Strona 5 z 5 < 1 2 3 4 5
Opcje tematu
#13419 - 25/11/2001 22:43 Re: "Inni?Kontra RAFTER"
Kura Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/08/2001
RAFTER ty to potrafisz rozbawić ludzi . A ja trzecie miejsce miałem i też za to była obiecana nagroda .
Jescze nic straconego wystarczy zebrać sie do kupy i dalej podawać typy.
Z poważaniem amator tenisa Kura
A mi tak zależało na tej nagrodzie

Do góry
Bonus: Unibet
#13420 - 25/11/2001 23:08 Re: "Inni?Kontra RAFTER"
Eternal Offline
enthusiast

Meldunek: 09/10/2001
Cholera, a tak marzylem o tej nagrodzie...
Pozdro dla "profesjonalisty", ktory zakonczyl rywalizacje z ujemnym bilansem

Do góry
#13421 - 26/11/2001 01:42 Re: "Inni?Kontra RAFTER"
sexmis Offline
addict

Meldunek: 18/08/2001
Hmmm, wcześniej nie zabierałem głosu w sprawie zachowania pewnego gościa (Raftera), ale po tym jak dzisiaj przeczytałem jego odpowiedź w sprawie zakończenia konkursu, to jednak chce się wypowiedzieć co o nim myśle. Hmm, facet jesteś jednak palantem, nie mającym za grosz poczucia sprawiedliwości i samokrytyki, żyjesz w fantazji iż jesteś najlepszy itd, a tymczasem rzeczywistość okazała się z goła odmienna od Twojej wygórowanej samooceny ,według mnie brakuje Ci jaj i ODWAGI by się przyznać iż te Twoje przechwałki o samym sobie były jednak gołosłowne i bezwartościowe. Uważasz że konkurs został rozwiązany zbyt wcześnie, hmm, ciekawe bo według mnie i tak nie miałeś najmniejszych szans na wygraną i co, i gucio a może niestać Cię po Twoich WPADKACH w realu na ufundowanie nagrody dla zwycięzcy Oszukałeś facet samego siebie i graczy na forum na zasadzie przysłowia "Obiecanki cacanki a głupiemu radość".
Poziom Twoich reakcji i wypowiedzi na forum jednoznacznie wskazuje na wielkość Twojej inteligencji...

Do góry
#13422 - 26/11/2001 02:27 Re: "Inni?Kontra RAFTER"
kemp Offline
xxx

Meldunek: 02/08/2001
rafter, JAK Z ciebie TAKI ZAJ******* ZGODNY Z PRZEPISAMI ORGANIZATOR TURNIEJOW, TO DLACZEGO W PRZEPISACH NIE ZAZNACZYLES JAKA TO MA BYC NAGRODA???... I JAKA KARE PONIESIE ORGANIZATOR (DLA raftera: CZYLI ty) ZA NIEDOTRZYMANIE UMOWY...???... MYSLISZ ZE TAKI Z ciebie CWANIACZEK??? KONKURS NIE JEST JESZCZE OFICJALNIE PRZERWANY...ty JAKO JEDYNY KOMPETENTNY ORGANIZATOR I SEDZIA TURNIEJU 'rafter KONTRA INNI' NIE PRZERWALES GO, WIEC GRA TOCZY SIE DALEJ...NAWET GDYBY NIKT DO SAMEGO PRZEPISOWEGO KONCA NIE PODAL ANI JEDNEGO TYPU...I SKLADAJ PIENIAZKI NA NAGRODE...

PS: rafter, DON'T MESS WITH THE OFFICIAL BOOKIE BUSTERS

Do góry
#13423 - 26/11/2001 02:47 Re: "Inni?Kontra RAFTER"
Kura Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/08/2001
Rafter - i jeszcze jedno parę słów do ciebie: ten konkurs pokazał jak się znasz na tenisie zakończyłeś rywalizację z wynikiem 20-22 ( bez komentarza), przegrałeś z amatorami ( to woła o pomstę do nieba ), jeżeli grałeś swoje typy w realu (pewnie nie) to już jesteś banrutem. Gdybyś miał choć odrobinę honoru to wiesz co powinieneś zrobić - ale najważniejsze że w swojej głowie jesteś dalej najlepszy - inwestorze od siedmiu boleści.
Mam nadzieję że od stycznia ruszy ponowne typowanie na tenis trochę na innych zasadach na którymi wspólnie razem pomyślimy. Pozdrowienia dla wszystkich amatorów od których inwestorzy powinni jeszcze dużo się nauczyć.

Do góry
#13424 - 26/11/2001 03:04 Re: "Inni?Kontra RAFTER"
JAMES Offline
addict

Meldunek: 17/10/2001
Chcialem poruszyc dwie sprawy:
1. Rafter ty c***u
2.
Chcialem zaproponowac zeby pomyslec nad nowym konkursem zwiazanym z tenisem i zeby ktos powazny sie tym zajal i zeby nie bylo takich głupot ze jak ktos nie da typu to ma ujemne punkty.
Chcialbym zaproponowac zeby zajal sie tym KURA bo chłopak nie głupi jest, jest amatorem w typowaniu tenisa czyli jest szansa ze konkurs dojdzie do konca wymysli na pewno madre zasady a ja mu chetnie w tym pomoge

Profesjonalisto Rafter nie mieszaj sie juz wiecej w konkursy daj szanse amatorom

Do góry
#13425 - 26/11/2001 03:12 Re: "Inni?Kontra RAFTER"
Maciejev Offline

Meldunek: 23/07/2001
RAFTER - nie będe cie wyzywał , bo obelg pod swoim adresem się już pewnie dużo naczytałeś...
Śmieszyłeś mnie od samego początku gdy zajrzałem do tego forum i nie podobał mi się styl twoich wypowiedzi , ale wtedy byłeś dla niektórych wielkim typerm tenisa , wiec okazywałem im i Tobie jaki taki szcunek....
Teraz sam wiesz jak się zbłaźniłeś , więc daj sobie stary spókój , przynajmniej do końca roku , odpocznij , przemyśl kilka spraw ...
Według mnie dziś wyglądasz tak:
Nick : RAFTER
Honor: 1,2 % (ciągle spada...)
Umiejętność typowania tenisa : 37,4%
Długość języka : 23cm (spada trochę...)
Język polski : niedostateczny!!!

Weź sie klepnij w łeb !!!
Myślisz , że ktoś chce od Ciebie nagrodę ?!
Twoja klęska to nagroda!!!

Nara !!!

Do góry
#13426 - 26/11/2001 04:33 Re: "Inni?Kontra RAFTER"
JAMES Offline
addict

święta prawda!!!
Dzięki tobie Rafter każdy z nas dostał nagrode.
Ciebie to nie kosztowało ale plame masz na honorze i wyszedłes na c***a.
Chociaz dla ciebie honor nie ma zadnego znaczenia.

RAFTER!!!
Człowieka można wyc***ac tylko raz!!!
Drugi raz ci sie nie uda chyba ze trafisz na takiego palanta jak TY

Do góry
#13427 - 27/11/2001 02:14 Re: "Inni?Kontra RAFTER"
raf Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 18/06/2001
Dobra panowie dajcie spokoj. Bez sensu takie gadki. Jak ktos chce na sile typowac chalangery to niech sobie typuje. Zakonczy "swoj" konkurs sam, moze z dodatnim bilansem
Nie zabieralem glosu w sprawie tego goscia i nie mam zamiaru, jedno wam tylko powiem na pewno konkurs nie bedzie mial takiej nazwy jak dotychczas bo na sam dzwiek slowa "rafter" chce mi sie rzygac Od stycznia ruszamy z nowym, porzadnym konkursem!

Do góry
#13428 - 27/11/2001 16:15 Re: "Inni?Kontra RAFTER"
aborygien Offline
member

Meldunek: 30/08/2001
To jeszcze ja się wtrącę hehe. Sprawdziły się moje słowa (sprawdźcie posty) że ten pajacyk coś wymyśli żeby sobie udowodnić że jest najlepszy (BUAHAHAHA) i wycofa się jak zacznie zdupiać (tak się stało). Rafter kozi synu jak śmiałeś się w ogóle do mnie odezwać parówo jedna???? Obrażasz mnie swoimi postami. Powinno się ciebie zabić i spalić miejsce po tobie niedorobiony cwelu i FRAJERZE. Frajerami i gejami nazywam też całą twoją ch.. wartą rodzinę. Mam ochotę ci dopier... tak żebyś nie wstał gejstuchu *******ony. hmmm wystarczy... Albo nie. Rafter dupy bym ci nie dał do wylizania więc nie śmiej mi nawet posta z gówno wartymi typami dawać bo przyjadę na tę twoją wichurę i ci ukręcę syfem napchany łeb. Rozumiesz ****o czy nie??!!!??

Do góry
#13429 - 13/12/2001 22:35 Re: "Inni?Kontra RAFTER"
denis Offline

Meldunek: 14/01/2001
Turniej został zakończony. Zwyciężcą jest oczywiście Rafter, bo choć będzie miał mało punktów to i tak jest najlepszy = FENOMEN

P.S. Zawiodłem się na Rafterze, myślałem że chociaż sam pociągnie turniej po rezygnacji wszystkich.
Ale nie dał nam przykładu konsekwencji... tak potrzebnej w progresji....

Do góry
#13430 - 15/12/2001 01:25 Re: "Inni?Kontra RAFTER"
JAMES Offline
addict

AMEN!!!

Do góry
Strona 5 z 5 < 1 2 3 4 5