Strona 4 z 19 < 1 2 3 4 5 6 ... 18 19 >
Opcje tematu
#1897267 - 01/01/2008 23:01 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: RAFTER]
Llama Offline
Ana <3

Meldunek: 21/06/2005
RAFTER, czemu under w tym meczu?

pozdrawiam

Do góry
Bonus: Unibet
#1897319 - 01/01/2008 23:17 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: Llama]
RAFTER Offline
old hand

Meldunek: 24/03/2001
..czemu under dobre pytanie.Otoz chodzi tylko i wylacznie o to ze panowie nigdy nie grali oraz o staz w zawodzie moya to zawodnik doswiadczony przeciwnik to mlody gosc ktory nie ma wynikow by wg mnie ugrac wiecej gemow z moya.Jak widac analiza prosta ,ale jak bedzie zobaczymy.Wszystko czasami wydaje sie takie proste czasami czlowiek siedzi mysli ,mysli az w koncu sie wybiera gre i stawke.Tak to juz jest bo przewaznie wszyscy wybieramy mecz ktory nie tylko daje jakas statystyczna przewage ale i wewnetrzna pewnosc jest potrzebna by zatwierdzic typ tak jest w tym przypadku.

Do góry
#1897802 - 02/01/2008 01:26 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: RAFTER]
artbledo Offline
old hand

Meldunek: 08/03/2003

gratuluję undera ;\)

Do góry
#1897879 - 02/01/2008 01:44 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: artbledo]
AL_Capone Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/11/2005
I co przesmiewcy ? AVE RAFTER niech teraz ktos przemowi ?

Brawo Rafter oby tak dalej trzymam kciuki.

Do góry
#1897957 - 02/01/2008 02:03 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: RAFTER]
majestic Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/03/2003
Originally Posted By: RAFTER

Moya-gabashvili under 21.5(calkowita liczba gemow)kurs 1.85 stawka 70pln Unibet
Po tym meczu bo musze czekac na wynik zadecyduje co dalej.

w tym zawodzie wlasnie to jest piekne ze teraz mam wolne i moge zajac sie tym co lubie do czasu az poznam wynik.

Dobry typ Mistrzu , dziękujemy !!!!!!!

nie wiem czy zauważyliście ale po godzinie 16-ej już tego nie można było grać w UNIBECIE
walnąłem ten typ za 1700 PLN
a koledzy jeszcze przysolili grubiej ....
wydygali się i wycofali z oferty

Do góry
#1897965 - 02/01/2008 02:07 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: majestic]
Piostar Offline
Marcos Baghdatis

Meldunek: 01/11/2004
ja przemówię i przypomnę że pierwszy typ to był marej \:\)

druga uwaga to poczekamy zobaczymy pośledzimy, a nie po pierwszym typie pod niebiosa wynosimy ;\)

Do góry
#1897995 - 02/01/2008 02:14 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: Piostar]
majestic Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Piostar

druga uwaga to poczekamy zobaczymy pośledzimy, a nie po pierwszym typie pod niebiosa wynosimy ;\)

widać że nie za dobrze śledzisz poczynania mistrza
zobacz dwa pierwsze typy z tego tematu ( NFL i NBA ) majsterszyk !!!!

potem były jakieś lajtowe typy z U/O z piłki nożnej - której RAfter po prostu nie czuje, i grał je , jak sam napisał bez przekonania

a typ o którym piszesz też był grany jakby lajtowo bo za 20 PLN

wróżę że temat znajdzie się po miesiącu w ELITE PRIVATE PICKS

chyba sam przyznasz RAFTER że tenis , i sporty amerykańskie to dyscypliny z których najwięcej wyciągasz i czerpiesz nauk ???

Do góry
#1898005 - 02/01/2008 02:18 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: Piostar]
majestic Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Piostar

a co do pierwszego typu na ROCHUSA to niestety balowałem i nie było możliwości go zagrać , nawet przeczytałem go dopiero teraz bo ktoś temat zdjął

kto się bierze zza podliczanie YELDÓW i statsów ??

bo RAFTER chyba zgodzi by ktoś to robił za niego ,

po co ma zawracać sobie głowę przyziemnymi sprawami ...
niech daje nam dalej lekcje z typowania i psychologii bukmacherki ( chyba by można było z tego co tu podał ze swoich przemyśleń i przeżyć - doktorat napisać )

Do góry
#1898057 - 02/01/2008 02:40 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: majestic]
majestic Offline
Carpal Tunnel

pozwoliłem sobie wkleić RAFTER twoje rozpoczęcie tematu który usunęli , żeby potem nikt pretensji nie miał że nie uprzedzałeś...

to post RAFTERA z tematu który usuneli :"

-------------------------------------------------------------

"Witam.
Zalozylem wlasnie temat zaczne go prowadzic od jutra dokladnie przez 3-4 miesiace pozniej zobacze czy bede robil to dalej to zalezy tylko od czasu i to jest jedyne ograniczenie.Tak sie fajnie zlozylo ze jutro mamy 1 stycznia czyli nowy rok powiedzmy nowy bilans.Aktualnie od 2 tygodni nic nie obstawialem stac mnie na taki wyczyn.Otoz wg mojej filozofii swieta nalezy spedzac w gronie rodziny a inne zeczy moga poczekac owszem traci sie na tym zyski ktore mozna bylo wygenerowac ale zyskuje sie inne sprawy.Wiec jutro znowu zaczynam prace na pelnym etacie a moim pracodawca jest bukmacher ktory nigdy nie zwalnia z pracy jest to doskonaly pracodawca za to wlasnie go lubie i niech tak zostanie.Dodam ze prowadze dzialalnosc gospodarcza ktora jest moim nazwijmy to dawca chleba i kilka innych zeczy ktore sa wolne od stresu znaczy to od nadmiernego ryzyka.Obstawianie traktuje jako zawod zawod w ktorym chce osiagnac mistrzostwo jestem wrecz chory i mam obsesje na tym punkcie.Ale ok garsc szczegolow:bukmacherzy z ktorych korzystam to:
ladbrokers,paddypower,stan james,Unibet,sportingbet,Bet-at-home,bluesq,Bwin,willhill,eurobet,betinternet...i jeszcze kilka innych w ktorych mam nieco mniej srodkow i z ktorych kozystam codziennie tylko i wylacznie do robienia drobnych.
W zaleznosci od stawki za jaka chce grac wybieram wtedy odpowiedniego buka kurs tez gra role.W kazdym bukmacherze mam rozne srodki do gry np w ladbrokes, i Unibet mam najwiecej bo to moje ulubione firmy.W kazdym badz razie tu na forum bede podawal realne stawki i u buka.By wszystko bylo przejzyscie pula jaka dysponuje do inwestowania to dokladnie 3000euro z groszami bo tyle posiadam gotowki we wszystkich bukach na dzien dzisiejszy.Po za tym polska powinna jak najszybciej przejsc do strefy euro to moje prywatne zdanie.I to by bylo na tyle jesli chodzi o szczegoly.Zasady jakimi sie kieruje przy obstawianiu i taktyka wyjdzie w praniu bo jak wiecie lubie opisywac swoje filozofie wiec kazdy typ typy beda poparte komentazem i przemysleniami.Wiec jutro zaczynam gre po 2 tygodniowym odpoczynku z tym ze teraz bede to robil przedstawial wam zebyscie wyciagneli wnioski badz cos podlapali.Nie ma w zyciu czegos piekniejszego niz pomagac ja sadze ze taka pomoc udziele.i Tu z gory ostrzezenie wiesz te same co na filmach itd :NIE BIORE ODPOWIEDZIALNOSCI ZA SKUTKI PREZENTOWANYCH METOD jakie tu bede pokazywal.Dodam jeszcze dla nieco mlodszych forumowiczow bo wiem ze jest was sporo nie bedzie tu 100 procentowej skutecznosci ,malo tego czasami zdazaja sie tygodnie gdzie generuje minusy ktore sa niwelowane w przyszlosci.Bledna ocena sytuacji tutaj nie ma miejsca .Wszystko jak mowilem wyjdzie w praniu.Wiec do jutra i jeszcze raz szczesliwego nowego roku.
p.s nie chlejcie za duzo to ogranicza szare komorki potrzebne do gry hehe wiem cos o tym z przeszlosci.
STRZALA.

-------------------------------------------------

Do góry
#1898117 - 02/01/2008 03:04 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: majestic]
RAFTER Offline
old hand

ok mamy po herbacie moya pokazal mlodemu ze o 21 gemach moze zapomniec.Co moge powiedziec pierwszy konkretny typ wszedl jednak nie ciesze sie z tego czuje sie normalnie wiem ze to dopiero zaczatek tygodnia szczegolnie ze grany nisko.Jak mowilem interesuje mnie w tym tygodniu +50 do 100 euro wiec jeszcze troche do tego brakuje.
Majestick zgadza sie tenis i sporty amerykanskie to dyscypliny ktore gram dosyc czesto.Co do meczu rochusa to porazka tak jak wszyscy sie spodziewali ,ja spodziewalem sie innaczej ale to bylo grane za drobne.
na podsumowania przyjdzie czas w niedziele bo wtedy koncze tydzien tak jak pan bog przykazal.Narazie mysle co dalej mam kilka juz wariantow i prawdopodobnie bedzie to singiel plus start progresji ktora wlasnie opracowuje .Lubie grac progresje i czesto je stosuje.Jesli ktos ma ochote moze sobie robic za mnie podsumowania w tym temacie ja je zrobie w niedziele.Do godziny 23 chce dzisiaj zakonczyc prace wiec do tego czasu bede myslal jak rozegram kolejna partie bo narazie mam plan ale musze go dokladnie przeanalizowac szczegolnie stawki.O 23 pojawia sie typy moze wczesniej potrzebuje pewnosci czasami jest to chwila i zatwierdzam czasami i godzine medytuje w papierach i nic.Najwazniejsze myslec chlodno ,pieniadze powoduja emocje a ja chce podejmowac decyzje bez emocji i tego ciagle sie ucze.To by bylo tyle jak na ta chwile.

Do góry
#1898270 - 02/01/2008 04:12 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: RAFTER]
RAFTER Offline
old hand

progresja na jutro

liverpool-wigan(ilosc goli 2-3 gole) kurs 2.0 stawka 10euro ladbrokes
jest to start progresji ktora zdecydowalem sie zastosowac.Komentaz do tego typu - progresja cechuje sie swoimi prawami ktore bede przedstawial w miare rozwoju sytuacji.
Mysle jeszcze nad singlem ktory podam nieco pozniej.

Do góry
#1898346 - 02/01/2008 05:01 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: RAFTER]
RAFTER Offline
old hand

Na dzisiaj to jednak wszystko.Singiel ktory chcialem zagrac nie przekonuje mnie.Pozostaje cierpliwie czekac.
Koncze na dzisiaj zatem do jutra w tym temacie.

Do góry
#1898743 - 02/01/2008 16:33 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: RAFTER]
majestic Offline
Carpal Tunnel

znowu zaczynasz się bawić w liczbę goli - przecież to loteria, po takim kursie zresztą nieopłacalna ....
zagram to też za drobne

Do góry
#1898912 - 02/01/2008 19:51 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: majestic]
RAFTER Offline
old hand

..Witam.
Czekalem tylko na kursy i tak:
Kiefer-tursunov 1 1.74 stawka 20euro (Unibet)
oraz
calleri-lee 2 kurs 2.15 stawka 10euro (Unibet)
wszystko single.

p.s zeczywiscie za duzo gadam zbyt powazni ludzie sa na forum ok wiec i ja powaznieje tak bedzie lepiej .
Majestic zaczynam sie bawic w progresje ktora rozpoczalem i zamierzam dokonczyc niewazne w co sie bawie wazne by kasa wplynela z tego .Narazie.

Do góry
#1898918 - 02/01/2008 19:57 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: RAFTER]
Piostar Offline
Marcos Baghdatis

ja mam małą prośbę abyś grał jedną walutą u jednego buka

wczoraj typ w złotówkach dziś w euro - z pewnością pomoże Ci to w liczeniu statystyk ;\)

Do góry
#1899355 - 02/01/2008 23:03 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: Piostar]
RAFTER Offline
old hand

Kolejna inwestycja ktora zrobilem:

akumulator
wszystko Unibet
berdych-bopanna 1 1.35
dawidenko-santoro 1 1.14
fish-luczak 1 1.40
stawka 10euro (aku 2.15)

oraz singiel
safina -peer 2 2.04 stawka 5 euro

Piostar pisze typy i stawki takie jakie obstawiam realnie statystyke zrobie w niedziele wiec sie nie martw po za tym statystaka u mnie wyglada prosto bedzie to tylko zapis tydzien nr 1 zysk tyle i tyle i po statystyce ja nie mam czasu na zbedne zeczy .Wczoraj mialem troszke czasu wiecej to sobie podyskutowalem tutaj na forum.Musisz zrozumiec ze oprocz bukmacherki sa jeszcze inne obowiazki w zyciu takie jak prowadzenie interesu ktory zabezpiecza przed zlymi decyzjami.Wiesz ja mam ten luksus ze zrezygnowalem z zony i jako tako przyjetemu schematowi dom rodzina praca u mnie to wyglada interes,inwestycje(bukmacherka) i granie w tenisa.To jest moje zycie ktore z pelna swiadomoscia wybralem.

Do góry
#1899424 - 02/01/2008 23:23 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: RAFTER]
Piostar Offline
Marcos Baghdatis

Cieszę się Twoim szczęściem, ale zrozum że skoro grasz to wszystko jak rzekomo powiedziałeś realnie to możesz mieć mały problem, gdyż wątpie czy masz konto w unibecie w dwóch walutach.

Wcześniej napisałeś typ z Unibetu za 70zł dziś typy z tego buka w euro, więc chyba mało realizmu w tym. Chyba że sie myle, to wtedy wielkie SORRY. \:\)

Do góry
#1899477 - 02/01/2008 23:39 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: Piostar]
RAFTER Offline
old hand

zeczywiscie jest niescislosc wynikajaca z tego ze w unibecie operuje w pln wiec korekta dzieki wogole ze to zauwazyles :
korekta jest taka ze 1szy kupon jest grany za 10pln akumulator jak wszyscy wiedza nie lubie grac akumulatorow i przewaznie ja gram zachowawczo drugi grany w eurobet po kursie 2.1 stawka5euro.
Jak sam widzisz Piostar problem juz zostal rozwiazany i na dzisiaj zakonczylem juz dyskusje bo mam wazne spotkanie ktore nie moze czekac.

Do góry
#1899528 - 02/01/2008 23:54 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: RAFTER]
RAFTER Offline
old hand

...jeszcze jedno lee i kiefer grane rowniez eurobet po kursach 2.1 ,1.7

Do góry
#1901177 - 03/01/2008 05:51 Re: Doświadczenie =kasa (RAFTER TOK ) [Re: RAFTER]
wichrowe wzgórza Offline
journeyman

Meldunek: 30/11/2007
Rafter , a Ty jesteś po rozwodzie [ pisałeś że ''zrezygnowałeś ''z żony]????????? Tak z ciekawości pytam \:\) Biła Cię???

Do góry
Strona 4 z 19 < 1 2 3 4 5 6 ... 18 19 >

Moderator:  rafal08