#1851531 - 13/12/2007 00:07
Re: Snooker - UK Championsship 2007
[Re: grzechuu]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/07/2006
|
Ciezka sprawa, z opisu wynika, ze Ty masz racje, bez screenow chyba nic nie zdzialasz, ewentualnie szukaj kogos kto gral przed meczem i moze potwierdzic jaki byl kurs przed, Twoj kurs jest inny bo zagrany po pierwszej sesji, ciekawe co na to odpowie Pinnacle - skoro tak argumentuja to jak wytlumacza inny kurs na Perrego przed meczem i po 1 sesji. Troche to zenujace co robia niektore netowe buki ale dzieki nasztm politykom nie mamy szans sie bronic wiadomo dlaczego.
|
Do góry
|
|
|
|
#1851586 - 13/12/2007 00:56
|
old hand
Meldunek: 28/10/2004
|
Bardzo "ciekawe" tłumaczenie Pinnacle :(( Ja w Pinnacle grałem wczoraj po pierwszej sesji, gdy było 4:4 (na Bonda plus handi na Bonda +2.5), ale skoro zagrałem za późno - PO rozpoczęciu meczu (podobnie jak Ty - po pierwszej sesji), to zgodnie z ich logiką powinni anulować zakład i zwrócić mi kasę, no nie :)?
|
Do góry
|
|
|
|
#1851602 - 13/12/2007 01:10
[Re: Bombej22]
|
member
Meldunek: 07/07/2003
|
Świetna sprawa Bombej, jest argument na moja albo na Twoja korzyść. To że wystawiają mecze w przerwie między sesjami, z odpowiednimi kursami - fakt i jest na to dowód Twojego zakładu. Jakby co mogę liczyć na przedstawienie im Twojej sytuacji?
Dzięki Piostar i Rocco za pomoc.
|
Do góry
|
|
|
|
#1851624 - 13/12/2007 01:23
|
old hand
Meldunek: 28/10/2004
|
jasne, moge podeslac Ci screenshot mojego zakladu
|
Do góry
|
|
|
|
#1851646 - 13/12/2007 01:34
[Re: Bombej22]
|
member
Meldunek: 07/07/2003
|
Na razie przedstawiłem im całą sytuację i jest postęp bo nie odpisali po raz kolejny że mecz zaczął się o danej godzinie a ja zagrałem później, tylko przekazali sprawę do odpowiedniego działu. Czekam na odpowiedź. Możesz mi podesłać na priv swój nr gg to się odezwę jak będą chcieli skan. Thx
|
Do góry
|
|
|
|
#1853038 - 13/12/2007 08:19
[Re: RoccoRunner]
|
veteran
Meldunek: 19/10/2007
|
Oglądałem dzisiaj oba mecze i według mnie Murphy miał dużo wyżej postawiona poprzeczkę niż Maguire skłaniał bym sie postawić kilka groszy ku temu pierwszemu. Jakoś jego gra przypadła mi do gustu Dawno nie interesowałem sie snookerem jakby o nim zapomniałem przez przypadek natknąłem się na ten temat i wspomnienia wróciły uwielbiałem oglądać zwłaszcza grę Ronniego zagrałem na niego w dublu z Murphym dzisiaj więc mam nadzieję że mnie nie zawiedzie Gratulacje za dzisiejsze typy  bo muszę sie przyznać że trochę $$ wpadło dzięki wam 
|
Do góry
|
|
|
|
#1853356 - 13/12/2007 19:36
[Re: Jaruzelski]
|
Carpal Tunnel
|
Dzis jak pisalem wczesniej mecze nie do gry. Kibicuje Fu i moze na jakiejs malej tasmie znajdzie sie Ronni.
Sa juz kursy na mecz 1/2 pomiedzy Maguirem a Murphym: 1.70-1.90 - to, ze Shaun mial wyzej postawiona poprzeczke to nic nie znaczy. Charakterystyczne u Szkota jest to, ze przy 100% koncentrakcji jest zupelnie innym zawodnikiem przy stole niz jak chociaz odrobinke odpuszcza. Widac bylo golym okiem, e 3/4 bledow wczoraj wzielo sie z braku odpowiedniej koncertracji. Skoro nie ma kika a uderza jak uderza - nie ma innej mozliwosci, zreszta widac po jego gestach chyba wszystko. Z Shaunem nie sadze aby luzno podszedl do meczu, to jest 1/2 i szansa na kolejny final. Trudniejsza droge mial Anglik. Trudny rywal w cwiercfinale, teraz Maguire a ewentualny final z Ronnim, nie sadze aby 25-latek to wytrzymal. Uwazam, ze mecz bedzie bardzo zaciety, raczej na korzysc Szkota, ale to nie jest mecz do gry przy 1.70 - jakis kryzys zawsze jest mozliwy - ewentualnie znow jakas mini tasma i wtedy mala stawka na Maguire.
Bardzo chcialbym zobaczyc final O`Sullivana z Maguirem, jesli w 1/2 udaloby sie wygrac pewnie temu drugiemu (ale tez nie zabardzo pewnie aby mu palma nie odbila) to moznaby ryzykowac final na niego - z drugiej strony Ronni przegral ostatni final z Fu i nie odpusci w UK Championship.
Nie ma co dzielic skory na niedzwiedziu, zobaczymy dzis jak graja - jutro super mecz i pomyslismy nad finalem kiedy bedzie wiadomo kto gra i w jakiej jest dyspozycji po polfinalach.
|
Do góry
|
|
|
|
#1855780 - 14/12/2007 08:09
[Re: polskignom]
|
Carpal Tunnel
|
Zeby tylko Ronni doszedl do finalu, ja go tam nie widze. Dlaczego? Przeciez to jest najprostsza drabinka od wielu wielu turniejow dla Ronniego wiec po czym wnosisz? Nie rozumiem, cope oraz Selby w 1/4 i 1/2 - to chyba marzenie kazdego snookerzysty. Skoro w drugiej czesi drabinki byl Ding, Maguire, Murphy itd. to chyba wszystko jest jasne. 1/2 UKCH Maguire - Murphy Ronni - Selby (mecz w sobote) Tradycyjnie kurs na Ronniego bedzie duzo za niski wiec trzeba czekac na ewentualny final. O spotkaniu Maguire z Murphym pisalem wczoraj, na dzis starczy - nie wiem ile w ogole przertwam na tym forum wiec nie bede sie rozpisywac. Selby slabiutko dzis zagral z tego co bylo widac w tv, poziom i tempo slabiutkie. Z taka gra to z Ronnim nie ma szans a szkoda.
|
Do góry
|
|
|
|
#1856120 - 14/12/2007 18:54
|
Live fast, die young
Meldunek: 25/02/2004
|
Jak dla mnie Ding wyniki ma slabsze niz tego od niego oczekiwano jak wchodzil na salony swiatowego snookera. Popelnia mase niewymuszonych bledow, ma problemy z koncentracja, jest slaby psychicznie, a przynajmniej slabszy od tych najlepszych.
i 100x bardziej wolalbym miec w swojej drabince Dinga niz Selby'ego.
Przyczepilem sie tylko do Dinga, bo ciezko mi inaczej wytlumaczyc niz przywiazaniem do nazwisk pojawienie sie Dinga wsrod Maguire'a i Murphy'ego, chyba obecnie 2 najrowniej i na najwyzszym poziomie grajacych snookerzystow swiata.
Maguire-Murphy to no bet, chyba, ze mnie ktos przekona jakimis powaznymi argumentami.
Z dzialem koszykarskim nie wyskakuj, nie masz pojecia, o co chodzi, wiec nie zabieraj glosu.
|
Do góry
|
|
|
|
#1856128 - 14/12/2007 18:59
|
Marcos Baghdatis
Meldunek: 01/11/2004
|
Hmm dziwne wnioski wyciągasz "gnomie". zawsze lubię czytać Twoje posty ale tutaj całkowiecie się z Tobą nie zgadzam. Nie lubię Chińczyka, chyba nawet najbardziej z całej czołówki światowej, ale niestety muszę przyznać że niedługo będzie na niego silnych. To tyle o nim, o jego talencie i psychice przy okazji spotkań. Najpierw na pierwszy ogień Selby. Załamać się można było oglądając snooker w jego wykonaniu. Od stanu 8-5 tak grał zachowawczo bojaźliwie, że za karę powinien przegrać. Miałem wątpliwą przyjemność oglądać 77 minutowy frame, który pokazał w całości jakim graczem jest Mark i jakim nie będzie. A nie będzie mistrzem i zwycięzcą turnieju rankingowego. Tak wiem to początek jego kariery, ale z takim podejściem to nie da się wygrać. Niestety oczami wyobraźni widze jego pojedynek z Ronnim, to będzie totalne zwalnianie gry, zastanawianie się po 2-3 minuty nad najprostszym uderzeniem, aby tylko wybić z równowago Ronniego. Oglądając wczorajsze półfinaly kursy powinny być 1.01 do 20,00 no ale to snooker. Dobra gra jednego dnia nie musi się przekładac na drugi dzień. W każdym razie Ronnie jest w świetnej dyspozycji, wczoraj grał lekko na luzie i zdeklasował rywala. Bardzo było mi szkoda ataku na maksa, bo byłby to wspaniały maks z niezwykle ciężkiego układu. Faworyt ogromny jest jeden, pewnie będę grał go z handi. Maguire - Murphy Hmm ciężki mecz, bardzo ciężki. Maguire systematycznie gra lepiej, miał wprawdzie słabszych rywali ale grał całkiem dobrze. Murphy nienajlepszy mecz z Dongiem ale udało mu się przejść. Osobiście zagram za 1/10 Shuana - innym niepewnym proponuje nie grać, lecz obejrzeć i czekać na final 
|
Do góry
|
|
|
|
#1856199 - 14/12/2007 20:41
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/10/2002
|
Czesc, Ciekawie piszecie i ladne typy  Ode mnie, Maguire popelnial sporo bledow w 1/4, Williams na szczescie jeszcze wiecej i dlatego -1,5 spokojnie weszlo. Natomiast na polfinal proponowalbym over 14,5.. Wyobrazacie sobie 9-5 w tej parze dla ktorejs ze stron, bo ja nie bardzo  Pozdrawiam Dominik
|
Do góry
|
|
|
|
|
|