Witam... Miałem ostatnio przerwe w graniu, bo juz mnie to wszystko troche zniechecilo. Teraz jednak zaczalem znowu, ale wlasnie na progresje w piłce noznej. Szczerze mowiac nie chciało mi się czytac wszystkich postow w tym temacie, przeczytałem te ostatnie... Ja mam troche inne podejscie do tego. Uwazam, że najwazniejsze, to zeby stawki nie rosły zbyt szybko. Kursy na X oscyluja zwykle w granicach 3,0 (często bywaja wyzsze - co mnie bardzo cieszy). Wychodzac ze stawki 10zl, zakladam 20zl zysku i ten zysk chcę otrzymac. Zatem nie podwajam stawki po kazdym niezremisowanym meczu wybranej druzyny, tylko tak dobieram kurs, by zysk wyniósł ok. 20zl. Czyli przy kursie, załozmy zawsze, rownym 3,0:
1. 10zl
2. 15zl*3,0=45zl-25zl=20zl
3. 23zl*3,0=69zl-48zl=21zl
itd.
W ten sposob stawki nie rosna az tak lawinowo. No a poza tym, jak juz wspomnialem, kurs często przekracza 3,0 i dzieki temu mozna inwestowac jeszcze mniej. Na razie testuje to na lidze szwedzkiej i finlandzkiej i sprawdza sie, chociaz tej drugiej troche sie obawiam, bo niedlugo konczy rozgrywki. Mam nadzieje, ze sie uda...