Ja zdecydowałem się dziś zagrać ...
PSG - Rangers 1 @ 1.85 (Chandler) 2/10
Francuzi wydają mi się dość zdecydowanym faworytem. Ostatnio grają zupełnie dobrze (w przeciwieństwie do Rangersów). Również historia przemawia za gospodarzami, w przeszłości zwyciężali aż w 69% rewanżowych spotkań, gdy pierwszy mecz kończył się wynikiem 0-0.
Celtic - Valencia 1 @ 2.30 SportsInteraction) 2/10
Valencia w mocno osłabionym składzie, w kiepskiej formie. Ponadto Valencia może sobie pozwolić na porażkę np. 2-1. Myślę, że szanse Celticu na zwycięstwo w tym meczu są bliskie 50%. Również i tu historia "wspiera" typ - po porażce 0-1 w pierwszym meczu, gospodarze zwycięzali w 58% spotkań rewanżowych.
Broendby - Parma 1 @ 2.70 (Interwetten) 3/10
Po szczęśliwej bramce w pierwszym meczu, Duńczycy
mają sporą szansę na wyeliminowanie Włochów. Parma ostatnio gra dość kiepsko i myślę że szanse Broendby są nie mniejsze niż 40%. I jeszcze raz historia jest ze mną, po 1-1 w pierwszym meczu gospodarze zwyciężali w aż 68% rewanżów.
Lille (-1.5) - Fiorentina 1 @ 2.90 (Interwetten) 4/10
grane jako "zwykły handicap" 0:1
Fiorentina ma olbrzymie problemy kadrowe, nawet juniorów im nie starcza na uzupełnienie drużyny. Lille mimo iż nie musi wygrać jest zdecydowanym faworytem w tym spotkaniu. Kursy na zwycięstwo Francuzów są zbyt niskie aby po nich stawiać, ale ten handicap wygląda bardzo dobrze. Zupełnie nie jestem w stanie pojąć w jaki sposób oddsmakerzy Interwetten ustalają kursy na spotkania z handicapem.
Inter (-1.5) - Ipswich 1 @ 1.85 (Gamebookers) 5/10
grane jako "zwykły handicap" 0:1
Inter z kolei "musi" wygrać dwiema bramkami i myślę, że jest w stanie to zrobić. Kurs na to moim zdaniem zaskakująco "przyzwoity". Co ciekawe GB oferuje na to spotkanie "azjatycki" handicap (który jest identycznym zakładem) po kursie 1.75
Oznaczenie X/10, dotyczy stawki za jaką gram. 1/10 oznacza minimalną, 10/10 maksymalną kwotę jaką przeznaczam na jeden kupon