Dzięki za odpowiedzi! Dzisiał wprowadziłem nowy układ forum i mam nadzieję, że będzie nam lepiej teraz służył.
Te zmiany, które dzisiaj nastąpiły były potrzebne od jakiegoś czasu. Dział Sports Insider się zatykał i nie dawał uczestnikom zbyt wielkiej swobody wypowiedzi. W efekcie zmuszeni byliśmy grupować posty w długich tematach by nie "zaśmiecac" przepełniony dział, jakim był Sports Insider. Teraz mamy to już za sobą.
Od dzisiaj jest 6 nowych działów i nie ma już potrzeby wrzucania wszystkiego do jednego worka. Jeśli chcesz omówić konkretnie zakład Hautamaeki-Małysz, nie musisz koniecznie odpowiadać w długim, ogólnym temacie (o skokach narciarskich) i czekać na odpowiedź, która może przyjdzie 30 postów w dalej. Możesz spokojnie założyć nowy. I temu głównie ma służyć nowy podział forum. W dziale Kort Tenisowy też widzę możliwość otwarcia osobnego tematu dla każdego interesującego pojedynku. Tak jak wspomniałem, nie musimy już wszystkiego wrzucać do jednego tematu. Bo to nie tylko komplikuje wysyłanie informacji, ale także ich wyszukiwanie.
Pozostaje mi tylko życzyć Wszystkim szybkiego przyzwyczajenia się do nowej struktury forum (tak jak przy zmianie kolorystyki)! Mam nadzieję, że ułatwi to nam wszystkim poruszanie się po forum, i że każdy będzie teraz mógł zabrać głos w interesujących go/ją kwestiach.
Pozdrawiam i Powodzenia!