezposrednim starciu w Maui rowniez wygral Rome. co do skoku o tyczce to cos mi sie zdaje ze w parach Pyrek - Golubchikova i Ponova - Spiegelburg lepsze poiwnny okazac sie Rosjanki tak samo jak dla mnie w skoku wzwyz troszke przeszacowany jest kurs na pare Di Martino - Slesarenko. Rosjanka dla mnie wydaje sie byc lepsza, a to ze Wloszka byla druga ostatnio w Torino z wynikiem 2.02 wcale jakos do mnie nie przemawia. Bardziej moze przemawiac obecnosc na listach Hiszpanki Beitii z niezlymi wynikami, a cHicherova jakos jeszcze forma nie blyszczy co do trojskoku to jednak faktycznie aktualana forma Gregorio jest imponujaca i moze dzis pokonac Olssona, a Idowu pewnie znow stoczy wyrownana walke z Douglasem. zadeycudja pewnie centymetry na korzysc tego pierwszego Durst - Lalova to jedyna para wsrod 100 metrowczyń  ktora cos mi moze dac, w Bydgoszczy lepsza byla Amerykanka i to moze sie tu powtorzyc, ale staram sie raczej unikac krotkich biegow - jedyna moja zasada przy graniu lekkiej w oszczepie swoje chwile radosci powinni miec gospodarze. Thorkildsen niedawno przegral z Pitkamakim ale rewanz w Oslo powinien byc udany co do innych par oszczepowych to wydaje mi sie: Ivanov - Martinez 1, Arvidsson - Virkkala 2 co do biegu na 1500 metrow to starcie dwoch Ukrainek bedzie zapewne interesujace, ale gora pewnie bedzie starsza z nich Lischynska. moze mlodsza pusci starsza kolezanke, albo jakos bedzie ustawione na starsza  a co jak wałek to wąłek no i na koniec , ale to juz przemysle - Blaschek pokona Turnera na płotkach to takie moje pierwsze przemyslenia 
|
Do góry
|
|
|
|
#1302262 - 15/06/2007 17:18
[Re: de la Hoya]
|
newbie
Meldunek: 14/06/2007
|
Teraz jeszcze troche typów , buki powoli wystawiaja oferty , czekam jeszcze na Bwin i STS. Expekt - podobna oferta do Unibetu (szkoda , że nie wymyślili nic nowego) , jedynie co mnie tam zainteresowało to podawana wczesniej przezemnie para Małachowski - Kovago , kurs na Węgra 2.70 mysle , ze warto sprobowac , bo tu juz troche przesadzili z tym kursem , w toto-mix 2.20 co ciekawe Kovago rok temu w OSLO zajal 2 miejsce z rezultatem ponad 68m co dla Polaka jest kosmosem. Wiem , ze nie ma co porownywac rezultatow z poprzedniego roku , a liczy sie obecna forma , ale wystarczy , że Kovago rzuci 67m i Polak juz go nie pobije , Węgier ma na pewno mozliwosci , rok temu dobrze mu sie tu rzucalo a to tez plus , widomo czasem stadion oraz lokalizacja przeszkadzaja zawodnikom w oddawaniu rzutow. Teraz cos z Toto-mixa wybralem 2 pary Durst - Lalova 1.65 oraz A.Kipchirchir po kursie 1.60. Amerykanka Durst w tym sezonie prezentuje wysoka formę osiąga dobre rezultaty np. w środę podczas mitingu w Pradze wygrała 200m pobijając rekord mitingu. Co do Lalovej to mysle , że nie zagrozi Durst , bułgarka nie ma na koncie jakis oszałamiajacych wyników , a i jej forma jest troche niewiadoma. Drugi typ to Alex K. w poprzednim sezonie bardzo dobre starty , jego rezultat przewodził na liscie najlepszych wyników , w tym sezonie takze dobre starty , ale to dopiero poczatek. Jesli chodzi o jego przeciwnika to nie powinien mu zagrozic , osiaga rezultaty o kilka minut gorsze od Alexa i dzis nie bedzie inaczej. POZDRO Retoox
|
Do góry
|
|
|
|
#1302999 - 15/06/2007 21:14
[Re: de la Hoya]
|
member
Meldunek: 26/07/2003
|
Zastanawiam się nad parą Fasuba-Pognon. Niby ciekawa para, ale już na starcie mamy zwrot. Na oficjalnej stronie Golden League na liście startowej mężczyzn na 100m nie ma Pognona. Poza tym stawiam na Lalovą- może i Durst na 200metrów wygrała, ale tu biegają na 100m. Co do oszczepu- zgadzam się na Ivanova (do Feel-Tsu). Wygląda stabilniej od Martineza. Poza tym daję na Gregorio- pięć dni temu urodziła mu się córka, pewnie będzie chciał dziecku wyskakać jakiś medal na dobry początek życiowej drogi:)Poza tym, gdy skakał na 17.90, wiatr wiał zaledwie +0.4, więc żadna rewelacja. Po prostu ma wysoką formę.
|
Do góry
|
|
|
|
#1303492 - 15/06/2007 23:24
[Re: El mechanico]
|
Pooh-Bah
|
Kallur S - Perry M 100m Hurdles Women, 1.30 banker Isinbayeva Y - Murer F Pole Vault Women, 1.10 banker Brown D - Powell A 100m Men, 1.08 banker Choge A - Kipchirchir Komen D Dream Mile Men, 1.85 Gregorio J - Olsson C Triple Jump Men, 2.20 Badurova K - Spiegelburg S Pole Vault Women, 2.00 Hellebaut T - Vlasic B High Jump Women, 1.55 Di Martino A - Slesarenko Y High Jump Women, 1.90 Greer B - Thorkildsen A Javelin Men, 1.60 System: 3/6 Stawka: 3/10 Expekt Hellebaut T - Vlasic B High Jump Women, 1.55 Isinbayeva Y - Murer F Pole Vault Women, 1.10 Beyens K - Wissman J 200m Men, 1.22 AKO 2.08 6/10 Typy na Perry, Powella, Wissmana i Komena to typy które gram w duzej mierze pod wpływem sugestii pewnego super speca od lekkiej, w tym miejscu  z okazji wejscia na nowa droge zycia  . Reszta typów to juz moje w 100% własne pomysły wiec kilka słow na ich temat. Wczoraj piszac o Murer, ze byc moze bedzie dla wiela niespodzianka sezonu miałem na mysli to, ze jest to zawodniczka która w swojej karierze juz wysoko skakała (4.66m), ale pozniej przyszła kontuzja. W okrese przygotowawczym do tego sezonu brazylijka trenowała własnie z Isinbayeva, wiec wyniki powinny byc niezłe, ale zeby uczen przerósł mistrza w to watpie. O Gregorio juz troszke moi przedmówcy napisali, wiec neibede sie powtarzał, jest to zawodnik o bardzo dobrych warunkach (2.02m), który od kilku sezonów zalicza sie do najscislejszej swiatowej czołowki. Dodatkowy fakt w postaci narodzin córeczki moze go dodatkowo zdopingowac. Dodatkowo wyczytałem gdzies, ze ostatnio Brazylijczyka trenował (moze dalej z nim wspólpracuje) Edwards a kim jest ten człowiek chyba nikomu specjalnie nietrzeba tłumaczyc. Badurova ostatnio strasznie "wystrzeliła" podczas mitingu w Pradze znacznie poprawiajac swoja zyciówke. Niewiem czemu, ale dzis niesadze, aby poszło jej tak dobrze, moze i zblizy sie do wyniku z Pragi (4.51m), ale mocno watpie aby na chwile obecna mogła go jeszcze wysrubowac. Spiegelburg jest zawodniczka o wiele bardziej stabilna. W 2004 roku (jako 18-latka) osiagneła juz zyciówke lepsza od czeszki i ciagle stopniowo ja poprawia. Kolejny aspekt to jeden z niedawnych startów Silke - skoczyła 4.56m czyli o 5cm wiecej od zyciówki Kateriny. Vlasic jak ona skakała w Bydgoszczy... miód, malinka  Belgijka z koleii w tym sezonie startowała w kilku mitingach i osiagała dosc dobre wyniki (chociaz znajac jej potencjał niewiem czy wyrazenie "dobre" niejest na wyrost wszak jeszcze niepokonała w tym sezonie 2.0m). Vlasic w tym momencie stac na naprawde dobre wyniki i wcale sie niezdziwie gdyby udało jej sie skoczyc 2.10m a juz w tym sezonie za to sie zabierała... . Di Martino najwiekszy "suprajs" w tym sezonie to własnie wyczyn tej pani która, nagle skoczyła 2,02 poprawiajac przy okazji rekord Włoch. Zeby uswiadomic niektórym jak wielkim zaskoczeniem był jej wynik napisze tylko, ze podczas całego zeszłego sezonu jej rekord wynosił 1.94m. Moim zdaniem był to jednak jednorazowy taki "wybryk" i podobnie jak w parze Katariny z Silke stawiam na ta bardziej stabilna. Ostatnia para i tytuaj sytuacja wyglada bardzo podobnie. Greer jest obecnie liderem swiatowych tabel, ale juz nie raz i nie dwa amerykanscy miotacze w Europie sie "niepopisywali". jego przeciwnik - Thorkildsen to zawodnik dla którego dzis w duzej mierze zapełni sie cały stadion. Norweg kilkakrotnie juz udowadniał, ze na takich imprezach doskonale sobie radzi, wiec czemu niespróbowac... .
Edited by retoox (23/06/2007 18:52)
|
Do góry
|
|
|
|
#1303611 - 15/06/2007 23:58
|
Live fast, die young
Meldunek: 25/02/2004
|
Powoli sie zaczyna sezon lekkoatletyczny. Ja podchodze lightowo do tego mityngu. Po pierwsze chce Was przestrzec przed ostrym stawianiem na Gregorio, nie warto. Wynik uzyskal u siebie, a w Am. Pld. juz nie takie cuda sie dzialy. Nie wiemy, co pokaze Olsson, ale w koncu bedzie u siebie w Skandynawii, a mozliwosci ma sporo wieksze od Brazylijczyka. Ja gram 2 zdarzenia: Thorkildsen - Greer 1 1.62 Berquist - Hellebaut 1 1.6 Kaisa w bardzo dobrej formie, mityng w Skandynawii, nalezy sie spodziewac wynikow ponad 2 m, tym bardziej ze Blanka tez w dobrej formie...Belgijka lekka niewiadoma, ale 2.00 to max., na co przewiduje jej forme. Jesli chodzi o oszczep, to Amerykaniec osiagnal znakomity wynik, ponad 90 m, ale ten wynik ja podziele przez 3 i mi wyjdzie 84-85 w Europie, albo nieznacznie wiecej. Tymczasem Norweg w kolejnym skandynawskim pojedynku z Tero, wynik 88-89 powinien zapewnic zw. w tej parze. A sadze, ze pod wplywem rywalizacji moze byc jeszcze lepiej  Miejmy nadzieje, ze pogoda nie pokrzyzuje szykow, przyznam sie, ze nie sprawdzalem prognoz, wiec nie wiem. Pozdruffki ode mnie, wygranych zycze.
|
Do góry
|
|
|
|
#1303779 - 16/06/2007 01:00
[Re: polskignom]
|
addict
Meldunek: 21/03/2006
|
Berquist - Hellebaut 1 1.6
Kaisa w bardzo dobrej formie, mityng w Skandynawii, nalezy sie spodziewac wynikow ponad 2 m, tym bardziej ze Blanka tez w dobrej formie...Belgijka lekka niewiadoma, ale 2.00 to max., na co przewiduje jej forme.
ja rowniez zagralem te parke i IMO jest to jedyny typ warty dzisiaj uwagi belgijka ma w tym sezonie za soba 2 starty otwarcie sezonu w Doha (11.05) i calkiem niezly wynik 198cm po czym 26-tego maja wystartowala w holandii gdzie wygrala ale ze slabiutkim jak na jej mozliwosci wynikiem 193cm ktorą to wysokosc zaliczyla w drugiej probie podobnie zreszta jak 190cm. Na 196 miala juz 3 zrzutki. Niby wygrala i mozna by doszukiwac sie braku motywacji itd jednak te wczesniejsze nieudane proby na relatywnie niskich wysokosciach wkazywalyby na mala regresje formy. Sprawdzilem nawet pogode jaka panowala podczas mityngu bylo ok 18st C moze to nie byla optymalna temp. ale na pewno nie padalo i wiatr tez raczej nie mial wplywu na wyniki. Oczywiscie to tylko jeden slabszy start tym bardziej ze od tamtego czasu minelo juz 3 tyg i niewykluczone ze belgijka zdazyla zbudowac forme na cykl letnich startow...O tym przekonamy sie wieczorem Po tym co pokazala Berquist w swoim pierwszym starcie w Turynie (8.06) moze okazac sie ze aby ja pokonac belgijka bedzie musiala byc w super formie. Kaisa skakala lekko widac bylo ze ma glod skakania po kazdej udanej probie okazywala wielką radosc a to chyba dlatego ze sama chyba byla zaskoczona tym ze juz w pierwszym starcie bedzie w tak wysokiej formie Skonczylo sie na 202cm a wszystkie wysokosci zaliczyla w pierwszych probach Reansumujac: Berquist 5/10
|
Do góry
|
|
|
|
#1304560 - 16/06/2007 07:56
Re: lekkoatletyka - sezon 2007 *DELETED*
[Re: PLUMEK.]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/06/2001
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1304591 - 16/06/2007 14:16
Re: lekkoatletyka - sezon 2007 *DELETED*
[Re: Maciek]
|
Live fast, die young
Meldunek: 25/02/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1325269 - 23/06/2007 19:21
[Re: polskignom]
|
Pooh-Bah
|
Puchar EuropyPrzydatne linki: Lista startowa Najlepsze wyniki w Europie w tym roku Strona zawodów Ziółkowski - Esser 2.10 Mason - Waleriańczyk 1.70 Iakovakis - Plawgo 2.70 Onysko - Seiler 2.30 Yepishin - Kuc 2.70 Obergfoll - pozostałe 1.10 P Dietzsch - Pischalnikova 1.15 P Zbrozek - pozostałe 1.15 P Pyrek - Golubchikova 1.30 P System 2/5 STS Stawka 4/10 po 0.4j na kombinacje Czasu mało a mi jakos weny twórczej brak wiec szybciutko... . Ziólkowski grany głównie ze wzgledu na to, ze w ostatnim tygodniu miał lekkie problemy ze zdrowiem. Mason o rok młodszy, ale o wiele bardziej wytrzymały psychicznie niz nasz niespełniony talencik, który im wazneijsza impreza tym bardziej zawodzi. Plawgo grany głownie ze wzgledu na kurs. patrzac na same nazwiska, mozna miec watpliwosci, ale Grek wyraznie buduje jeden szczyt formy po za tym mam w pamieci bardzo dobry bieg Marka w Bydgoszczy. Sailer - rowniez kurs uwazam za przeszacowany o zwyciestwie w tej parze zdecyduje dyspozycja dnia. Z Kuciem sprawa podobna jak z Plawgo, czyli typ grany głownie ze wzgledu na przeszacowany kurs. pewniaki z systemuChojecka - Samitova 1.25 Hingst - Agirre 1.20 Ako 2.84 STS Stawka 6/10 Typy wybrane głownie na podstawie obserwacj ostatnich startów i wynikach jakie osiagali zawodnicy w tym sezonie. Z ciekawostek typy na psozczególne miejsce ze stronki zawodów: M: Germany 112 Russia 110 Great Britain 108 Poland 107 France 89 Ukraine 82 Greece 68 Belgium 44 K: Russia 122 Germany 97 Poland 94 Ukraine 87 France 86 Belarus 84 Greece 78 Spain 72 Typy retoox'a  M: Russia Germany +6 Great Britain +8 Poland +17 France +19 Greece Ukraine Belgium K: Russia Germany +34 Poland +40 France +46 Spain +60 Ukraine +60 Greece Belarus
Edited by retoox (23/06/2007 19:22)
|
Do góry
|
|
|
|
#1325308 - 23/06/2007 19:30
|
addict
Meldunek: 27/09/2005
|
jak narazie kursy tylko w sts i bwinie.........takze ciezko zamienic wiedze na pieniadze.....
P.S. jesli jakis buk chce wystawiac lekka a nie ma analityka proponuje sie zglosic do mnie.... bo co mi z wiedzy jak nie ma gdzie grac...........
w 80% zgadzam sie z retoxem, dla mnie jeszcze sidorczenkowa z czasami znacznie lepszymi od rywalki
natomiast mason, onysko, pyrek odpuszczam - te pozycje mnie nie przekonuja
|
Do góry
|
|
|
|
#1325343 - 23/06/2007 19:47
[Re: sports]
|
Pooh-Bah
|
No niestety buki niestaneły na wysokosci zadania. Myslałem ze doczekam sie szerokiej oferty a tu nic z tego. Unibet z tego co sie dowiedziałem niewystawi kursów ani dzis, ani jutro a expekt hmmm ciezko powiedziec, ale tez mam tu watpliwosci bo patrzac na ich oferte czesto mam wrazenie jakby ich analityk wzorował sie na tym z ub. sports skoro zgłaszasz sie na analityka proponuje zaczac od uczeszczania sie w tym temacie, dzis PE i Mistrzostwa USA w srode Ostrava, jednym słowem sezon sie na dobre rozkrecił. Pisz swoje uwagi, wnioski, analizy... . Moze Cie ktos tu zobaczy... . P.S. Taka fucha w postaci analityka to całkiem fajna praca chyba... 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|