Poszukuje buka, który by miał dobry live i często w ofercie na live ligę Polską. Bwin odpada z powodu limitów, a zakładać kont na całą rodzinę nie chce.
Witam! Prosze mi doradzic u ktorego buka najlepiej zalozyc konto? Biorac pod uwage promocje oraz najszersza oferte oraz mozliwosc obstawiania czy dana druzyna strzeli czy nie. Z gory dziekuje i pozdrawiam.
Mam pytanko odnosnie moneybookers. Wplacilem tam ze swojego konta kase z bzwbk i jest napisane ze transakcja natychmiastowa. To po jakim okolo czasie zaksieguja mi na moneybookers??
Witam , znacie moze jeszcze jakiegos buka internetowego oprocz Betgun i Betsson , w ktorym mozna wplacac pieniadze poprzez Przelewy24.pl lub Allpay.pl (albo inne takiego rodzaju strony) ? Z gory dzieki za odpowiedz . Pozdrawiam....
Witam , znacie moze jeszcze jakiegos buka internetowego oprocz Betgun i Betsson , w ktorym mozna wplacac pieniadze poprzez Przelewy24.pl lub Allpay.pl (albo inne takiego rodzaju strony) ? Z gory dzieki za odpowiedz . Pozdrawiam....
Tak bezpośrednio to nie wiem, ale pośrednio to do większości - przez MB. Przelanie kasy z konta do buka to kwestia kilku minut.
Ja z innym pytaniem. Czy poza Fonbetem jest jakiś buk internetowy, w którym można typować mecze challengerów i debli w tenisie? Bo ten Fonbet na pierwszy rzut oka przynajmniej nie wygląda zbyt bezpiecznie.
Meldunek: 08/11/2005
Originally Posted By: Gherman
Originally Posted By: marcen87
dobre pytanie...zna ktoś zna?
na mb mozna przeciez wplacic przez przelewy24...to wplacasz na mb i stamtad to juz praktycznie wszedzie mozna wplacic, a co do buka to poza betssonem i betgun nie ma takiego
#1591792 - 15/09/200721:20Re: Pomoc w dziale Świat Bukmacherstwa [2]
[Re: yaaho]
marcin_b85
member
Meldunek: 13/09/2005
Mam problem na Bwin.COM .....zagrałem wczoraj na LIVE mecz LEGIA WIDZEW......postawilem ze "pierwszy rzut rozny bedzie dla legii" i "pierwsza żółta kartka dla widzewa"......sam ogladalem mecz w TV i wszystko siadło a tu patrze ze na Bwin live jest calkiem odwrotnie, zaliczono mi to jako przegrane....;/;/ o co chodzi??