To i ja coś wrzucę, taki pack tego co kiedyś poskanowałem, co warte było uwagi dla mnie:) Mecz finału MŚ dużo nerwów no bo karne.... W meczu Polek w ręczną nerwy do końca bo nasze straciłyby jedną bramkę wiećej i po kuponie, choć nawet kontrę na koniec rywalki miały i mało co.... Reszta to już livebet Pozdro
#1746142 - 04/11/200720:53Re: Wklej se kuponika [14]
[Re: pszek]
thetom1
enthusiast
Meldunek: 08/12/2005
Ładne thetom1, ale z Arsenalem to chyba miałeś nerwówkę lekką
Nie pytaj... tak jak powiedzial Wenger.. jak sedzia zagwizdal to myslalem ze to wolny dla MU, a nie gol dla Arsenalu ;).. no i nie wspomne o Murku...gdyby nie wygrali tie-break'a to na dlugo stalby sie moim "ulubiencem"
zeby nie bylo ze na suchara cos pisze JUN odnosnie twoich kuponow ... nie mam problemow z akceptacja kuponów ? bo przyznam szczerze ze przy takich stawkach w Unibecie połowe z tych kuponow miałbys odrzuconych
#1748103 - 05/11/200702:11Re: Wklej se kuponika [14]
[Re: __Michal__]
thetom1
enthusiast
Meldunek: 08/12/2005
Originally Posted By: __Michal__
thetom1 jak ja bym za tyle zagral to przez cale dwa mecze chyba kloce by mi ze spodni wychodzily
Nigdy nie zagram na ruzyne ze stolicy
tak naprawde obawialem sie o nalbiego... szczegolnie gem bodajze 8, w ktorym nadal byl bliski breaka... pozniej juz z gorki.. a legii, chociaz fanem nie jestem bylem pewien