Strona 11 z 11 < 1 2 ... 9 10 11
Opcje tematu
#14725 - 22/06/2002 15:50 Re: CZARNA LISTA
Wernychora Offline
addict

Meldunek: 07/03/2002
Najlepsi sędziowie powinni dostać listy gratulacyjne z wąglikiem, a co najniej głowę konia do pościeli, no ewentualnie trochu pawulony na rozlużnienie.

Do góry
Bonus: Unibet
#14726 - 22/06/2002 16:53 Re: CZARNA LISTA
Jarkolak Offline
newbie

Meldunek: 15/03/2002
Ale czemu tu się dziwić,skoro tak skompromitowany s****iel jak blatter,zostaje po raz kolejny szefem tej największej na świecie organizacji mafijnej(sorry-piłkarskiej).Sprzedały skośnookie skakańce parę hiundajów i zaspokoiły pana "blattera-czyste ręce" i paru krewnych i znajomych królika.
A kogo obchodzi,że kilkaset milionów maluczkich zgrzyta zębami,kiedy widzi z gwizdkiem jakiegoś s****ysyna,który do tej pory gwizdał tylko na owce,jaki albo na swoją żonę.
Niech idzie *******ony blatter w ślady swojego odpowiednika na naszym podwórku-herr dziurowicza.I niech mu ziemia jak najcięższą będzie,żeby kiedyś spod niej nie wylazł jak zombie jakiś.****a,ale jestem rozgoryczony.
uke: blatter i spółka.

A ja się dziwię tym żółtkom.Cieszą się z tego,mimo że widzą dokładnie co jest grane.Głowę daję,że gdyby to samo robili z Polakami,co robią z nimi miałbym takiego kaca moralnego,że nie przyszłoby mi do głowy cieszyć się z tego.
Dla mnie te mistrzostwa już się dawno skończyły.
uke: mi się chce na taki mundial.

A jak ma je ktoś wygrać,to niech to będzie chociaż Turcja,bo na razie oni jako jedyni nie mogą się pochwalić prezentami od sprawiedliwych czarnych s****ysynów w kolorach tęczy.A wręcz przeciwnie.I niech tak się stanie.Romantyczne zakończenie czarnych mistrzostw
Nigdy więcej.I pomyśleć,że był pomysł,żeby odbywały się co dwa lata.Zgroza!!! uke:

Do góry
#14727 - 22/06/2002 17:16 Re: CZARNA LISTA
dagon Offline
journeyman

Meldunek: 31/05/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Jarkołak:
[qb]Ale czemu tu się dziwić,skoro tak skompromitowany s****iel jak blatter,zostaje po raz kolejny szefem tej największej na świecie organizacji mafijnej(sorry-piłkarskiej).Sprzedały skośnookie skakańce parę hiundajów i zaspokoiły pana "blattera-czyste ręce" i paru krewnych i znajomych królika.
A kogo obchodzi,że kilkaset milionów maluczkich zgrzyta zębami,kiedy widzi z gwizdkiem jakiegoś s****ysyna,który do tej pory gwizdał tylko na owce,jaki albo na swoją żonę.
Niech idzie *******ony blatter w ślady swojego odpowiednika na naszym podwórku-herr dziurowicza.I niech mu ziemia jak najcięższą będzie,żeby kiedyś spod niej nie wylazł jak zombie jakiś.****a,ale jestem rozgoryczony.
uke: blatter i spółka.

A ja się dziwię tym żółtkom.Cieszą się z tego,mimo że widzą dokładnie co jest grane.Głowę daję,że gdyby to samo robili z Polakami,co robią z nimi miałbym takiego kaca moralnego,że nie przyszłoby mi do głowy cieszyć się z tego.
Dla mnie te mistrzostwa już się dawno skończyły.
uke: mi się chce na taki mundial.

A jak ma je ktoś wygrać,to niech to będzie chociaż Turcja,bo na razie oni jako jedyni nie mogą się pochwalić prezentami od sprawiedliwych czarnych s****ysynów w kolorach tęczy.A wręcz przeciwnie.I niech tak się stanie.Romantyczne zakończenie czarnych mistrzostw
Nigdy więcej.I pomyśleć,że był pomysł,żeby odbywały się co dwa lata.Zgroza!!! uke: [/qb][/QUOTE]Jarkołaku,turcja również otrzymała prezent od panów w czerni;mecz turcja-kostaryka gdzie liniowy był 12 zawodnikiem turcji(3 bardzo groźne sytuacje dla kostaryki zostały odgwizdane jako spalone)więc turcy nie muszą tak bardzo płakać-pozdrawiam

Do góry
#14728 - 22/06/2002 19:48 Re: CZARNA LISTA
majox Offline
old hand

Meldunek: 21/04/2002
jarkołak>>> straszne ale prawdziwe
choć wg mnie trochę przesadziłeś z tym dziurowiczem

Do góry
#14729 - 22/06/2002 20:30 Re: CZARNA LISTA
Jarkolak Offline
newbie

Meldunek: 15/03/2002
Dagon...masz rację co do tych spalonych,ale ten genialny sędzia stał przez obie części meczu na jednej stronie boiska...i w pierwszej połowie też podnosił semafor jak mu się podobało.A poza tym,żeby na tym mundialu pojawił się tylko problem spalonych.Offside'y to betka w porównaniu z całą resztą.
Majox...z tym dziurowiczem to było tylko przywołanie analogii.Nic więcej.
uke: z głębokości moich wnętrzności jeszcze raz na blattera...

Do góry
#14730 - 24/06/2002 01:34 Re: CZARNA LISTA
juan_carlos Offline
veteran

Meldunek: 08/07/2001
właśnie sobie przeczytałem że z lekkoatletycznej ekstraklasy spadły polki mimo zajęcia 6 bezpiecznego miejsca bo 8 włoszki jako gospodynie przyszłorocznych zawodów nie mogą spaść
dlatego na czarną listę wpisuję POLSKICH DZIALACZY LEKKOATLETYCZNYCH za to że dają z siebie robić idiotów i MIĘDZYNARODOWYCH DZIAŁACZY LEKKOATLETYCZNYCH za to że robią z nas idiotów
parówkowym skrytożercom stanowczo mówimy NIE

Do góry
#14731 - 25/06/2002 23:37 Re: CZARNA LISTA
Padre Offline
old hand

Meldunek: 01/11/2001
uke: Llodra , oby cię tak stado wyposzczonych cyganiaków w pape pojechało

Do góry
#14732 - 26/06/2002 15:33 Re: CZARNA LISTA
WK Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 08/09/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Jarkołak:
[qb]
odbywały się co dwa lata.[/qb][/QUOTE]Koreanczycy maja calkiem inna mentalnosc niz Polacy i wg mnie wiekszosc uwaza, ze pomoc sedziow zalatwoina przez sprytnych dzialaczy jest jak najbardziej OK. Do tego odpowiedznia propaganda w gazetach i TV i juz wszyscy wiedza, ze z Hiszpania wygrali dzieki "cudownej diecie Gusa Hiddinga " )

A jak pisalem przed MS, ze tego sie trzeba spodziewac to kazdy mowil, ze jestem uprzedzony do Koreanczykow i ze oni wola honorowo przegrac.

Wojtek

Do góry
#14733 - 26/06/2002 16:39 Re: CZARNA LISTA
Adolf 88 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 17/11/2001
Proponuję mało przesądnym załozyć temat CZARNA LISTA C.D. -oby nie Nastąpił... , gdyż ten już przekroczył 200 postów.

Do góry
#14734 - 27/06/2002 04:39 Re: CZARNA LISTA
jacku2 Offline
journeyman

Meldunek: 14/06/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał SebaS.... ...:
[qb] uke: S uke: Z uke: K uke: O uke: Ł uke: A[/qb][/QUOTE]Sebas powiedz co to znaczy szkola...(oczywiscie w kontekscie bukmachers..etc)
czy to znaczy ze tak jak Wy uwazacie fachowcy gora 2-pozycje na kuponie.....to macie racje bo tylko takim sposobem cos zarobilem,ale wkurza mnie to bo to zadna sztuka najczesciej na 10 poz mam 7-8 trafionych i jest to dla mnie wieksza satysfakcja niz obstawianie singli lub duble co prada to prawda bo to mi wychodzi w 90% ale nie zaliczam sie do "wariatow" ktorzy graja za wielka kase a fatygowanie sie do punktu po 20-30 zl nie ma sensu wole regularnie przegrywac po piataku i raz na kwartal odrabiac straty,chociaz dzisiaj przyznaje na Malme w P.Sw odrobilem w czesci mundialowe straty

Do góry
#14735 - 27/06/2002 04:48 Re: CZARNA LISTA
vodzior Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/05/2002
srodowe mecze Wimbledonu :eek:

Do góry
#14736 - 27/06/2002 14:40 Re: CZARNA LISTA
McKracken Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 04/10/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał jacku2:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał SebaS.... ...:
[qb] uke: S uke: Z uke: K uke: O uke: Ł uke: A[/qb][/QUOTE]Sebas powiedz co to znaczy szkola...(oczywiscie w kontekscie bukmachers..etc)
czy to znaczy ze tak jak Wy uwazacie fachowcy gora 2-pozycje na kuponie.....to macie racje bo tylko takim sposobem cos zarobilem,ale wkurza mnie to bo to zadna sztuka najczesciej na 10 poz mam 7-8 trafionych i jest to dla mnie wieksza satysfakcja niz obstawianie singli lub duble co prada to prawda bo to mi wychodzi w 90% ale nie zaliczam sie do "wariatow" ktorzy graja za wielka kase a fatygowanie sie do punktu po 20-30 zl nie ma sensu wole regularnie przegrywac po piataku i raz na kwartal odrabiac straty,chociaz dzisiaj przyznaje na Malme w P.Sw odrobilem w czesci mundialowe straty[/qb][/QUOTE]No to bardzo fajnie ze wolisz regularnie przegrywac po piataku, tak gra znakomita wiekszosc klientow punktow sts i profa.
Przeciez buki musza na kims zarabiac.
A gra "wariatow" za "wielka kase" to rzecz relatywna - jesli twoj caly kapital wynosi 100zeta to masz racje ze grasz po piataku, ale dajac 10 typow na kupon, masz prawie zadne szanse pomnozenia go kiedykolwiek.
Natomiast jesli ktos gra za "wielka kase" to zapewne jego kapital jest znacznie, znacznie wiekszy od twojego. Good Luck, anyway!!!

iwo:

ja tam wole byc "wariatem"

McKracken

Do góry
#14737 - 27/06/2002 19:28 Re: CZARNA LISTA
vodzior Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/05/2002
uke: tenis a w szczegolnosci uke: Wimbledon

Do góry
#14738 - 28/06/2002 00:32 Re: CZARNA LISTA
funkymc Offline
journeyman

Meldunek: 13/05/2002
CANAS uke: co przegrywa z jakims cieniasem majac juz 3 pilki meczowe uke:

Do góry
#14739 - 28/06/2002 02:57 Re: CZARNA LISTA
Adolf 88 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 17/11/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał vodzior:
[qb] uke: tenis a w szczegolnosci uke: Wimbledon[/qb][/QUOTE]Ja też sie przyłącze, po MŚ i Wimbledonie buki sie nieźle nachapią...

Do góry
#14740 - 28/06/2002 05:20 Re: CZARNA LISTA
slav007o Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 10/12/2001
Chłopaki otwórzcie nowy temacior, bo ten już powyżej 200 postów, nie wiem kto powinien zamknąć ten, ale że widzę iż nikt już od dłuższego czasu się nie kwapi z otwarciem nowego topica to ja to zrobię.

SLAV

Do góry
Strona 11 z 11 < 1 2 ... 9 10 11