Jeżeli chodzi o dobrych typerów to dla mnie największymi autorytetami są:
TQ jeżeli chodzi o English Premiership - nie trzeba go chyba przedstawiać i
Hakan - liga turecka, strona
www.goonersguide.comForum Tony'ego to chyba najlepsze forum typerów na świecie - szczerze mówiąc nie znam lepszego.
Masz rację PHunter ma dużą wiedzę i duże możliwości jeżeli chodzi o ligę szkocką. Nudzi mnie jednak trochę to jego zasypywanie statystykami - poza tym on mało typuje. Ale cóż ważna jest jakość a nie ilość.
Na forum też przewijają się ludzie o dużej znajomości 1,2 i 3. division angielskiej tak jak np Joey, choć o tych ligach często lepiej skorzystać z informacji z pierwszej ręki jak na przykład strony BBC.
Jeżeli chodzi o tenis - Zodiac może poszczycić się niezłym bilansem i czasami bo nie lubię stawiać na tenis, korzystam z jego podpowiedzi.
DEL - FanTaMango - chyba tak się to pisze, DEL to bardzo wyrównana liga ale gość ma spore pojęcie.
NHL,NBA - TheNorthernIce na theprescription forum
Omonia - jeżeli chodzi o MLB
Chris z TipExu jakby prześledzić jego typy i trafialność to są one rewelacyjnie wysokie. Nie wiem dlaczego tak mało się o nim mówi.
Poza tym ostatnio śledzę też ludzi z bettingadvice. Oprócz Trulstera dobrze typują też Jose i ktoś kto typuje Premiership (zapomniałem jego nick)
Nie patrzę kto typuje źle, po prostu na wypowiedzi innych patrzę trochę z dystansem.