Osobiscie nie jestem przekonany co do wygranej Niemcow w tym meczu. Im wystarczy bezbramkowy remis. Zreszta graja po prostu slabo. A Ukraincy? Jezeli Niemcy zagraja na remis, wystarczy jedna dobra skladna przebojowa akcja Szewczenki i juz robi sie nieciekawie. Osobiscie postawie w tym meczu chyba na remis. Kurs 1,45 na Niemcow jest beznadziejny, natomiast 3,6 na X to juz co innego
Ciekawie zapowiada sie tez mecz Urugwaj - Argentyna. Kurs 2,4 w Profie na gospodarzy jesz calkiem OK, tym bardziej ze za granica tylko 2,0.
Mysle, ze Urugwaj wygra ten mecz. Pierwsze spotkanie w Argentynie przegrali tylko 1:2, po za tym wydaje mi sie ze Argentyna wolala by zeby przeszedl Urugwaj zamiast Brazylii z ktora pierwszy mecz przegrala 1:3, a drugi zremisowali. Argentyna moze zagrac jakimis rezerwami. Nie wiem czy Batistuta juz jest na chodzie, raczej nie, po za tym 2:0 z cieniutkim Peru u siebie pozwala miec nadzieje na TYP 1.
Wcale bym sie nie zdziwil, gdyby Brazylia zremisowala z Wenezuela, ktora ostatnie mecze gra na pelnym luzie psychicznym. Wydaje sie ze jest to calkiem inny zespol. Wygrywaja ze wszystkimi. Pierwszy mecz z Brazylia przegrali chyba 0:5, a cztery bramki strzelil wtedy bramkostrzelny Romario, ktory teraz chyba nie gra w kadrze, a szkoda, poniewarz z tego co patrzylem to strzelal on od cholery bramek.
Ale to tylko moje zdanie.