HJK Helsinki - Honka Espoo - FT X - Stawka: 300 zl - KUPON PRZEGRANY
Strata z weekendu: -25 zl
Zysk na czysto od poczatku gry: +6 475 zl
Sprawdzilem ze na urlopie nie bede musial podawac typow bo nie beda graly ligi poniewaz jest przerwa na reprezentacje. Czyli kolejne typy dopieto za 2 tyg.
Hehe no witam Pana. Czemu niby sie nie liczy caly miesiac tylko pol lipca? lol Nie sobie nie wpisalem ze wygralem 100 tys tylko podalem link do screena wiec o co chodzi? Czepianie i nic wiecej.
Stawkowanie dyskusyjne? Bo co odchodze o schematow utartych na forum? Chyba kazdy stawkuje jak chce - jak mysli ze mecz mu wejdzie to stawia wiecej - chyba normalne. Plaska stawka jest dla mnie bez sensu wiec dlaczego mam ja stosowac i zamiast miec wynik 7 500 zl to bym mial duzo mniej? Bo co tobie sie nie podoba ze za duzo wykrecam z tego stawkowania?
Ogolnie ze ci sie chcialo to wszystko zestawiac i liczyc Zabierz sie za cos bardziej dochodowego i nie bedziesz musial 'sledzic' tych ktorzy zarabiaja bo zachowujesz sie jak nasz premier kochany
Podniosles mi cisnienie bo zrobilem temat w PP prowadze go dokladnie wszystko wpisuje nawet jak jestem na wakacjach - wydaje dodatkowo za polaczenie z komorki do neta - nic z tego nie mam, podaje wam dobre typy a ty mi jeszcze 'jedziesz'. Tobie by nie podnioslo cisnienia? Zastanow sie.
A co do tego screenu to co cie to obchodzi czy dzien wczesniej nie przegralem pol budzetu? Zaczynam prowadzic gre od 1.07.07 i od tego momentu liczy sie saldo wygranych/przegranych. Chyba kiedys trzeba zaczac nie? Moglbym dac screena z tej wygrane z progresji na ostatnim etapie to bym mial duuuuzo lepszy wynik - tylko po co? Chcialem zaczac nowy miesiac caly wiec dalem screena. Bo gram miesiacami i taka mam strategie ze pol miesiaca moze byc do dupy ale chodzi mi o to zeby na koniec miesiaca wyjsc na plus. Wiec musza byc podane cale miesiace a nie pol.
Moonlight - nie wyspałeś sie dziś czy jak ? A może problemy z kobietą ?
A co Ty się dopier.....sz do ESKI? Masz jakiś problem czy co? Chce chłopak coś pokazać to pokazuje - daj mu spokój. Nic Ci do tego co gra i jak stawkuje. Umiesz lepiej to pokaż - to wszystko.
Eska jesli to mozliwe to dobrze by bylo jakbys pisal jaki kurs przed meczem jesli chesz uniknac uszczypliwych komentarzy w przyszlosci, bo predzej czy pozniej ktos napewno sie doczepi Zycze dalszych wynikow na "+". Pozdr
Proponuję skończyć te gadki zazdrośników Eska podaj jakieś w końcu jakieś typy i stawki Każdy gra za tyle ile mu pasuje, a co do obliczania statystycznych wygranych to pozostawię bez komentarza Kiedyś jak grałem w Totomiksie to usłyszałem takie powiedzenia "starego gracza" cyt. "dobry gracz jest na zero..."