[QUOTE]Oryginalnie wysłał Barca: [qb]Ja dziś gram Trebic - Chamutov 02 1,47,a na na drugim kuponie stawiam czystą 2 po kursie 2,27.Myśle że chamutov nie skończy rywalizacji na tym meczu i ostatni mecz będą grali u siebie.
Dzis final Beroun-Jihlava. Na zwycięzce czekaja juz C.Budziejowice. Oba kluby z ogromnymi ambicjami. Beroun planuje rozbudowe lodowiska, a w razie awansu do barazu zakontraktowanie 4 graczy z extraligii. Dukla Jihlava legenda hokeja w Czechosłowacji(12 krotny mistrz) po chudych latach(ostatni tytuł w 91) zaczyna myslec o sukcesach.Procentuje swietna praca z mlodzieza. Ten finał ma tez podtekst ekonomiczny , Dukla zabiega o inwestora niemiecko-holenderskiego.
Beroun zajał 1 miejsce w sezonie zasadniczym i ma handicup w postaci ewentualnego 5 meczu u siebie. Dlatego dzis Jihlava zrobi wszystko aby wygrac i wydaje mi sie ze jej sie to uda. Pokazali swoje ogromne mozliwosci w ostatnim meczu z chomutowem. kursy prof.2,18-4,05-2,38
Jutro drugie spotkanie w Berounie. Mozna znów zaryzykowac czysta 2. to druzyna Berouna bedzie bardziej sparalizowana w obawie przed druga porazka w praktyce przesądzajacą o wyniku całego finału. Jihlava majac jedno zwycięstwo w zapasie zagra na większym luzie co pozwoli jej pokazac pełnie umiejetnosci.Warto podkreslic swietną grę obrony oraz bramkarza Dukly Jihlava Suchana w dzisiejszym meczu.
Jihlava przegrała drugi mecz 2-5. Do 50 min było 2-2, a Jihlava dwukrotnie prowadziła.4 bramki stracili w osłabieniu w 10 ostatnich minut.Jutro i pojutrze dwa mecze w Jihlavie. Kurs na jutrzejszy mecz prof @1.93 9/10
Dukla Jihlava 4-1 iwo: Jutro następny mecz w Jihlavie.Jeśli Dukla wygra to zagra w barazu z C.Budziejowicami.Jeśli by jej sie to nie udało 5- ty mecz odbyłby sie w Berouniu. Jutro licze na kurs około 1,7 10/10. Duklava nie zmarnuje szansy i bedac zespołem o pół klasy lepszy wygra ten mecz.