pozwolę sobie przedłużyć dyskusję - zapewne nie o taką ci chodziło (wolałbyś bardziej merytorycznie, ale ja tylko
przejrzałem twój skoroszyt) - może jednak pojawią się i bardziej rzeczowe oraz dotyczące bezpośrednio twojego arkusza głosy
[QUOTE]Oryginalnie wysłał R2O3B4E5:
Dziekuje za rozsadna odpowiedz( patrz przypadek Raftera i wasza "owocna " , konstruktywna dyskusja).[/QUOTE]nie rozumiem ironii/aluzji (?), bo chyba cudzysłów miał tu coś znaczyć - ja już nie uczestniczę w dyskusjach z Rafterem, bo to nie ma sensu
nie stawiam znaku równości między sposobem Raftera a twoim - tamto to była zwyczajna bezczelność, twój sposób ma wg mnie szanse powodzenia
[QUOTE]
Od razu chcialbym wyjasnic kilka spraw zeby to bylo to jasne jak slonce. Typy , ktore podaje w pliku sa przeznaczone wylacznie na moj uzytek( lub jak kto woli do wgladu) i jesli ktos je obstawi zalezy tylko od niego( tak jak kazdy typ na forum. pisalem wielokrotnie , ze kazdy musi sam analizowac i wybierac potencjalne typy). [/QUOTE]typy które przedstawiasz w swoim arkuszu świadczą o jego skuteczności
więc
nie są przeznaczone wyłącznie na twój użytek - myślisz że ktokolwiek zainteresowałby się twoim arkuszem, gdybyś wybierał złe typy?
wątpię
[QUOTE]
Co do zakladania kont w Gamebookers sprawa jest bardzo prosta. Zalozenia konta jest potwierdzenien, ze dana osoba korzysta z zawartych tam informacji i chce otrzymywac aktualizowany skoroszyt. Nigdy i w zadnej formie nie wplywaja do mnie bezposrednio zadne pieniadze( jesli juz to posrednio tzw. referal bonus). [/QUOTE]hmmm
właśnie o tym mówię - pośrednio, ale jednak
a co, jeżeli ktoś chce korzystać z twojego arkusza, ale ma już konto w gb?
wiem, wiem, może do ciebie napisać i poprosić oraz wytłumaczyć - ale czy po twoim oświadczeniu się na to zdecyduje?
może i tak, nie wiem
w poprzednim poście dla mnie postawiłeś sprawę jasno -
'za to co do tej pory dostawaliście za darmo, teraz będziecie musieli zapłacić'i nieważne czy to co 'sprzedajesz' to typy czy arkusz
jeżeli tylko arkusz, to sądzę, że zbytnio go cenisz - jeżeli typy to myślę, że okej, tylko za wcześnie...
[QUOTE]
Od nikogo nie wymagam , zeby korzystal z skoroszytu (nie jestem przeciez az tak naiwny) i tez nigdy nie obiecywalem zadnych "gruszek rosnacych na wierzbie". [/QUOTE]a gdzie ja coś takiego napisałem?
napisałem (i ty też to napisałeś) że wymagasz otworzenia konta w gb przez twój
referral, co wiąże się z określonymi dla ciebie korzyściami, jeżeli ktoś chce dalej korzystać z arkusza
[QUOTE]
Absolutnie wypraszam sobie posadzanie mnie o jakies "cwaniactwo". Widze , ze niektorzy z was myla chec wspolpracy i wymianie pogladow z "cwaniactwem". [/QUOTE]no tak, niepotrzebnie dodałem peesa - sorry, jeżeli cię uraziłem - analogia była zła
tym bardziej że wcale nie uważam tego za 'cwaniactwo' - chciałem tylko powiedzieć że w tym wypadku płacić można nie za 'drugi towar' ale, powiedzmy, za 'setny' - znając skuteczność poprzednich 99
[QUOTE]
Skoroszyt ma mu tylko pomoc i nigdy nie zastapi wlasnej analizy.
[/QUOTE]nie wierzysz w magię?
chociażby liczb?
szkoda...