Jutro bardzo ciekawe mecze! Tak wstępnie moje przemyślenia

Zaczynamy z samego rana czyli o
7:00. Jako pierwsze na parkiet wybiegną ekipy
Australii oraz
Brazylii. Tutaj nie mam wątpliwości, że będzie to jednostronne spotkanie,
-22,5 jest do zaakceptowania. O godzinie
9:15 kolejny ciekawy mecz,
USA - Japonia. Tutaj s
kłaniam się ku overowi. Ofensywny styl gry obu ekip zrobi swoje, Amerykanki rzecz jasna rzucą swoje, mam nadzieję, że Japonki stawią opór i dorzucą kilkadziesiąt oczek do overa,
linia ~155 do zaakceptowania.
Kanadyjki zagrają z
Belgijkami o godzinie 11:30, niestety jeszcze nikt nie odważył się wystawić kursu, moim zdaniem będzie to wyrównane spotkanie
ale zagram Kanadyjki. O
13:45 spotkanie dwóch najsłabszych ekip mistrzostw:
Chiny - Mali. Upatrywałbym tutaj
undera, zawodniczki Mali to kompletne nie porozumienie, reprezentacja Polski U16 by je ograła. Na godziny popołudniowe oraz wieczorne zaplanowano dwa znakomite mecze. O
16:00 gospodynie podejmą nie równe Francuzki. Uważam, że jednym z atutów Rosjanek będzie przewaga na tablicach, ponadto w znakomitej dyspozycji jest koszykarka Dynama Moskwa Elena Danilochkina.
Gram na zwycięstwo gospodyń. Na deser, o godzinie
18:15 zagrają ekipy
Hiszpanii oraz
Węgier. W
Unibecie widziałem
1.75 na Węgierki i jest to dla mnie spore zaskoczenie. Hiszpanki grają bardzo nie równo (wymęczone po dwóch dogrywkach zwycięstwo ze słabą drużyną Brazylii 90-86, przegrana z Japonkami 87-90, baty od Australii 56-75 oraz przegrana z Amerykankami 62-81). Węgierki mają bardzo dobrą obronę i na pewno jutro znajdą się na moim kuponie[/b]. (
można pomyśleć także o underze w tym pojedynku)
reasumując

Australia - Brazylia Australia -hcp
Usa - Japonia over
Kanada - Belgia 1?
Chiny - Mali under
Rosja - Francja 1
Hiszpania - Węgry 2
tyle z mojej strony
pozdrawiam