Strona 3 z 3 < 1 2 3
Opcje tematu
#14463 - 23/12/2001 10:19 Re: Kogo USUNĄĆ Z FORUM ?!
savio Offline
old hand

Meldunek: 07/07/2001
Panowie czyz piszac ze gosc jest zdrowo *******niety albo ma 14 lat nie obrazacie 14latków?????
Przeciez ****a majac 14 lat nie trzeba byc głupim .Kurde pomyślcie zanim cos napiszecie.
A tym pokemonem nie ma sie co przejmowac , bo sraczka tez kiedys przechodzi.

Do góry
Bonus: Unibet
#14464 - 23/12/2001 13:28 Re: Kogo USUNĄĆ Z FORUM ?!
smoq Offline
veteran

Meldunek: 31/05/2001
Mam propozycje aby moderator zakładał tematy,a my przez swoje opinie wpływali na ich tytuł,ominiemy tworzenie głupich tematów i złośliwe ich nawarstwianie.

Do góry
#14465 - 23/12/2001 16:55 Re: Kogo USUNĄĆ Z FORUM ?!
Fachowiec Offline
member

Meldunek: 20/12/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał savio:
[qb]Panowie czyz piszac ze gosc jest zdrowo *******niety albo ma 14 lat nie obrazacie 14latków?????
Przeciez ****a majac 14 lat nie trzeba byc głupim .Kurde pomyślcie zanim cos napiszecie.
A tym pokemonem nie ma sie co przejmowac , bo sraczka tez kiedys przechodzi.[/qb][/QUOTE]

Racja suviol..
P.S. Smerfy fajniejsze od pokemunów

Do góry
#14466 - 23/12/2001 17:45 Re: Kogo USUNĄĆ Z FORUM ?!
Prem Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/07/2001
Panowie, dawno nie zaglądałem do "Insidera", ale jak już spojrzałem i przeczytałem tematy w/w membera - niejakiego Fachowca to mi sie niedobrze zrobiło.
1) Tego człowieka trzeba conajmniej oddelegować do zakładu psychiatrycznego. Koleś wpada w grudniu na forum i wydaje mu się że jest niewiadomo jakim expertem, zakładając nowe bzdurne tematy a poza tym używając słownictwa conajwyżej 12-latka - widziałem 10 latków co się lepiej potrafią wysłowić.
2) Do Fachowca:
Powiem Ci tyle - jeżeli myślisz że komuś tu zaimponujesz głupotą, brakiem inteligencji i "szpanerstwem" to muszę Cię rozczarować. Na tym forum nie znajdziesz towarzystwa - to są szczerze mówiąć dla Ciebie za wysokie progi. Jeśli chcesz dalej "niszczyć" to forum głupotą to proponuję założyć własną stronkę (oczywiście jesteś takim wybitnym Fachowcem że na html masz zapewne w jednym palcu), tam stwórz sobie forum i miej 100 a nawet 10000 tematów bez sensu, których nikt nie przeczyta. A ty będziesz miał dziką satysfakcję że dasz upust swojej głupocie. Może czasami.
3) Do administratorów
Conrad, Bogge, uQ$ - szanuję was jako moderatorów, ale co tu się oszukiwać - w tej sprawie trzeba postąpić jednomyślnie - Fachowca trzeba wywalić, chyba że okaże skruchę. Trudno liczyć na cud, ale nadchodzą Święta i może nawet Fachowiec przemówi ludzkim głosem...
4) Nie przejmujcie się debilnymi postami tego (nie sposób tu użyć innego wyrażenia) bezmózgiego idioty, bo tak to jest:
Mądremu zwrócisz uwagę - posłucha
Głupiemu zwrócisz uwagę - dalej robi swoje
Gdyby był rozsądny przeprosiłby za nowe tematy itd. a to że na każdy post w tym temacie (99,9 % forumowiczów chce żeby sobie poszedł) odpowiada, to świadczy że jest niezbyt rozgarnięty - na mój post też pewnie znajdzie jakąś beznadziejną ripostę której lektura przyprawi wszystkich o mdłości

pozdrawiam wszystkich
fachowca też

Do góry
#14467 - 23/12/2001 18:13 Re: Kogo USUNĄĆ Z FORUM ?!
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Fachowiec, moja (i pewnie też innych) cierpliwość się skończyła. Jeszcze raz będziesz się tak wygłupiał to lecisz...

Do góry
#14468 - 29/12/2001 02:56 Re: Kogo USUNĄĆ Z FORUM ?!
R.Sowinski Offline
enthusiast

Meldunek: 18/06/2001
Wedug mnie nikogo nie powinno sie wyrzucać

Do góry
#14469 - 29/12/2001 02:58 Re: Kogo USUNĄĆ Z FORUM ?!
oli Offline
sottocapo

Meldunek: 02/11/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał TurSowS:
[qb]Wedug mnie nikogo nie powinno sie wyrzucać[/qb][/QUOTE]

Jak ktos sobie kpi z innych tez niewyrzucac?

Do góry
#14470 - 29/12/2001 03:28 Re: Kogo USUNĄĆ Z FORUM ?!
base Offline
journeyman

Meldunek: 10/10/2001
To forum nie ma przyszłości! Nie ma i tyle! Zauważyłem to już znacznie wcześniej. Taka jest prawda i pożegnałem sie z nim już dawno.

Życze wszystkim powodzenia.

Do góry
#14471 - 29/12/2001 03:39 Re: Kogo USUNĄĆ Z FORUM ?!
11016266 Offline
enthusiast

Meldunek: 10/08/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał base:
[qb]To forum nie ma przyszłości! Nie ma i tyle! Zauważyłem to już znacznie wcześniej. Taka jest prawda i pożegnałem sie z nim już dawno.

Życze wszystkim powodzenia.[/qb][/QUOTE]

skoro nie ma przyszlosci to po co w ogole tu jeszcze zagladasz i farmazonisz takie bzdury zasmiecajac tak wazny temat jak "kogo USUNAC Z FORUM?! " dla mnie forum ma przyszlosc i sporo ciekawych informacji znajduje wlasnie tutaj

rowniez zycze powodzenia

Do góry
#14472 - 29/12/2001 04:27 Re: Kogo USUNĄĆ Z FORUM ?!
base Offline
journeyman

Meldunek: 10/10/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał 11016266:
[qb]

skoro nie ma przyszlosci to po co w ogole tu jeszcze zagladasz i farmazonisz takie bzdury zasmiecajac tak wazny temat jak "kogo USUNAC Z FORUM?! " dla mnie forum ma przyszlosc i sporo ciekawych informacji znajduje wlasnie tutaj

rowniez zycze powodzenia [/qb][/QUOTE]

czuje sie zobowiazany do uswiadamiania niektóych osób
pozdro

Do góry
#14473 - 29/12/2001 07:49 Re: Kogo USUNĄĆ Z FORUM ?!
Fachowiec Offline
member

Meldunek: 20/12/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Prem$:
[qb]Panowie, dawno nie zaglądałem do "Insidera", ale jak już spojrzałem i przeczytałem tematy w/w membera - niejakiego Fachowca to mi sie niedobrze zrobiło.
1) Tego człowieka trzeba conajmniej oddelegować do zakładu psychiatrycznego. Koleś wpada w grudniu na forum i wydaje mu się że jest niewiadomo jakim expertem, zakładając nowe bzdurne tematy a poza tym używając słownictwa conajwyżej 12-latka - widziałem 10 latków co się lepiej potrafią wysłowić.
2) Do Fachowca:
Powiem Ci tyle - jeżeli myślisz że komuś tu zaimponujesz głupotą, brakiem inteligencji i "szpanerstwem" to muszę Cię rozczarować. Na tym forum nie znajdziesz towarzystwa - to są szczerze mówiąć dla Ciebie za wysokie progi. Jeśli chcesz dalej "niszczyć" to forum głupotą to proponuję założyć własną stronkę (oczywiście jesteś takim wybitnym Fachowcem że na html masz zapewne w jednym palcu), tam stwórz sobie forum i miej 100 a nawet 10000 tematów bez sensu, których nikt nie przeczyta. A ty będziesz miał dziką satysfakcję że dasz upust swojej głupocie. Może czasami.
3) Do administratorów
Conrad, Bogge, uQ$ - szanuję was jako moderatorów, ale co tu się oszukiwać - w tej sprawie trzeba postąpić jednomyślnie - Fachowca trzeba wywalić, chyba że okaże skruchę. Trudno liczyć na cud, ale nadchodzą Święta i może nawet Fachowiec przemówi ludzkim głosem...
4) Nie przejmujcie się debilnymi postami tego (nie sposób tu użyć innego wyrażenia) bezmózgiego idioty, bo tak to jest:
Mądremu zwrócisz uwagę - posłucha
Głupiemu zwrócisz uwagę - dalej robi swoje
Gdyby był rozsądny przeprosiłby za nowe tematy itd. a to że na każdy post w tym temacie (99,9 % forumowiczów chce żeby sobie poszedł) odpowiada, to świadczy że jest niezbyt rozgarnięty - na mój post też pewnie znajdzie jakąś beznadziejną ripostę której lektura przyprawi wszystkich o mdłości

pozdrawiam wszystkich
fachowca też [/qb][/QUOTE]

Podrowienim wielce inteligentnego i używajacego słownictwa bogatszego niz 10 a nawet 12 latek...
P.S. Nie wiem czy zauważyłeś (ale watpie) że ja pierwszy na nikogo nie najezdżam co najwyżej kontruję, ale to nieistotne bo ty i tak wiesz wszystko najlepiej (że tez Cie brzuch nie rozbolał od zjedzenia tych wszystkich rozumów)

Pozdrawiam i życze szmpańskiej zabawy sylwetrowej, oraz spełnienia marzeń w nadchodzącym Nowym Roku 2002 (choc może lepiej nie budzic marzeń ze snu)...
Trzymaj się "kiepski" krytyku...

Do góry
Strona 3 z 3 < 1 2 3