#1868480 - 20/12/2007 03:54
Re: Moneybookers [9]
[Re: CarlosMarc]
|
addict
Meldunek: 14/04/2004
|
Bedzie podwojne przewalutowanie.
|
Do góry
|
|
|
|
#1870503 - 20/12/2007 23:01
[Re: Mr Joke]
|
journeyman
Meldunek: 10/10/2007
|
Witam,
dodzownilem sie dzisiaj, pani spytala o moj ID ,podalem jej, kazala mi chwile poczekac i spytala czy wyslalem juz dokumenty, powiedzialem ze tak, chwile poczekalem, a ona sprawdzila w tym czasie poczte odnalazla mojego maila, i kazala poczekac na odblokowanie konta.
|
Do góry
|
|
|
|
#1870679 - 21/12/2007 00:17
|
old hand
Meldunek: 11/10/2003
|
No to mi zweryfikowali/odblokowali chyba. Nie mogłem ani wypłacać ani przesłać gdzieś do kogoś, dziś tak spróbowałem puścic do brata i o dziwo poszło bez problemu. Kicha bo miałem wypłacać i w gruncie rzeczy nie wiem czy wypłata na konto hula. No, ale postęp jest  Pzdr. No jednak mam zweryfikowane całkowicie i podnieśli mi nawet limit o kolejne 10k e.Dostałem własnie 2 maile o limicie i podziękowania  za dokumenty z info że mam w pełni zweryfikowane. Czyli wszystko niby wszystko ok, ale już mniej MB mi się podoba. pzdr. i owocnej walki Panowie
|
Do góry
|
|
|
|
#1870850 - 21/12/2007 01:23
|
old hand
Meldunek: 27/09/2007
|
Mam pytanie : Czy moge przelac pieniadze na swoje konto MB z jakiegos innego konta MB, np. od mojego znajomego? Na logike wypadaloby ze powinno tak byc mozna  Jednak znalazlem na stronie MB komunikaty typu : "Z powodu regulacji prawnych przeciw praniu brudnych pieniędzy nie możemy akceptować depozytów gotówkowych lub przekazów bankowych realizowanych przez inne strony", "WSZYSTKIE WPŁATY MUSZĄ BYĆ PRZEPROWADZANE Z KONTA BANKOWEGO, KTÓRE JEST ZAREJESTROWANE NA PAŃSKIE IMIĘ I NAZWISKO". Dopiero zaczynam sie bawic w te klocki i jeszcze srednio ogarniam niektore rzeczy  z gory dzieki za odp pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#1870863 - 21/12/2007 01:29
[Re: borek_86]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/01/2005
|
Mam pytanie : Czy moge przelac pieniadze na swoje konto MB z jakiegos innego konta MB, np. od mojego znajomego? Na logike wypadaloby ze powinno tak byc mozna  Jednak znalazlem na stronie MB komunikaty typu : "Z powodu regulacji prawnych przeciw praniu brudnych pieniędzy nie możemy akceptować depozytów gotówkowych lub przekazów bankowych realizowanych przez inne strony", "WSZYSTKIE WPŁATY MUSZĄ BYĆ PRZEPROWADZANE Z KONTA BANKOWEGO, KTÓRE JEST ZAREJESTROWANE NA PAŃSKIE IMIĘ I NAZWISKO". Dopiero zaczynam sie bawic w te klocki i jeszcze srednio ogarniam niektore rzeczy  z gory dzieki za odp pozdrawiam przelew moze byc tylko i wylacznie z twojego konta 
|
Do góry
|
|
|
|
#1870872 - 21/12/2007 01:35
[Re: Cholo]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/11/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1870880 - 21/12/2007 01:38
[Re: KUERTEN.]
|
addict
Meldunek: 05/06/2005
|
Ile idzie kasa z MB do mBanku??
|
Do góry
|
|
|
|
#1870891 - 21/12/2007 01:43
|
old hand
Meldunek: 27/09/2007
|
Mam pytanie : Czy moge przelac pieniadze na swoje konto MB z jakiegos innego konta MB, np. od mojego znajomego? Na logike wypadaloby ze powinno tak byc mozna  Jednak znalazlem na stronie MB komunikaty typu : "Z powodu regulacji prawnych przeciw praniu brudnych pieniędzy nie możemy akceptować depozytów gotówkowych lub przekazów bankowych realizowanych przez inne strony", "WSZYSTKIE WPŁATY MUSZĄ BYĆ PRZEPROWADZANE Z KONTA BANKOWEGO, KTÓRE JEST ZAREJESTROWANE NA PAŃSKIE IMIĘ I NAZWISKO". Dopiero zaczynam sie bawic w te klocki i jeszcze srednio ogarniam niektore rzeczy  z gory dzieki za odp pozdrawiam przelew moze byc tylko i wylacznie z twojego konta Ok, ale w takim razie czemu oprocz opcji Wplata jest opcja Wyslij Pieniadze? w ktorej mozna wpisac tylko i wylacznie sume i adres e-mail odbiorcy, czyli tak jakby login innej osoby na MB... Poza tym, to widzialem jak ludzie tak robili, tylko nie wiem czy pozniej mieli jakies konsekwencje z tego powodu  pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#1871048 - 21/12/2007 02:27
[Re: czwak]
|
journeyman
|
Ile idzie kasa z MB do mBanku?? 1 dzien
|
Do góry
|
|
|
|
#1871062 - 21/12/2007 02:32
[Re: MatiS]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/06/2003
|
Ile idzie kasa z MB do mBanku?? 1 dzien mi idzie 6 dzien i kasy ani widu, ani slychu Przed swietami pewnie opoznienia maja
|
Do góry
|
|
|
|
#1871162 - 21/12/2007 03:05
|
old hand
Meldunek: 16/07/2007
|
Mam pytanie : Czy moge przelac pieniadze na swoje konto MB z jakiegos innego konta MB, np. od mojego znajomego? Na logike wypadaloby ze powinno tak byc mozna  Jednak znalazlem na stronie MB komunikaty typu : "Z powodu regulacji prawnych przeciw praniu brudnych pieniędzy nie możemy akceptować depozytów gotówkowych lub przekazów bankowych realizowanych przez inne strony", "WSZYSTKIE WPŁATY MUSZĄ BYĆ PRZEPROWADZANE Z KONTA BANKOWEGO, KTÓRE JEST ZAREJESTROWANE NA PAŃSKIE IMIĘ I NAZWISKO". Dopiero zaczynam sie bawic w te klocki i jeszcze srednio ogarniam niektore rzeczy  z gory dzieki za odp pozdrawiam przelew moze byc tylko i wylacznie z twojego konta Ok, ale w takim razie czemu oprocz opcji Wplata jest opcja Wyslij Pieniadze? w ktorej mozna wpisac tylko i wylacznie sume i adres e-mail odbiorcy, czyli tak jakby login innej osoby na MB... Poza tym, to widzialem jak ludzie tak robili, tylko nie wiem czy pozniej mieli jakies konsekwencje z tego powodu  pozdrawiam z konta MB na inne konto MB oczywiście można - no przecież po to w końcu to jest 
|
Do góry
|
|
|
|
#1871166 - 21/12/2007 03:08
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/01/2005
|
Mam pytanie : Czy moge przelac pieniadze na swoje konto MB z jakiegos innego konta MB, np. od mojego znajomego? Na logike wypadaloby ze powinno tak byc mozna  Jednak znalazlem na stronie MB komunikaty typu : "Z powodu regulacji prawnych przeciw praniu brudnych pieniędzy nie możemy akceptować depozytów gotówkowych lub przekazów bankowych realizowanych przez inne strony", "WSZYSTKIE WPŁATY MUSZĄ BYĆ PRZEPROWADZANE Z KONTA BANKOWEGO, KTÓRE JEST ZAREJESTROWANE NA PAŃSKIE IMIĘ I NAZWISKO". Dopiero zaczynam sie bawic w te klocki i jeszcze srednio ogarniam niektore rzeczy  z gory dzieki za odp pozdrawiam przelew moze byc tylko i wylacznie z twojego konta Ok, ale w takim razie czemu oprocz opcji Wplata jest opcja Wyslij Pieniadze? w ktorej mozna wpisac tylko i wylacznie sume i adres e-mail odbiorcy, czyli tak jakby login innej osoby na MB... Poza tym, to widzialem jak ludzie tak robili, tylko nie wiem czy pozniej mieli jakies konsekwencje z tego powodu  pozdrawiam miedzy kontami MB możesz z kolega.. wplata z banku na MB moze byc tylko z twojego konta
|
Do góry
|
|
|
|
#1871202 - 21/12/2007 03:19
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/03/2006
|
No to i mi bloknęli możliwość wypłaty na konto bankowe, choć mogę wpłacać i wypłacać do/z buków/pokerroomów... Dziś najpierw dostałem maila: "Niedawno prosił(a) Pan/Pani o zweryfikowanie adresu na koncie Moneybookers. Pragniemy poinformować Pana/Panią, że list weryfikacyjny został już wysłany. W zależności od szybkości obsługi pocztowej w Pana/Pani kraju, przesyłka może zająć 2-5 dni roboczych. W liście znajdzie Pan/Pani wskazówki jak zakończyć proces weryfikacji."a po godzinie kolejnego: "W związku z zaistniałymi problemami ze strony naszego dostawcy listów do weryfikacji adresu, korespondencja wymagana między 15 a 19 września będzie opóźniona. Zaległe listy zostaną dostarczone tak szybko jak to będzie możliwe.
Przepraszamy za zaistniałe niedogodności oraz wszelkie opóźnienia, które mogą zaistnieć w związku ze zbliżającymi się świętami oraz Nowym Rokiem"chyba niezły mają tam kocioł 
|
Do góry
|
|
|
|
#1873071 - 21/12/2007 18:19
[Re: maja81szn]
|
old hand
Meldunek: 01/01/2006
|
Może ktoś by rzucił adresem mail tutaj albo na PW do moneybbokers do tego centrum wiadomości gdyż ze stronki odbija mi do stronki logowania a konto przeciez zablokowane to jak mam odczytać Czy ktoś wkoncu poda tego maila????????????????????????????????
|
Do góry
|
|
|
|
#1873427 - 21/12/2007 23:28
[Re: maja81szn]
|
journeyman