Moje typy na LM. Do tych meczow ktore byly tez podaje bo 3 trafilem (a z UEFA zadnego) ale jak zobaczylem ze sporo ludzi w play-offach stawia na 1 i nawet 1/1 w meczu Porto ze Sparta to nie wyslalem tych typow na forum. A szkoda...
W LM uwazam za warte zagrania 2 FC Porto - Sparta P. Sparta nie jest slaba druzyna. Strzelila 2 gole Realowi a FC Porto zremisowalo z Panathinaikosem po slabym meczu. Jako pewniak do dostawienia do kombinacji 1 Real M. - Panathinaikos. Mysle, ze dobre typy to wygrane Leverkusen i Bayern M. za ktore STS placi po 2,2.
35 2 20:45 FC Porto - Sparta P.
36 x 20:45 Arsenal - Juventus
37 1 20:45 Real M. - Panathinaikos
38 1 20:45 Leverkusen - La Coruna
135 x2 20:45 Manch.Utd. - Boavista ??? Tu nie wiem. Zaden wynik mnie nie zdziwi.
136 1 20:45 Barcelona - Galatasaray
137 2 20:45 Nantes - Bayern M.
138 x 20:45 Roma - Liverpool
Mysle, ze warto postawic
AKO
136 1 20:45 Barcelona - Galatasaray 1,35
229 1 18:00 Hertha - Servette 1,45
237 1 21:00 Inter M. - Ipswich 1,4
albo wyrzucic z tego jeden najmniej pewny mecz. Ale ktory to nie wiem bo inny wynik w kazdym z nich bardzo mnie zdziwi.
singla
137 2 20:45 Nantes - Bayern M. 2,2
i moze remis w meczu
138 x 20:45 Roma - Liverpool
bo chyba w 8 meczach jakis remis bedzie a w trzech pozostalych jakos go nie widze.
i jeszcze przegrana MU w ktora co prawda nie wierze ale wspolczynnik sporo zawyzony w stosunku do szans.
Moje komentarze do odbytych juz meczow UEFA. Tu nie trafilem zadnego typu.
Dortmund - FC Kopenhaga (2)Generalnie faworyt wygral oba mecze ale...
W pierwszym meczu (oba byly pokazane w ARD) Dunczycy mieli duzego pecha bo najpierw przestrzelili karnego a potem stracili bramke w 92 minucie. Mecz byl wyrownany a nawet w drugiej polowie Dunczycy mieli przewage. Ostatnio w lidze FC Kopenhaga wygrala 3:0 z Allborgiem ktory moze nie jest mocnym przeciwnikiem ale wspolczynnik byl 1,85.
We wczorajszym meczu gra byla raczej wyrownana. Na poczatku przewazali Niemcy potem bylo rowno z tym, ze Kopenhaga miala wiecej dogodnych sytuacji do strzelenia bramki. Borrusia byla generalnie bardzo nieskuteczna i mimo czestej przewagi w srodku boiska nie stworzyla zbyt wielu groznych sytuacji. Pod koniec Niemcy nie wykorzystali dwoch sytuacji sam na sam z bramkarzem a strelona bramka mogla rownie dobrze nie zostac uznana (i pewnie jak mecz bylby w Danii to by nie zostala uznana) bo to czy pilka weszla w calosci do bramki nie bylo jasne nawet po kilku powtorkach. Inna sprawa, ze Niemcom wystarczal remis i raczej byli pewni, ze awansuja.
Wg mnie nasze buki daja dosc dobre wspolczynniki na FC Kopenhage kiedy gra ona u siebie i jest faworytem. Do tego malo kto na to stawia i wspolczynniki nie spadaja. Wydaje mi sie, ze warto na to stawiac bo druzyna ktora nawiazuje rownorzedna walke z 2 druzyna Bundesligi musi byc dobra. Moze nie ma tyle gwiazd co gdzie indziej ale do wygrywania w lidze nie jest to niezbedne.
No moze nie teraz ale i tak wspolczynnik na Kopenhage warty postawienia.
678 17:05 Broendby - FC Kopenhaga 1.75 3.20 4.00
Roda - Bordeaux (x)Dziwny jest ten swiat... ;-)
Lokomoti - Hapoel T (1)Tu generalnie nasze buki mocno sie pomylily:
mecz 734 L.Moskwa-Hap.T.Aw. 1.32 4.5 7.1
awans P34 L.Moskwa-Hap.T.Aw. 1.4 2.45
Za to tipgol po raz kolejny uratowal moja kase i nie postawilem 1 w tym meczu. To znaczy w ogole nic nie postawilem :-)
Szanse na wygranie meczu wg tipgol:
28% - 34% - 38%
Polecam
www.tipgol.com ale nie do wybierania typow tylko zeby po wybraniu wg innych kryteriow potwierdzic slusznosc wyboru. Czesto sie zdarza, ze szanse wg tipgol roznia sie znacznie od sredniej bukmacherow z tip-exa i wtedy mecz konczy sie niespodzianka.
Pozdrowienia
Wojtek