Panowei przeczytajcie widze ze jednak Edemol robi niezla jazde
Zamieszczam Wpis Z Bloga Kamila Bulonisa . Produkcjo BB = 0
wpis z bloga Kamila.B.Chciałbym sprostować nieprawdziwą i oszczerczą informację, która pojawiła się w telewizji TV4 w dniu 18 września 2007 roku w programie Big Brother 4.1 odnośnie mojego nieprawdziwego związku z Adrianem Nadolskim. Dotychczas nie ustosunkowywałem się do treści zawartych na plotkarskim portalu pudelek.pl co uzasadniałem kilka dni wcześniej w jednej z notek na moim blogu, niestety sytuacja, która pojawiła się po publikacji zmusza mnie do reakcji i zdecydowanych kroków!
Otóż zaprzeczam, nigdy nie byłem w związku z Adrianem Nadolskim z programu Big Brother, nigdy też nie poznałem tego chłopaka, co więcej nigdy nie widziałem go na oczy. Manipulacja której dopuścił się portal pudelek.pl a także telewizja TV4 jest wobec mnie niesprawiedliwa i podła. Od dwóch lat jestem w szczęśliwym związku z chłopakiem, którego kocham a który w żadnym stopniu nie ma nic wspólnego z telewizją. Sytuacja ta jest trudna nie tylko dla mnie ale również dla Niego.
Kilka dni temu zadzwoniła do mnie Pani Katarzyna Kądziela z Endemol Neovision prosząc mnie o komenatrz odnośnie internetowych plotek. Uznałem, iż nie jestem uczestnikiem programu i odmówiłem udzielania jakichkolwiek informacji. Wyraźnie powiedziałem, że nie jestem uczestnikiem programu Big Brother i nie chcę udzielać żadnych wypowiedzi. Po tej rozmowie Pani Kądziela zaproponowała mi udział w programie Live. Również odmówiłem ponieważ byłem uczestnikiem programu reality show i doskonale wiem, że każda wypowiedź może być po tysiąckroć zmanipulowana! Co więcej podczas telefonicznej rozmowy wyjaśniłem, iż nie zamierzam odpowiadać na żadne pytania odnoszące się do mojego życia prywatnego ponieważ nie mogę byc pewien, że w ogóle rozmawiam z osobą pracującą w Endemol Polska. Powiedziałem, że mogę udzielać jakichkolwiek wypowiedzi tylko wtedy, gdy będę uczestnikiem programu Big Brother. Nigdy nikogo nie szantażowałem, moja wypowiedź odnosiła się jedynie do realiów programów reality show w
których wszystko jest zmanipulowaną fikcją producentów telewizyjnych. Program Big Brother ma na celu zdobycie jak największej rzeszy oglądających i zgromadzenie jak największej sumy finansowej z tego medialnego widowiska! Nie zamierzam być częścią programu Big Brother a także żadnego innego programu reality show! Nikt nie będzie czerpał niewymiernych zysków finansowych szargając moim wizerunkiem i nazwiskiem. Wyrażam swój sprzeciw wobec wszystkich wiadomości identyfikujących mnie z programem Big Brother bowiem uważam, iż zostały przygotowywane przez producenta programu w celu jego promocji kosztem mojej prywatności i godności.
W dniu jutrzejszym zostanie złożony pozew sądowy przez mojego prawnika przeciwko Endemol Polska i przeciwko portalowi internetowemu
http://www.pudelek.pl.W całej tej sytuacji najbardziej smutną wydaje się sytuacja chłopaka, który jest ofiarą bezwzględnej manipulacji telewizyjnej. Co więcej uważam, że każdy człowiek ma prawo do unikania odpowiedzi odnośnie swej orientacji seksualnej. Każdego powinniśmy oceniać wedle jego charakteru i moralności, orientacja seksualna jest każdego prywatną sprawą i nikt nie może wkraczać w najbardziej intymną dla człowieka sferę! Jedyne co czuję w tym momencie to okropna bezsilność, ból i nienawiść do wszelkiego typu reality show. Nigdy nie zostałem potraktowany w tak nieuczciwy i podły sposób... Ale nie poddaję się a prawdy poszukam na drodze sądowej.