Ja powiem tylko tak denerwuje mnie od wieki wiekow T.Gollob
a ostatnio nawet bardziej niegdy go nie lubialem zawsze byl cwaniaczkiem a teraz nagle udaje i robie z siebie najwiekszego polskiego zuzlowca i wzro do nasladowania
a jeszcze bardziej wkur... mnie to jak w wywiadach beszczelnie odpowiada ze niechce komentowac decyzji sedziego w meczu z Rzeszowe gdy przejechal dwoma kolami za linie,( nie skorzystano z zapisu kamer co powinno nastapic i zostal by wykluczony)
denerwuje mnie rowniez kolodziej ktory tlumaczy sie ze jakis tam zawodnik z tarnowa zostal niesprawiedliwie wykluczony wiec jest remis i jeszcze bardziej naj naj najwku... mnie sedzi tego meczu ktory skrzywdzil Rzeszow i ZKZ no tak nie pwoinno byc ten facet powinien zostac ewidentnie pozbawiony wykonywania tej pracy
no kur to byly az tak widoczne ze az niemozliwe jak mozna pomylic liczac do 4??? no jak???!!!
tarnow to najwieksi zlodzieje jakich mialem okazje ogladac
jestem wielce zaskoczony tym ze zwiazek ktory czuwa nad nasza liga nie robi z tym nic i najprawdopodobniej ten sedzi bedzie dalej prowadzil mecze i je sprzedawal krzywdzac takie druzyny jak Rzeszow czy ZKZ
Fu** Gollob
NIcki Rulez