hmmmm... ciężka sprawa, ale postaram się coś napisać - być może niepotrzebnie, ale może...
[QUOTE]Oryginalnie wysłał R2O3B4E5:
Powoli [...] dochodze do wniosku , ze moj skoroszyt nie jest wam wcale potrzebny[...]. Spotykam sie z calkowita biernoscia i co gorsza z bezwstydnym wykorzystywaniem mojej pracy (patrz 518 pobran).[/QUOTE]więc tak - pobrać to i ja sobie pobrałem ów skoroszyt i... skasowałem go...
myślę że nie tylko ja jeden - 518 pobrań może oznaczać że 'bezwstydnie' wykorzystuje twoją pracę może 5 osób a może 517 - podejrzewam że nigdy wiedzieć nie będziesz...
komentarze, krytyka - fakt, to źle, jeżeli nie ma dyskusji i możesz się zaczopować w 'martwym punkcie', a co za tym idzie dalej nie rozwijać - fakt - ci, co korzystają powinni wymieniać z tobą wnioski...
[QUOTE]
Od dzisiaj aktualizowany skoroszyt bedzie wysylany tylko tym osobom , ktore zaloza konto w Gamebookers klikajac na moj banner na stronie lub wyraza chec wspolpracy( i pozniej zaloza konto).[/QUOTE]natomiast tu mogę się uśmiać - żeby oczekiwać jakiegoś zysku w tym co robisz - musisz wyrobić sobie
markęmarki nie wyrabia się przez 3-4 miesiące, myślę że raczej 3-4 lata
w tym momencie twojej 'kampanii' możesz
liczyć na klikanie, ale nie możesz
wymagaćchyba wielu z nas zgubiła chęć szybkiego zysku na obstawianiu - otóż taka chęć może zgubic nie tylko przy obstawianiu
teraz zbliżasz się do marki - 'naciągacz' (może niechcąco, ale niestety)
taka postawa: klikajcie albo spadajcie - zgubiła już wiele internetowych przedsięwzieć, to już jest niestety sprawa psychologii - jeżeli
musisz zapłacić (nawet poprzez zapisanie się do gb - w końcu musisz wpłacić pierwszy depozyt

), wybierasz raczej nie korzystać z produktu niż kiedy
możesz zapłacić
[QUOTE]
Malo z was w ogole zdaje sobie sprawe ile czasu zajmuje aktualizacja tego skoroszytu. [/QUOTE]ja sobie zdaję - i co?
płaci się za efekty nie za wysiłek, niestety
efekty masz - ale za szybko przystąpiłeś do ataku, imho
[QUOTE]
Ja nic wam na sile wciskac nie bede i kazdy kto uzna moj skoroszyt za przydatny , prosze o napisanie do mnie maila lub wyslanie prywatnej wiadomosci przez forum. Jako , ze nie jestescie w stanie dac cos od siebie, sprawy musialy obrac taki wlasnie bieg. Przyznam bez ogrodek , ze wlasnie dokladnie takiej postawy sie po was spodziewalem ( obserwujac te forum od dluzszego czasu).[/QUOTE]hmmm...
chyba nic nie wiesz o marketingu?
jeżeli spodziewałeś się porażki, dlaczego wybrałeś taką grupę potencjalnych klientów?
niestety to ty sprzedając (a będę uparcie mówił 'sprzedając' bo o to ci chodzi - bez żadnych ani negatywnych ani pozytywnych konotacji) swój produkt musisz się dostosować do klientów, a nie klienci do ciebie
chyba że jesteś monopolistą - a na twoje nieszczęście nie jesteś
[QUOTE]
Zanim cos napiszecie pamietajcie , ze JA MOGE ale NIC NIE MUSZE, hehe.[/QUOTE]jestem w o tyle dobrej sytuacji że nie zależy mi na twoich typach, więc mam nadzieję że nie będzie
konsekwencji, nie wiem tylko z czego się śmiejesz
twoi 'klienci' też MOGĄ, nic nie muszą
ps. nie odbierz tego jako atak, ale nie lubię 'cwaniactwa' typu 'dostajesz pierwszy towar za darmo a potem płać'