#1512411 - 22/08/2007 20:57
Re: Śmieszne [51]
[Re: yacub]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/03/2006
|
- Czym będzie śmierć A. Michinka dla Polski ? - Kroplą w morzu potrzeb co to kur$% ma byc smieszne!!!!????? wez sie synku zastanow zanim cos napiszesz Synku to do kolegów sobie mów. Nie śmieszy Cię twoja sprawa, mnie akurat śmieszy. Każdy ma inne poczucie humoru i należy to uszanować.
|
Do góry
|
|
|
|
#1512511 - 22/08/2007 21:32
[Re: vindom]
|
old hand
Meldunek: 02/01/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1512769 - 22/08/2007 22:41
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
- Czym będzie śmierć A. Michinka dla Polski ? - Kroplą w morzu potrzeb co to kur$% ma byc smieszne!!!!????? wez sie synku zastanow zanim cos napiszesz Synku to do kolegów sobie mów. Nie śmieszy Cię twoja sprawa, mnie akurat śmieszy. Każdy ma inne poczucie humoru i należy to uszanować. Vindom  La broma excelente  Na marginesie ...jak czytam wypowiedzi jakichs Religów czy Rokitów z treścia "po moim trupie" to myslę ,ze to juz niedługo moze być  A teraz czekam na "głosy oburzenia" 
|
Do góry
|
|
|
|
#1512934 - 22/08/2007 23:26
[Re: DannY]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/11/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1513831 - 23/08/2007 01:44
[Re: Don Pedro®]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/03/2006
|
- Kiedy komuniści mówili prawdę ? - Na Gestapo
- Jaka była różnica między Rumunią a obozem w Oświęcimiu ? - W Oświęcimiu był prąd i gaz
Ktoś zapytał premiera Mazowieckiego, dlaczego miał tylu Żydów i przechrztów w swym rządzie ? Premier odpowiedział: A Syryjczyk ?
|
Do góry
|
|
|
|
#1514207 - 23/08/2007 03:03
|
Pooh-Bah
Meldunek: 07/11/2003
|
Dziadek parkuje starego rzęchowatego maluszka pod sejmem. Wyskakuje ochroniarz: -Panie, zjeżdżaj pan stąd! To jest sejm, tu się kręcą posłowie i senatorowie! Dziadek na to: -Ja się nie boję, mam alarm.
---------------- Umarł banknot 200 zlotowy. Przychodzi do nieba i Bóg, w swej wielkiej dobroci mówi mu: Do piekła! Zasmucony banknot udaje się do kotła piekielnego, z którego widzi, jakby było wspaniale w niebie... Umarł banknot 100 zlotowy. Pan Bóg znów go do piekła wysyła. Umarł banknot 50 zlotowy. I znów do piekła. Podobnie z dwudziestozłotowym i dziesięciozłotowym. Umarła pięciozłotówka, ale i ona trafiła do piekła, tak jak i dwuzłotówka, i złotówka. Gdy przed Panem Bogiem stanęłam pięćdziesięciogroszówka, ten uradowany wziął ją do siebie i po prawicy posadził. Inne nominały zaczęły krzyczeć: - Dlaczego on jest z tobą Panie, a my nie? A Pan Bóg popatrzył na nich i zapytał: - A kiedy ja was ostatni raz w kościele widziałem?
----------------------- W pierwszej klasie podstawowej, podczas biologii, pani się pyta dzieci - Jakie dźwięki wydaje krowa. Małgosia podnosi rękę: - Muuuu, proszę pani. - Bardzo dobrze Gosiu. A jaki odgłos wydają koty? Grześ podnosi rękę - Miauuu, proszę pani. - Bardzo dobrze, Grzesiu Bardzo dobrze. A jaki dźwięk wydają psy? Jasiu podnosi rękę. - No Jasiu powiedz - zachęca pani. - Na ziemie sku***synu, ręce na głowę i szeroko nogi..
-------------------- Ulicą idzie elegancka kobieta. Mija siedzącego na chodniku żebraka, gdy ten nagle wyciąga rękę i słabym głosem mówi: Nie jadłem już od kilku dni. Kobieta patrzy na niego z podziwem. Chciałabym mieć tak silną wolę!
-------------------- Na ławce w parku siedzi dres i zajada cukierek za cukierkiem. Siedzący po przeciwnej stronie alejki starszy jegomość mówi : - Młodzieńcze, wiesz, że jak będziesz jadł tyle słodyczy to bardzo szybko powypadają ci zęby. Dres popatrzył na gościa i odpowiedział : - Mój dziadek dożył 105 lat i miał wszystkie zęby. - Tak ??? A też jadł tyle cukierków ? - Nie, on się po prostu nie wpie..ł w nie swoje sprawy.
|
Do góry
|
|
|
|
#1514321 - 23/08/2007 03:27
[Re: ]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/02/2005
|
Wigilijny poranek. Żona budzi Stefana o 7.00. - Stefen, no Stefan, nie mam masła. Słyszysz? - A co ja na to poradzę. - Ubieraj się i idź do sklepu. - Ale ja nie wiem gdzie jest w sklepie masło. - Wejdziesz, naprzeciwko kasy są lodówki, w pierwszej jest mleko, a w drugiej masło, idź.
Stefan wstał, ubrał się poszedł do sklepu. Przeszedł obok kas, podszedł do lodówki, wyjął masło i poszedł zapłacić. Na kasie stała zajefajna a laseczka. Stefan trochę z nią pogadał, pożartował, a laska niespodziewanie zaproponowała aby poszli do niej. Poszli i troszkę potentegowali. Po upojnym popołudniu Stefan budzi się i widzi że jest przed 20.00. Wyskakuje z łóżka i mówi do laski - Masz mąkę? - Mam. - To przynieś szybko i posyp mi ręcę. Laska zdziwiona przynoszi mąkę i posypuje ręce Stefana po czym on wybiega z domu.
W domu Stefanowi drzwi otwiera żona. - Stefan gdzieś ty był, rodzina się zjechała, zjedliśmy kolację bez masła. - Gdzie byłeś? - Skarbie, jestem ci winny wyjaśnienie. Otóż poszedłem do sklepu, z lodówki wyjąłem masło i poszedłem zapłacić. Na kasie stała zajebista laseczka, trochę z nią pogadałem, pożartowałem, a ona mnie zaprosiła do siebie a u niej trochę zabradziażyliśmy Obudziłem się i szybko przyjechałem do domu. Zona wysłuchała wszystkiego spokojnie i ze zniecierpliwieniem w głosie powiedziała: - Pokaż ręce. Stefan pokazał obsypane w mące ręce, na co żona: -Pierdolisz, Stefan, znowu byłeś na kręglach.
|
Do góry
|
|
|
|
#1514343 - 23/08/2007 03:33
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/02/2005
|
- Janie! - woła hrabia - Janie, w nocy miałem przypadkowy wytrysk nasienia. - Już zmieniłem prześcieradło. - Baldachim! Idioto! Miał odbyć się mecz bokserski USA - Polska, w Zakopanem. Stany wystawiły Tysona, a Polska oczywiście Gołotę. Jednak tuż przed samą walką Gołota złamał rękę i na gwałt potrzebny był jakiś bokser, aby uniknąć kompromitacji. Trener wyskoczył na Krupówki i zobaczył wielkiego górala. Podleciał i zapytał: - Baco, chcecie zarobić 100$? - No, chce - odparł baca. Trener wziął go do szatni, dal spodenki, rękawice i mówi: - Baco, wyjdźcie na ring, zasłońcie się rękawicami i stójcie. Jak przetrzymacie pierwsza rundę dostaniecie pieniądze. Baca wyszedł, Tyson go poobijał, ale przetrzymał. No to trener mówi: - Jak przetrzymacie druga rundę dostaniecie 1000$. Baca wyszedł, Tyson go już teraz mocno poobijał, no ale przetrzymał. Trener zachwycony mówi: - Baco, jak przetrzymacie trzecia rundę dostaniecie 10000$. Baca wyszedł, ale już ledwo zszedł po tej rundzie. A trener do niego: - Słuchajcie baco, jak wytrzymacie czwarta... A baca: - Nie wytrzymam, wpierdolę czarnuchowi!
|
Do góry
|
|
|
|
#1514434 - 23/08/2007 04:01
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Poszedł facet do lasu. Tak łaził i łaził, ze w końcu zabłądził. Chodzi więc po lesie i krzyczy. W pewnym momencie coś go szturcha z tyłu w ramię. Odwraca głowę, patrzy, a tu stoi wielki niedźwiedź, rozespany, wku.r.w.iony, piana z pyska mu leci, i mówi : - Co tu robisz? - Zgubiłem się – odpowiada przerażony facet - Ale czego się, ku.r.w.a, tak drzesz? - pyta znowu wściekły niedźwiedź. - Bo może ktoś usłyszy i mi pomoże. - mówi gość. - No to, k.u.r.w.a, ja usłyszałem. Pomogło ci?
|
Do góry
|
|
|
|
#1514536 - 23/08/2007 04:25
[Re: lupus]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Zajac spotyka w lesie misia i mówi :
-Pytała sie o ciebie Majka *Jaka Majka ? -Ta co ci lizała jajka !
Zajac uciekł ,a wkurzony miś poszedł po porade do lisa ,najwiekszego cwaniaka w lesie i mistrza cietej riposty.
-Poradź mi coś ,bo znów wyszedłem na głupa.
Lis pomyślałi mówi :
-Jak nastepny raz zobaczysz zajaca to zagadaj tak : "Zajac ,pytała sie o ciebie Danuta" i jak zając zapyta "Jaka Danuta ? to ty szybko wypalisz :"ta co ci ciagneła druta"
Niedźwiedź nauczył sie kwestii i czeka na zajaca. Gdy go zobaczył zagaduje :
-Zajac ,pytała sie o ciebie Danuta.
A na to zajac :"Wiem"
-Skąd wiesz ? *Bo mi mówiła Majka -Jaka Majka ? *Ta co ci lizała jajka !
|
Do góry
|
|
|
|
#1514689 - 23/08/2007 05:12
[Re: Amkwish]
|
+
Meldunek: 29/04/2004