Strona 5 z 11 < 1 2 3 4 5 6 7 ... 10 11 >
Opcje tematu
#16763 - 17/03/2002 02:13 Re: PROGRESJA NA "X" Piłka nożna i hokej #2
JAMES Offline
addict

Meldunek: 17/10/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał JAMES:
[qb]Tak jak mówiłem na weeken wybieram nową drużynę i wymyśliłem coś takiego

HSV - Wolfsbourg w STS 3,2 w TOTOSHITMIXIE bedzie więcej

HSV 5 meczy bez remisu, Wolfsbourg tez 5 jak na te drużyny to juz dośc długo zajmują kolejno 10 i 11 miejsce w TABELI mają po 6 remisów w tym sezonie, a poza tym w ostatniej kolejce BUNDESLIGI nie było żadnego remisu a sama BUNDA jak dla mnie jest OK.

Co o tym sądzicie?[/qb][/QUOTE]Ja sądziłem ze będzie remis i miałem rację

iwo: HSV- WW iwo:

Jutro czekam na Pistoiese

Do góry
Bonus: Unibet
#16764 - 17/03/2002 03:29 Re: PROGRESJA NA "X" Piłka nożna i hokej #2
qlman Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/06/2001
[QUOTE] Qlman, na ktorym poziomie zazwyczaj wchodza Ci te mecze? Ile potrzebujesz pieniedzy? [/QUOTE]wystarczy sledzic moje posty. Ostatnio czekałem najdłużej 2,3 mecze i wchodziło. Sam juz nie wiem co jest lepsze, czy to ze remisy wchodzą w początkowej fazie i związane z tym mniejsze zyski, czy to że grając dłużej i inwestując więcej osiąga się większe zyski. Ja osobiście w okolicy 10 meczu zaczynam od 10-20 zł i muszę liczyć się z tym że nie od razu wypadnie remis ( nie można zapomnieć o tym że piszemy w temacie "progresja" )i nalezy się zabezpieczyć odpowiednio dobierajac stawke aby wtrzymac cisnienie kiedy mecze nie wchodzą. Już nie raz przybyło mi siwych włosków a kumple dziwnie patrzyli kiedy obstawiałem remis w hokeja za 640 zl. Więc trzymam cisnienie także i teraz ( pomimo tego że aż kusi aby zwiększyć stawkę od samego początku kiedy wystarczy poczekać 2,3 mecze na remis) Jak łatwo zauważyć NHL to nie II liga francuska czy inne ligi piłkarskie, poza tym sezon zasadniczy kończy się powoli więc trzeba zwinąć interes do jesieni. Na pocieszenie pozostaje fakt że przybyło w tym temacie trochę nowych godnych naśladowania typerów iwo: więc "remisowe" żródełko tak szybko nie wyschnie.
A skoro o piłce mowa to może przyjdzie jutro wreszcie czas na Fenerbachce, bo ponad 20 meczów bez remisu to po prostu SKANDAL!!!

Do góry
#16765 - 17/03/2002 03:53 Re: PROGRESJA NA "X" Piłka nożna i hokej #2
Anonymous
Unregistered

a mozeby tak jutro X na freiburg - dortmund ?

Do góry
#16766 - 17/03/2002 04:25 Re: PROGRESJA NA "X" Piłka nożna i hokej #2
Kejsper Offline
old hand

Meldunek: 14/02/2002
Niestety nawet jakbym chcial to nie mam az tyle pieniedzy by w ciagu kilku dni zalatwic 640 zl... narazie hokej odpada.

Jesli chodzi o fundusz piwny to raczej gram z zalozeniem zeby stopniowo zwiekszac swoja "fortune", podnosic stawki, az wreszcie gra zacznie sie o "prawdziwe" pieniadze.

Niestety dzisiaj Marsylia wtopila ...szkoda, ale coz, tak jest progresja Za tydzien znowu sa mecze

24/03/02 Marseille Monaco
Znowu wyrownany pojedynek. Marsylia gra w kratke, kazdy wynik dla mnie mozliwy, ale oczywiscie najprawdopodobniejszy remis

Do góry
#16767 - 17/03/2002 13:13 Re: PROGRESJA NA "X" Piłka nożna i hokej #2
Jiinx Offline
journeyman

Meldunek: 16/03/2002
Z tą progresją to jest tak, że wtedy kiedy mają być remisy to ich nie ma, a kiedy nie ma być remisów to są. Np. ostatnio Radomsko zremisowało, albo postawiłem za 50zł 8 meczy, 7 trafiłem, a Deportivo grało w 10 od którejś tam minuty i zremisowało, a 5 baniek z wygranej szlag trafił.

Do góry
#16768 - 17/03/2002 15:30 Re: PROGRESJA NA "X" Piłka nożna i hokej #2
Anonymous
Unregistered

Aston Villa - Arsenal może paść remis ,
Arsenal jest 4 kolejki bez remisu ,w tym sezonie nigdy nie miało dłuższej passy , a AV u siebie przegrało tylko z Liverpoolem i Leicester ,zremisowało z MU,Chelsea Evertonem,Tottenhamem , M'boro i Sunderlandem i jest 3 kolejki bez remisu (najdłuższa passa bez remisu w tym sezonie to 7 kolejek )

P.S. Dziś pięknie wskoczyło mi Houston w NBA na 6 poziomie ))

Do góry
#16769 - 17/03/2002 15:53 Re: PROGRESJA NA "X" Piłka nożna i hokej #2
Kejsper Offline
old hand

[QUOTE]Oryginalnie wysłał hyde:
[qb]Aston Villa - Arsenal może paść remis ,
Arsenal jest 4 kolejki bez remisu ,w tym sezonie nigdy nie miało dłuższej passy , a AV u siebie przegrało tylko z Liverpoolem i Leicester ,zremisowało z MU,Chelsea Evertonem,Tottenhamem , M'boro i Sunderlandem i jest 3 kolejki bez remisu (najdłuższa passa bez remisu w tym sezonie to 7 kolejek )

P.S. Dziś pięknie wskoczyło mi Houston w NBA na 6 poziomie ))[/qb][/QUOTE]Po pierwsze gratujuje!
Mecz AV - Arsenal wcale nie wyglada tak dobrze... Liverpool wygral, Manchester wygral, teraz Arsenal bedzie gral bardzo zmobilizowany. Nie moze stracic 2 punktow z przecietna AV.

Do góry
#16770 - 19/03/2002 03:14 Re: PROGRESJA NA "X" Piłka nożna i hokej #2
qlman Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/06/2001
[QUOTE] A skoro o piłce mowa to może przyjdzie jutro wreszcie czas na Fenerbachce, bo ponad 20 meczów bez remisu to po prostu SKANDAL!!!
[/QUOTE]No i po skandalu 2-2

[QUOTE] Niestety nawet jakbym chcial to nie mam az tyle pieniedzy by w ciagu kilku dni zalatwic 640 zl... narazie hokej odpada.
[/QUOTE]ja nigdy nie postawiłbym tylu swoich ciężko zapracowanych pieniedzy, gram w większości tym co udało mi się wyciągnąć od buków z dobieraniem czasami z własnego konta kiedy trzeba dłużej poczekać na remis. Zawsze istnieje ryzyko nie doczekania sie na remis, więc staram się nie przegiąć

Do góry
#16771 - 19/03/2002 04:13 Re: PROGRESJA NA "X" Piłka nożna i hokej #2
Anonymous
Unregistered

Strasbourg - Istres

ojjj... ja cos tu widze remisik

Do góry
#16772 - 19/03/2002 16:02 Re: PROGRESJA NA "X" Piłka nożna i hokej #2
Kejsper Offline
old hand

[QUOTE]Oryginalnie wysłał frytol:
[qb]Strasbourg - Istres

ojjj... ja cos tu widze remisik [/qb][/QUOTE]Ostatnio stawialem na Strasburg i nie zawiodlem sie - byl remis. W tym meczu nie przewiduje kolejnego remisu, dlaczego? Strasburg nalezy do czolowki II ligi francuskiej. Ostatnio gra beznadziejnie, a ten mecz bedzie dla nich bardzo wazny, przelamia sie i wreszcie wygraja.

Do góry
#16773 - 19/03/2002 16:15 Re: PROGRESJA NA "X" Piłka nożna i hokej #2
Kejsper Offline
old hand

[QUOTE]Oryginalnie wysłał qlman:
[qb]
ja nigdy nie postawiłbym tylu swoich ciężko zapracowanych pieniedzy, gram w większości tym co udało mi się wyciągnąć od buków z dobieraniem czasami z własnego konta kiedy trzeba dłużej poczekać na remis. Zawsze istnieje ryzyko nie doczekania sie na remis, więc staram się nie przegiąć

[/qb][/QUOTE]no wlasnie ja tez mam taki zamiar. W przyszlym tygodniu planuje remis Marsylii, ktora juz przegina. Pozniej dobiore jeszcze dwie/trzy druzyny i zakoncze sezon.

Do góry
#16774 - 19/03/2002 22:32 Re: PROGRESJA NA "X" Piłka nożna i hokej #2
JAMES Offline
addict

a mnie dołuje najbardziej Pistoiese bede juz miał 5 poziom, a najdalej jak na razie wchodziły mi na 4 poziomie, a na dodatek zacząłem grać za większe stawki i zastanawiam sie co teraz robic?

Do góry
#16775 - 19/03/2002 22:42 Re: PROGRESJA NA "X" Piłka nożna i hokej #2
monkeykong Offline
member

Meldunek: 02/12/2001
ZNAM TEN BÓL.

Do góry
#16776 - 20/03/2002 02:41 Re: PROGRESJA NA "X" Piłka nożna i hokej #2
Kejsper Offline
old hand

[qb]co teraz robic?[/qb][/QUOTE]Uroki progresji James...

Albo bedziesz twardy i niewiadomo jak na tym wyjdziesz, albo:
(moja propozycja)
polowa stawki na pistoiese (choc nie wiem jaki mecz przed nimi). Im wieksze szanse na remis tym wiecej pieniedzy na nich.
druga polowa (albo reszta po postawieniu na pistoiese) na inny zespol/y. Jesli wybierzesz wiecej zespolow szanse na remis ktorejs z druzyn sa wieksze, czyli cos juz Ci sie zwroci.

Nie lam sie, najwazniejsze zeby nie skonczylo Ci sie siano...

Do góry
#16777 - 20/03/2002 02:46 Re: PROGRESJA NA "X" Piłka nożna i hokej #2
Kejsper Offline
old hand

Co do Pistoiese to bardzo sie ciesze ze nie zagralem tego. Moj plan byl taki: gram na marsylie i starsburg. Jesli oba mecze wejda wtedy na Pistoiese, no i marsylia mnie zawiodla. Zobaczymy co sie bedzie dzialo dalej... ta kolejka bedzie dla mnie wazna (i chyba nie tylko dla mnie :| )

Do góry
#16778 - 20/03/2002 03:26 Re: PROGRESJA NA "X" Piłka nożna i hokej #2
Anonymous
Unregistered

A LIGA POLSKA???

Dziwi mnie troche, ze nikt ostatnio nie zwrocil uwagi na lige polska, a konkretnie grupe spadkowa. Remis remisem jest poganiany.

Typow "5 meczy z rzedu bez remisu" szukac tam ze swieczka, ale system spowodowal taka, a ni inna gre naszych chlopakow na remis i niech tak zostanie. Mysle, ze mozna to porownac z wprowadzana sporadycznie "zlota bramka" - miast szybkiego rostrzygniecia prowadzila w wiekszosci do rzutow karnych. Tutaj jak wiodac jest podobnie, maja chlopaki po punkciku i to im pasuje.

A 55% spotkan remisowych przebija wszystkie ligi :-))) za nimi dopiero z 35% 2 liga francuska.

Ktos jeszcze to cwiczy?

Do góry
#16779 - 20/03/2002 05:30 Re: PROGRESJA NA "X" Piłka nożna i hokej #2
Anonymous
Unregistered

Sczególnie Arka , Polkowice , czasami Orlen

Do góry
#16780 - 20/03/2002 12:24 Re: PROGRESJA NA "X" Piłka nożna i hokej #2
JAMES Offline
addict

[QUOTE]Oryginalnie wysłał pepone:
[qb]A LIGA POLSKA???

Dziwi mnie troche, ze nikt ostatnio nie zwrocil uwagi na lige polska, a konkretnie grupe spadkowa. Remis remisem jest poganiany.

Typow "5 meczy z rzedu bez remisu" szukac tam ze swieczka, ale system spowodowal taka, a ni inna gre naszych chlopakow na remis i niech tak zostanie. Mysle, ze mozna to porownac z wprowadzana sporadycznie "zlota bramka" - miast szybkiego rostrzygniecia prowadzila w wiekszosci do rzutow karnych. Tutaj jak wiodac jest podobnie, maja chlopaki po punkciku i to im pasuje.

A 55% spotkan remisowych przebija wszystkie ligi :-))) za nimi dopiero z 35% 2 liga francuska.

Ktos jeszcze to cwiczy?[/qb][/QUOTE]Zgadza się! Tylko ze jest taki mały problem, że u lokalnych buków polską lige możesz grać w kombinacji min. 3 a konta w UNIBECIE jeszcze sie nie dorobiłem, ale coraz bardziej przekonuje sie np. Twój post, do tego zeby takie konto założyć

Do góry
#16781 - 20/03/2002 14:12 Re: PROGRESJA NA "X" Piłka nożna i hokej #2
WK Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 08/09/2001
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał pepone:
[qb]A LIGA POLSKA???

Ktos jeszcze to cwiczy?[/qb][/QUOTE]Zgadza się! Tylko ze jest taki mały problem, że u lokalnych buków polską lige możesz grać w kombinacji min. 3 a konta w UNIBECIE jeszcze sie nie dorobiłem, ale coraz bardziej przekonuje sie np. Twój post, do tego zeby takie konto założyć[/qb][/QUOTE]Polecam bardziej Gamebookers. Tez mozna grac single z polskiej 1 ligi i do tego ostatnio HT/FT, wynik !!!, HT,
Jak do tego dolozy sie 10 euro za zalozenie konta i 20% caschback za pierwszy zaklad to wg mnie warto.

Wojtek

Do góry
#16782 - 20/03/2002 23:43 Re: PROGRESJA NA "X" Piłka nożna i hokej #2
Anonymous
Unregistered

no i prosze , zdążyłem napisać o Arce i o Polkowicach a one dzis zremisowały he he , poczekamy jeszcze na Orlen

Hutnik Kraków 1 - 1 Arka Gdynia
Tłoki Gorzyce 1 - 1 Górnik Polkowice

pozdrowionko dla progresowiczów !

Do góry
Strona 5 z 11 < 1 2 3 4 5 6 7 ... 10 11 >