#1847376 - 10/12/2007 20:56
Snooker - UK Championsship 2007
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/07/2006
|
http://www.worldsnooker.com/tam rowniez live do turniejow, rok temu zwyciezyl Peter Ebdon http://147.pl/ (najlepszy polski serwis) Juz mamy sporo niespodzianek, swietnie gra Cope, Allen wygral z Hendrym, Dale nie przeszedl kwali Mnie zaciekawil mecz Day - Fu (1.70-1.90) - mam wrazenie, ze zaworyzowanie Daya jest kompletnie pozbawione sensu. Fu dostal dzika karte, nie gral dwa lata w takim turnieju tylko trzeba wziac pod uwage, ze to jego najlepszy sezon w karierze, nie latwo jest ograc w finale Ronniego i to jeszcze w takim stylu. Walijczyk tez ma dobry sezon ale tak spektakularnych zwyciestw nie robil. W rankingu rocznym Day jest 10, Fu 17 moze sie to zmieni po tym turnieju.
Edited by tomo (10/12/2007 22:27)
|
Do góry
|
|
|
|
#1848531 - 11/12/2007 08:45
Re: Snooker - UK Championsship 2007
[Re: RoccoRunner]
|
Carpal Tunnel
|
Na razie nie widze zainteresowanie ale moze sie rozkreci. Tak jak sadizlem wygral Fu mecz bardzo zaciety koncowka dla lepszego psychicznie, brawo Fu 9-6.
Wyniki z dzis:
Carter - Hawkins 8:9 O'Sullivan - Holt 9:6 Robertson - Perry 6:9 Dott - Harold 7:9 Higgins - Cope 3:9 Day - Fu 6:9
McCulloch - Maguire *3-5 MJ Williams - Allen *3-5 Bond - Junhui *4-4
Jeszcze tylko trwa mecz Selby - Hamilton, ten pierwsyz prowadzi 7:5. Dwa slowa o dzisiejszym dniu. Wielka liczba niespodzianek. Harold ogral solidnego Dotta, Cope rozgromil Higgins (najwieksza niespodzianka, fatalna gra Higga).
Perry pokonal swojego przyjaciela, zdecydowanego faworyta, Neila Robertsona. Bardzo slaba gra ulubienca damskiej czesci publiczosci, sporo prostych bledow, Perry niczym nie zachwycil, mial duzo problemy ze skonczeniem meczu a dostal wiele szans.
Ronni przecietnie gral z Holtem 9:6 sporo bledow, popisow, mzoe sie rozkreci w trakcie turnieju. Niestety przegral Ali Carter, to jeden z moich ulubionych snookerzystow. Sama porazka nie bylaby taka bolesna gdyby nie fakt, ze Alister prowadzil 8:3!!!
* koncowa sesja we wtorek
|
Do góry
|
|
|
|
#1848826 - 11/12/2007 20:44
[Re: Piostar]
|
Carpal Tunnel
|
To prawda, nigdy nie ma 100% niespodzianki skoro oni graja, ze soba non stop i znaja kazda swoja dobra i zla strone. Mam na mysli Perrego i Robertsona.
Dzis raczej odpuszczam gre. Perry zagral slabo i teoretycznie Marco Fu powinien go lyknac ale kurs 1.55 zupelnie mi nie odpowiada, Day nie jest radykalnie slabszy od Perrego a kurs zjechal z 1.90 na 1.55 - dziwne. Drugi mecz to Selby - Harold, naprawde umiejetnosci Harolda nie sa nadzwyczajne, rowniez Selby nie nalzy do graczy ktorych bardzo cenie - powinien wygrac kurs 1.38 raczej smieszny a calosc mozna podusmowac tak:
Pierwszy wariant to dzis odpuszczam gre, drugi to: Fu + Selby 1/10 (2.13). Oporcz meczow ktore beda konczone z dnia wczorajszego dzis zagra jeszcze Ronni z Kingiem (moze byc ciekawy mecz, King nie jest na straconej pozycji) oraz Cope z Hawkinsem.
Cope naprawde znakomity mecz z Higginsem ale ja dzis jeszcze nie wiem tak do konca jak wyglada jego forma bo za duzo koszmarnych bleodw zrobil John aby powiedziec jednoznacznie, ze Cope ogral go wlasna wspaniala gra. Jednak to co pozytywne trzeba zaznaczyc - Cope gra bardzo ofensywnie. Nieraz zaskakuje decyzjami, wbija trudne bile - rowniez te z dystansu i poldystansu co mnie troche zaskoczylo, wszystko na bardzo wysokim % celnosci, malo bledow. Hawkins leszczem nie jest, szasne rozkladaja sie podobnie - jednak jesli zagra Cope to co wczoraj to wygra (ale jaka mamy pewnosc ze tak zagra?) przy kursach 1.55-2.10 nie gram bot o loteria.
|
Do góry
|
|
|
|
#1850622 - 12/12/2007 06:51
|
Carpal Tunnel
|
Wyniki z dzis:
Ronni - King 9:1 Selby - Harlod 9:2 Fu - Perry 9:2 Ding - Bond 9:5 Williams - Allen 9:5 Maguire - McCulloch 9:5 Hawkins - Cope 7:7 graja do 9
Tym razem Ronni od poczatku latwo i przyjemnie, z polotem robil setki, wszystko w sielankowej atmosferze. Selby zgodnie z planem, rywal slabiutki chociaz osobiscie uwazam, ze daleko tutaj Mark nie zajdzie. Fu zgodnie z planem - chociaz rozmiary wygranej imponuajce, brawo Fu (prywatnie kibicuje jemu oraz Carterowi).
Wiecej trzeba poswiecic na opis Willimsa. Wazny mecz, bardzo ciekawie sie ulozyl, niestety wiekszosc wnioskow trzeba opierac na zmianach wyniku niz na tym co moglismy obejrzec. Generalnie Williams ostatnio gral ponizej oczekiwan. Rozne byly przyczyny, nie bede do tego teraz wraca. Mark J zaczal fatalnie, chyba 0:4 - nastepnie zaczal odrabiac, pierwsze prowadzenie miał przys tanie 5:4 a wynik koncowy 9:4 (moge sie mylic bo nie sledzilem dokladnie kazdego freama, jakby co prosze mnie poprawic). To by oznaczalo, ze Williams wchodzil powoli w mecz i walczyl. W ostatnim turnieju przegral w 1 rundzie, nie oddal meczu za darmo ale przegral ze stosunkowo srednik rywalem i wydawalo mi sie, ze na dluzej taka forma bedzie u niego. Byc moze chec pozostawiania w 16 mobliziuje go bardzo.
Maguire bez fajerwerkow ale on jest w formie i jest na pewno jednym z faworytow - szczegolnie po odpadnieciu Hendergo, Robertsona czy Higginsa.
Cope - Hawkins jeden z najciekawych meczow, najbardziej zacietych. Na razie 7:7, dzis dograja do 9 ale potem moze mnie nie byc wiec chce wrzucic teraz to. Obojetnie jak sie mecz zakonczy brawa dla Cope, pokazal sie z wyjatkowo dobrej strony - mimo, ze nie przepadam za takim stylem gry musze byc obiektywny. Cope to spory talent, gra bardzo off, ryzykownie, zycze mu jak najlepiej, jesli ogra solidnego Hawkinsa bedzie czarnym koniec UK Ch.
Na razie tyle odemnie, ciesze sie, ze chociaz Piostar interesuje sie tematem i ogolnie snookerem, pozdrawiam i licze, ze inni tez dolacza do dyskusji.
|
Do góry
|
|
|
|
#1850684 - 12/12/2007 07:09
|
old hand
Meldunek: 28/10/2004
|
Jestem laikiem w tej dyscyplinie. Poproszę o komentarz - co z tym nieszczęsnym Bondem? Przy stanie 4:4 wziąłem Bonda po 4.05 w Pinnacle, prowadził nawet 5:4 i potem nagle łubudu.... Coś się zacięło, czy Chińczyk taki świetny (dał podpuchę na 5:4 i potem zaczął grać? 
|
Do góry
|
|
|
|
#1850702 - 12/12/2007 07:18
[Re: Bombej22]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/04/2005
|
Ja podobnie jak Bombej22 jestem laikiem w snookerze, czytam po prostu dużo, trafiam na dobre analizy i wychodzę na tym dobrze  Generalnie Allen dzisiaj mnie lekko mówiąc... zdenerwował. Patrząc wczoraj na scoreboard szczegolnie na początku grał dobrze, a dzisiaj nie ugrał nawet frejma. Ale coż pierwszy nietrafiony typ musiał przyjść. Nie potrzebnie obawialismy sie dzisiaj Fu - gładka wygrana. Cope zapowiada się chyba zacięta walka bo Hawkins za moment powinien doprowadzić do remisu 8-8. Mi Cope zamyka fajny kupon więc kibicuję mu  Jutro przed południem coś tam ze swoich przeczuć napiszę. Pozdrawiam 
|
Do góry
|
|
|
|
#1850736 - 12/12/2007 07:37
[Re: darkoo]
|
Carpal Tunnel
|
Cope 9:8  najlepiej byloby go jutro zagrac z handi tu jest drabinka -> http://www.worldsnooker.com/tournament_latest_drawsheet-82.htmWilliams - Maguire (stawialbym na M. chociaz latwo nie bedzie 2/10) Murphy - Ding (raczej zagram lekko na Swinke Szona, Chinczyk padnie psychicznie, Murphy niezle gra i bardzo rowno, malo wpadek i bledow - to sie ceni 3/10) Selby - Fu (no bet, serce po stronie Fu - mecz bardzo ciezki, jesli bylo w okolicy 3 na Marco Fu to zagram go 1/10) Cope - Ronni (z rozsadnym handi wzialbym Cope`a, O`Sullivan zapewne go zlekcewazy a naprawde Jamie wiele potrafi 1/10) Stawki orientacyjne, jutro pomyslimy jak wystawia kursy.
|
Do góry
|
|
|
|
#1850783 - 12/12/2007 08:08
|
member
Meldunek: 07/07/2003
|
Czy ktokolwiek z was grał w Pinnacle jakikolwiek mecz tego turnieju, pomiędzy sesjami? Wystawili ofertę właśnie pomiędzy sesjami (jak wiele innych buków) a dziś mi piszą że wygrana została anulowana bo mecz rozpoczął się dzień wcześniej niż ja zagrałem. No wiadomo że grałem po rozpoczęciu skoro pomiędzy sesjami jest kilkanaście godzin różnicy. Anybody?
|
Do góry
|
|
|
|
#1850973 - 12/12/2007 16:06
[Re: grzechuu]
|
Marcos Baghdatis
Meldunek: 01/11/2004
|
No to po kolei: grzechuu Osobiście nie grałem tego typu zdarzeń w Pinnacle, ale grałem u innych buków i bez problemu rozliczyli postawione zdarzenia. W sumie pierwszy raz spotykam się z tego typu zdarzeniem, w końcu w ofercie stoi wynik meczu dotychczasowy. Bombej22 Stało się to czego się obawiałem. Chińczyk pokazał, jaka klasa i różnica umiejętności dzieli sympatycznego Bonda i Donga. Niestety w snookerze tego typu sytuacje i przegranie kilku frame'ów z rzędu to normalka. Dobra pierwsza część meczu i wynik 4-4, potem już zupełnie było źle. Dong wygrał szybko i bez problemu. RoccoRunner W meczu Allen - Williams było tak. 4-0 dla Allena, potem 5-1 i na koniec sesji dwie wygrane pozwoliły Williamsowi (obok Robertsona mojemu ulubionemu graczowi) wrócić do gry i skończyć sesje porażką 3-5. Tej sesji nie widziałem, widziałem z kolei mecz od stanu 3-5 z przerwami i 6 kolejnych wygranych Williamsa. To nie były gładkie wygrane, niezbyt wysokie wyniki i praktycznie w każdym Allen miał szanse na zwycięstwo. Starszy z Marków nie miał praktycznie jakiegoś poważnego breaka, takie ciułanie punktów. Strasznie ciężko budował te wygrane, troszkę za dużo niedokładności, złego pozycjonowania i potem trochę wymuszone uderzenia. Co cieszy nie unikał takich zagrań i grał ofensywnie. Ronnie mecz bez historii, tragiczna gra rywala, a Ronnie w swoim stylu szybko gładko i efektownie.
|
Do góry
|
|
|
|
#1851119 - 12/12/2007 19:11
|
Marcos Baghdatis
|
Dzisiejsze spotkania:
Maguire - Williams 1 1,53 GB Junhui - Murphy 2 2,00 GB
Pierwsze spotkanie odpuszczam. Maguire'a nie widziałem ani razu w tym turnieju, po drugie nie bardzo lubie jego grę dla mnie zawsze taka "dziwna" rwana. Zgadzam sie że jest faworytem, ale kibicować będę Markowi. Kursy raczej dobrze oszacowane.
Drugi mecz to również zaskoczenie dla mnie podobno jak RoccoRunnera. Chińczyk faworytem? Czyżby bukmacherzy tak zapatrzyli się w talent Donga zapominając o formie czysto sportowej oraz osiągnięciach w ostatnim czasie. Chińczyk od czasu lania z Ronnim i chęci przerwania meczu nie gral dobrze, a w zasadzie nie potrafił odnaleźć się psychicznie. Dobra wczorajsza druga część meczu z Bondem, ale Bond to nie Murphy. Ten jest ostatnio chyba najrówniej grającym snookerzysta, co warto podkreślić świnka zamieniła się w dużo chudszego zawodnika. Czytałem, że odchudzaniu Shaun poświęcił tyle czasu co snookerowi, i podkreśla że to w dużej mierze pomogło mu w grze. Jednak brzuszek przeszkadzał a teraz jego techniki są świetne. RoccoRunner słusznie zauważył że Murphy robi malutko błędów a to oznacza minimalną ilość odwiedzin przy stole Chińczyka i mniejsze szanse na zwycięstwo. Nie widziałem też u tego zawodnika "głupich" błędów czyli takich czysto taktycznych, złych decyzji czy tzw, gry na pałkę. Biorę ten mecz i oby był zwycięski.
|
Do góry
|
|
|
|
#1851458 - 12/12/2007 23:05
|
member
|
No to po kolei: grzechuu
Osobiście nie grałem tego typu zdarzeń w Pinnacle, ale grałem u innych buków i bez problemu rozliczyli postawione zdarzenia. W sumie pierwszy raz spotykam się z tego typu zdarzeniem, w końcu w ofercie stoi wynik meczu dotychczasowy. Widziałeś może Piostar, że w przerwie między sesjami, w ofercie Pinnacle, był wpisany aktualny wynik meczu? Bo ja nie jestem pewien a screenow niestety nie zrobiłem. Taki screen z wynikiem, pewnie załatwiłby sprawę na moją korzyśc. Czy w ofercie Pinancle były również inne mecze z zakończoną pierwsza sesją?
|
Do góry
|
|
|
|
#1851461 - 12/12/2007 23:08
|
Marcos Baghdatis
|
Hmm niestety nie zaglądałem do Pinnacle, zwyczajnie nie mam tam kasy więc nie ma potrzeby wchodzić. GB nie było problemów.
|
Do góry
|
|
|
|
#1851514 - 12/12/2007 23:49
|
member
|
Mecz Robertson - Perry Zaczął się w niedzielę ok. godz. 15:00, po pierwszej sesji wynik 4 - 4. Około godz. 22, czyli sporo po zakończeniu pierwszej sesji, widzę że w Pinanclu kurs na Perry'ego 2,51 - zagrane za max. (limit 34e), zrzuciłem tym kurs do 2,38 i tu też za 34e zagrałem. U innych buków w tym czasie było na Perrego 2,3 - Bwin i kilka innych buków podobnie. Następnego dnia (poniedziałek) wznowili mecz ok. godz. 14:30 (tuż przed jego wznowieniem, max. kurs na Perrego to 2,4 w Gamebookers). W przerwie między sesjami mecz dostępny u wielu buków, kursy bardzo podobne do tych z Pinnacle. Oni anulują zakład, argumentując ze mecz zaczął się o godz. 14:30 a ja zagrałem go o 22.
|
Do góry
|
|
|
|
#1851531 - 13/12/2007 00:07
|
Carpal Tunnel
|
Ciezka sprawa, z opisu wynika, ze Ty masz racje, bez screenow chyba nic nie zdzialasz, ewentualnie szukaj kogos kto gral przed meczem i moze potwierdzic jaki byl kurs przed, Twoj kurs jest inny bo zagrany po pierwszej sesji, ciekawe co na to odpowie Pinnacle - skoro tak argumentuja to jak wytlumacza inny kurs na Perrego przed meczem i po 1 sesji. Troche to zenujace co robia niektore netowe buki ale dzieki nasztm politykom nie mamy szans sie bronic wiadomo dlaczego.
|
Do góry
|
|
|
|
#1851586 - 13/12/2007 00:56
|
old hand
|
Bardzo "ciekawe" tłumaczenie Pinnacle :(( Ja w Pinnacle grałem wczoraj po pierwszej sesji, gdy było 4:4 (na Bonda plus handi na Bonda +2.5), ale skoro zagrałem za późno - PO rozpoczęciu meczu (podobnie jak Ty - po pierwszej sesji), to zgodnie z ich logiką powinni anulować zakład i zwrócić mi kasę, no nie :)?
|
Do góry
|
|
|
|
#1851602 - 13/12/2007 01:10
|
member
|
Świetna sprawa Bombej, jest argument na moja albo na Twoja korzyść. To że wystawiają mecze w przerwie między sesjami, z odpowiednimi kursami - fakt i jest na to dowód Twojego zakładu. Jakby co mogę liczyć na przedstawienie im Twojej sytuacji?
Dzięki Piostar i Rocco za pomoc.
|
Do góry
|
|
|
|
#1851624 - 13/12/2007 01:23
|
old hand
|
jasne, moge podeslac Ci screenshot mojego zakladu
|
Do góry
|
|
|
|
#1851646 - 13/12/2007 01:34
|
member
|
Na razie przedstawiłem im całą sytuację i jest postęp bo nie odpisali po raz kolejny że mecz zaczął się o danej godzinie a ja zagrałem później, tylko przekazali sprawę do odpowiedniego działu. Czekam na odpowiedź. Możesz mi podesłać na priv swój nr gg to się odezwę jak będą chcieli skan. Thx
|
Do góry
|
|
|
|
#1853038 - 13/12/2007 08:19
|
veteran
Meldunek: 19/10/2007
|
Oglądałem dzisiaj oba mecze i według mnie Murphy miał dużo wyżej postawiona poprzeczkę niż Maguire skłaniał bym sie postawić kilka groszy ku temu pierwszemu. Jakoś jego gra przypadła mi do gustu Dawno nie interesowałem sie snookerem jakby o nim zapomniałem przez przypadek natknąłem się na ten temat i wspomnienia wróciły uwielbiałem oglądać zwłaszcza grę Ronniego zagrałem na niego w dublu z Murphym dzisiaj więc mam nadzieję że mnie nie zawiedzie Gratulacje za dzisiejsze typy  bo muszę sie przyznać że trochę $$ wpadło dzięki wam 
|
Do góry
|
|
|
|
#1853356 - 13/12/2007 19:36
[Re: Jaruzelski]
|
Carpal Tunnel
|
Dzis jak pisalem wczesniej mecze nie do gry. Kibicuje Fu i moze na jakiejs malej tasmie znajdzie sie Ronni.
Sa juz kursy na mecz 1/2 pomiedzy Maguirem a Murphym: 1.70-1.90 - to, ze Shaun mial wyzej postawiona poprzeczke to nic nie znaczy. Charakterystyczne u Szkota jest to, ze przy 100% koncentrakcji jest zupelnie innym zawodnikiem przy stole niz jak chociaz odrobinke odpuszcza. Widac bylo golym okiem, e 3/4 bledow wczoraj wzielo sie z braku odpowiedniej koncertracji. Skoro nie ma kika a uderza jak uderza - nie ma innej mozliwosci, zreszta widac po jego gestach chyba wszystko. Z Shaunem nie sadze aby luzno podszedl do meczu, to jest 1/2 i szansa na kolejny final. Trudniejsza droge mial Anglik. Trudny rywal w cwiercfinale, teraz Maguire a ewentualny final z Ronnim, nie sadze aby 25-latek to wytrzymal. Uwazam, ze mecz bedzie bardzo zaciety, raczej na korzysc Szkota, ale to nie jest mecz do gry przy 1.70 - jakis kryzys zawsze jest mozliwy - ewentualnie znow jakas mini tasma i wtedy mala stawka na Maguire.
Bardzo chcialbym zobaczyc final O`Sullivana z Maguirem, jesli w 1/2 udaloby sie wygrac pewnie temu drugiemu (ale tez nie zabardzo pewnie aby mu palma nie odbila) to moznaby ryzykowac final na niego - z drugiej strony Ronni przegral ostatni final z Fu i nie odpusci w UK Championship.
Nie ma co dzielic skory na niedzwiedziu, zobaczymy dzis jak graja - jutro super mecz i pomyslismy nad finalem kiedy bedzie wiadomo kto gra i w jakiej jest dyspozycji po polfinalach.
|
Do góry
|
|
|
|
#1855780 - 14/12/2007 08:09
[Re: polskignom]
|
Carpal Tunnel
|
Zeby tylko Ronni doszedl do finalu, ja go tam nie widze. Dlaczego? Przeciez to jest najprostsza drabinka od wielu wielu turniejow dla Ronniego wiec po czym wnosisz? Nie rozumiem, cope oraz Selby w 1/4 i 1/2 - to chyba marzenie kazdego snookerzysty. Skoro w drugiej czesi drabinki byl Ding, Maguire, Murphy itd. to chyba wszystko jest jasne. 1/2 UKCH Maguire - Murphy Ronni - Selby (mecz w sobote) Tradycyjnie kurs na Ronniego bedzie duzo za niski wiec trzeba czekac na ewentualny final. O spotkaniu Maguire z Murphym pisalem wczoraj, na dzis starczy - nie wiem ile w ogole przertwam na tym forum wiec nie bede sie rozpisywac. Selby slabiutko dzis zagral z tego co bylo widac w tv, poziom i tempo slabiutkie. Z taka gra to z Ronnim nie ma szans a szkoda.
|
Do góry
|
|
|
|
#1856120 - 14/12/2007 18:54
|
Live fast, die young
Meldunek: 25/02/2004
|
Jak dla mnie Ding wyniki ma slabsze niz tego od niego oczekiwano jak wchodzil na salony swiatowego snookera. Popelnia mase niewymuszonych bledow, ma problemy z koncentracja, jest slaby psychicznie, a przynajmniej slabszy od tych najlepszych.
i 100x bardziej wolalbym miec w swojej drabince Dinga niz Selby'ego.
Przyczepilem sie tylko do Dinga, bo ciezko mi inaczej wytlumaczyc niz przywiazaniem do nazwisk pojawienie sie Dinga wsrod Maguire'a i Murphy'ego, chyba obecnie 2 najrowniej i na najwyzszym poziomie grajacych snookerzystow swiata.
Maguire-Murphy to no bet, chyba, ze mnie ktos przekona jakimis powaznymi argumentami.
Z dzialem koszykarskim nie wyskakuj, nie masz pojecia, o co chodzi, wiec nie zabieraj glosu.
|
Do góry
|
|
|
|
#1856128 - 14/12/2007 18:59
|
Marcos Baghdatis
|
Hmm dziwne wnioski wyciągasz "gnomie". zawsze lubię czytać Twoje posty ale tutaj całkowiecie się z Tobą nie zgadzam. Nie lubię Chińczyka, chyba nawet najbardziej z całej czołówki światowej, ale niestety muszę przyznać że niedługo będzie na niego silnych. To tyle o nim, o jego talencie i psychice przy okazji spotkań. Najpierw na pierwszy ogień Selby. Załamać się można było oglądając snooker w jego wykonaniu. Od stanu 8-5 tak grał zachowawczo bojaźliwie, że za karę powinien przegrać. Miałem wątpliwą przyjemność oglądać 77 minutowy frame, który pokazał w całości jakim graczem jest Mark i jakim nie będzie. A nie będzie mistrzem i zwycięzcą turnieju rankingowego. Tak wiem to początek jego kariery, ale z takim podejściem to nie da się wygrać. Niestety oczami wyobraźni widze jego pojedynek z Ronnim, to będzie totalne zwalnianie gry, zastanawianie się po 2-3 minuty nad najprostszym uderzeniem, aby tylko wybić z równowago Ronniego. Oglądając wczorajsze półfinaly kursy powinny być 1.01 do 20,00 no ale to snooker. Dobra gra jednego dnia nie musi się przekładac na drugi dzień. W każdym razie Ronnie jest w świetnej dyspozycji, wczoraj grał lekko na luzie i zdeklasował rywala. Bardzo było mi szkoda ataku na maksa, bo byłby to wspaniały maks z niezwykle ciężkiego układu. Faworyt ogromny jest jeden, pewnie będę grał go z handi. Maguire - Murphy Hmm ciężki mecz, bardzo ciężki. Maguire systematycznie gra lepiej, miał wprawdzie słabszych rywali ale grał całkiem dobrze. Murphy nienajlepszy mecz z Dongiem ale udało mu się przejść. Osobiście zagram za 1/10 Shuana - innym niepewnym proponuje nie grać, lecz obejrzeć i czekać na final 
|
Do góry
|
|
|
|
#1856199 - 14/12/2007 20:41
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/10/2002
|
Czesc, Ciekawie piszecie i ladne typy  Ode mnie, Maguire popelnial sporo bledow w 1/4, Williams na szczescie jeszcze wiecej i dlatego -1,5 spokojnie weszlo. Natomiast na polfinal proponowalbym over 14,5.. Wyobrazacie sobie 9-5 w tej parze dla ktorejs ze stron, bo ja nie bardzo  Pozdrawiam Dominik
|
Do góry
|
|
|
|
#1860540 - 16/12/2007 07:37
|
wieczny student
Meldunek: 08/12/2006
|
Piękne zakończenie tego średniego półfinału. Selby trochę podpalił się próbując wbijać czerwoną, ale trzeba przyznać, że Ronni na początku decydującego frame'a wykonał kawał dobrej roboty : czarna do środka i czerwona przy bandzie nie należały do łatwych zagrań. Poza tym pokazał to z czego słynie, czyli piękne, przymyślane rozbicia czerwonych. I weź nie kochaj tego sportu 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|