ostatnio trafilem 5/6 ze szwedzkiej dzis zamierzam trafic wszystkie

eh chcialbym, wejdzie pewnie max 4-5, ale mysle ze skutecznie odciagalem wiele osob od stawiania na malmoe... ale leksand to moja wielka porazka... nie wiem dlaczego to timro tak dobrze gra
511 Lulea-Timra 2.03 1 :3gw: lulea moze i przgerala z frolunda ale po rownozednej walce 32 strzaly, mysle ze w tym meczu bede chcieli pokazac ze nie tylko umia strzelac na bramke ale ze umieja rowniez zdobywac bramki, timro sensacja w pierwszej kolejce, wystarczy... jesli teraz nie trafie to chyle czolo prze zawdonkami timro, kurs na lulea w szwedzkim oddset 1.70, zdecydowany faworyt...
512 Leksand-HV 71 2.24 1 :3gw: leksand musi wygrac ten mecz inaczej w klubie na prawde zawrzy, ogromne wzmocnienia i porazka z timro, chociaz hv tez nie odda tego meczu, zwlaszcza z takimi zawdonikami jak liv czy davidsson w skladzie, ja typuje wynik 3:2 dla leksand, ale odradzam typowanie tego meczu
513 Brynas-Djurgarden 2.42 1 :3gw: brynaes jak dla mnie wygra ten mecz dlatego ze w djuragdren zle sie dzieje, porazka z linkoping 0:4 ktora zreszta przwidzialem jest tego najlepszym dowodem, brynaes mimo porazki 0:2 na prawde korzytsnie zaprezentowalo sie w spotkaniu z hv
514 Linkop.-Sodertalje 2.24 1 :4gw: jak dla mnie najwiekszy pewniak tej kolejki, linkoping wzmocnione chce walczyc o 5-6 lokate, sodertajle tez korzystnie w pierwszej kolejce, ale to linkoping wygra ten mecz przyjamniej ja tak sadze w szwecji zreszta tez kurs na nich 1.65 a u nas istna promocja 2.24! warto zagrac ja gram to za 50zl i dokladam cos z pilki za 1.40 moj drugi etap progresji na kurs 3 poniewaz padlem na leksand w zeszlej
515 MoDo-Farjestad 2.24 2 :3gw: nie mam czasu uzasadniac, ale mysle ze fbk wygra
rozszerzenie (fbk wzmocnione graczami wracajacymi z nhl, m.in peter nordstroem, zapowiadaja ciezka walke w tym sezonie po niepowodzeniach w finale z frlounda w zeszlym, modo slabe w pierwszek kolejce porazka 1:4 ssk, i jak dla mnie druzyna przeceniana, dobrze graja tylko z frolunda....

)
516 Malmo-Frolunda 1.98 2 :3gw: jak powyzej mistrz powinien wygrac z malmoe jesli wygralo z nimi fbk to frolunda ktora jest druzyna lepsza wygra tym bardziej