Opcje tematu
#13098 - 13/11/2001 19:36 Eliminacje MŚ
Anonymous
Unregistered

Śmiało można obstawiać na Rumunię oglądałem pierwszy mecz przegrali ale cały czas napierali moim zdaniem to 100% pewniak drugi pewniak to Czechy.

Do góry
Bonus: Unibet
#13099 - 13/11/2001 20:01 Re: Eliminacje MŚ
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
U nas buki mają Czechów jako faworytów do awansu, w internecie zaś można ich awans obstawić po 2.10.

Do góry
#13100 - 14/11/2001 12:54 Re: Eliminacje MŚ
Anonymous
Unregistered

Prosze o komentarz, zakladami zajmuje sie dopiero od kilku dni i prosilbym doswiadczonych o komentarz co do moich zakladow na dzisiejszy dzien:

#1 na wynik
RUM - SLO 1 @ 1,65
TUR - AUS 1 @ 1.30
CZE - BEL 1 @ 1.60
NIE - UKR 1 @ 1.45

#2 na awans
RUM - SLO 1 @ 1,70
TUR - AUS 1 @ 1.05
CZE - BEL 1 @ 1.70
NIE - UKR 1 @ 1.15

Co sadzicie o tego typu zagrywce ?
Pozdrawiam.

Do góry
#13101 - 14/11/2001 13:51 Re: Eliminacje MŚ
Rhotax Offline
addict

Meldunek: 09/01/2001
Osobiscie nie jestem przekonany co do wygranej Niemcow w tym meczu. Im wystarczy bezbramkowy remis. Zreszta graja po prostu slabo. A Ukraincy? Jezeli Niemcy zagraja na remis, wystarczy jedna dobra skladna przebojowa akcja Szewczenki i juz robi sie nieciekawie. Osobiscie postawie w tym meczu chyba na remis. Kurs 1,45 na Niemcow jest beznadziejny, natomiast 3,6 na X to juz co innego

Ciekawie zapowiada sie tez mecz Urugwaj - Argentyna. Kurs 2,4 w Profie na gospodarzy jesz calkiem OK, tym bardziej ze za granica tylko 2,0.
Mysle, ze Urugwaj wygra ten mecz. Pierwsze spotkanie w Argentynie przegrali tylko 1:2, po za tym wydaje mi sie ze Argentyna wolala by zeby przeszedl Urugwaj zamiast Brazylii z ktora pierwszy mecz przegrala 1:3, a drugi zremisowali. Argentyna moze zagrac jakimis rezerwami. Nie wiem czy Batistuta juz jest na chodzie, raczej nie, po za tym 2:0 z cieniutkim Peru u siebie pozwala miec nadzieje na TYP 1.

Wcale bym sie nie zdziwil, gdyby Brazylia zremisowala z Wenezuela, ktora ostatnie mecze gra na pelnym luzie psychicznym. Wydaje sie ze jest to calkiem inny zespol. Wygrywaja ze wszystkimi. Pierwszy mecz z Brazylia przegrali chyba 0:5, a cztery bramki strzelil wtedy bramkostrzelny Romario, ktory teraz chyba nie gra w kadrze, a szkoda, poniewarz z tego co patrzylem to strzelal on od cholery bramek.

Ale to tylko moje zdanie.

Do góry
#13102 - 14/11/2001 14:54 Re: Eliminacje MŚ
Anonymous
Unregistered

Dzieki Rhotax za komenttaz do NIE - UKR ale moim zdaniem germancy ten mecz wygraja, tym bardziej ze graja przed wlasna publicznoscia. Fakt Niemcom wystarczy bezbramkowy remis, ale czy grajac u siebie beda grali na 0:0 ? nie wydaje mi sie, ale takie moje zdanie. Szewczenko, faktyucznie AS, potrafi sam przesadzic o wyniku spotkania. Mimo wszystko zaryzykuje, kurs nie jest zaolaboga ale .... sa to moje pierwsze typy, od czegos trzeba zaczac. Pozdrawiam i dzieki za komentarz

Do góry
#13103 - 14/11/2001 16:04 Re: Eliminacje MŚ
Muniek Offline
member

Meldunek: 04/10/2001
Dla mnie najbardziej pewny z podanych meczy wydaje się Turcja-Austria. Turcy w Stambule przed wlasna publiczonscia nie powinni miec problemow ze "sklocona" reprezentacja Austrii. Czekam na Wasze opinie. W unibecie placa 1,5 (troche wiecej niz w Profie i STS).

Do góry
#13104 - 14/11/2001 16:26 Re: Eliminacje MŚ
Anonymous
Unregistered

Brazylia - remis z wenezuelą??? Wyobrazcie sobie pełne trybuny na stadionie w Brazyli i wynik meczu 0-0 . Na samym wczorajszym treningu przedmeczowym bylo 35 tysiency widzow!

Do góry
#13105 - 14/11/2001 16:53 Re: Eliminacje MŚ
Anonymous
Unregistered

A co powiecie na singielka:
Brazylia - Wenezuela X2 @ 5,09 ?

Pozdr. i zycze wysokich wygranych.

Do góry
#13106 - 14/11/2001 17:04 Re: Eliminacje MŚ
savio Offline
old hand

Meldunek: 07/07/2001
Moje zdanie jest takie .
Niemcy-Ukraina 1 !!
Rumunia-Slowenia 1!!!!
Czechy-Belgia chyba 1 ale awans chyba 2 Belgom wystarczy strzelic jedna bramke i wtedy Czesi beda musieli strzelic 3 bramki.
Rumunia: ogladałem rowniez pierwszy mecz i Rumuni byli strona przewazajaca przez wiekszosc spotkania.Niculae i Ilie załatwia dzis awans swoim.
Czechy-Belgia najciekawiej by było gdyby Czesi strzelili na 1-0 a pozniej Belgowie na 1-1 .To wtedy sie mam nadzieje Belgowie rozluznia i dostana druga bramke .Jednak chyba lepiej sobie ten mecz odpuscic.
A nie rozumiem grania na Wenezuele X2 czysty idiotyzm według mnie moze sie myle ale Ci goscie (ogladałem kilka ich meczy i skrótów) maja umiejetnosci na poziomie naszej 3 ligi.
Brazylia zatem czysta i pewna 1!!!!!

Do góry
#13107 - 14/11/2001 20:47 Re: Eliminacje MŚ
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Jeśli ktoś liczy na awans Czechów to Pinnacle ma ich po 2.25

Do góry
#13108 - 15/11/2001 00:31 Re: Eliminacje MŚ
Anonymous
Unregistered

ktos ponoc ogladal pierwszy mecz slowenia-rumunia i stwierdzil ze rumuni swietnie grali . To czemu do jasnej ciasnej przegrali?

Do góry
#13109 - 15/11/2001 01:50 Re: Eliminacje MŚ
raf Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 18/06/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Harnas:
[qb]ktos ponoc ogladal pierwszy mecz slowenia-rumunia i stwierdzil ze rumuni swietnie grali . To czemu do jasnej ciasnej przegrali?[/qb][/QUOTE]

Bo inaczej sie gra na wyjezdzie gdzie gospodarze atakuja. Slowenia dzis zamurowala bramke, wybijajac tylko pilki przed siebie i faulujac non stop Rumunow. Po jednym z takich wybic i bledzie obrony padla (fakt ladna) lecz troche przypadkowa bramka. Przez ostatnie 30 min Rumuni nie schodzili praktycznie z pola karnego (!) Slowencow raz po raz groznie strzelajac. Byla i poprzeczka i nie przyznany (sluszny) karny w 95 (!) min
Sam stawialem ten mecz i tez jestem lekko wkurzony, ale tak z drugiej strony tak na to patrzac w meczu o taka stawke ciezko sie atakuje i zdobywa bramki z tak destrukcyjnie grajacym przeciwnikiem. Szkoda, ze Rumuni przespali cala 1 polowe, do tego boisko na ktorym powinni ciagle nekac bramkarza strzalami z dystansu (tak m. in. padl gol), a nie ciagle grac skrzydlami z tymi tragicznymi dzis dosrodkowaniami. Trudno, warto bylo zaryzkowac i dax awans Slowencow i Ci ktorzy tak zrobili nie dorobili dzis STSu Niestety z tego co wiem to wiekszosc dorobila..

Do góry
#13110 - 15/11/2001 02:02 Re: Eliminacje MŚ
savio Offline
old hand

Meldunek: 07/07/2001
raf Rumuni zabrali mi 700 złotych oczywiscie o ile Colorado by wygrało, ale nie mozna byc zaslepionym i wszystko sobie tłumaczyc czyms.
Gdzie ty koles widziałes karnego???????????
Komentator MATOŁ na Eurosporcie powiedział ze ewidentny karny.Chyba to był pan Janisz .Za przeproszeniem kolego jesli ty widziałes tam karnego i duzo strzałów na bramke Simonovicza to jednak ogladalismy dwa inne mecze.Specjalnie nie ogladałem Polaków wiec patrzyłem na cały mecz Rumunii.Przewaga nie musi byc koniecznie notoryczne wbijanie piłek na pole karne bez najmniejszego sensu bowiem kazda walke o gorne piłki wygrywali Słowency.
Wiec ja raczej nie bronił bym Rumunów.Dali dupy i tyle zeby nie zmienic w trakcie meczu taktyki tylko non stop robic to samo.Idiotyczne centry Munteanu jedna za druga zreszta psute.Strzały Adriana Ilie na wiwat .Jedynie chyba Chivu i Contra cos grali tylko ze czesto gubili sie w swoich dryblingach.A co do faulowania to trzeba sie zgodzic ale taka jest piłka i piłkarsko Słowency wyszli z tego meczu o niebo lepiej.Nie grali pieknie ale tak jak powinna grac druzyna , która walczy o awans i przyjezdza po remis.
To tyle a co do karnego to pewnie komentator tez postawił na Rumunów i szlag go trafiał.

Do góry