Strona 1 z 4 1 2 3 4 >
Opcje tematu
#18810 - 12/06/2002 15:41 MS -wielka niespodzianka
Anonymous
Unregistered

nie odnosicie wrazenia ze jakby ktos postawil na niektore wyniki to przed MS uznanoby go za psychicznie chorego ??

np. bleeee by Francja,
don't cry for me Argentina ??

itp ...

Do góry
Bonus: Unibet
#18811 - 12/06/2002 16:04 Re: MS -wielka niespodzianka
WK Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 08/09/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał kazow:
[qb]nie odnosicie wrazenia ze jakby ktos postawil na niektore wyniki to przed MS uznanoby go za psychicznie chorego ??

np. bleeee by Francja,
don't cry for me Argentina ??

itp ...[/qb][/QUOTE]Ja uznalem za psychicznego kogos kto wystawial w betfair kurs 1,11 na awans Francji. Jak to dobrze, ze nie mam tam jeszcze konta. Gosc zarobil pewnie pare tys $ bo oferta byla spora i sprzedawala sie jak swieze buleczki.

Wojtek

Do góry
#18812 - 12/06/2002 17:35 Re: MS -wielka niespodzianka
monkeykong Offline
member

Meldunek: 02/12/2001
Moim zdaniem to jeszcze nie koniec sensacji w fazie grupowej.

Do góry
#18813 - 12/06/2002 19:04 Re: MS -wielka niespodzianka
leon941 Offline
member

Meldunek: 19/05/2002
Ale te mistrzostwa przez odpadnięcie takich faworytów w szczególności mówię tu o Argentynie zaczynają być nudne.
Akurat z odpadnięcia Francji byłem zadowolony ale trzeba przyznać że grali słabo.
Jak odpadnią jeszcze Włosi to już praktycznie nie będzie na kogo patrzęć.
uke: uke: uke: uke: uke: uke:

Do góry
#18814 - 12/06/2002 20:06 Re: MS -wielka niespodzianka
borsuk Offline
old hand

Meldunek: 17/04/2002
Mnie to odpowiada, ze takie wyniki siadaja, a patrzec zawsze bedzie na kogo. Zrobia sie nowe gwiazdy . Stara wirtuozerka bez biegania za wiele nie zrobila.

Do góry
#18815 - 12/06/2002 20:31 Re: MS -wielka niespodzianka
savio Offline
old hand

Meldunek: 07/07/2001
A mnie to tam mimo wszystko denerwuje bo wole patrzec na Argentyne grajaca ładna kombinacyjna piłke niz na walke jakiegos Senegalu czy Szwecji.
Ale to rzecz gustu .Ja przed turnajem mówiłem ze moi to Brazylia i Niemcy i zdanie podtrzymuje.
Na duzy plus zaskakuje mnie Hiszpania.

Do góry
#18816 - 12/06/2002 20:43 Re: MS -wielka niespodzianka
Szakal Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/06/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał savio:
[qb]A mnie to tam mimo wszystko denerwuje bo wole patrzec na Argentyne grajaca ładna kombinacyjna piłke niz na walke jakiegos Senegalu (...)[/qb][/QUOTE]Zmienisz zdanie jak dojdzie Senegal do Finalu

Do góry
#18817 - 12/06/2002 21:12 Re: MS -wielka niespodzianka
Intruzik Offline
enthusiast

Meldunek: 27/05/2002
Bez niepodzianek Mistrzostwa byłyby nudne ! Czekam na odpadnięcie jeszcze Włochów i POrtugalii i będzie super . CZekam na Finał Senegal -Japonia (choć nie wiem czy oni w pólfinale sie nie spotkać mogą )

Do góry
#18818 - 12/06/2002 21:18 Re: MS -wielka niespodzianka
Prem Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/07/2001
Oj savio - podapadłeś!
Tak się składa że jak już pisałem w innym temacie kibicuję Senegalowi. Parę lat temu, gdy Senegal grał pod wodzą trenera z Niemiec nie było mowy o mundialu - wyniki były kompromitujące. Kiedy przyszedł Metsu wszystko zmieniło się jakby za dotknięciem czarodziejskiej różdżki. Senegal awansował do finałów. Na zawsze zapamiętam dzień w którym Senegal w meczu z Egiptem zapewnił sobie awans. Jak ja się wtedy cieszyłem...
Przed mundialem byłem bardzo zdenerwowany. Wszyscy stawiali "mój" Senegal na straconej pozycji. Kiedy mówiłem że Senegal wygra z Francją wszyscy wybuchali tylko śmiechem, ale tak to już jest że jak się czegoś nie zna to najłatwiej to skrytykować. Nie sądzę żeby któraś z tych osób (z tych co się brechali) umiałaby wymienić choć jednego zawodnika Lwów Terangi przed mundialem.
Wreszcie nadszedł ten dzień na który długo czekałem. Mecz z Francją oglądałem z przyśpieszonym biciem serca, trzymając w dłoni mała flagę Senegalu. Gdy Papa Bouba Diop skierował piłkę do siatki prawie eksplodowałem ze szcześcia. Druga połowa to dreszczowiec który skończył się wreszcie po ostatnim gwiazdku sędziego Al-Buisaijma (on też zapadnie mi w pamięci). Urządziłem sobie małą libację z okazji wygranej. Mimo wygranej Duńczyków z Urugwajem wiedziałem że Senegalowi gorzej pójdzie z Urugwajem. Gra Lwów Terangi opiera się na solidnej defensywie i szybkich kontrach. Drużyny skandynawskie grają twardy, solidny futbol, ale bez polotu, który jest niezbędny żeby rozmontować obronę Senegalu. Z drugiej strony Senegalowi też ciężko strzelić bramkę twardo broniącym drużynom. Mecz potwierdził moje przypuszczenia. Senegal nie straciłby pewnie gola gdyby nie karny dla Danii. Remis otworzył olbrzymie szanse awansu. Urugwaj , drużyna latynoska niestety zgodnie z przypuszczaniami rozmontowała skutecznie obronę moich ulubieńców. Kiedy w 90 minucie Varela huknął z 40m serce podeszło mi do gardła. Szczęśliwie udało się zremisować. Tutaj Senegal miał trafić na zwycięzcę grupy F. Liczyłem na to że będzie to Szwecja. Szwedzi grają podobnie jak Duńczycy - twardo w obronie, a w ataku bez specjalnych fajerwerków. Kiedy zobaczyłem wyniki meczów grupy H wyszło mi że Anglia jest pierwsza. Byłem trochę zmartwiony tym faktem, gdyż Anglików trudniej byłoby przeskoczyć, a ponadto kibicuję również ekipie Lwów Albionu. Jakież było moje zdziwienie gdy w radiu usłyszałem że Szwecja wygrała grupę. To było miło zaskoczenie...
Uważam że Senegal stać spokojnie na półfinał. Ze Szwedami będzie ciężko, spodziewam się iż mecz może się zakończyć remisem 0-0 po 90 minutach gry jako że obie ekipy bronią się naprawdę nieźle. Jednak z upływem czasu szanse Senegalu będą powoli rosły. Mam nadzieję że gol w końcówce lub nawet w dogrywce da Lwom Terangi awans. Jeśli dojdzie do karnych muszę z przykrością stwierdzić że Senegal nie ma żadnych szans
Dalej już będzie z górki. W ćwierćfinale najprawdopodobniej czeka na nich Japonia lub Turcja, które z pewnością nie dorównują Szwedom. Jestem optymistą i widzę Senegal w półfinale a może i dalej. Aż się boje pomyśleć (i moi sąsiedzi, którzy uważają mnie za idiotę, że trzymam w domu flagę Senegalu też) co się stanie jak Senegal wygra mundial. Na razie trzeba żyć teraźniejszością.

ALLEZ SENEGAL!

Do góry
#18819 - 12/06/2002 21:21 Re: MS -wielka niespodzianka
Prem Offline
Carpal Tunnel

Chciałem jeszcze dodać że kibicuję (oprócz Senegalowi):

Irlandii
Meksykowi
Anglii

Natomiast życzę szybkiego spakowania walizek:

Brazylii
Włochom

POZDRAWIAM!
Odpadnięcie Włochów i Brazylijczyków z pewnością pozytywnie wpłynie na dalszą fazę turnieju

Do góry
#18820 - 12/06/2002 21:30 Re: MS -wielka niespodzianka
Kura Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/08/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Prem$:
[qb]Aż się boje pomyśleć (i moi sąsiedzi, którzy uważają mnie za idiotę, że trzymam w domu flagę Senegalu też) co się stanie jak Senegal wygra mundial.......
[/qb][/QUOTE]....... Prem zapewne zmienisz kolor skóry

Do góry
#18821 - 12/06/2002 21:36 Re: MS -wielka niespodzianka
saba Offline
veteran

Meldunek: 19/09/2001
[qb]Oj savio - podapadłeś!
Tak się składa że jak już pisałem w innym temacie kibicuję Senegalowi. Parę lat temu, gdy Senegal grał pod wodzą trenera z Niemiec nie było mowy o mundialu - wyniki były kompromitujące. Kiedy przyszedł Metsu wszystko zmieniło się jakby za dotknięciem czarodziejskiej różdżki. Senegal awansował do finałów. Na zawsze zapamiętam dzień w którym Senegal w meczu z Egiptem zapewnił sobie awans. Jak ja się wtedy cieszyłem...
Przed mundialem byłem bardzo zdenerwowany. Wszyscy stawiali "mój" Senegal na straconej pozycji. Kiedy mówiłem że Senegal wygra z Francją wszyscy wybuchali tylko śmiechem, ale tak to już jest że jak się czegoś nie zna to najłatwiej to skrytykować. Nie sądzę żeby któraś z tych osób (z tych co się brechali) umiałaby wymienić choć jednego zawodnika Lwów Terangi przed mundialem.
Wreszcie nadszedł ten dzień na który długo czekałem. Mecz z Francją oglądałem z przyśpieszonym biciem serca, trzymając w dłoni mała flagę Senegalu. Gdy Papa Bouba Diop skierował piłkę do siatki prawie eksplodowałem ze szcześcia. Druga połowa to dreszczowiec który skończył się wreszcie po ostatnim gwiazdku sędziego Al-Buisaijma (on też zapadnie mi w pamięci). Urządziłem sobie małą libację z okazji wygranej. Mimo wygranej Duńczyków z Urugwajem wiedziałem że Senegalowi gorzej pójdzie z Urugwajem. Gra Lwów Terangi opiera się na solidnej defensywie i szybkich kontrach. Drużyny skandynawskie grają twardy, solidny futbol, ale bez polotu, który jest niezbędny żeby rozmontować obronę Senegalu. Z drugiej strony Senegalowi też ciężko strzelić bramkę twardo broniącym drużynom. Mecz potwierdził moje przypuszczenia. Senegal nie straciłby pewnie gola gdyby nie karny dla Danii. Remis otworzył olbrzymie szanse awansu. Urugwaj , drużyna latynoska niestety zgodnie z przypuszczaniami rozmontowała skutecznie obronę moich ulubieńców. Kiedy w 90 minucie Varela huknął z 40m serce podeszło mi do gardła. Szczęśliwie udało się zremisować. Tutaj Senegal miał trafić na zwycięzcę grupy F. Liczyłem na to że będzie to Szwecja. Szwedzi grają podobnie jak Duńczycy - twardo w obronie, a w ataku bez specjalnych fajerwerków. Kiedy zobaczyłem wyniki meczów grupy H wyszło mi że Anglia jest pierwsza. Byłem trochę zmartwiony tym faktem, gdyż Anglików trudniej byłoby przeskoczyć, a ponadto kibicuję również ekipie Lwów Albionu. Jakież było moje zdziwienie gdy w radiu usłyszałem że Szwecja wygrała grupę. To było miło zaskoczenie...
Uważam że Senegal stać spokojnie na półfinał. Ze Szwedami będzie ciężko, spodziewam się iż mecz może się zakończyć remisem 0-0 po 90 minutach gry jako że obie ekipy bronią się naprawdę nieźle. Jednak z upływem czasu szanse Senegalu będą powoli rosły. Mam nadzieję że gol w końcówce lub nawet w dogrywce da Lwom Terangi awans. Jeśli dojdzie do karnych muszę z przykrością stwierdzić że Senegal nie ma żadnych szans
Dalej już będzie z górki. W ćwierćfinale najprawdopodobniej czeka na nich Japonia lub Turcja, które z pewnością nie dorównują Szwedom. Jestem optymistą i widzę Senegal w półfinale a może i dalej. Aż się boje pomyśleć (i moi sąsiedzi, którzy uważają mnie za idiotę, że trzymam w domu flagę Senegalu też) co się stanie jak Senegal wygra mundial. Na razie trzeba żyć teraźniejszością.

ALLEZ SENEGAL![/qb][/QUOTE]Prem$, niepotrzebnie się cieszyłeś, że TWÓJ Senegal trafił na Szwecję.
Mimo, że pewnie teraz jeszcze mocniej będziesz ściskał w dłoni flagę twojego Senegalu, to i tak będzie to ostatni mecz twojej drużyny w tych MŚ.
FART i błędy sędziów (np. z Urugwajem) się już skończyły i ta według mnie bardzo przeciętna drużyna już może pakować walizki. Pozostanie ci satysfakcja z tego, że wszyscy się śmiali z Senegalu i tylko ty przewidziałeś, że to fenomenalna drużyna.

Do góry
#18822 - 13/06/2002 02:13 Re: MS -wielka niespodzianka
savio Offline
old hand

Po pierwsze to jestem własnie po duzej dawce śmiechu za sprawa tekstu Prem$a i troszke nerwów za sprawa saby.
Zaczne od Premika .
Stary po pierwsze to powiedz z jakiego jestes plemienia i czy masz duzego fiuta jak na Murzyna przystało.hehehe
Mozna kibicowac komus ale ty przeciez jestes w szponach jakiegos szamana i na twoje nieszczescie nie mozesz sie z nich wyrwac.
Szkoda że ci podpadłem ale jak sie w meczu oddaje 6 strzałow z tego 3 bramki i pozniej sie broni nawet przy stanie 3-3 to wybacz w dupie mam taką druzyne.Zycze Ci powodzenia i twoim czarnym braciakom , ale lecicie do domu po nastepnym meczu.

Teraz do saby.
Widziałes chłopie mecz Urugwaj-Senegal?????????
Co masz do zarzucenia sędziemu???????
I niby dlaczego pomógł Senegalowi???????
Oba karne były z nieba gwizdnięte wiec został wypaczony tylko i wyłącznie wynik bramkowy ale wynik punktowy pozostał nie naruszony.Wiec pozostaw brednie o złym sędziowaniu i sprzyjaniu którejkolwiek z druzyn w tym spotkaniu.
Pozdrawiam i krzycze .
Do bojuuuuuuuuuu Niemcy
do boju Brazylia

Do góry
#18823 - 13/06/2002 03:59 Re: MS -wielka niespodzianka
TytusTheRed Offline
addict

Meldunek: 12/08/2001
[qb]Chciałem jeszcze dodać że kibicuję (oprócz Senegalowi):

Irlandii
Meksykowi
Anglii

Natomiast życzę szybkiego spakowania walizek:

Brazylii
Włochom

POZDRAWIAM!
Odpadnięcie Włochów i Brazylijczyków z pewnością pozytywnie wpłynie na dalszą fazę turnieju[/qb][/QUOTE]Prem$, w zgadzam sie w calej rozciaglosci iwo: iwo: iwo: iwo:
Ja mam troche inna kolejnosc kibicowania, z Anglia na czele oraz Irlandia, Senegalem i Meksykiem w dalszej kolejnosci, jednakze mam nadzieje ze wlosi odpadna, oddadza miejsce Chorwatom.
Senegal ze Szwecja moze wygrac jesli tylko wyjda z dobra taktyka, natomiast Brazylia ma chyba zbyt duza sile ognia zeby odpasc w fazie Last 16, ale kiedy trafia na synów Albionu (o ile ci wczesniej nie polegna przed Vikingami), to kto wie...

Pozdrawiam iwo:

Do góry
#18824 - 13/06/2002 04:30 Re: MS -wielka niespodzianka
Adolf 88 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 17/11/2001
Prem ale się uśmiałem, a z riposty savika jeszcze bardziej
Prem wiesz dlaczego senegalczycy odpadną z MŚ???
Wódz mecz sprzeda za paczke fajek...

Do góry
#18825 - 13/06/2002 05:09 Re: MS -wielka niespodzianka
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Ja wspieram teraz następujące ekipy:
- Anglia
- Irlandia
- Senegal (szczególnie za pokonanie Francji al: )
- Włochy (bo szkoda mi ich po porażce na Euro2000 - byłem na finale we włoskiej koszulce)

Do góry
#18826 - 13/06/2002 05:30 Re: MS -wielka niespodzianka
Ufo Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 19/02/2001
[qb]
Teraz do saby.
Widziałes chłopie mecz Urugwaj-Senegal?????????
Co masz do zarzucenia sędziemu???????
I niby dlaczego pomógł Senegalowi???????
Oba karne były z nieba gwizdnięte wiec został wypaczony tylko i wyłącznie wynik bramkowy ale wynik punktowy pozostał nie naruszony.Wiec pozostaw brednie o złym sędziowaniu i sprzyjaniu którejkolwiek z druzyn w tym spotkaniu.
Pozdrawiam i krzycze .
Do bojuuuuuuuuuu Niemcy
do boju Brazylia[/qb][/QUOTE]Uuuu. Ja widzialem, to chyba jasne, ze pierwsza bramka ustawia mecz. Tego karnego nie bylo i nie wiadomo jak by sie potoczyl mecz. A tak 1:0, gra z kontry i 2:0, 3:0. Tamten karny (dla Urus) to juz na otarcie lez. Saba mial racje, sedzia wypaczyl mecz niestety, a na nieszczescie Urugwaju rozpoczal od decyzji ze wszech miar stawiajacej ich w duzo gorszej sytuacji...

Do góry
#18827 - 13/06/2002 13:06 Re: MS -wielka niespodzianka
gizmo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/01/2002
Kto stawia na porażke Włochów jest w dużym błędzie.Włosi zdobęda mistrzostwo świata i to nie ulega żadnej wątpliwości. iwo: iwo: iwo: iwo:

Do góry
#18828 - 13/06/2002 15:39 Re: MS -wielka niespodzianka
Anonymous
Unregistered

a ja teraz to tylko Chorwacji bede kibicowal

Do góry
#18829 - 13/06/2002 16:18 Re: MS -wielka niespodzianka
Prem Offline
Carpal Tunnel

Polska 0 0-6
Chiny 0 0-9
Arabia 0 0-12

Mały apel do polskich piłkarzy: postarajcie się przegrać niżej niż 0-3 wtedy przynajmniej wyprzedzimy w/w potęgi z Azji...

Do góry
#18830 - 13/06/2002 16:21 Re: MS -wielka niespodzianka
Prem Offline
Carpal Tunnel

saba mam nadzieję że ta wypowiedź nie była ironiczna bo ja mam Ciebie za jedną z pierwszoplanowych postaci tego forum

savio spokojnie (apropos to też się uśmiałem z Twojego posta) - zobaczymy jak mój Senegal wpadnie na twoich Włochów

ALLEZ SENEGAL (tłumaczenie: do boju Polsko )

Do góry
#18831 - 13/06/2002 16:24 Re: MS -wielka niespodzianka
Prem Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Kura:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Prem$:
[qb]Aż się boje pomyśleć (i moi sąsiedzi, którzy uważają mnie za idiotę, że trzymam w domu flagę Senegalu też) co się stanie jak Senegal wygra mundial.......
[/qb][/QUOTE]....... Prem zapewne zmienisz kolor skóry [/qb][/QUOTE]hehehehehe dobre Kura, naprawdę dobre ;D

Do aż tak drastycznych kroków nie dojdzie

Do góry
#18832 - 13/06/2002 17:06 Re: MS -wielka niespodzianka
dagon Offline
journeyman

Meldunek: 31/05/2002
wyniki jak na razie zajebiste ,finał brazylia-hiszpania a do pełni szczęścia brakuje tylko odpadnięcia anglii (dania!!)i włoch, to by się dopiero pięknie oczyściło.zapowiadają się w miarę pewne undery np.szwecja-senegal,pozdrawiam

Do góry
#18833 - 13/06/2002 20:22 Re: MS -wielka niespodzianka
savio Offline
old hand

Prem$ widac ze ty juz po polskiemu nie za bardzo
gdzie ja kolezko napisałem ze jestem za Wlochami hehehehe
Brazylia i Niemcy a na trzecim Hiszpania.

Do góry
#18834 - 13/06/2002 20:26 Re: MS -wielka niespodzianka
Prem Offline
Carpal Tunnel

Fajnie savio
Jak już mówiłem życzę Brazylii szybkiego spakowania walizek i powrotu do kraju
A co do Włochów to tak mnie brzuch bolał ze śmiechu, że widocznie źle przeczytałem

Do góry
#18835 - 13/06/2002 20:34 Re: MS -wielka niespodzianka
savio Offline
old hand

Brazylia do domu wracac nie ma po co , tam syf , bieda i zrobocie i ****iarstwo na ulicach.
Ale za to Senegal do Francji juz sie ponoc spieszy.
Ale jeszcze jeden mecz i moga frunac .
Powodzenia Prems

Do góry
#18836 - 14/06/2002 19:46 Re: MS -wielka niespodzianka
Typerus Offline
enthusiast

Meldunek: 24/05/2002
[qb]Polska 0 0-6
Chiny 0 0-9
Arabia 0 0-12

Mały apel do polskich piłkarzy: postarajcie się przegrać niżej niż 0-3 wtedy przynajmniej wyprzedzimy w/w potęgi z Azji...[/qb][/QUOTE]Na pewno wiesz gdzie leży Senegal, ale Arabia na pewno nie leży w Azji.

Do góry
#18837 - 14/06/2002 19:51 Re: MS -wielka niespodzianka
Ufo Offline
Pooh-Bah

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Typerus:
[qb]Polska 0 0-6
Chiny 0 0-9
Arabia 0 0-12

Mały apel do polskich piłkarzy: postarajcie się przegrać niżej niż 0-3 wtedy przynajmniej wyprzedzimy w/w potęgi z Azji...[/qb][/QUOTE]Na pewno wiesz gdzie leży Senegal, ale Arabia na pewno nie leży w Azji. [/qb][/QUOTE]A gdzie ?! Geografia pała :zobacz:

Do góry
#18838 - 14/06/2002 19:53 Re: MS -wielka niespodzianka
funkymc Offline
journeyman

Meldunek: 13/05/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Typerus:
[qb]Polska 0 0-6
Chiny 0 0-9
Arabia 0 0-12

Mały apel do polskich piłkarzy: postarajcie się przegrać niżej niż 0-3 wtedy przynajmniej wyprzedzimy w/w potęgi z Azji...[/qb][/QUOTE]Na pewno wiesz gdzie leży Senegal, ale Arabia na pewno nie leży w Azji. [/qb][/QUOTE]Typerus to oswiec mnie na jakim kontynencie jest Arabia.Moze grala w eliminacjach z Afrykancami
Przeciez Półwysep Arabski to AZJA

Do góry
#18839 - 15/06/2002 02:06 Re: MS -wielka niespodzianka
savio Offline
old hand

Przeciez wiadomo ze Arabia to jest tam koło tych no jak im tam Rumunów a Rumunii to juz tylko kawałek od Senegalu.

Do góry
#18840 - 15/06/2002 02:21 Re: MS -wielka niespodzianka
Kejsper Offline
old hand

Meldunek: 14/02/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał funkymc:
[qb]Typerus to oswiec mnie na jakim kontynencie jest Arabia.Moze grala w eliminacjach z Afrykancami
Przeciez Półwysep Arabski to AZJA[/qb][/QUOTE]Co wy wiecie o zabijaniu? Oni zyja w ropolandii!

A pilkarzy zagonia po przegranych na platformy wiertnicze, "szejki" beda sie cieszyc z roboli

Do góry
#18841 - 15/06/2002 03:01 Re: MS -wielka niespodzianka
Typerus Offline
enthusiast

Meldunek: 24/05/2002
No dobra, wygłupiłem się...

Ale dzięki Wam już będę pamiętał o tym, gdzie leży Arabia.
W końcu człowiek uczy się przez całe życie.

Pozdrawiam
Typerus iwo:

Do góry
#18842 - 15/06/2002 08:06 Re: MS -wielka niespodzianka
Adolf 88 Offline
Carpal Tunnel

Ja z geografi też jestem kiepsciak, nie będę operatorem guziczka atomowego

Do góry
#18843 - 16/06/2002 15:27 Re: MS -wielka niespodzianka
Prem Offline
Carpal Tunnel

SENEGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!
Gramy dalej, gramy dalej...

Dziękuje piłkarzom i... szamanom!

ALLEZ SENEGAL!!!

P.S. Niezłe typerus

Cały Senegal od Dakaru po Saint Louis się cieszy

Do góry
#18844 - 16/06/2002 16:23 Re: MS -wielka niespodzianka
mleqolaq Offline
member

Meldunek: 09/06/2002
SEBEGAL UBER ALLES

Do góry
#18845 - 16/06/2002 19:50 Re: MS -wielka niespodzianka
saba Offline
veteran

[qb]SENEGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!
Gramy dalej, gramy dalej...

Dziękuje piłkarzom i... szamanom!

ALLEZ SENEGAL!!!

P.S. Niezłe typerus

Cały Senegal od Dakaru po Saint Louis się cieszy [/qb][/QUOTE]Prem$, zwracam honor twojej drużynie. Dziś mnie zaskoczyła i pokazała, że jednak w piłkę grać potrafi.

Do góry
#18846 - 16/06/2002 20:20 Re: MS -wielka niespodzianka
Kejsper Offline
old hand

Ja chcialem oddac hold Irlandczykom, ktorzy walczyli dzisiaj jak Lwy. Oby wiecej bylo takich druzyn: ambitnych, z charakterem, stanowiacych jednosc.

Brawa dla zawodnikow, brawa dla trenera!

Do góry
#18847 - 16/06/2002 20:42 Re: MS -wielka niespodzianka
Conrad Offline

Właśnie, Hiszpania powinna być już za burtą. Mam nadzieję, że wylecą za burtę w następnym meczu.

Do góry
#18848 - 17/06/2002 00:09 Re: MS -wielka niespodzianka
gizmo Offline
Carpal Tunnel

Szkoda mi Irlandii,ale mówi się trudno.Hiszpanom dupkom się udało,ale z Włochami nie beda mieli najmniejszych szans.Włosi mistrzem świata.No i jeszcze brawa dla Senegalu.Dla mnie ta drużyna bez względu na to z kim zagra w ćwierćfinale,obojetne czy bedzie to Japonia czy Turcja i tak wejdzie do półfinału. iwo:

Do góry
#18849 - 17/06/2002 00:15 Re: MS -wielka niespodzianka
saba Offline
veteran

[QUOTE]Oryginalnie wysłał gizmo_19:
[qb]Szkoda mi Irlandii,ale mówi się trudno.Hiszpanom dupkom się udało,ale z Włochami nie beda mieli najmniejszych szans.Włosi mistrzem świata.No i jeszcze brawa dla Senegalu.Dla mnie ta drużyna bez względu na to z kim zagra w ćwierćfinale,obojetne czy bedzie to Japonia czy Turcja i tak wejdzie do półfinału. iwo: [/qb][/QUOTE]Też uważam, że Hiszpania z Włochami nie będzie miała szans, dlatego, że nie będzie meczu Hiszpania-Włochy, tylko Hiszpania-Korea.
Japonia-Senegal - mocne 1

Do góry
#18850 - 17/06/2002 00:51 Re: MS -wielka niespodzianka
gizmo Offline
Carpal Tunnel

Saba pleciesz kompletne bzdury.Włosi to pewny mecz i czysty zysk.Włosi mistrzem świata. iwo:

Do góry
#18851 - 17/06/2002 01:06 Re: MS -wielka niespodzianka
saba Offline
veteran

Gizmo_19, kasy na skośnookich bym nie stawiał, ale coś mi się wydaje, że z Włochami, Korea da sobie radę.

Do góry
#18852 - 17/06/2002 01:16 Re: MS -wielka niespodzianka
Prem Offline
Carpal Tunnel

Saba:

Nie mogę się z tobą zgodzić że Japonia wygra z Senegalem bowiem po pierwsze nie wiadomo czy będą to Japończycy (choć to wielce prawdopodobne) a po drugie Senegalczycy nie powiedzieli jeszcze ostatniego słowa. Ponadto w Dakarze żyją najlepsi szamani świata, którzy jak mówią: "kierują piłkę na słupki i poprzeczki bramki Senegalu". Popatrzcie ile już razy trafiano w słupki i poprzeczki Senegalu...

Gizmo:

Włochy nie będą mistrzem bo będzie nim Senegal
A w ogóle to Włochy powinny polec już Koreą, ewentualnie z Hiszpanią. Ćwierćfinał to kres ich możliwości.

Po za tym szkoda Irlandii której też kibicowałem Czekam jeszcze na Meksyk w 1/4 finału. Liczę też że Czerwone Diabły pokrzyżują szyki znienawidzonej przeze mnie Brazylii...

POZDRAWIAM!

Do góry
#18853 - 17/06/2002 02:02 Re: MS -wielka niespodzianka
Conrad Offline

[qb]Po za tym szkoda Irlandii której też kibicowałem [/qb][/QUOTE]Właśnie, oglądałem mecz w pubie i po rzutach karnych czułem się... uke: Mam nadzieję, że Włosi ich wywalą za burtę. Ale najpierw muszą przejść Koreę a to nie będzie łatwym zadaniem.

Do góry
#18854 - 17/06/2002 03:06 Re: MS -wielka niespodzianka
savio Offline
old hand

Ja tam nie wiem co powiedza inni ale ja powiem krótko pieprzone fuksiarze z Senegalu.
Ani kasy na tym nie przegrałem ani Szwecja nie jest moja ulubiona druzyna ale takiego fuksa jak maja te bambusy to sie w głowie nie miesci.
Zreszta co ja mówie o fuksie ja tam coraz bardziej wierze w tych jebanych szamanów.

Go brasil Go

Do góry
#18855 - 17/06/2002 20:22 Re: MS -wielka niespodzianka
Kejsper Offline
old hand

[QUOTE]Oryginalnie wysłał saba:
[qb]
Japonia-Senegal - mocne 1
[/qb][/QUOTE]Turcja Senegal mocne 1x2

Do góry
#18856 - 18/06/2002 00:20 Re: MS -wielka niespodzianka
Belisariusz Offline
old hand

Meldunek: 16/03/2002
Właśnie może ktoś zna jakiegoś czarownika żeby załatwił tego od tych cholernych bambusów

Do góry
#18857 - 18/06/2002 00:36 Re: MS -wielka niespodzianka
Wernychora Offline
addict

Meldunek: 07/03/2002
Co wy macie do tych bambusów? Grają ładnie, potrafią się cieszyć, mają świetnych kibiców (goście naprawdę bawią na trybunach iwo: ), jak widać również szamanów. Tylko pozazdrościć (no chyba, że w tym problem?). Ja im życzę jak najlepiej, choć powrót do domu coraz bliżej.

Do góry
#18858 - 18/06/2002 04:38 Re: MS -wielka niespodzianka
slav007o Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 10/12/2001
No właśnie co wy macie do tych bambusów, z jednej strony to tak przezywacie tych biednych murzynów, a jak np. już chodzi o Oliego to on jest już tylko "biały inaczej" (tak podobno powinno się mówić po wejściu do UNII ).
Oj nie ładnie koledzy forumowicze

SLAV

Do góry
#18859 - 18/06/2002 11:10 Re: MS -wielka niespodzianka
smoq Offline
veteran

Meldunek: 31/05/2001
[qb]Ja tam nie wiem co powiedza inni ale ja powiem krótko pieprzone fuksiarze z Senegalu.
Ani kasy na tym nie przegrałem ani Szwecja nie jest moja ulubiona druzyna ale takiego fuksa jak maja te bambusy to sie w głowie nie miesci.
Zreszta co ja mówie o fuksie ja tam coraz bardziej wierze w tych jebanych szamanów.

Go brasil Go[/qb][/QUOTE]Ja też widzę w tym rękę szamana Senegal jest drużyną fuksiarską al:

Do góry
#18860 - 18/06/2002 11:19 Re: MS -wielka niespodzianka
smoq Offline
veteran

Meldunek: 31/05/2001
Senegal to wielka rewelacja i to im już starczy,w domu przywitaja ich jak mistrzów,w koncu doszli najdalej na mistrzostwach z druzyn afrykanskich .
Popatrzcie co sie dzieje z Hiszpanią !!!
Im dłużej są w turnieju tym mniej mają sił na grę,szczególnie że ci zawodnicy w sezonie grają średnio 50-60 meczy,towar jest już na wykończeniu.
Mają świetnych graczy,ale sezon odcisnął na nich piętno .
Nie widzę ich w glorii zwycięstwa ,szczególnie że grają ze zwycięzcą pary Włochy-Korea.
Włosi to niewygodny przeciwnik ,a koreańczycy ich zabiegają.

Do góry
#18861 - 18/06/2002 13:10 Re: MS -wielka niespodzianka
Ufo Offline
Pooh-Bah

Granie przeciw Senegalowi to jak w ruletke granie na czerwone, wiadomo, ze w koncu padnie, ale narazie seria czarnych trwa

Do góry
#18862 - 18/06/2002 13:17 Re: MS -wielka niespodzianka
Wernychora Offline
addict

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Ufo:
[qb]Granie przeciw Senegalowi to jak w ruletke granie na czerwone, wiadomo, ze w koncu padnie, ale narazie seria czarnych trwa [/qb][/QUOTE]No właśnie, a jak idą czarne, to inteligentny gracz stawia na czarne! FOLLOW THE BALL - don't fight it!

Do góry
#18863 - 18/06/2002 13:33 Re: MS -wielka niespodzianka
Ufo Offline
Pooh-Bah

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Wernychora:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Ufo:
[qb]Granie przeciw Senegalowi to jak w ruletke granie na czerwone, wiadomo, ze w koncu padnie, ale narazie seria czarnych trwa [/qb][/QUOTE]No właśnie, a jak idą czarne, to inteligentny gracz stawia na czarne! FOLLOW THE BALL - don't fight it![/qb][/QUOTE]Czyli co czarne znowu ? Czyli Senegal mistrzem ?!

Do góry
#18864 - 18/06/2002 13:38 Re: MS -wielka niespodzianka
Wernychora Offline
addict

Z Brazylią może być mały stresik, ale najbliższy mecz jest w ich zasięgu.

Do góry
#18865 - 18/06/2002 20:40 Re: MS -wielka niespodzianka
Scamander Offline
enthusiast

no i korea awansowala jak strzelili gola w dogrywce to nie wierzylem ze przeszli wlochow ale bardzio sie z tego powodu ciesze teraz niech żółtki odpadaja bo ja ich nie chce dalej widziec na tym mundialu, a teraz czas na porazke brazylii z anglia

pozdry
Scamander
Ps. SENEGAL MISTRZEM ŚWIATA

Do góry
#18866 - 18/06/2002 20:49 Re: MS -wielka niespodzianka
leon941 Offline
member

Mam nadzieję że Korea zdobędzie mistrzostwo świata
i Angole pokonają Brazylię nic więcej nie chce

Do góry
#18867 - 18/06/2002 21:01 Re: MS -wielka niespodzianka
Widzew1981 Offline
enthusiast

Meldunek: 10/05/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał gizmo_19:
[qb]Saba pleciesz kompletne bzdury.Włosi to pewny mecz i czysty zysk.Włosi mistrzem świata. iwo: [/qb][/QUOTE]

Do góry
#18868 - 18/06/2002 23:45 Re: MS -wielka niespodzianka
Kejsper Offline
old hand

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Widzew1981:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał gizmo_19:
[qb]Saba pleciesz kompletne bzdury.Włosi to pewny mecz i czysty zysk.Włosi mistrzem świata. iwo: [/qb][/QUOTE] [/qb][/QUOTE]Gizmo
Wczoraj mowilem o jednym remisie i wlasnie go masz. Chyba musisz przestac tak "emocjonalnie" podchodzic do pilki noznej, to tylko sport

relax maaaaaan...

Do góry
#18869 - 19/06/2002 16:37 Re: MS -wielka niespodzianka
gizmo Offline
Carpal Tunnel

Przyznaje racje Kejsper mówiłeś ze bedzie remis no i był.Wolałbym zeby był u Japońców nnnno ale trudno.A jesli chodzi o drużyny którym kibicuje to zawsze bede podchodził do tego emocjonalnie.Trudno zeby było inaczej.

Do góry
#18870 - 19/06/2002 16:51 Re: MS -wielka niespodzianka
ALABAMA Offline
member

Meldunek: 17/05/2002
ja stawiałem x2 na włochów ale praca sędziego z ekwadoru pozostawia wiele do życzenia, dzięki pracy kilku sędziów szczęśliwie awansowało kilka drużyn, np: brazylia senegal uke:

Do góry
#18871 - 19/06/2002 16:55 Re: MS -wielka niespodzianka
ALABAMA Offline
member

nie uznanie gola dla belgów w meczu z brazylią jest wielką krzywdą dla belgów SKANDAL, CZAS zastanowić się nad pracą sędziów i to poważnie bo wyniki które padają są poważnie wypaczone uke:

Do góry
#18872 - 19/06/2002 17:10 Re: MS -wielka niespodzianka
ALABAMA Offline
member

JEŻELI SĘDZIA NIE WYDRUKUJE MECZU :zobacz: ANGLIA BRAZYLIA TO BRAZYLIA POJEDZIE DO DOMY A ANGLIA ZOSTANIE MISTRZEM ŚWIATA gogogogogogogo iwo: :5gw:

Do góry
#18873 - 19/06/2002 19:05 Re: MS -wielka niespodzianka
leon941 Offline
member

Tez jestem za Anglikami ale stawiam że mistrza zdobędzie Korea.
Stawka całkiem niezła w Unibecie 14 :zobacz:

Do góry
#18874 - 21/06/2002 01:52 Re: MS -wielka niespodzianka
Conrad Offline

[QUOTE]Oryginalnie wysłał ALABAMA:
[qb]nie uznanie gola dla belgów w meczu z brazylią jest wielką krzywdą dla belgów SKANDAL[/qb][/QUOTE]Tak, błędy sędziowskie są dużym minusem tych mistrzostw. Coś z tym muszą zrobić: albo brać na mundial samych najlepszych sędziów (takich jak Collina), albo zacząć wykorzystywać powtórki telewizyjne przy ważnych decyzjach (karny, czerwona kartka). Albo i jedno i drugie...

Do góry
#18875 - 22/06/2002 02:09 Re: MS -wielka niespodzianka
dagon Offline
journeyman

Meldunek: 31/05/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał ALABAMA:
[qb]JEŻELI SĘDZIA NIE WYDRUKUJE MECZU :zobacz: ANGLIA BRAZYLIA TO BRAZYLIA POJEDZIE DO DOMY A ANGLIA ZOSTANIE MISTRZEM ŚWIATA gogogogogogogo iwo: :5gw: [/qb][/QUOTE]no i drukował(usunięcie ronaldinho to jedna wielka kpina)ale nie pomogło a anglicy udowodnili, że pojęcie dobry atak pozycyjny to dla nich kompletna abstrakcja.

Do góry
#18876 - 02/07/2002 19:32 Re: MS -wielka niespodzianka
Adolf 88 Offline
Carpal Tunnel

Moim podsumowaniem tych mistrzostw i tzw. "niespodzianek" niech będzie mail od mojego Kuzyna z Niemiec, który może i nieco kontrowersyjnie podszedł do tematu, ale coś w tym jest...

Co do meczu i tych calych pojebanych mistrzostw...to wniosek jest jeden:
Jedna *******ona rezyserka....
"zobacz i puknij sie w łeb" wszystkich wyruchano...
wlochow
hiszpanow
portugalie
anglie
argentyne
francje
a dlaczego?
dlatego żeby pokazac fałszywie jak to "FUTBOL POTRAFI BYC JESZCZE CIEKAWY" i wprowadzic zamieszanie na nowym rynku futbolowym tzn AZJA i AFRYKA.....tak, tak wiesz o czym mowie to jest zdobywanie nowego rynku.......jak misjonarze..
WIESZ CO SIE TERAZ BEDZIE DZIALO W AZJI?
futbol stanie sie sportem narodowym,a to skromne
jakies kilkadziesiat milonow nowych wielbicieli...
Co za tym idzie?......mam nadzieje ze jestes
domysllny.
Zobacz:
zrobili sobie jaja i dobry interes ale oczywiscie ci o ktorych mowie nie ucierpieli,otworz oczy:
Najwiekszym mieszaczem w fifa jest PELE....i nie wiem czy wiesz ze to wlasnie on wystapil z propozycja mianowania nowego szefa Fifa.....no kogo? jak myslisz?
...........???????........????????.
oczywiscie ze tak
Kochanego Franza......
Dlatego sie umowili: stary mamy final...my wygrywamy bo to moja ostatnia
kadencja,a wy macie VICE i nastepne mistrzostwa...
tak powiedzial napewno Pele beckenbauerowi...
a nastepne machloje bedzie robil beckenbauer...
co to oznacza?
napisze w drugim meilu

Spiskowa teoria dziejów??

Do góry
Strona 1 z 4 1 2 3 4 >