|  
| 
| 
| 
| #1876816 - 23/12/2007 04:42  Re: Koncerty
[Re: bet_master] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  14/12/2003
 | 
na metallice trza po malu bilet bukowac bo potem nie bedzie tak jak na rhcp    swoja droga do stadionu mam 30 minut spacerkiem    A co do skonczenie metallici po killem'all to kolega oczywiscie musi miec duze poczucie humoru    pozniejsze plyty to dopiero prawdziwa metallica , ale dla mnie load chyba plyta nr.1 i ten klimacik ranczowsko-countrowsko-hardrockowo-bluesowy   popieram w 100% Load i Reload to wg mnie jedne z najlepszych plyt Metalliki |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1877390 - 23/12/2007 07:42  Re: Koncerty
[Re: RoccoRunner] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  26/06/2003
 | 
RMI Poznan - luty EnTrance Bydgoszcz - marzec poki co to zaklepane   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1880847 - 25/12/2007 06:42  Re: Koncerty
[Re: Logan] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  29/07/2005
 | 
na metallice trza po malu bilet bukowac bo potem nie bedzie tak jak na rhcp    swoja droga do stadionu mam 30 minut spacerkiem    A co do skonczenie metallici po killem'all to kolega oczywiscie musi miec duze poczucie humoru    pozniejsze plyty to dopiero prawdziwa metallica , ale dla mnie load chyba plyta nr.1 i ten klimacik ranczowsko-countrowsko-hardrockowo-bluesowy   popieram w 100% Load i Reload to wg mnie jedne z najlepszych plyt Metalliki  nie jestem ortodoksem, ale dla mnie te dwie płyty są totalną odskocznią od tego co metallica grała na wcześniejszych płytach, czymś w ogóle nowym, eksperymentem czy po prostu zabawą z muzyką.   Czarny album, na którym zamyka się dla niektórych przygoda z tą kapelą, później st. anger i podobnie ( itd.. ), lepiej żebym się nie wypowiadał na temat tej płyty, na której wszystko jest spieprzone, ale dla kogoś może mieć swój klimat, podobnie jak reload i load, ale założeniem metallicy było granie thrashu i proste niczego wiecej, wiadomo jak wyglądały pierwsze płyty, a w jakim kierunku to ewoluowało |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1884008 - 27/12/2007 02:26  Re: Koncerty
[Re: Szczypior] |  
|   antimadrista

Meldunek:  06/01/2005
 |  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1884142 - 27/12/2007 04:12  Re: Koncerty
[Re: Szczypior] |  
|   Pooh-Bah

Meldunek:  13/08/2007
 | 
na metallice trza po malu bilet bukowac bo potem nie bedzie tak jak na rhcp    swoja droga do stadionu mam 30 minut spacerkiem    A co do skonczenie metallici po killem'all to kolega oczywiscie musi miec duze poczucie humoru    pozniejsze plyty to dopiero prawdziwa metallica , ale dla mnie load chyba plyta nr.1 i ten klimacik ranczowsko-countrowsko-hardrockowo-bluesowy   popieram w 100% Load i Reload to wg mnie jedne z najlepszych plyt Metalliki  nie jestem ortodoksem, ale dla mnie te dwie płyty są totalną odskocznią od tego co metallica grała na wcześniejszych płytach, czymś w ogóle nowym, eksperymentem czy po prostu zabawą z muzyką.   Czarny album, na którym zamyka się dla niektórych przygoda z tą kapelą, później st. anger i podobnie ( itd.. ), lepiej żebym się nie wypowiadał na temat tej płyty, na której wszystko jest spieprzone, ale dla kogoś może mieć swój klimat, podobnie jak reload i load, ale założeniem metallicy było granie thrashu i proste niczego wiecej, wiadomo jak wyglądały pierwsze płyty, a w jakim kierunku to ewoluowałokażdy lubi to co lubi    ale dla mnie bardziej przemawia jak hetfield gra solo mama said , niż banda dlugowlosych brudasow z pryszczami    . Wcześniejsze płyty były takie idealne i doskonałe jak And Justice For All albo Master of Puppets , ani jednego zagrania za duzo. I to sie im znudziło    woleli się pobawić muzyką , i wg.mnie była to zmiana na plus    Zresztą gdyby ktoś im powiedział na początku lat 80-tych że w 1996 roku nagrają choćby taki kawałek jak Ronnie , to chyba uznali by go wariata   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1884566 - 27/12/2007 07:31  Re: Koncerty
[Re: lupus] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  01/03/2003
 |  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1885022 - 27/12/2007 14:52  Re: Koncerty
[Re: qbasmuggy] |  
|   antimadrista

Meldunek:  06/01/2005
 | 
Jade z ojcem, chcial zobaczyc, wiec musze byc z nim, przeciez go nie zostawie na siedzacych a sam pojde w mlyn. Coz na konciercie na siedzacych nigdy nie bylem, bedzie teraz okazja. Wiem, ze to dziwne, ale wiadomo, ze siedziec nie bede na trybunach   I powinniscie sie cieszyc, bo bym wami pozamiatal jakbym byl na plycie   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1885365 - 28/12/2007 00:44  Re: Koncerty
[Re: lupus] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  29/07/2005
 | 
już to Lupus widzę mną pozamiatał   ojczulek reflektuje jakieś trunki? może jakieś bro chociaż przed koncertem? ja po nowym roku bilecik zamawiam są takie kapele które przynajmniej raz w życiu trzeba zobaczyć |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |