Irytuje Cię ??? Czyżbyś nie osiagał zadowalających wyników ??? Mnie też nieraz wkurza jak przegrywam mecz, którego nie mozna przegrać, jednak nie rezygnuje z gry.
RobKrak
addict
Meldunek: 24/08/2004
Wyniki wynikami. Chodzi ogólnie o sytuację na rynku transferowym, o spadające ceny, o niemożliwe wręcz utrzymanie kadry zawodników gwarantujących przyzwoitą grę w lidze wyższej niż 6. O zabijające pensje, o coraz mniejsze dochody z treningu...
Tak ale takie spadające ceny mają też swoje plusy...możesz dużo taniej kupować zawodników niż kiedyś. Jednak oczywiście masz rację, rynek transferowy zwariował i teraz nie opłaca się trenować ludzi do wysokich poziomów bo kolejne przyrosty umiejętności niosą za sobą tylko minimalne wyższe ceny sprzedaży.
Tommy Lee
Pooh-Bah
Meldunek: 22/07/2004
To fakt...Coraz mniej kosztują zawodnicy na wysokich poziomach a coraz więcej trzeba im płacić, Ceny trenowanych zawodników nie rosną wprost proporcjonalnie do strasznych kosztów utrzymania ://
Dziś mnie w hattricku spotkało kilka nieszczęść w 5 minut:
1) W 78 minucie meczu, zawodnik drużyny WENECJA, Kasper Zimnoch, musiał opuścić boisko po otrzymaniu drugiej żółtej kartki. - PODSTAWOWY OBROŃCA, NIE ZAGRA ZA TYDZIEŃ.
2) W 79 minucie z powodu nieszczęśliwego zderzenia Olegas Raščikas długo leżał na murawie i ostatecznie musiał opuścić boisko na noszach. - NAJLEPSZY ZAWODNIK W DRUŻYNIE, NIE ZAGRA ZA TYDZIEŃ I PRZEZ NASTEPNYCH KILKA TYGODNI. KONTUZJA: +6
3) Fani zerwali się z miejsc, kiedy po akcji środkiem pola w 83 minucie Laurens Van Looy znalazł się na czystej pozycji i podciął lekko piłkę nad bramkarzem, zdobywając wyrównującego gola dla Signs. 1-1. WYMKNEŁO MI SIĘ Z RĄK ZWYCIĘSTWO.
Dodatkowo w 1 połowie swoją 3 żółtą kartkę dostał podstawowy obrońca i także NIE ZAGRA ZA TYDZIEŃ.
juz niby drugi sezon jestem w hattricku, ale cos moja wiedza marna na jego temat.. Dlatego mam trzy pytania jak na teraz:
1.Jak sie ustawia trening indywidualny? 2.Dlaczego przy ocenie zawodnikow po meczu mam tylko chyba gora 2,5 gwiazdki, w sensie co mam zrobic, zeby bylo ich wiecej? 3.Czy moge sie z jakas druzyna umowic na wymiane graczy, np z doplata i jak to zrobic jak tak?
P.S. drugi sezon mam miejsce ciut ponad srodek w XVIII lidze..
1) Trening ustawia się dla całego zespołu. Np gdy ustawisz trening defensywy to zawodnicy wystawieni na obronie w daneym tygodniu zaliczają cały trening, a zawodnicy z innych pozycji tylko malutką część treningu.
2) Musisz trenować swoich zawodników aby sie rozwijali. Wtedy będe grac na więcej *
Tommy Lee
Pooh-Bah
Meldunek: 22/07/2004
Quote: gg 2625761 cena wywolawcza 50 PLN jest juz na nim ponad 20 mln
50zł. to nie wiem czy ktoś ci da...około miesiąca temu gość chciał sprzedać drużynę w VI lidze z 8mln budżetem i 15zł nikt nie chciał dać bo to banem grozi.