#14665 - 07/06/2002 00:37
Re: CZARNA LISTA
|
veteran
Meldunek: 05/03/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał orzel: [qb]Właśnie wie ktoś jak wytepić to coś gain/gator(chyba nazywa się trojan) z kompa  [/qb][/QUOTE]Pobierz sobie Ad-Aware. Albo podaj e-mail, np. na priv to Ci dam wraz z polską maską, P&P, Janusz
|
Do góry
|
|
|
|
#14666 - 07/06/2002 20:01
|
old hand
Meldunek: 31/03/2002
|
ponownie  uke: ST LOUIS CARDINALS s****ysyny 
|
Do góry
|
|
|
|
#14667 - 08/06/2002 16:55
|
Anonymous
Unregistered
|
ja *******e co za jebane MS, nawet na faworytow nie mozna stawiac bo s*******a najprostrzy mecz, tak wiec dzisiaj chcialbym sobie  uke: na Wlochy, oby z grupy nie wyszly matoly jebane, ale jest jakis plus, w poniedzialek napewno wygramy z Portugalia  i bedzie  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#14668 - 08/06/2002 17:03
|
Pooh-Bah
Meldunek: 29/01/2002
|
Je******ne makarony  uke:
|
Do góry
|
|
|
|
#14669 - 08/06/2002 17:18
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/12/2001
|
Ja nigdy nie cieszę się z cudzego nieszczęścia, i w tym wypadku przepraszam tych co postawili na makarony, ale uważam że Chorwacja zasłużyła na to by utrzeć im nosa i wygrać ten mecz. Poprostu jakby Włosi wygrali ten mecz to później do końca turnieju by się bufonili nie wiadomo jak (bo z Meksykiem powinni wygrać), a tak to chociaż mają jeszcze coś do udowodnienia. A tak przy okazji to ciekawe czy przypadkiem Chiny nie zremisują z Brazylią, ja na to trochę kasy postawiłem, ale tylko w Unibet bo do STS do miasta bym nie zdążył, jestem ciekaw tego meczu, bo nie wiem jak dla was, ale dla mnie Brzylia jest cieńka jak dupa, dosłownie nie wiem jak oni mogli wygrać z Turcją, mam nadzieję że Chiny ich pokarają bo gdy w ich składzie nie ma Romario to ja Brazyli szczagólnie nie lubie a już w szczególności tego palanta Rivaldo essz. SLAV
|
Do góry
|
|
|
|
#14670 - 08/06/2002 17:26
|
enthusiast
Meldunek: 17/05/2002
|
Witam zdaje się, że częssc faworytów zawodzi. Ale chyba Chiny nie wygraja za chiny z Brazylia, ale remis .... 
|
Do góry
|
|
|
|
#14675 - 09/06/2002 03:02
|
Anonymous
Unregistered
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Jarkołak: [qb]Na czarną listę wrzucam forumowicza TeHaC za powołanie kolejnego oryginalnego tematu...i spodziewam się,że Adam_PL szybko mi zmyje głowę za niszczenie w zarodku kolejnej pożytecznej inicjatywy oddolnej...  [/qb][/QUOTE]Witam wszystkich Proszę nie śmiejcie się ale ja nie chciałem powoływać nowego tematu. Pisałem tutaj coś po raz pierwszy i chciałem żeby moja wypowiedż znalazła się w "Moje i wasze typy". Tak więc proszę nie traktujcie tego jako typy moje(tehaca). Walcie tam swoje typy wszyscy i już. Zawsze można to usunąć i będzie spokój. Popełniłem bład bo jak wskazuje moja ksywa....
|
Do góry
|
|
|
|
#14676 - 10/06/2002 00:17
|
newbie
Meldunek: 15/03/2002
|
czarny,boczny z meczu Kostaryka-Turcja...takiego sędziowania na linii jeszcze nie widziałem...  uke: a swoją drogą to FIFA niezłych tych semaforów na MS powybierała... wobec powyższego faktu również FIFA wrzucam na czarną listę...  uke: benin,burkina faso,emiraty czy inne grenlandie to rzeczywiście potęgi sędziowskie... wobec tego te kraje też wrzucam na listę... czy coś przegapiłem...?
|
Do góry
|
|
|
|
#14677 - 10/06/2002 12:13
|
enthusiast
Meldunek: 27/05/2002
|
Nie zgadzam sie do konca z wasza opinia a szczególnie Adolfa . Włosi od początku grali kunktatorsko zeby nie przegrać . Jaką masz gwarancje ze po pierwszej bramce (tą która nie uznał za rzekomy spalony) by sie nie cofneli ???????? Otóż stawiam browara na to ze włosi by juz wiecej bramek nie zdobyli ,gdyby tą bramke by uznano . Co do ostatniej minuty i kolejnej bramki -mozna było zauważyc na powtórce jak Inzaghi próbuje obrońcy zdjac koszulke przez gacie -wiec faul był ewidentny . Włosi są sami sobie winni ze są kunktatorzy a nie sędzia (przede wszystkim boczny ).wg mnie jak narazie tylko Skośnooki dał dupy maxymalnie na tych mistrzostwach ,no i sędziowanie na linii jest nie najlepsze ale nigdy nie będzie lepsze -ze względu na spalony bedzie wiele pomyłek . Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#14678 - 10/06/2002 15:16
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/11/2001
|
"Włosi od początku grali kunktatorsko zeby nie przegrać . Jaką masz gwarancje ze po pierwszej bramce (tą która nie uznał za rzekomy spalony) by sie nie cofneli ???????? Otóż stawiam browara na to ze włosi by juz wiecej bramek nie zdobyli ,gdyby tą bramke by uznano ." Gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem "Co do ostatniej minuty i kolejnej bramki -mozna było zauważyc na powtórce jak Inzaghi próbuje obrońcy zdjac koszulke przez gacie -wiec faul był ewidentny . Włosi są sami sobie winni ze są kunktatorzy a nie sędzia (przede wszystkim boczny )" Nie wiem, może oglądaliśmy dwa inne spotkania :eek: W 50. minucie Włosi powinni wyjść na prowadzenie, kiedy to Christian Vieri po podaniu Cristiano Doniego skierował piłkę do siatki, ale nie wiadomo dlaczego biegający z chorągiewką Jens Larsen pokazał pozycję spaloną i Graham Poll z Anglii bramki nie uznałCo do drugiej bramki Angielski, nazwijmy go umownie "sędzia" nie uznał bramki ze względu na rzekomy spalony... Materazzi z własnej połowy mocno wrzucił piłkę w pole karne Chorwatów, futbolówka minęła kilka piłkarzy i wturlała się do bramki. W żadnym wypadku nie można było mówić o spalonym, bo w momencie podania Włosi ustawieni byli przed obrońcami na linii pola karnego. O faulu również nie mogło być mowy, bo Filippo Inzaghi starł się z Pletikosą poza przedpolem bramkowym i na pewno nie było przewinienia W żadnym wypadku nie bronię tutaj "Makaronnieri", bo im nie kibicuję, tylko uważam, że zostali skrzywdzeni dwukrotnie, a to o dwa razy za dużo...
|
Do góry
|
|
|
|
#14680 - 10/06/2002 17:14
|
old hand
Meldunek: 17/04/2002
|
Dobrze, ze Wlosi przegrali - bedzie ciekawiej. Ale, ze to forum o bukmacherstwie... @#%@$ Przepraszam kibicow Wlochow i tych co poszli na faworyta. :rolleyes:
Sedziowanie - oprocz meczu RPA vs Slowenia - to najgorsza strona tych mistrzostw.
|
Do góry
|
|
|
|
#14681 - 10/06/2002 20:30
|
veteran
Meldunek: 28/09/2001
|
reprezentacja Polski to tym momencie gruba pomyłka to już chyba koniec po tym co pokazali dziś
|
Do góry
|
|
|
|
#14682 - 11/06/2002 00:46
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/12/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał scottie: [qb]reprezentacja Polski to tym momencie gruba pomyłka to już chyba koniec po tym co pokazali dziś[/qb][/QUOTE]To już chyba koniec  hehe dobre mi sobie, to napewno jest koniec powinieneś powiedzieć Scottie. SLAV
|
Do góry
|
|
|
|
#14683 - 11/06/2002 01:06
|
addict
Meldunek: 07/03/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał slav007o: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał scottie: [qb]reprezentacja Polski to tym momencie gruba pomyłka to już chyba koniec po tym co pokazali dziś[/qb][/QUOTE]To już chyba koniec  hehe dobre mi sobie, to napewno jest koniec powinieneś powiedzieć Scottie. SLAV[/qb][/QUOTE]Niekoniecznie slav  . Jeszcze zostało do zagrania 0-6 , lub 0-8 (zależnie od przyjętej zasady) z USA. Choć przez brak sympati dla Korei i dużą sympatię do graczy (u buków) tak bym proponował zagrać chłopakom.
|
Do góry
|
|
|
|
#14684 - 11/06/2002 02:31
|
member
Meldunek: 02/12/2001
|