No niestety w profie juz 1.35 . A Virtus gra w 2 lidze włoskiej bilans 5-4 więc nie wiem czy jest taki pewien choć drużyny holenderskie nigy nieby.ły zbyt mocne ale kto wie w końcu to mistrz Holandii. I o ile dobrze pamiętam to wygrał z Anwilem.
[QUOTE]Oryginalnie wysłał świeka: [qb]No niestety w profie juz 1.35 . A Virtus gra w 2 lidze włoskiej bilans 5-4 więc nie wiem czy jest taki pewien choć drużyny holenderskie nigy nieby.ły zbyt mocne ale kto wie w końcu to mistrz Holandii. I o ile dobrze pamiętam to wygrał z Anwilem.[/qb][/QUOTE]Virtus został karnie zdegradowany z Serie A a także wykluczony z rozgrywek Euroligi... powód bardzo prosty pieniądze a własciwie ich brak i spore długi... a w 2 lidze Virtus zajmuje 7 miejsce bilans ujemny 4 - 5....
chyba jednak nie jest tak zle z virtusem jezeli potrafi wygrac na wyjezdzie z juventutem ktory w sumie tez w lidze hiszpanskiej nie zachwyca ale jednak liga hiszpanska to nie holenderska i mysle ze u siebie virtus wygra dosc wyraznie.
brighton-LIETUVOS RYTAS 10/10 Nie mam absolutnie zadnych watpliwosci ze litwini rozniosa slabych anglikow!W ostatniej kolejce w meczu z outsiderem nie wystapilo dwoch czolowych zawodnikow lietuvosa-Simpkins i Sisakauskas a inni czolow zawodnicy tej druzyny grali niespelna 20 minut,to dodatkowy fakt ze beda wypoczeci przed meczem z najslabszym zespolem tej grupy,maja zdecydowanie lepszych graczy a jedyna druzyna ktora moze wygrac z nimi grupe to Prokom,a zeby nie tracic punktow potrzebne jest zwyciestwo w anglii.I tego Lietuvos bez zadnych klopotow dokona.
Siemers
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/10/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał zenekk: [qb]Zalosny to ty jestes. Zobaczysz jak slask dostanie w pizde od hiszpanow!!!!!!!![/qb][/QUOTE] [QUOTE]Oryginalnie wysłał zenekk: [qb]ups sorry to nie ten temat;) [/qb][/QUOTE]
Gy_Gy_Crav[eel]
veteran
Meldunek: 09/11/2001
Witam
Siemers nieszmac mi dobrej opini gorzowa na ktora sam musze pracowac i zajmij sie czyms pozytecznym jak nie dla forum to przynajmiej dla siebie.
GGC GW:
REGULAR SEASON Game 3, November 25
Group A Demon Astronauts vs. Lukoil Academic 42%-58% Real Madrid vs. Opel Skyliners 70%-30% Group B RheinEnergie Cologne vs. Atlas 60%-40% Zadar vs. Superfund Kapfenberg 85%-15% Auna Gran Canaria vs. Caprabo Lleida 62%-38% Group C BK Ventspils vs. Metis Varese 46%-54% Red Star vs. Etosa Alicante 59%-41% Spirou Charleroi vs. BCM Gravelines 53%-47% Group D Verviers Pepinster vs. Telekom Bonn 38%-62% DKV Joventut vs. BC Reflex 55%-45% Group E Makedonikos vs. Buducnost 58%-42% Group F Brighton Bears vs. Lietuvos Rytas 40%-60% Cholet vs. Split Croatia 58%-42%
pozdro z Rzeszowa dla gorzowa ... pamietam dobre czasy w zuzlu jak z gorzowa przyszedl do nas świst ... ale nic wielkiego nie pokazal i chyba wrocil z powrotem sory to taka mala dygresja !
To jakieś jaja chyba, w necie kursy około 1.1 a tutaj aż 1.45 ! Przecież między tymi zespołami jest różnica conajmniej 2 klas jak nie więcej, Angielski basket to dno Europejskie i co najwyżej taki Brighton Bears mógłby spróbować sił z naszą Astorią Bydgoszcz a nie z zespołem Litewskim - jak dla mnie super pewniak po bardzo dobrym kursie !!!