#18810 - 12/06/2002 15:41
MS -wielka niespodzianka
|
Anonymous
Unregistered
|
nie odnosicie wrazenia ze jakby ktos postawil na niektore wyniki to przed MS uznanoby go za psychicznie chorego ??
np. bleeee by Francja, don't cry for me Argentina ??
itp ...
|
Do góry
|
|
|
|
#18811 - 12/06/2002 16:04
Re: MS -wielka niespodzianka
|
Pooh-Bah
Meldunek: 08/09/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał kazow: [qb]nie odnosicie wrazenia ze jakby ktos postawil na niektore wyniki to przed MS uznanoby go za psychicznie chorego ??
np. bleeee by Francja, don't cry for me Argentina ??
itp ...[/qb][/QUOTE]Ja uznalem za psychicznego kogos kto wystawial w betfair kurs 1,11 na awans Francji. Jak to dobrze, ze nie mam tam jeszcze konta. Gosc zarobil pewnie pare tys $ bo oferta byla spora i sprzedawala sie jak swieze buleczki.
Wojtek
|
Do góry
|
|
|
|
#18813 - 12/06/2002 19:04
|
member
Meldunek: 19/05/2002
|
Ale te mistrzostwa przez odpadnięcie takich faworytów w szczególności mówię tu o Argentynie zaczynają być nudne. Akurat z odpadnięcia Francji byłem zadowolony ale trzeba przyznać że grali słabo. Jak odpadnią jeszcze Włosi to już praktycznie nie będzie na kogo patrzęć.  uke:  uke:  uke:  uke:  uke:  uke:
|
Do góry
|
|
|
|
#18814 - 12/06/2002 20:06
|
old hand
Meldunek: 17/04/2002
|
Mnie to odpowiada, ze takie wyniki siadaja, a patrzec zawsze bedzie na kogo. Zrobia sie nowe gwiazdy  . Stara wirtuozerka bez biegania za wiele nie zrobila.
|
Do góry
|
|
|
|
#18815 - 12/06/2002 20:31
|
old hand
Meldunek: 07/07/2001
|
A mnie to tam mimo wszystko denerwuje bo wole patrzec na Argentyne grajaca ładna kombinacyjna piłke niz na walke jakiegos Senegalu czy Szwecji. Ale to rzecz gustu .Ja przed turnajem mówiłem ze moi to Brazylia i Niemcy i zdanie podtrzymuje. Na duzy plus zaskakuje mnie Hiszpania.
|
Do góry
|
|
|
|
#18818 - 12/06/2002 21:18
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/07/2001
|
Oj savio - podapadłeś! Tak się składa że jak już pisałem w innym temacie kibicuję Senegalowi. Parę lat temu, gdy Senegal grał pod wodzą trenera z Niemiec nie było mowy o mundialu - wyniki były kompromitujące. Kiedy przyszedł Metsu wszystko zmieniło się jakby za dotknięciem czarodziejskiej różdżki. Senegal awansował do finałów. Na zawsze zapamiętam dzień w którym Senegal w meczu z Egiptem zapewnił sobie awans. Jak ja się wtedy cieszyłem... Przed mundialem byłem bardzo zdenerwowany. Wszyscy stawiali "mój" Senegal na straconej pozycji. Kiedy mówiłem że Senegal wygra z Francją wszyscy wybuchali tylko śmiechem, ale tak to już jest że jak się czegoś nie zna to najłatwiej to skrytykować. Nie sądzę żeby któraś z tych osób (z tych co się brechali) umiałaby wymienić choć jednego zawodnika Lwów Terangi przed mundialem. Wreszcie nadszedł ten dzień na który długo czekałem. Mecz z Francją oglądałem z przyśpieszonym biciem serca, trzymając w dłoni mała flagę Senegalu. Gdy Papa Bouba Diop skierował piłkę do siatki prawie eksplodowałem ze szcześcia. Druga połowa to dreszczowiec który skończył się wreszcie po ostatnim gwiazdku sędziego Al-Buisaijma (on też zapadnie mi w pamięci). Urządziłem sobie małą libację z okazji wygranej. Mimo wygranej Duńczyków z Urugwajem wiedziałem że Senegalowi gorzej pójdzie z Urugwajem. Gra Lwów Terangi opiera się na solidnej defensywie i szybkich kontrach. Drużyny skandynawskie grają twardy, solidny futbol, ale bez polotu, który jest niezbędny żeby rozmontować obronę Senegalu. Z drugiej strony Senegalowi też ciężko strzelić bramkę twardo broniącym drużynom. Mecz potwierdził moje przypuszczenia. Senegal nie straciłby pewnie gola gdyby nie karny dla Danii. Remis otworzył olbrzymie szanse awansu. Urugwaj , drużyna latynoska niestety zgodnie z przypuszczaniami rozmontowała skutecznie obronę moich ulubieńców. Kiedy w 90 minucie Varela huknął z 40m serce podeszło mi do gardła. Szczęśliwie udało się zremisować. Tutaj Senegal miał trafić na zwycięzcę grupy F. Liczyłem na to że będzie to Szwecja. Szwedzi grają podobnie jak Duńczycy - twardo w obronie, a w ataku bez specjalnych fajerwerków. Kiedy zobaczyłem wyniki meczów grupy H wyszło mi że Anglia jest pierwsza. Byłem trochę zmartwiony tym faktem, gdyż Anglików trudniej byłoby przeskoczyć, a ponadto kibicuję również ekipie Lwów Albionu. Jakież było moje zdziwienie gdy w radiu usłyszałem że Szwecja wygrała grupę. To było miło zaskoczenie... Uważam że Senegal stać spokojnie na półfinał. Ze Szwedami będzie ciężko, spodziewam się iż mecz może się zakończyć remisem 0-0 po 90 minutach gry jako że obie ekipy bronią się naprawdę nieźle. Jednak z upływem czasu szanse Senegalu będą powoli rosły. Mam nadzieję że gol w końcówce lub nawet w dogrywce da Lwom Terangi awans. Jeśli dojdzie do karnych muszę z przykrością stwierdzić że Senegal nie ma żadnych szans Dalej już będzie z górki. W ćwierćfinale najprawdopodobniej czeka na nich Japonia lub Turcja, które z pewnością nie dorównują Szwedom. Jestem optymistą i widzę Senegal w półfinale a może i dalej. Aż się boje pomyśleć (i moi sąsiedzi, którzy uważają mnie za idiotę, że trzymam w domu flagę Senegalu też) co się stanie jak Senegal wygra mundial. Na razie trzeba żyć teraźniejszością. ALLEZ SENEGAL!
|
Do góry
|
|
|
|
#18819 - 12/06/2002 21:21
|
Carpal Tunnel
|
Chciałem jeszcze dodać że kibicuję (oprócz Senegalowi):
Irlandii Meksykowi Anglii
Natomiast życzę szybkiego spakowania walizek:
Brazylii Włochom
POZDRAWIAM! Odpadnięcie Włochów i Brazylijczyków z pewnością pozytywnie wpłynie na dalszą fazę turnieju
|
Do góry
|
|
|
|
#18820 - 12/06/2002 21:30
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/08/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Prem$: [qb]Aż się boje pomyśleć (i moi sąsiedzi, którzy uważają mnie za idiotę, że trzymam w domu flagę Senegalu też) co się stanie jak Senegal wygra mundial....... [/qb][/QUOTE]....... Prem zapewne zmienisz kolor skóry 
|
Do góry
|
|
|
|
#18821 - 12/06/2002 21:36
|
veteran
Meldunek: 19/09/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Prem$: [qb]Oj savio - podapadłeś! Tak się składa że jak już pisałem w innym temacie kibicuję Senegalowi. Parę lat temu, gdy Senegal grał pod wodzą trenera z Niemiec nie było mowy o mundialu - wyniki były kompromitujące. Kiedy przyszedł Metsu wszystko zmieniło się jakby za dotknięciem czarodziejskiej różdżki. Senegal awansował do finałów. Na zawsze zapamiętam dzień w którym Senegal w meczu z Egiptem zapewnił sobie awans. Jak ja się wtedy cieszyłem... Przed mundialem byłem bardzo zdenerwowany. Wszyscy stawiali "mój" Senegal na straconej pozycji. Kiedy mówiłem że Senegal wygra z Francją wszyscy wybuchali tylko śmiechem, ale tak to już jest że jak się czegoś nie zna to najłatwiej to skrytykować. Nie sądzę żeby któraś z tych osób (z tych co się brechali) umiałaby wymienić choć jednego zawodnika Lwów Terangi przed mundialem. Wreszcie nadszedł ten dzień na który długo czekałem. Mecz z Francją oglądałem z przyśpieszonym biciem serca, trzymając w dłoni mała flagę Senegalu. Gdy Papa Bouba Diop skierował piłkę do siatki prawie eksplodowałem ze szcześcia. Druga połowa to dreszczowiec który skończył się wreszcie po ostatnim gwiazdku sędziego Al-Buisaijma (on też zapadnie mi w pamięci). Urządziłem sobie małą libację z okazji wygranej. Mimo wygranej Duńczyków z Urugwajem wiedziałem że Senegalowi gorzej pójdzie z Urugwajem. Gra Lwów Terangi opiera się na solidnej defensywie i szybkich kontrach. Drużyny skandynawskie grają twardy, solidny futbol, ale bez polotu, który jest niezbędny żeby rozmontować obronę Senegalu. Z drugiej strony Senegalowi też ciężko strzelić bramkę twardo broniącym drużynom. Mecz potwierdził moje przypuszczenia. Senegal nie straciłby pewnie gola gdyby nie karny dla Danii. Remis otworzył olbrzymie szanse awansu. Urugwaj , drużyna latynoska niestety zgodnie z przypuszczaniami rozmontowała skutecznie obronę moich ulubieńców. Kiedy w 90 minucie Varela huknął z 40m serce podeszło mi do gardła. Szczęśliwie udało się zremisować. Tutaj Senegal miał trafić na zwycięzcę grupy F. Liczyłem na to że będzie to Szwecja. Szwedzi grają podobnie jak Duńczycy - twardo w obronie, a w ataku bez specjalnych fajerwerków. Kiedy zobaczyłem wyniki meczów grupy H wyszło mi że Anglia jest pierwsza. Byłem trochę zmartwiony tym faktem, gdyż Anglików trudniej byłoby przeskoczyć, a ponadto kibicuję również ekipie Lwów Albionu. Jakież było moje zdziwienie gdy w radiu usłyszałem że Szwecja wygrała grupę. To było miło zaskoczenie... Uważam że Senegal stać spokojnie na półfinał. Ze Szwedami będzie ciężko, spodziewam się iż mecz może się zakończyć remisem 0-0 po 90 minutach gry jako że obie ekipy bronią się naprawdę nieźle. Jednak z upływem czasu szanse Senegalu będą powoli rosły. Mam nadzieję że gol w końcówce lub nawet w dogrywce da Lwom Terangi awans. Jeśli dojdzie do karnych muszę z przykrością stwierdzić że Senegal nie ma żadnych szans Dalej już będzie z górki. W ćwierćfinale najprawdopodobniej czeka na nich Japonia lub Turcja, które z pewnością nie dorównują Szwedom. Jestem optymistą i widzę Senegal w półfinale a może i dalej. Aż się boje pomyśleć (i moi sąsiedzi, którzy uważają mnie za idiotę, że trzymam w domu flagę Senegalu też) co się stanie jak Senegal wygra mundial. Na razie trzeba żyć teraźniejszością. ALLEZ SENEGAL![/qb][/QUOTE]Prem$, niepotrzebnie się cieszyłeś, że TWÓJ Senegal trafił na Szwecję. Mimo, że pewnie teraz jeszcze mocniej będziesz ściskał w dłoni flagę twojego Senegalu, to i tak będzie to ostatni mecz twojej drużyny w tych MŚ. FART i błędy sędziów (np. z Urugwajem) się już skończyły i ta według mnie bardzo przeciętna drużyna już może pakować walizki. Pozostanie ci satysfakcja z tego, że wszyscy się śmiali z Senegalu i tylko ty przewidziałeś, że to fenomenalna drużyna.
|
Do góry
|
|
|
|
#18822 - 13/06/2002 02:13
|
old hand
|
Po pierwsze to jestem własnie po duzej dawce śmiechu za sprawa tekstu Prem$a i troszke nerwów za sprawa saby. Zaczne od Premika . Stary po pierwsze to powiedz z jakiego jestes plemienia i czy masz duzego fiuta jak na Murzyna przystało.hehehe Mozna kibicowac komus ale ty przeciez jestes w szponach jakiegos szamana i na twoje nieszczescie nie mozesz sie z nich wyrwac. Szkoda że ci podpadłem ale jak sie w meczu oddaje 6 strzałow z tego 3 bramki i pozniej sie broni nawet przy stanie 3-3 to wybacz w dupie mam taką druzyne.Zycze Ci powodzenia i twoim czarnym braciakom , ale lecicie do domu po nastepnym meczu.
Teraz do saby. Widziałes chłopie mecz Urugwaj-Senegal????????? Co masz do zarzucenia sędziemu??????? I niby dlaczego pomógł Senegalowi??????? Oba karne były z nieba gwizdnięte wiec został wypaczony tylko i wyłącznie wynik bramkowy ale wynik punktowy pozostał nie naruszony.Wiec pozostaw brednie o złym sędziowaniu i sprzyjaniu którejkolwiek z druzyn w tym spotkaniu. Pozdrawiam i krzycze . Do bojuuuuuuuuuu Niemcy do boju Brazylia
|
Do góry
|
|
|
|
#18823 - 13/06/2002 03:59
|
addict
Meldunek: 12/08/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Prem$: [qb]Chciałem jeszcze dodać że kibicuję (oprócz Senegalowi): Irlandii Meksykowi Anglii Natomiast życzę szybkiego spakowania walizek: Brazylii Włochom POZDRAWIAM! Odpadnięcie Włochów i Brazylijczyków z pewnością pozytywnie wpłynie na dalszą fazę turnieju[/qb][/QUOTE]Prem$, w zgadzam sie w calej rozciaglosci  iwo:  iwo:  iwo:  iwo: Ja mam troche inna kolejnosc kibicowania, z Anglia na czele oraz Irlandia, Senegalem i Meksykiem w dalszej kolejnosci, jednakze mam nadzieje ze wlosi odpadna, oddadza miejsce Chorwatom. Senegal ze Szwecja moze wygrac jesli tylko wyjda z dobra taktyka, natomiast Brazylia ma chyba zbyt duza sile ognia zeby odpasc w fazie Last 16, ale kiedy trafia na synów Albionu (o ile ci wczesniej nie polegna przed Vikingami), to kto wie... Pozdrawiam  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#18824 - 13/06/2002 04:30
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/11/2001
|
|
Do góry
|
|
|
|
#18825 - 13/06/2002 05:09
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Ja wspieram teraz następujące ekipy: - Anglia - Irlandia - Senegal (szczególnie za pokonanie Francji  al: ) - Włochy (bo szkoda mi ich po porażce na Euro2000 - byłem na finale we włoskiej koszulce)
|
Do góry
|
|
|
|
#18826 - 13/06/2002 05:30
|
Pooh-Bah
Meldunek: 19/02/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał savio: [qb] Teraz do saby. Widziałes chłopie mecz Urugwaj-Senegal????????? Co masz do zarzucenia sędziemu??????? I niby dlaczego pomógł Senegalowi??????? Oba karne były z nieba gwizdnięte wiec został wypaczony tylko i wyłącznie wynik bramkowy ale wynik punktowy pozostał nie naruszony.Wiec pozostaw brednie o złym sędziowaniu i sprzyjaniu którejkolwiek z druzyn w tym spotkaniu. Pozdrawiam i krzycze . Do bojuuuuuuuuuu Niemcy do boju Brazylia[/qb][/QUOTE]Uuuu. Ja widzialem, to chyba jasne, ze pierwsza bramka ustawia mecz. Tego karnego nie bylo i nie wiadomo jak by sie potoczyl mecz. A tak 1:0, gra z kontry i 2:0, 3:0. Tamten karny (dla Urus) to juz na otarcie lez. Saba mial racje, sedzia wypaczyl mecz niestety, a na nieszczescie Urugwaju rozpoczal od decyzji ze wszech miar stawiajacej ich w duzo gorszej sytuacji...
|
Do góry
|
|
|
|
#18827 - 13/06/2002 13:06
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/01/2002
|
Kto stawia na porażke Włochów jest w dużym błędzie.Włosi zdobęda mistrzostwo świata i to nie ulega żadnej wątpliwości.  iwo:  iwo:  iwo:  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#18828 - 13/06/2002 15:39
|
Anonymous
Unregistered
|
a ja teraz to tylko Chorwacji bede kibicowal
|
Do góry
|
|
|
|
#18829 - 13/06/2002 16:18
|
Carpal Tunnel
|
Polska 0 0-6 Chiny 0 0-9 Arabia 0 0-12
Mały apel do polskich piłkarzy: postarajcie się przegrać niżej niż 0-3 wtedy przynajmniej wyprzedzimy w/w potęgi z Azji...
|
Do góry
|
|
|
|
#18830 - 13/06/2002 16:21
|
Carpal Tunnel
|
saba mam nadzieję że ta wypowiedź nie była ironiczna bo ja mam Ciebie za jedną z pierwszoplanowych postaci tego forum savio spokojnie (apropos to też się uśmiałem z Twojego posta) - zobaczymy jak mój Senegal wpadnie na twoich Włochów ALLEZ SENEGAL (tłumaczenie: do boju Polsko  )
|
Do góry
|
|
|
|
#18831 - 13/06/2002 16:24
|
Carpal Tunnel
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Kura: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Prem$: [qb]Aż się boje pomyśleć (i moi sąsiedzi, którzy uważają mnie za idiotę, że trzymam w domu flagę Senegalu też) co się stanie jak Senegal wygra mundial....... [/qb][/QUOTE]....... Prem zapewne zmienisz kolor skóry  [/qb][/QUOTE]hehehehehe dobre Kura, naprawdę dobre ;D Do aż tak drastycznych kroków nie dojdzie 
|
Do góry
|
|
|
|
#18832 - 13/06/2002 17:06
|
journeyman
Meldunek: 31/05/2002
|
wyniki jak na razie zajebiste ,finał brazylia-hiszpania a do pełni szczęścia brakuje tylko odpadnięcia anglii (dania!!)i włoch, to by się dopiero pięknie oczyściło.zapowiadają się w miarę pewne undery np.szwecja-senegal,pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#18833 - 13/06/2002 20:22
|
old hand
|
Prem$ widac ze ty juz po polskiemu nie za bardzo gdzie ja kolezko napisałem ze jestem za Wlochami hehehehe Brazylia i Niemcy a na trzecim Hiszpania.
|
Do góry
|
|
|
|
#18834 - 13/06/2002 20:26
|
Carpal Tunnel
|
Fajnie savio Jak już mówiłem życzę Brazylii szybkiego spakowania walizek i powrotu do kraju A co do Włochów to tak mnie brzuch bolał ze śmiechu, że widocznie źle przeczytałem 
|
Do góry
|
|
|
|
#18835 - 13/06/2002 20:34
|
old hand
|
Brazylia do domu wracac nie ma po co , tam syf , bieda i zrobocie i ****iarstwo na ulicach. Ale za to Senegal do Francji juz sie ponoc spieszy. Ale jeszcze jeden mecz i moga frunac . Powodzenia Prems
|
Do góry
|
|
|
|
#18836 - 14/06/2002 19:46
|
enthusiast
Meldunek: 24/05/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Prem$: [qb] Polska 0 0-6Chiny 0 0-9 Arabia 0 0-12 Mały apel do polskich piłkarzy: postarajcie się przegrać niżej niż 0-3 wtedy przynajmniej wyprzedzimy w/w potęgi z Azji...[/qb][/QUOTE]Na pewno wiesz gdzie leży Senegal, ale Arabia na pewno nie leży w Azji. 
|
Do góry
|
|
|
|
#18837 - 14/06/2002 19:51
|
Pooh-Bah
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Typerus: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Prem$: [qb] Polska 0 0-6Chiny 0 0-9 Arabia 0 0-12 Mały apel do polskich piłkarzy: postarajcie się przegrać niżej niż 0-3 wtedy przynajmniej wyprzedzimy w/w potęgi z Azji...[/qb][/QUOTE]Na pewno wiesz gdzie leży Senegal, ale Arabia na pewno nie leży w Azji.  [/qb][/QUOTE]A gdzie ?! Geografia pała :zobacz:
|
Do góry
|
|
|
|
#18838 - 14/06/2002 19:53
|
journeyman
Meldunek: 13/05/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Typerus: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Prem$: [qb] Polska 0 0-6Chiny 0 0-9 Arabia 0 0-12 Mały apel do polskich piłkarzy: postarajcie się przegrać niżej niż 0-3 wtedy przynajmniej wyprzedzimy w/w potęgi z Azji...[/qb][/QUOTE]Na pewno wiesz gdzie leży Senegal, ale Arabia na pewno nie leży w Azji.  [/qb][/QUOTE]Typerus to oswiec mnie na jakim kontynencie jest Arabia.Moze grala w eliminacjach z Afrykancami Przeciez Półwysep Arabski to AZJA
|
Do góry
|
|
|
|
#18840 - 15/06/2002 02:21
|
old hand
Meldunek: 14/02/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał funkymc: [qb]Typerus to oswiec mnie na jakim kontynencie jest Arabia.Moze grala w eliminacjach z Afrykancami Przeciez Półwysep Arabski to AZJA[/qb][/QUOTE]Co wy wiecie o zabijaniu? Oni zyja w ropolandii! A pilkarzy zagonia po przegranych na platformy wiertnicze, "szejki" beda sie cieszyc z roboli
|
Do góry
|
|
|
|
#18841 - 15/06/2002 03:01
|
enthusiast
Meldunek: 24/05/2002
|
No dobra, wygłupiłem się... Ale dzięki Wam już będę pamiętał o tym, gdzie leży Arabia. W końcu człowiek uczy się przez całe życie. Pozdrawiam Typerus  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#18843 - 16/06/2002 15:27
|
Carpal Tunnel
|
SENEGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!Gramy dalej, gramy dalej... Dziękuje piłkarzom i... szamanom! ALLEZ SENEGAL!!! P.S. Niezłe typerus Cały Senegal od Dakaru po Saint Louis się cieszy 
|
Do góry
|
|
|
|
#18845 - 16/06/2002 19:50
|
veteran
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Prem$: [qb] SENEGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!Gramy dalej, gramy dalej... Dziękuje piłkarzom i... szamanom! ALLEZ SENEGAL!!! P.S. Niezłe typerus Cały Senegal od Dakaru po Saint Louis się cieszy  [/qb][/QUOTE]Prem$, zwracam honor twojej drużynie. Dziś mnie zaskoczyła i pokazała, że jednak w piłkę grać potrafi.
|
Do góry
|
|
|
|
#18846 - 16/06/2002 20:20
|
old hand
|
Ja chcialem oddac hold Irlandczykom, ktorzy walczyli dzisiaj jak Lwy. Oby wiecej bylo takich druzyn: ambitnych, z charakterem, stanowiacych jednosc.
Brawa dla zawodnikow, brawa dla trenera!
|
Do góry
|
|
|
|
#18849 - 17/06/2002 00:15
|
veteran
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał gizmo_19: [qb]Szkoda mi Irlandii,ale mówi się trudno.Hiszpanom dupkom się udało,ale z Włochami nie beda mieli najmniejszych szans.Włosi mistrzem świata.No i jeszcze brawa dla Senegalu.Dla mnie ta drużyna bez względu na to z kim zagra w ćwierćfinale,obojetne czy bedzie to Japonia czy Turcja i tak wejdzie do półfinału.  iwo: [/qb][/QUOTE]Też uważam, że Hiszpania z Włochami nie będzie miała szans, dlatego, że nie będzie meczu Hiszpania-Włochy, tylko Hiszpania-Korea. Japonia-Senegal - mocne 1
|
Do góry
|
|
|
|
#18851 - 17/06/2002 01:06
|
veteran
|
Gizmo_19, kasy na skośnookich bym nie stawiał, ale coś mi się wydaje, że z Włochami, Korea da sobie radę.
|
Do góry
|
|
|
|
#18852 - 17/06/2002 01:16
|
Carpal Tunnel
|
Saba: Nie mogę się z tobą zgodzić że Japonia wygra z Senegalem bowiem po pierwsze nie wiadomo czy będą to Japończycy (choć to wielce prawdopodobne) a po drugie Senegalczycy nie powiedzieli jeszcze ostatniego słowa. Ponadto w Dakarze żyją najlepsi szamani świata, którzy jak mówią: "kierują piłkę na słupki i poprzeczki bramki Senegalu". Popatrzcie ile już razy trafiano w słupki i poprzeczki Senegalu... Gizmo: Włochy nie będą mistrzem bo będzie nim Senegal A w ogóle to Włochy powinny polec już Koreą, ewentualnie z Hiszpanią. Ćwierćfinał to kres ich możliwości. Po za tym szkoda Irlandii której też kibicowałem  Czekam jeszcze na Meksyk w 1/4 finału. Liczę też że Czerwone Diabły pokrzyżują szyki znienawidzonej przeze mnie Brazylii... POZDRAWIAM!
|
Do góry
|
|
|
|
#18853 - 17/06/2002 02:02
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Prem$: [qb]Po za tym szkoda Irlandii której też kibicowałem  [/qb][/QUOTE]Właśnie, oglądałem mecz w pubie i po rzutach karnych czułem się...  uke: Mam nadzieję, że Włosi ich wywalą za burtę. Ale najpierw muszą przejść Koreę a to nie będzie łatwym zadaniem.
|
Do góry
|
|
|
|
#18854 - 17/06/2002 03:06
|
old hand
|
Ja tam nie wiem co powiedza inni ale ja powiem krótko pieprzone fuksiarze z Senegalu. Ani kasy na tym nie przegrałem ani Szwecja nie jest moja ulubiona druzyna ale takiego fuksa jak maja te bambusy to sie w głowie nie miesci. Zreszta co ja mówie o fuksie ja tam coraz bardziej wierze w tych jebanych szamanów.
Go brasil Go
|
Do góry
|
|
|
|
#18855 - 17/06/2002 20:22
|
old hand
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał saba: [qb] Japonia-Senegal - mocne 1 [/qb][/QUOTE]Turcja Senegal mocne 1x2 
|
Do góry
|
|
|
|
#18856 - 18/06/2002 00:20
|
old hand
Meldunek: 16/03/2002
|
Właśnie może ktoś zna jakiegoś czarownika żeby załatwił tego od tych cholernych bambusów
|
Do góry
|
|
|
|
#18857 - 18/06/2002 00:36
|
addict
Meldunek: 07/03/2002
|
Co wy macie do tych bambusów? Grają ładnie, potrafią się cieszyć, mają świetnych kibiców (goście naprawdę bawią na trybunach  iwo: ), jak widać również szamanów. Tylko pozazdrościć (no chyba, że w tym problem?). Ja im życzę jak najlepiej, choć powrót do domu coraz bliżej.
|
Do góry
|
|
|
|
#18858 - 18/06/2002 04:38
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/12/2001
|
No właśnie co wy macie do tych bambusów, z jednej strony to tak przezywacie tych biednych murzynów, a jak np. już chodzi o Oliego to on jest już tylko "biały inaczej" (tak podobno powinno się mówić po wejściu do UNII  ). Oj nie ładnie koledzy forumowicze SLAV
|
Do góry
|
|
|
|
#18859 - 18/06/2002 11:10
|
veteran
Meldunek: 31/05/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał savio: [qb]Ja tam nie wiem co powiedza inni ale ja powiem krótko pieprzone fuksiarze z Senegalu. Ani kasy na tym nie przegrałem ani Szwecja nie jest moja ulubiona druzyna ale takiego fuksa jak maja te bambusy to sie w głowie nie miesci. Zreszta co ja mówie o fuksie ja tam coraz bardziej wierze w tych jebanych szamanów. Go brasil Go[/qb][/QUOTE]Ja też widzę w tym rękę szamana  Senegal jest drużyną fuksiarską  al:
|
Do góry
|
|
|
|
#18860 - 18/06/2002 11:19
|
veteran
Meldunek: 31/05/2001
|
Senegal to wielka rewelacja i to im już starczy,w domu przywitaja ich jak mistrzów,w koncu doszli najdalej na mistrzostwach z druzyn afrykanskich  . Popatrzcie co sie dzieje z Hiszpanią !!! Im dłużej są w turnieju tym mniej mają sił na grę,szczególnie że ci zawodnicy w sezonie grają średnio 50-60 meczy,towar jest już na wykończeniu. Mają świetnych graczy,ale sezon odcisnął na nich piętno . Nie widzę ich w glorii zwycięstwa ,szczególnie że grają ze zwycięzcą pary Włochy-Korea. Włosi to niewygodny przeciwnik ,a koreańczycy ich zabiegają.
|
Do góry
|
|
|
|
#18862 - 18/06/2002 13:17
|
addict
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Ufo: [qb]Granie przeciw Senegalowi to jak w ruletke granie na czerwone, wiadomo, ze w koncu padnie, ale narazie seria czarnych trwa  [/qb][/QUOTE]No właśnie, a jak idą czarne, to inteligentny gracz stawia na czarne! FOLLOW THE BALL - don't fight it!
|
Do góry
|
|
|
|
#18863 - 18/06/2002 13:33
|
Pooh-Bah
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Wernychora: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Ufo: [qb]Granie przeciw Senegalowi to jak w ruletke granie na czerwone, wiadomo, ze w koncu padnie, ale narazie seria czarnych trwa  [/qb][/QUOTE]No właśnie, a jak idą czarne, to inteligentny gracz stawia na czarne! FOLLOW THE BALL - don't fight it![/qb][/QUOTE]Czyli co czarne znowu ? Czyli Senegal mistrzem ?! 
|
Do góry
|
|
|
|
#18864 - 18/06/2002 13:38
|
addict
|
Z Brazylią  może być mały stresik, ale najbliższy mecz jest w ich zasięgu.
|
Do góry
|
|
|
|
#18865 - 18/06/2002 20:40
|
enthusiast
|
no i korea awansowala jak strzelili gola w dogrywce to nie wierzylem ze przeszli wlochow ale bardzio sie z tego powodu ciesze teraz niech żółtki odpadaja bo ja ich nie chce dalej widziec na tym mundialu, a teraz czas na porazke brazylii z anglia pozdry Scamander Ps. SENEGAL MISTRZEM ŚWIATA 
|
Do góry
|
|
|
|
#18866 - 18/06/2002 20:49
|
member
|
Mam nadzieję że Korea zdobędzie mistrzostwo świata i Angole pokonają Brazylię nic więcej nie chce
|
Do góry
|
|
|
|
#18868 - 18/06/2002 23:45
|
old hand
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Widzew1981: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał gizmo_19: [qb]Saba pleciesz kompletne bzdury.Włosi to pewny mecz i czysty zysk.Włosi mistrzem świata.  iwo: [/qb][/QUOTE]  [/qb][/QUOTE]Gizmo Wczoraj mowilem o jednym remisie i wlasnie go masz. Chyba musisz przestac tak "emocjonalnie" podchodzic do pilki noznej, to tylko sport relax maaaaaan... 
|
Do góry
|
|
|
|
#18870 - 19/06/2002 16:51
|
member
Meldunek: 17/05/2002
|
ja stawiałem x2 na włochów ale praca sędziego z ekwadoru pozostawia wiele do życzenia, dzięki pracy kilku sędziów szczęśliwie awansowało kilka drużyn, np: brazylia senegal  uke:
|
Do góry
|
|
|
|
#18871 - 19/06/2002 16:55
|
member
|
nie uznanie gola dla belgów w meczu z brazylią jest wielką krzywdą dla belgów SKANDAL, CZAS zastanowić się nad pracą sędziów i to poważnie bo wyniki które padają są poważnie wypaczone  uke:
|
Do góry
|
|
|
|
#18872 - 19/06/2002 17:10
|
member
|
JEŻELI SĘDZIA NIE WYDRUKUJE MECZU :zobacz: ANGLIA BRAZYLIA TO BRAZYLIA POJEDZIE DO DOMY A ANGLIA ZOSTANIE MISTRZEM ŚWIATA gogogogogogogo  iwo: :5gw:
|
Do góry
|
|
|
|
#18873 - 19/06/2002 19:05
|
member
|
Tez jestem za Anglikami ale stawiam że mistrza zdobędzie Korea. Stawka całkiem niezła w Unibecie 14 :zobacz:
|
Do góry
|
|
|
|
#18875 - 22/06/2002 02:09
|
journeyman
Meldunek: 31/05/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał ALABAMA: [qb]JEŻELI SĘDZIA NIE WYDRUKUJE MECZU :zobacz: ANGLIA BRAZYLIA TO BRAZYLIA POJEDZIE DO DOMY A ANGLIA ZOSTANIE MISTRZEM ŚWIATA gogogogogogogo  iwo: :5gw: [/qb][/QUOTE]no i drukował(usunięcie ronaldinho to jedna wielka kpina)ale nie pomogło  a anglicy udowodnili, że pojęcie dobry atak pozycyjny to dla nich kompletna abstrakcja.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|