#13189 - 19/11/2001 00:51
Re: SPD-Niespodzianki
|
Anonymous
Unregistered
|
Chcialbym zwrocic Wasza uwage na mecze druzyn uczestniczacych w Lidze Mistrzow. Wlasnie wsrod tych druzyn nalezy szukac ligowych niespodzianek. Od przeszlo 30 lat obserwuje ligi europejskie i widze jak bardzo wyrownana jest dzisiaj pilka nozna. Wiadomo, ze Liga Mistrzow jest priorytetem dla druzyn w niej grajacych, co wykorzystuja slabsze druzyny ligowe i dlatego takie ekipy jak REAL, BAYERN, BARCELONA, MANCHESTER UTD dosc czesto potykaja sie na tych slabszych, szczegolnie na poczatku sezonu, aby pod koniec jak szaleni odrabiac straty i w koncu jak zwykle zdobywac kolejny tytul. Sprawdzajac wyniki tych najlepszych wlacznie z LAZIO, ROMA, AC MILAN, sprobujcie odnalesc choc jedna kolejke w ktorej wygralyby wszystkie te druzyny. Niemozliwe!!! Od 20 do 40% pewniakow odpada. Wydaje sie mi, ze warto to przemyslec. :eek: :eek: :eek: :eek:
|
Do góry
|
|
|
|
#13191 - 19/11/2001 02:16
|
Anonymous
Unregistered
|
Cześć Coś jest w tym o czym mówi "bogllo". Wystarczy popatrzeć na kilka wczorajszych i dzisiejszych wyników:
Las Palmas - Barcelona 0:0 LM Valencia - Tenerife 0:0 LM Roma - Inter 0:0 LM / UEFA Werder - Bayern Munich 1:0 LM Ipswich - Bolton 1:2 UEFA - choć w tym meczu może nie jest to aż taka niespodzianka. :rolleyes:
|
Do góry
|
|
|
|
#13193 - 19/11/2001 02:25
|
Anonymous
Unregistered
|
...a tak zapomniałem tego wymienić a porażka LEEDS to napewno niespodzianka. Ostrzegał przed tym meczem "hpc" za co jestem mu wdzięczny 
|
Do góry
|
|
|
|
#13194 - 19/11/2001 17:25
|
member
Meldunek: 02/11/2001
|
Ja takze zauwazylem, ze czesto w lidze maja wpadki druzyny, ktore wystepuja w pucharach. Szczegolnie od czasu, gdy mecze w Lidze Mistrzow rozgrywane sa co tydzien. Lista przegranych drozyn w tym tygodniu jest o wiele dluzsza, choc nie wszystkie mecze byly niespodziankami. W lidze francuskiej porazka Bordeaux i remis PSG to duze niespodzianki, poza tym porazki LILLE i NANTES, ktore wystepuja w UEFA, ale to raczej trudne do wytypowania wyniki, a nie niespodzianki. W lidze wloskiej FIORENTINA w ktorej rzekomo sprawy finansowe sa juz uregolowane remisuje ze slabym TORINO, a co zrobil wielki AC MILAN ? kazdy wie. Masz racje Bogllo, trzeba o tym pomyslec.
|
Do góry
|
|
|
|
#13195 - 19/11/2001 21:25
|
addict
Meldunek: 09/01/2001
|
Niespodzianka moze byc w meczu PUCHARU UEFA:
Valencia - Celtic Typ X albo 2
Valencia jeszcze nie przegrala u siebie w tym sezonie, a Celtic o ile zagra w swoim najsilniejszym skladzie (wazne zeby gral Moravcik - ten gosciu jest rewelacyjny, znakomicie rozgrywa, dogrywa, dosrodkowuje, egzekwuje stale fragmenty gry i strzela bramki). Ogladalem kilka meczy Celticu i jak gral Moravcik, to Celtic gra po prostu swietny, piekny i skuteczny futbol. Doskonale bylo widac ile ten pilkarz jest wart w meczu Celtic - Juventus, dopoki byl na boisku, Celtic krolowal, wystarczylo, ze O'neal go zdjal i juz wszystko zaczelo sie sypac. Po za tym wk... i mnie pilkarze Valencii swoimi pogardliwymi wypowiedziami na temat plkarzy Legii. Sam jestem za Wisla, i za Legia nie przepadam, ale te nadete pyszalki z Hiszpanii przegieli pale i mam nadzieje, ze Celtic ich wykluczy z dalszych rozgrywek pucharowych.
Drugi mecz to:
Milan - Sp. LIzbona typ X albo 2
Sporting na fali, a Milan wyraznie w dolki. Na ligowym boisku wtopa na wyjezdzie z Torina, a teraz remis z przedostatnia w tabeli Piacenza. Kurs 1,45 na Wlochow, po prostu mnie smieszy, natomiast 7.00 wrecz nakazuje postawic na gosci, wzglednie podeprzec sie remisem. Sporting ma jednego z najbardziej skutecznych pilkarzy ogranego w pucharowych, miedzy panstwowych meczach bramkostrzelnego (Jardela), Niculae i Sao Pinto tez nie strzelaja obok bramki.
Warto zauwazyc, ze sa to mecze pucharowe, a te jak wiadoma rzadza sie wlasnymi prawami i kazdy wynik jest mozliwy, a szczerze mozwiac to szanse tych zespolow oseniam 50% - 50%.
Kursy na Valencie i Milan sa takie, jakby grali z jakimis cieniasami.
Jakie jest Wasze zdanie o tych meczach?
|
Do góry
|
|
|
|
#13196 - 19/11/2001 21:38
|
Pooh-Bah
Meldunek: 08/09/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Rhotax: [qb]Niespodzianka moze byc w meczu PUCHARU UEFA:
Valencia - Celtic Typ X albo 2
[...] Drugi mecz to:
Milan - Sp. LIzbona typ X albo 2
[...]
Kursy na Valencie i Milan sa takie, jakby grali z jakimis cieniasami.
Jakie jest Wasze zdanie o tych meczach?[/qb][/QUOTE]
Moje zdanie jest takie, ze postawilem na oba te mecze x2 (co prawda niewiele ale ja rzadko stawiam wiecej bo traktuje to bardziej jako zabawe)
Zreszta pisalem o pierwszym meczu w temacie Puchary this week.
Do tego kurs 3,5 na Kopenhage z Borussia D tez uwazam za atrakcyjny. A kurs 1,1 na awans Borrusii jest dziwnie niski.
Wojtek
|
Do góry
|
|
|
|
#13197 - 21/11/2001 00:36
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/06/2001
|
|
Do góry
|
|
|
|
#13198 - 21/11/2001 15:37
|
addict
Meldunek: 27/04/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Maciek: [qb]Wygrana Groclinu 5,1.[/qb][/QUOTE]
Jak już to za 6,9 w totomixie Myślę że Groclin będzie się bronił i liczył na kontry, Dlatego ciekawie wygląda kurs na remis do przerwy 2,8 w totomixie. Dwójkę na cały mecz można zagrać gdyż jest to ostatnia szansa Groclinu na grę w europejskich pucharach
|
Do góry
|
|
|
|
#13201 - 22/11/2001 14:51
|
member
Meldunek: 06/07/2001
|
Mam 4 mecze, które są pewne, ale źródeł nie mogę podać, ponieważ więcej takich informacji nie dostanę. Oto one (wszystkie w STSie): 556 Rethel(VI)-Ajaccio X 5.6 595 Uerdingen-Drezno 2 6.7 602 Essen-Kiel 2 4.6 894 Istanbul-Yozgat 2 4.7 za 2 złote daje ok.1460zł. jak ktoś się boi, to niech zagra w Profie 2z4, ale człowiek, który mi daje typy zarobil już około 100000zł i jest pewny. en, kto wygra, wisi mi 0,75 Smirnoffa
|
Do góry
|
|
|
|
#13205 - 24/11/2001 21:20
|
enthusiast
Meldunek: 22/10/2001
|
BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE ROZSMIESZAJCIE MNIE LUDZIE!!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#13207 - 24/11/2001 21:23
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/03/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał NocturnoCulto: [qb] HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA!!!!!!!! NIE ROZSMIESZAJCIE MNIE LUDZIE!!!![/qb][/QUOTE] pojebało cię? co paliłeś? ile ty masz lat człowieku? 
|
Do góry
|
|
|
|
#13208 - 24/11/2001 23:33
|
enthusiast
Meldunek: 22/10/2001
|