Jaki jest system awansu do Mistrzostw Europy mezczyzn 2004 z tych obecnych 6-ciu grup eliminacyjnych? Na stronie www.eurohandball.com w regulaminie wyczytalem ze 5 panstw z najlepszym rankingiem gra w finalach automatycznie. Ilosc wszystkich druzyn ktore wezma udzial w tych zawodach w przyszlym roku to 16, a wiec pozostalo jeszcze 11 miejsc. W kwalifikacjach biara udzial 24 kraje - 6 grup po 4. Nie jestem pewien, ale wyczytalem w tamtym regulaminie, ze zwyciezcy grup + 2 druzyny z najlepszym bilansem (ilosc punktow) awansuja, a z pozostalych 4 druzyn ktore zajma drugie miejsca w swoich grupach awansuja tylko 3. Jesli zna ktos dokladnie caly mechanizm wychodzenia z grup to prosze aby sie wypowiedzial w tym temacie. Pozdrawiam.
Cześć! Byłbym wdzięczny za szybką odpowiedź: Jaki padł wynik w dzisiejszym meczu towarzyskim Niemcy-Rosja??? (postawiłem go w profie) Z góry dzięki; pozdrawiam iwo:
[QUOTE]Oryginalnie wysłał lmialkow: [qb]Cześć! Byłbym wdzięczny za szybką odpowiedź: Jaki padł wynik w dzisiejszym meczu towarzyskim Niemcy-Rosja??? (postawiłem go w profie) Z góry dzięki; pozdrawiam iwo: [/qb][/QUOTE]34-27
[QUOTE]Oryginalnie wysłał chynov: [qb]gdzie mozna obserwowac wyniki na zywo z MS w pilce recznej[/qb][/QUOTE]TU zakładka handball, potem WCup2003 i sumbmit