[QUOTE]Oryginalnie wysłał Jarkołak:
[qb]Ale czemu tu się dziwić,skoro tak skompromitowany s****iel jak blatter,zostaje po raz kolejny szefem tej największej na świecie organizacji mafijnej(sorry-piłkarskiej).Sprzedały skośnookie skakańce parę hiundajów i zaspokoiły pana "blattera-czyste ręce" i paru krewnych i znajomych królika.
A kogo obchodzi,że kilkaset milionów maluczkich zgrzyta zębami,kiedy widzi z gwizdkiem jakiegoś s****ysyna,który do tej pory gwizdał tylko na owce,jaki albo na swoją żonę.
Niech idzie *******ony blatter w ślady swojego odpowiednika na naszym podwórku-herr dziurowicza.I niech mu ziemia jak najcięższą będzie,żeby kiedyś spod niej nie wylazł jak zombie jakiś.****a,ale jestem rozgoryczony.

uke: blatter i spółka.
A ja się dziwię tym żółtkom.Cieszą się z tego,mimo że widzą dokładnie co jest grane.Głowę daję,że gdyby to samo robili z Polakami,co robią z nimi miałbym takiego kaca moralnego,że nie przyszłoby mi do głowy cieszyć się z tego.
Dla mnie te mistrzostwa już się dawno skończyły.

uke: mi się chce na taki mundial.
A jak ma je ktoś wygrać,to niech to będzie chociaż Turcja,bo na razie oni jako jedyni nie mogą się pochwalić prezentami od sprawiedliwych czarnych s****ysynów w kolorach tęczy.A wręcz przeciwnie.I niech tak się stanie.Romantyczne zakończenie czarnych mistrzostw
Nigdy więcej.I pomyśleć,że był pomysł,żeby odbywały się co dwa lata.Zgroza!!!

uke: [/qb][/QUOTE]Jarkołaku,turcja również otrzymała prezent od panów w czerni;mecz turcja-kostaryka gdzie liniowy był 12 zawodnikiem turcji(3 bardzo groźne sytuacje dla kostaryki zostały odgwizdane jako spalone)więc turcy nie muszą tak bardzo płakać-pozdrawiam