Opcje tematu
#14417 - 21/12/2001 02:47 Nowy sezon -czekam na wasz konkurs
RAFTER Offline
old hand

Meldunek: 24/03/2001
Witam
Mozna powiedziec ze niedlugo zaczyna sie sezon tenisowy wiec czekam na wasz "konkurs".Nie bede mowil ze zamierzam go wygrac,czy cos w tym stylu.Poprostu chce pokazac paru ludziom tu na forum ze poprzedni moj konkurs byl poprostu nieporozumieniem.Wynikajacym z braku czasu i szybkich decyzji tu na forum.Wiec mam nadzieje ze cos takiego stworzy osoba kompetentna.Byc moze komus sie wydaje ze splamilem tu swoj honor.Wiec teraz go oczyszcze,POD WARUNKIEM ZE KONKURS BEDZIE MIAL SENS.
Pozdrawiam caly cyrk ktory tu peka w szwach,chodzi mi dokladnie o to ze forum to od momentu swojego powstania w bardzo malym stopniu pomaga zagubionym owieczkom wygrywac swoje szczescie.Ale widocznie takie zalozenie mial pan conrado ktorego wypada mi pozdrowic "robisz tu kolego gowniana robote".A calej reszcie zycze wesolych swiat bo tak chyba wypada.

Do góry
Bonus: Unibet
#14418 - 21/12/2001 03:19 Re: Nowy sezon -czekam na wasz konkurs
SebaS.... ... Offline

Meldunek: 30/01/2001
IGNORA MU NIE DAC SIE PROWOKAWAC BO GRA Z WAMI JAK Z DZIECMI.

Do góry
#14419 - 21/12/2001 03:44 Re: Nowy sezon -czekam na wasz konkurs
RAFTER Offline
old hand

Meldunek: 24/03/2001
SEBAS czlowieku wybacz ale nie chodzi mi tu o kolejne wszczynanie kolejnych kontrowersji.Wiem ze osobiscie masz do mnie jakis uraz.Ja poprostu pytam i mam zamiar wziac udzial w takim konkursie.Jesli ci to nie pasuje to zachowaj to dla siebie.Pytam sie o to calej szajki ktora tak jak ja kocha tenis ,a nie amatora ktory juz na sam widok mojego nicka mowi aby mnie ignorowac.Przemyslalem pare rzeczy i napewno w tym roku nie bede robil z siebie jakiegos"guru",zreszta nigdy tego nie robilem.Wiec wybacz ale to ja cie ignoruje bo odkad cie poznalem w sposob "wirtualny" to ciagle masz jakis problem w stosunku do mojej osoby.Traktuje cie jak powietrze ktore smierdzi wiec trzeba ciagle wietrzyc,poprostu nic nieznaczysz.

Do góry
#14420 - 21/12/2001 03:51 Re: Nowy sezon -czekam na wasz konkurs
Hubi Offline
addict

Meldunek: 25/06/2001
Rafter jak widze co piszesz to mi się płakać chce, człowieku zrobiłeś z siebie pośmiewisko,pewnie pokazałeś swoje prawdziwe ja :kretyna który ma o sobie dobre mniemanie ,chociaż raz by się wykazał a nie strugał idiote.

Do góry
#14421 - 22/12/2001 02:43 Re: Nowy sezon -czekam na wasz konkurs
JAMES Offline
addict

Meldunek: 17/10/2001
Nie!!!!!!!!!!!!
to niemożliwe!!!!!!!!
Rafter po co ty wracasz. Było juz tak dobrze a teraz znowu bedzie śmierdziało na forum.

Rafter ale nie martw sie jest jeszcze jeden pojebaniec na forum niejaki FACHOWIEC
Moze Sobie we dwóch załozycie nowe forum i dojdziecie który jest lepszy

Do góry
#14422 - 22/12/2001 02:51 Re: Nowy sezon -czekam na wasz konkurs
kuba81 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/11/2001
Rafter skoro czekasz na "nasz"konkurs bo chcesz nam udowodnic ze jestes najlepszy zorganizuj kolejny konkurs tenisowy i po raz kolejny udowodnimy tobie ze nie jestes jakis"wielki"i ze jest wielu lepszych od ciebie ktorzy nie ujawnaija sie w tak kretysnki sposob a mysle ze wielu ludzi z checia pokaze tobie iz sa zdecydowanie lesp od ciebie bo nie oszukujmy sie ale w ostatniej grze po twoich wielkich zapowiedziach po prosttu sie osmieszyles a skoro to jeszcze nie dalo tobie nic do myslenia to zaloz po raz drugi konkurs i po raz drugi zobaczysz ze jestes slabiutki...mysle ze wielu tobie to pokaze i wielu z checia bedzie czytalo twoje idiotyczne wytlumaczenia gdy znowu"nie bedzie ci szlo" a wiec zakladaj i znowu sie osmieszysz!(juz sie nie moge doczekac..)narazie

Do góry