[QUOTE]Oryginalnie wysłał Maciek:
[qb]381 19:30 Fortuna D. - Wattenscheid 6.10 ???
Mam pytanie ???
Czy kurs dalej się trzyma. Nie odwiedziłem dziś STS więc nie wiem.
Kolejne różnice:
STS:
238 12:30 Pehazi (III) -Dunaferr 10.00 5.00 1.20 3.33
Prof:
736 Petohaza-Dunaferr 4.3 3.9 1.45 2.05 1.13
Tu raczej skłaniałbym się do obstawienia 1X w STS.
Bardzo bym prosił jeszcze raz o podawanie różnic kursowych .[/qb][/QUOTE]
O godzinie 13.22, bo tak jest u mnie na kuponie godzina, kurs był jeszcze ten sam. W poniedziałek siadło mi fajne ako + Wattenscheid 2-(6,1) i dziś już podpierałem to remisem po 3,6 + mecze (remis według mnie jest najbardziej prawdopodobny), bo jutro już pewnie nigdzie tego remisu nie zagrałbym po kursie 3,6.( jutro chyba wyrównają już kurs, ale to dla mnie młyn na wodę, bo na razie wszystkie mecze wchodzą i będzie się bardzo opłacać podpierać nawet 1 -już po normalnym kursie ).Jak nie zmienią to zostaje podpórka u netowych buków.
STS ostatnio daje sporo własnych SureBets.
Wystarczy znależć mecz w ktorym się ewidentnie pomylił i czekać potem na zmianę kursów.
Przeważnie te kursy są i tak potem zaniżone (większa marża)
STS g 12.00 Plymouth - Whitby 2,00 x x
STS g 12.xx Plymouth - Whitby 1.25 4.00 8.00
Prof(ciągły)Plymouth-Whitby/am 1.21 5.5 8.5
czyli nawet bez zagranicznych buków jest surebets:
2,00 5,50 8,50 (przy szybkiej reakcji )
Tego meczu akurat nie podpierałem bo ako miałem solo (nie łączone z ako które już siadło) i wydawał mi się on pewny (chociaż teraz się okazało, że Plymouth się trochę męczył bo grał w 10 od 36.min )
Ale już taki Wattenscheid-2 grałem za mniejszą kasę joko pewniak +ako albo systemy 3z5 i 3z6.
Ako siadło i już wiem na 100%, że na Wattenscheid mam sporo szmalu bo zostaje już tylko remis po kursie 3,6 (jutro już pewnie mniejszym) i 1 po kursie minimum 2,85 (net).Wystarczy całą sumę z kuponu gdzie siadło już ako +Wat.- 2 (6,1) rozłożyć na 1 i X .
Jutro lub w czwartek myślę, że kurs będzie w STS taki: 2,45 2,80 2,45 (ale pewnie zawyżą trochę marże i wszystkie kursy w tym meczu będą niższe od standartu)
Prawdopodobnie STS już niedługo wprowadzi coś takiego, że jak się walnie na kursie to potem zaniży tylko pomyłkę a np. x i 2 nie pujdą znacząco w górę.Ale jak ktoś nie ma kont u netowych to zostaje Prof na surebets.
P.S
Ten post napisałem jako odpowiedż do postu jahu, aby przekonać go, że ten temat i sposób gry ma jednak sens.Jahu, to, że we wrześniu umoczyłeś na tym sposobie 3000 to nie znaczy, że nie może przynosić on zysków. Może wybierałeś nie te mecze co trzeba albo błąd tkwił w metedzie jaką kombinowałeś te mecze. A może wrzesień to był poprostu dla Ciebie za krutki okres czasu na zbadanie tej metody i na za krutki okres gry rozplanowałeś swóją kasę na tą metodę.
Jak zraziłeś się do tego sposobu gry to zawsze możesz do tego tematu poprostu niewchodzić.
Nikt tu nigogo za uszy nie ciągnie