Dawno tu nie zagldalem bo nie widzialem potrzeby, ale widze ze zrobily sie zaleglosci

Nadmienie ze progresja u mnie na X zakonczyla sie po kilu meczach ubieglego sezonu gdy zostaly osiagniete grane zdarzenia o czym pisalem w pierwszym temacie tego watku.
[QUOTE]Jahu:
[qb]
CO ROBICIE W MOMENCIE NIETRAFIENIA PONAD 10 MECZY POD RZĄD ???
Nawet jeśli dobrze przeanalizujesz ligę wybierzesz zespoły ktore czesto remisują + odczekasz aż niezremisuja kilka pod rząd i zaczniesz grać to predzej czy póżniej trafisz na zespół ktory pobije dotychczasowy rekord ligi i bedzie mial kolejnych kilkanascie meczy pod rzad bez remisu.[/qb][/QUOTE]Jahu wiele osob dane ktore podalem przekonwertowalo na swoj tok myslenia i nie wiem teraz za bardzo o czym mowisz: Czy progresie na X na passa bez remisow czy na najwiekszy % druzyn z X.
Jesli masz na mysli to drugi czego bylem zwolennikiem to tutaj zalozenie sie opieralo tylko na poczatku sezonu i osiagnieciu PIERWSZEGO Xa oraz dla ryzykantów DRUGIEGO Xa.
Tak patrzylem w staty w ost. 3 sezonu aby druzyna nie zaszla dlaje niz za 6 poziom + 2 rezerwy.
Tak jak mowilem Dominik (szyderczo) ze to jest niemozliwe jesli sie dobierze druzyny.
[QUOTE]slav007[qb]
jakie są rekordy na remisy e Premier League na poprzednie dwa trzy sezony, jaka była najdłuższa seria bez remisów, które teamy najczęściej remisowały, a jeżeli nie da rady przytoczyć dokładnych danych to wdzięczny będę chociaż za stronkę[/qb][/QUOTE]Zalezy co chcesz grac na passe bez Xa czy na odestek % X? Strona to riku a nastpnie wszystko na kartce wyliczyc sobi musisz. Przynajmniej ja to tak robilem.
[QUOTE][qb]Szakal
Jeśli się dobrze orientuje grałeś w tamtym sezonie Wolfsburg progresją na x. Co zrobiłeś w przypadku gdy doszedł on do 10 poziomu. [/qb][/QUOTE]Gralem te druzyny co podalem. Stawki byly minimalne jak na poczatek progresji od 40zł.
Juz wspominalem wczesniej i wiele osob niedoczytalo waznej kwestii: ZALOZENIE opieralo sie na poczatku sezonu i osiagnieciu PIERWSZEGO Xa przez dana druzyne.
I tak z tego co podalem to dla Bundesligii miales:
Wolsburg 2 poziom a pozniej kolejno 2 poziom i 3 poziom. (Po drugim gre sie powinno konczyc definitywnie)
HSV 3 poziom i 3 poziom
Vfb 1 poziom i 2 poziom
Premiership:
Aston 1 poziom, 1 poziom, 2 poziom
M`boro 7 poziom